Rejser med indhold

Fra 14 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Kulturrejser Europa

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
Andalusien langtidsferie
Langtidsferie i Andalusien Midt i det våde og blæsende danske efterår kan du nyde tre ugers ferie i Andalusien, hvor dagene er både lunere og lysere end i Danmark. Under opholdet bor du på et firestjernet hotel i Torremolinos, med beliggenhed ned til den lange strandpromenade Bajondillos. Med havet til den ene side - og den gamle bydels smalle, stejle handelsgader i gåafstand - til den anden side, danner hotelkomplekset en perfekt ramme om en afslappende og oplevelsesrig langtidsferie i Andalusien. Derfor skal du rejse med os på langtidsferie i Andalusien: Fly fra København eller Aalborg til Malaga Vi bor på firestjernet hotelkompleks i Torremolinos Inkluderede udflugter til Ronda og Antequera Mulighed for tilkøb af flere oplevelser Halvpension med et glas vin til maden Dansktalende rejseleder Andalusiens seværdigheder Rejsen inkluderer to udflugter, hvoraf den ene går til Andalusiens berømte bjerglandsby Ronda, og den anden til den mere ukendte, men storslåede by Antequera. Udover de inkluderede udflugter i programmet, er der god tid til at opleve Andalusien på egen hånd. Vil du opleve mere af kysten i selskab med vores dansktalende rejseleder, tilbyder vi en række ekstra udflugter, hvor du blandt andet har mulighed for; En tur til Mijas samt Marbella, der blandt andet er kendt for det eksklusive, glamourøse havneområde Puerto Banus. Eller du kan vælge at vandre på den historiske sti Caminito del Rey - kendt som Kongestien, eller tage med på gastronomitur i Ardales. Du har også mulighed for at udforske den kulturelle hovedstad Malaga eller den idylliske landsby Estepona. Ud over de nævnte udflugter som er ledsaget af Dansktalende rejseleder, kan rejselederen være behjælpelig med at arrangere og foreslå andre udflugter i området. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan opleve under din langtidsferie. Kort dagsprogram for langtidsferie Andalusien: Dag 1: Ankomst til Malaga og transport til hotellet i Torremolinos (A) Dag 2-3: Fridage til egne oplevelser (M,A) Dag 4: Udflugt til Antequera (M,F,A) Dag 5-6: Fridage til egne oplevelser (M,A) Dag 7: Fridag, mulighed for udflugt til Mijas, Marbella og Puerto Banus (M,A) Dag 8 - 9: Fridage til egne oplevelser (M,A) Dag 10: Fridag, mulighed for udflugt til Malaga med tog, byvandring og frokost* (M,F*A) Dag 11: Fridag, mulighed for vandring på Kongestien eller Gastronomitur i Ardales* (M,F*A) Dag 12 - 13: Fridage til egne oplevelser (M,A) Dag 14: Udflugt til Ronda (M,A) Dag 15-17: Fridage til egne oplevelser (M,A) Dag 18: Fridag, mulighed for udflugt til Estepona inkl. frokost*(M,F*A) Dag 19-21: Fridage til egne oplevelser (M,A) Dag 22: Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rækkefølgen på dagsprogrammet grundet lokale forhold.
2 rejser næste tur 6 november
Klassiske Kreta
rejse til kreta Tag med på en eventyrlig rundrejse på Gudernes Ø Kulturrejser Europa præsenterer her Kreta fra en helt ny vinkel. Vi tager på en unik rundrejse, der byder på minoisk kultur, græsk mytologi, fantastiske naturscenerier og charmerende lokale landsbyer, hvor livet går sin stille gang. Kreta er i høj grad kendt som "danskernes ø" med tusindvis af besøgende hver eneste år. På denne rejse begiver vi os dog, sammen med vores fastboende danske rejseleder, væk fra masseturismens alfarvej og på opdagelse i både øst- og vestdelen af den store ø. Derfor skal du rejse med os på rundrejse på Kreta: Det bedste af Kreta på otte dage Dansk rejseleder der bor på Kreta Du besøger steder på øen - væk fra masseturismen Bo helt centralt i den charmerende by Chania Morgenmad og 7 middage inkluderet Udflugter til store seværdigheder Knossospaladset, Toplouklosteret og fantastisk natur Kreta er meget rig på attraktioner. Højdepunkterne for mange vil utvivlsomt være ruinerne af Knossospaladset, det afsidesliggende Toploukloster samt øen Spinalonga. I tillæg til disse kendte seværdigheder vil vi også prioritere at vise meget af det fantastiske og mere ukendte Kreta; bjergtagende naturscenarier inde i baglandet, lokale og hyggelige tavernaer og eksotiske strande med turkisblåt hav. Undervejs kommer vi naturligvis vel omkring Kretas spændende historie og den græske mytologi. Alt i alt vil vi åbne døre, som er lukkede for gængse turister. På rundrejsen bor vi på to behagelige hoteller, Hotel Arkadi der ligger helt centralt i charmerende Chania samt på Hotel El Greco i den hyggelige by Agios Nikolaos i den østlige del af Kreta.  Velkommen til en Kreta-rejse, der ikke er så klassisk som navnet antyder. Kort dagsprogram for Klassiske Kreta: Dag 1: Ankomst Kreta (A) Dag 2: Akrotiri-halvøen og Chania (M, A) Dag 3: Eloso og Elafonissi (M,A) Dag 4: Knossos, Heraklion og Agios Nikolaos (M,A) Dag 5: Toplou-klostret, Vaí, Kato Zakros og Sitía (M,A) Dag 6: Spinalonga og Plaka (M,A) Dag 7: Gortys samt landsbyerne Matala og Spili (M,A) Dag 8: Tid på egen hånd, hjemrejse (M) OBS! Rejsen er som sådan ikke strabadserende, men den kræver en normal fysisk formåen af den rejsende.  Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.
1 rejse 21 maj 2022
Kreta Special - med All Inclusive
KulturRejse til kreta Oplev Gudernes Ø Rejs i de behagelige rejsemåneder april, maj, september og oktober. Kulturrejser Europa er glade for at præsentere denne rejse til en af danskernes absolutte yndlingsøer; Kreta.  Derfor skal du rejse med os til Kreta: Samme hotel hele ugen All-inclusive på hotellet med måltider og lokale drikkevarer inkluderet God tid på egen hånd Tre udflugter inkluderet Dansktalende, lokalboende rejseleder Chania, Knossos og Kretas bagland Vi har samlet en række oplevelser, der både byder på et dyk ned i historien ved ruinerne af Knossospaladset og i den charmerende havneby Chania. Vi får også et indblik i de små landsbyer i Kretas bagland, hvor vi  bl.a. smager lokale specialiteter. Udflugterne bliver ledet af vores dansktalende rejseleder, der har boet fast på Kreta i en årrække. Rammen for vores rejse er det komfortable firestjernede Porto Plantanias Village Resort, hvor du indkvarteres i gode lyse værelser med balkon eller terrasse. På hotellet er der All Inclusive, der inkluderer tre daglige måltider og udvalgte, lokale drikkevarer i løbet af dagen og til måltiderne.  Kreta Special er rejsen for dig, der sætter pris på kulturelt indhold - men også tid til egne oplevelser og afslapning.  Kort dagsprogram for Kreta Special: Dag 1:  Ankomst Kreta og transport til Platanias (A) Dag 2:  Udflugt til Chania med byvandring (M,A) Dag 3 : Fridag eller ekstra udflugt til Theriso-kløften (M,F,A) Dag 4:  Udflugt til Kretas bagland (M,A) Dag 5:  Fridag eller ekstra udflugt til Botanisk have (M,F,A) Dag 6 : Udflugt til Knossos (M,A)  Dag 7 : Fridag til egne oplevelser (M,F,A) Dag 8 : Hjemrejse (M,F) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.
2 rejser næste tur 23 april 2022
Unik rundrejse på Peloponnes
rejse til peloponnes Et ægte græsk eventyr Denne rundrejse foregår på autentiske naturskønne Peloponnes, den sydlige del af det græske fastland. En rejse som denne er milevidt fra den typiske Grækenlandsrejse til de mere kendte og besøgte græske øer, og her er det ikke masseturisme som dominerer. Derfor skal du rejse med os på rundrejse til Peloponnes: Kulturrejser Europa er ekspert på det græske fastland. Naturligvis med de største antikke seværdigheder men også de skjulte og unikke perler væk fra alfavej. Oplev det ægte Grækenland, langt fra fra det mainstream og de turistede øer Dansktalende rejseleder hele vejen i samarbejde med dygtige lokalguider undervejs Glæd dig til at blive beriget på denne uforglemmelige rejse gennem hele 8 forskellige regioner.  Peloponnes - en velbevaret hemmelighed Peloponnes er dækket af frodige foldebjerge og er for mange, fortsat, et uopdaget vidunder og (heldigvis)en velbevaret hemmelighed. Det er en fantastisk del af Grækenland, der er af en sådan skønhed, at man ikke må forpasse chancen for at opleve den. Landsdelen er spækket med fantastisk natur, vidunderskønne kyststrækninger, frodige bjergmassiver indhyllet i den karakteristiske krydrede duft af pinjetræer, vild oregano og timian. Det græske køkken viser sig, region for region, også fra mere ukendte sider. Du kan på rundrejsen vælge at smage på regionernes forskellighed som ofte kommer til udtryk i deres velsmagende egnsretter. Du yder "mor i køkkenet" stor respekt, ved at spørge til byens, eller stedets, typiske retter. Peloponnes er også rig på spændende historie og monumenter helt fra før stenalderen og frem til i dag og bærer præg af mange forskellige folkeslag. Eventyr gennem 7 regioner Vores eventyr går fra Athen og gennem alle Peloponnes' 7 regioner. Vi lægger ud med to nætter i havnebyen Nafplio. Herfra tager vi på udflugt i antikkens verden med besøg i amfiteatret Epídavros og Mykenes ruiner. På vejen mod Peloponnes sydligste metropol, smager vi på lokal vin i det kendte vindistrikt Nemea. Med Kalamata som udgangspunkt, besøger vi den afsidesliggende og barske Manihalvø med sine typiske tårnhuse og drypstenshuler. Herefter er Antikke Olympia et must  at besøge hvorefter vi gør ophold 2 nætter i den alpeagtige bjergby Kalávrita. Man får her en vinkel mere på Grækenland i kraft af denne bys tragiske skæbne under Anden Verdenskrig. Det unikke tandhjulstog Odontótos, tager os gennem smukke bjerge og kløfter, tilbage mod kysten og rejsens sidste etape. Athen og Akropolis venter forude som en fabelagtig afslutning. Flere af udflugterne foregår i let kuperet og ujævnt terræn, hvorfor det kræves, at man er almindeligt gående for at få fuldt udbytte af rejsen. Husk solhat! Kort dagsprogram for rejsen på Peloponnes: Dag 1:  Ankomst til Athen, kørsel til Nafplio med stop ved Korinthkanalen.  Dag 2: Nafplio og udflugt til Epidavros (M,) Dag 3 : Mykene, vinsmagning og frokost i Nemea, kørsel til Kalamata (M,F)  Dag 4:  Kalamata og udflugt på Mani-halvøen (M) Dag 5 : Antikke Olympia og Kalávrita (M,F) Dag 6:  Dag i Kalvrita og togtur gennem Vouraikos-kløften (M) Dag 7:  Kørsel til Athen med pitstop i Korinth. Besøg på Akropolis(M) Dag 8 : Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad
1 rejse 7 maj 2022
Amalfi a la carte
Skræddersy din rejse til amalfikysten Amalfikysten i det sydlige Italien er så smuk, at det ikke kan beskrives. Kysten skal - i al sin storhed - ses, smages og duftes. På denne rejse skræddersyr du dit eget dagsprogram og betaler kun for de udflugter, som du finder interessante. Derfor skal du rejse med os på Amalfi a la Carte: Vi har solid erfaring og er eksperter på Amalfikysten Direkte fly til Napoli t/r fra København eller Aalborg Indkvartering ved strandpromenaden i Maiori Tilvælg dine egne udflugter efter egen interesse Dansktalende rejseleder Du bor på strandpromenaden i Maiori Den faste base er det kendte trestjernede Hotel Sole, der ligger helt ned til strandpromenaden i byen Maiori, hvilket betyder masser af ægte italiensk hverdag med lokale caféer, restauranter og små købmandsbutikker lige uden for hotellets dør. Du har mulighed for at tilkøbe værelse med balkon og havudsigt. Hotel Soles restaurant er desuden en af byens mest eftertragtede, som flittigt gæstes af Maioris lokale indbyggere. Den berømte Citronsti og bjergbyen Ravello Vi har på rejsen inkluderet en byvandring i Maiori, og vi vil i ugens løb præsentere dig for så mange af Amalfikystens facetter som muligt. Vandreture er populære som aldrig før, og du kan følge med på en vandretur på Citronstien til nabobyen Minori, hvor udsigten og roen, der hersker i bjergene, er fantastisk. Vel fremme belønnes du med limoncello-smagning og et besøg på kystens bedste konditori. De efterfølgende dage kan du vælge, om du vil med på en sejltur langs kysten efterfulgt af et besøg i den romantiske by Ravello med de mange parker, paladser og verdensberømte udsigter. Udflugter til bl.a. Pompeji, Pæstum, Vesuv og Capri Som noget nyt tilbyder vi en spændende udflugt til Pæstum, hvor vi udforsker de velbevarede  græske tempelruiner. Oplev også romerske Pompeji og vulkanen Vesuv, der står på ønskelisten hos mange, lige som øen Capri, der bl.a. er kendt for Den Blå Grotte og den svenske læge Axel Munthes villa; Villa San Michelle. Nyd også en fantastisk middag i bjergene hos ægteparret Rafaella og Guiseppe, som byder på gode lokale egnsretter i idylliske rammer på deres skønne landsted. Valget er dit. Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående. Kort dagsprogram ved tilkøb af udflugter : Dag 1: Ankomst til Maiori og orienterende byvandring Dag 2: Fridag eller ekstra udflugt: Vandretur på Citronstien med smagninger (M) Dag 3: Fridag eller ekstra udflugt: Sejltur langs kysten. Besøg i Amalfi og Ravello (M) Dag 4: Fridag eller ekstra udflugt: Sejltur til Capri (M) Dag 5: Fridag eller ekstra udflugt: Pæstum med frokost (M) Dag 6: Fridag, ekstra aftenudflugt: Middag i Tramonti (M) Dag 7: Fridag eller ekstra udflugt: Pompeji og Vesuv (M) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rækkefølgen på dagsprogrammet. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen, og udflugterne gennemføres evt. sammen med en af vores andre grupper.
5 rejser næste tur 30 april 2022
Kulinariske vandringer på Amalfikysten
Vandretur på Amalfikysten Amalfikysten er mange ting - og især er det et paradis for dem, der holder af udfordrende vandringer og overvældende natur. På denne rejse tilbyder vi både ømme fødder, italienske specialiteter og et charmerende hotel. De kulinariske vandringer er blevet en succes udover det sædvanlige. Denne vandrerejse appellerer til alle, der ønsker en aktiv ferie med skøn natur og sved på panden, krydret med kulinariske oplevelser på gode lokale restauranter. Vores faste base er beliggende 350 m over havet i bjergbyen Ravello, der er kendt for sine klassiske koncerter, imponerende paladser og spektakulære udsigter. Derfor skal du tage med os på vandreferie på Amalfikysten: Vi har solid erfaring og er eksperter på Amalfikysten Direkte fly til Napoli t/r fra København eller Aalborg Ophold på charmerende hotel i Ravello Natursmukke vandringer ved blandt andet "Gudernes sti" Fantastiske lokale frokoster på vandredagene Dansktalende rejseleder Hotel Bonadies i Ravello Vi bor på Hotel Bonadies hos familien Carrano, som har drevet hotel siden slutningen af 1800-tallet - et ideelt udgangspunkt, da de små nabobyer ligger i så behagelig afstand, at vi kan starte og slutte på hotellet. En dagstur er på ca. 10-15 km. Det var iøvrigt også på Hotel Bonadies, at P.S. Krøyer malede den berømte "Vinstue i Ravello" under sin bryllupsrejse med Marie Krøyer i 1890. Vandring på Gudernes sti Der er mange højdemeter og trapper på de naturstier, klipper og asfaltveje, som vi forcerer, men vi holder løbende fotostop, kaffepauser, spiser lækre lokale frokoster, sejler og drikker litervis af kildevand og friskpresset citronsaft. Naturstier er populære, og der er spændende udfordringer på ture som Torre dello Ziro, Mølledalen, Atrani og Pontone. På ”Gudernes sti” som ligger i 650 meters højde, går vi i bogstaveligste forstand på kanten af verden med udsigter så skønne, at man ikke tror sine egne øjne. Turen fra Pogerola til Scala gennem bjergene er også en oplevelse helt ud over det sædvanlige, og den bliver finalen på denne uforglemmelige rejse. Kort dagsprogram for Kulinariske vandringer: Dag 1: Ankomst og kørsel til Ravello Dag 2: Byvandring i Ravello, Scala og Torre dello Ziro (M,F) Dag 3: Villa Cimbrone og Atrani (M,F) Dag 4: Mølledalen og Amalfi (M,F) Dag 5: Fridag til egne oplevelser (M) Dag 6: Gudernes sti og sejltur fra Positano til Amalfi (M,F) Dag 7: Gennem bjergene til Pogerola (M,F) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rækkefølgen på dagsprogrammet grundet forskellige lokale forhold, ikke mindst vejret.
2 rejser næste tur 16 april 2022
Rom - Den Evige Stad
Rejse til Rom Den Evige Stad Stemningsfulde pladser, hyggelige caféer, kunst, arkitektur, gastronomi, shopping og moderne storbyliv. Det er dét Rom som mange aldrig kan få nok af. På denne rejse ligger hotellet i det historiske centrum med byens fantastiske kultur og gode restauranter lige uden for lobbyen. Den eneste rigtige måde, at opleve Rom på, er til fods - og hotellets centrale beliggenhed gør, at du kan spadsere til det meste og efterfølgende hvile benene på hotellets skønne tagterrasse med udsigt over byens tage. Derfor skal du rejse med os på kulturrejse til Rom: Hotel med perfekt beliggenhed midt i Roms historiske centrum Antikkens Rom med Forum Romanum, Colosseum og kirken San Clemente Vatikanmuseet med det Sixtinske kapel og Peterskirken Max 25 deltagere og dansktalende lokalguide på alle udflugter Udflugter i Rom - Colosseum, Peterskirken og Vatikanmuseet Klassikerne Trevifontænen og Den Spanske Trappe er naturligvis på udflugtsprogrammet - til og med i selskab med Tina, en af byens bedste danske lokalguider, som kender Rom ud og ind. Vi besøger også den underjordiske kirke San Clemente, Peterskirken, Colosseum, Michelangelos Sixtinske Kapel i Vatikanmuseet og Romerrigets centrum: Forum Romanum. Roms gamle havneby, Ostia Antica (Roms Pompeji), er en uforglemmelig oplevelse, lige som kirken San Paolo Fuori le Mura. På ekstraudflugten ”Kulinarisk Vandring” i det nærliggende kunstnerkvarter, Trastevere, møder vi de italienske husmødre på det lokale marked, drikker kaffe og spumante. Vi spiser is og smager på pølser, ost, kage og får samtidig et grundigt indblik i det berømte romerske køkken samt tips til de bedste specialbutikker og restauranter. Kort dagsprogram for rejsen til Rom: Dag 1: Ankomst til Rom Dag 2: Byvandring i Roms historiske centrum (M) Dag 3: Fridag eller kulinarisk vandring i Trastevere (M) Dag 4: Ostia Antica og San Paolo fuori le Mura (M) Dag 5: San Clemente, Colosseum og Forum Romanum (M) Dag 6: Vatikanmuseet m. det Sixtinske Kapel og Peterskirken (M) Dag 7: Hjemrejse (M) M = Morgenmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet helligdage og andre lokale forhold. På denne rejse er deltagerantallet maksimalt 25 personer. Ekstraudflugten gennemføres ved min. 10 deltagere.
1 rejse 24 april 2022
Et syditaliensk eventyr
rejs til apulien Unik rundrejse i Syditalien Det autentiske og eventyrlige Syditalien er en velbevaret hemmelighed, som det indtil videre er lykkedes at holde væk fra masseturismens verdenskort. Vi holder os dog ikke tilbage og udforsker for alvor støvlehælens region, Apulien (Puglia), og fornemmer hvordan dette område i Syditalien gennem historien er blevet præget af mange forskellige folkeslag. Derfor skal du rejse med os på et syditaliensk eventyr i 2022: Unik sammensat rejse i autentiske Apulien med max. 25 deltagere Hulebyen Matera, der er beskyttet af UNESCO Gode og centraltbeliggende hoteller på hele rejsen samt lækre måltider inkluderet Barokbyen Lecce også kaldet "Sydens Firenze" Dansktalende rejseleder Apuliens ukendte skønhed Eventyret begynder i den betagende skønne by Trani, hvor vi bor godt og centralt. Derfra går vi på opdagelse i byens imponerende katedral og fortsætter ud til Adriaterhavskysten, hvor vi bl.a. besøger regionens hovedstad, Bari. I fem nætter indkvarteres vi i den charmerende by Martina Franca - et perfekt udgangspunkt når turene senere går videre rundt i støvlehælen. Barok-byen Lecce samt byen Alberobello, med de sjove paddehatte-huse, også kaldet Trulli, er begge på programmet inden vi møder danske Katrine, som er indehaver af en lille trulli-B&B. Katrine fortæller om livet som syditaliener og viser rundt i sin hjemby Cisternino. Hun tager os med til den lokale olivenmølle og byder på frokost på sin yndlingsrestaurant. Drypstenshuler i Castellana Den lille perle Locorotondo, en af Apuliens ”hvide byer”, besøger vi også, ligesom der er mulighed for at gå på opdagelse i Italiens største drypstenshuler i Castellana. Under rejsen skal vi også spise middag på en ægte Masseria - en af Apuliens gamle herregårde. Hulebyen Matera Finalen på eventyret er hulebyen Matera, hvorfra man tvangsflyttede befolkningen tilbage i 50’erne. Und dig selv den enestående atmosfæriske oplevelse det er at vandre rundt i den kuperede by. Kort dagsprogram for et syditaliensk eventyr: Dag 1: Ankomst Napoli, kørsel til Trani (A) Dag 2: Besøg i Bari & Pogliano a Mare, videre til Martina Franca (M, A) Dag 3:  Vandring i Le Dune Costiere, Katrines Syditalien og olivenmølle (M,F) Dag 4:  Fridag - Middag på Masseria (M,A) Dag 5: Barokbyen Lecce og Ostuni (M) Dag 6: Udflugt til drypstenshuler i Castellana, vingårdsbesøg samt trullier i Alberobello (M) Dag 7: Kørsel til Matera og byvandring (M,A) Dag 8: Hjemrejse M = Morgenmad   F = Frokost   A = Aftensmad OBS! Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.
2 rejser næste tur 7 maj 2022
Vesuvs arkæologiske skygge
Rejse til pompeji i 2022 Oplev den majestætiske Vulkan Vesuv og romerske ruinbyer Amalfikystens baghave er et fantastisk arkæologisk og geologisk skatkammer. Og på denne rejse - med arkæolog Karina Mitens i spidsen - er det vulkanen Vesuv, der er det centrale omdrejningspunkt. For uden det berømte udbrud (i år 79 e.Kr.) ville vi - her knap 2.000 år efter - ikke kunne gå i romernes fodspor, besøge deres huse og følge deres hverdag i Solfatara, Pompeji, Herculaneum og Cumae. Derfor skal du rejse med os i Vesuvs arkæologiske skygge: Vi har solid erfaring og er eksperter på Amalfikysten Direkte fly med SAS til Napoli Besøg vulkanen Vesuv samt historiske Pompeji, Pozzuoli, Solfatara og Napoli Indkvarterning på skønt familieejet hotel Rejseleder og arkæolog  Karina Mitens Pompeji, Herculaneum og kejservillaen Oplontis Den verdensberømte romerske ruinby Pompeji er naturligvis en af rejsens hovedattraktioner, men vi besøger også Herculaneum, og den stort set ukendte kejservilla Oplontis, som blev bygget til Kejser Neros anden hustru Poppea. Det arkæologiske museum i Napoli, som rummer de mange uvurderlige kunstskatte, er et must, lige som de tre græske templer i Paestum står højt på ønskelisten hos mange. Der bliver mulighed for at besøge dem i forbindelse med en tur langs den billedskønne Amalfikyst, hvor vi naturligvis også stopper i den gamle italienske sørepublik Amalfi. Solfatara og Amfiteatret i Pozzuoli Undervejs betragter vi også ”De brændende marker” i Sofaltara og nyder det imponerende syn udover det udslukte krater, hvor alt syder og bobler. Amfiteatret i Pozzuoli med de velbevarede kældre under selve arenaen gør indtryk på alle, og områdets første græske koloni Cuma med Sibyllens grotte tager pusten fra de fleste. Familieejet hotel med imponerende udsigt Opholdet er på det skønne, familieejede Hotel Aequa. Her bliver vi betragtet som en del af familien, og fra den store terrasse kan man nyde den imponerende udsigt mod Napoli og vulkanen Vesuv. I sommerperioden er den dejlige have et stort trækplaster lige som den store swimmingpool, der dog lukker i slutningen af september. Denne opdagelsesrejse i antikkens fodspor er intet mindre end en oplevelse for livet. Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående. Kort dagsprogram for Vesuvs arkæologiske skygge: Dag 1: Ankomst til Vico Equense (A) Dag 2: Solfatara, Pozzuoli og Cumae (M) Dag 3: Pompeji med tog og god tid på egen hånd (M) Dag 4: Ekstra udflugt til Amalfikysten og de græske templer i Paestum (M) Dag 5: Herculaneum og vulkanen Vesuv (M) Dag 6: Fridag til egne oplevelser (M) Dag 7: Napoli med Nationalmuseet og Villa Oplontis (M, A) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad A = Middag NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen.
2 rejser næste tur 9 april 2022
Vidunderlige Amalfi
kulturrejse til Amalfi i 2022 Oplev den vidunderlige kyst Denne populære rejse er for dig, der vil opleve Vidunderlige Amalfis helt enestående skønhed - nøjagtig som de tusindvis af danskere, der de senere år har rejst med os på denne rejse, har gjort det. Igen i 2022 indeholder rejsen et godt hotel i Maiori med morgenmad, fem middage på restauranter i byen samt et varieret udflugtsprogram med dansk rejseleder og flere frokoster inkluderet.  Derfor skal du rejse med os til Vidunderlige Amalfi: Vi har solid erfaring og er eksperter på Amalfikysten Direkte fly til Napoli fra København og på udvalgte afgange også fra Aalborg Indkvartering med havudsigt samt inkluderet halvpension (2 x frokost og 5 x aftensmad) på udflugter eller lokale restauranter Inkluderer gå-tur på Citronstien og sejlads ved kysten Inkluderer besøg i Ravello og guidet rundvisning på Pompeji Dansktalende rejseleder Fleksibelt hotelvalg (i 2022) På denne, vores mest populære rejse til Amalfikysten, tilbyder vi i 2022 to velkendte og gode hoteller i Maiori. Du vælger selv, hvor du gerne vil bo. Du kan vælge at bo på Hotel Sole Splendid , der ligger for enden af strandpromenaden, og hvorfra du kan gå til stranden uden at skulle krydse hovedvejen. Alle vores gæster har i 2022 balkon og havudsigt inkluderet i prisen. Du kan også vælge at opgradere til  Hotel Due Torri , der ligger på kystvejen med en fantastisk udsigt over Middelhavet og bjergbyen Ravello, ca. 250 m fra strandpromenaden. Her er alle dobbeltværelser af kategorien "panoramic" med balkon og havudsigt, mens enkeltværelset er med havudsigt, uden balkon. Uanset, hvor du vælger at bo, startes dagen med morgenmad på hotellet, mens de fem inkluderede aftensmåltider nydes sammen med hele gruppen på en lokal restaurant.  Maiori og Ravello Amalfikystens længste strandpromenade ligger i ”vores by” Maiori. En lille italiensk by, hvor lokalbefolkningen bruger hovedgaden som både dagligstue, beskedcentral og legeplads. Kontrasten til den ægte italienske hverdagsstemning i Maiori er Ravello - en lille bjergby præget af store herskabelige paladser, grønne parker, enestående udsigter og moderne verdensarkitektur. Udover et besøg i Ravello vandrer vi også på den duftende Citronsti - en vandretur, der kræver gode ben på stiens mange trappetrin. Dog er den larmende stilhed i bjergene og de skønne udsigter alle anstrengelserne værd. Amalfi by og Capri En sejltur langs den smukke kyst er naturligvis inkluderet, og samme dag besøger vi Amalfi by, hvor vi spiser en god frokost. På den ene ekstraudflugt til den fascinerende ø Capri, kan vi blive klogere på Den Blå Grotte, Faraglioni-klipperne, Kejser Tiberius Villa Jovis og den svenske læge Axel Munthes villa San Michele. Vulkanen Vesuv og Pompeji På den anden ekstraudflugt til den mystiske vulkan Vesuv får vi lov at beundre det store krater, og efterfølgende bliver vi belønnet med frokost midt i de berømte vinmarker. Finalen på denne syditalienske rejse i 2022 bliver den romerske ruinby Pompeji, hvor lokalguiden indvier os i byens mange hemmeligheder. Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående. Kort dagsprogram for Vidunderlige Amalfi i 2021: Dag 1: Ankomst til Maiori og middag på hotellet eller lokal restaurant (A) Dag 2: Byvandring og vandring på Citronstien (M,A) Dag 3: Udflugt til Ravello med fotostop i Scala (M,A) Dag 4: Ekstra udflugt til øen Capri (M,A) Dag 5 : Sejltur langs kysten, besøg i Amalfi med frokost (M,F,A) Dag 6 : Ekstraudflugt til vulkanen Vesuv med frokost* på vingård (M,F*,A) Dag 7 : Pompeji med let frokost (M,F,A) Dag 8 : Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Kort dagsprogram for Vidunderlige Amalfi i 2022: Dag 1: Ankomst til Maiori og middag på lokal restaurant (A) Dag 2: Byvandring og vandring på Citronstien (M,A) Dag 3: Udflugt til Ravello (M,A) Dag 4:  Fri til egne oplevelser eller ekstraudflugt til øen Capri (M,A) Dag 5 : Sejltur langs kysten, besøg i Amalfi med frokost (M,F) Dag 6 : Fri til egne oplevelser eller ekstraudflugt til vulkanen Vesuv med frokost* på vingård (M,F*,A) Dag 7 : Pompeji med let frokost (M,F) Dag 8 : Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad * Frokost på dag 6 indgår kun ved tilkøb af ekstraudflugten til Vesuv. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rækkefølgen på dagsprogrammet. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen, og udflugterne gennemføres evt. sammen med en af vores andre grupper.
8 rejser næste tur 16 april 2022
Vidunderlige Toscana
Toscana har det hele - og lidt til.. ”Det perfekte sted på jorden” - sådan beskriver toscanerne selv deres italienske paradis - og det er egentlig nemt at forstå; for Toscana byder i al beskedenhed på kunst og kultur i verdensklasse, gode vine, mad i særklasse og fascinerende landskaber. Toscana er, uden tvivl, Italiens mest populære region og samtidig kunstens, kulturens og gastronomiens mekka. Vi besøger så mange af områdets attraktioner som muligt, uden at gå på kompromis med tid til at nyde den skønne natur. Vi bor på det hyggelige familieejede Hotel Biondi, som ligger midt i den gamle kurbadeby Montecatini Terme, og har egen gårdhave og swimmingpool. Derfor skal du rejse med os til vidunderlige Toscana: Italiens mest populære region Renæssancens højborg Firenze De to middelalderbyer Lucca og Siena Mange udflugter inkluderet Dansktalende rejseleder Lucca og Siena De to middelalderbyer, Lucca og Siena, er naturligvis på programmet. Hvor Lucca er kendt som ”Det lille Firenze", er Siena nok mest berømt for sin domkirke og den muslingeformede rådhusplads. Det bliver også til et besøg i byen med de mange tårne, San Gimignano, hvor frokosten, efterfølgende, indtages på en vingård inden turen går hjem gennem det bølgende landskab via Volterra. Firenze Vi bruger en dag i renæssancens højborg Firenze. Her voksede Michelangelo op og huggede sine mest berømte skulpturer i det kridhvide marmor fra Carrara - også kendt som ”Carraras hvide guld”. Vi skal også opleve den hyggelige atmosfære i Pistoia og herudover er der, for de der har lyst, mulighed for at deltage i en hyggelig toscansk middag, hvor vi tager kabelbanen op til Montecatini Alto og nyder den storslåede udsigt. Herudover er der også mulighed for at tilkøbe en guidet omvisning på kunstmuseet Uffizi’erne i Firenze. På udflugterne benytter vi bl.a tog, da det er både nemt og effektivt. Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående. Kort dagsprogram for Vidunderlige Toscana: Dag 1: Ankomst til Firenze. Byvandring i Montecatini Dag 2: Udflugt til San Gimignano og Volterra med frokost på  vingård (M,F) Dag 3: Udflugt til Lucca (M) Dag 4: Fridag til egne oplevelser. Ekstraudflugt – Middag i Montecatini Alto (M) Dag 5:  Udflugt til Firenze (M) Dag 6:  Udflugt til middelalderbyen Siena (M) Dag 7: Halvdagsudflugt til Pistoia med tog (M) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad   F = Frokost   A = Aftensmad NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen.
2 rejser næste tur 21 april 2022
Cascais - Portugals Riviera
rejse til cascais Charmerende kystby på den pragtfulde Lissabonkyst Glæd dig til en uge i den charmerende portugisiske kystby lidt uden for Lissabon. I Cascais har du alt lige indenfor rækkevidde; nærheden til Lissabon, et behagelige klima, flotte strande, idyllisk centrum, gode restauranter og store seværdigheder. Hotel Baia med, efter vores mening, Cascais bedste beliggenhed og skønneste udsigt, danner rammen om denne rejse. Derfor skal du rejse med os til Cascais - Portugals Riviera: Hotel Baia med byens skønneste udsigt og bedste beliggenhed  Udflugt med tog til Lissabon og byvandring Udflugt til Sintra og Cabo da Roca God tid til egne oplevelser Dansktalende rejseleder Cascais - tæt på Lissabon Cascais er en livlig og eksklusiv forstad til Lissabon. På én gang mondæn og elegant, blandet med en uhøjtidelig stemning af hyggeligt hverdagsliv, små gadestrøg, fiskere og ferierende gæster. Netop kontrasterne gør, at man føler sig godt tilpas i Cascais. Den gode beliggenhed giver nem adgang til Lissabons kultur- og storbyliv, og med det lille lokaltog tager turen til Lissabon kun 40 min. Den første togtur - og en byvandring - foregår i selskab med rejselederen. Eventyrbyen Sintra og Cabo da Roca Rejsen inkluderer et besøg i den eventyrlige by Sintra, der er optaget på UNESCO's liste for verdenskulturarv. Stemningen i Sintra er helt speciel, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse i byens snoede gader og nyde byens spændende arkitektur. Udflugten slutter ved det europæiske fastlands vestligste punkt, Cabo da Roca, hvor der er en imponerende udsigt over Atlanterhavet fra den 140 meter høje klippe. Hotel Baia  Skønt turistklasse hotel beliggende i hjertet af Cascais med byens bedste (og mest centrale) beliggenhed med gågader, butikker og restauranter lige om hjørnet og skønneste udsigt til Cascais-bugten og "fiskernes strand" foran hotellet. Tredje generation af familien driver hotellet, som er blevet et historisk pejlemærke i byen og har mange stamgæster. Tilmed kan du nyde den skønne solnedgang fra hotellets tagterrassen.       Portugals behagelige klima  Året rundt byder Lissabonkysten på mange solskinstimer og lune temperaturer. Foråret kommer tidligt og allerede fra februar er det ikke usædvanligt at temperaturen runder de 20 grader. Sensommeren varer længere og langt hen i november er strandene stadig fyldte.       Tid til egne oplevelser i Cascais, Estoril og Lissabon Nyd fridagene på terrassen ved hotellets swimmingpool på hotelles øverste etage, slentre rundt i Cascais eller på gå- eller cykelture langs strandpromenaden til Estoril eller gå på flere opdagelser i Cascais eller Lissabon. Er du til god mad og lækre vine, så er Portugal stedet. Udvalget er stort, kvaliteten er i top og prisniveauet blandt Vesteuropas venligste!  Tilmed er portugiserne gæstfrie og imødekommende, så man straks føler sig tryg og velkommen.  Kort dagsprogram for Cascais - Portugals Riviera Dag 1: Ankomst til Lissabon og transport til hotellet i Cascais Dag 2: Udflugt til eventyrbyen Sintra og Cabo da Roca (M) Dag 3: Udflugt med tog til Lissabon og byvandring (M) Dag 4-7: Fridage til egne oplevelser (M) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.
1 rejse 18 marts 2022
Klassiske Portugal
Rundrejse i Portugal Maleriske landskaber, prægtige borge og imponerende kirker i kombination med storby, portvin, fadosang og gode lokale måltider. Dét, og en lang række byer og monumenter af stor historisk betydning, oplever du på denne rundrejse i Portugal. Faktisk er hele otte af turens seværdigheder optaget på UNESCO's liste over verdenskulturarv, nemlig: Porto, Guimarãres og Douro i nord, Coimbra og Batalha i midt-Portugal, Belem og Baixa-bydelen i Lissabon samt den traditionsrige musikform Fado. Derfor skal du rejse med os på rundrejse i Portugal: Oplevelsesrig rundrejse med mange udflugter og og historiske seværdigheder  Udfvalgte hoteller; central beliggenhed i Porto og Lissabon  Portvinssmagning og sejlads på Douro-floden Vidende og erfaren dansktalende rejseleder under hele rejsen Porto, Braga, Guimarães og frokost på vingård I nord går rejsen til portvinens hovedstad Porto, naturligvis med besøg i et af portvinshusene og med flodsejlads på Dourofloden. Turen går også til den hellige by Braga og hyggelige Guimarães med rødder tilbage til middelalderen. I Douro-regionen ser vi især flotte landskaber og nyder synet af vinmarkerne på terrasseskråningerne, og naturligvis besøger vi en vingård, hvor vi spiser en dejlig frokost. Coimbra, Óbidos og Lissabon Et andet af rejsens højdepunkter er Coimbra, med det berømte historiske centrum og et af Europas ældste universiteter. Vi gør holdt i den gamle fæstningsby Óbidos, beliggende smukt, øverst på en bjergtop.  Rundrejsen afsluttes i Portugals pulserende hovedstad Lissabon, som er et fornemt miks af nyt og gammelt. I Belém-bydelen beundrer vi det historiske opdagelsesmonument samt den overdådige Jeronimuskirke. I Lissabon-bydelene Baixa og Bairro Alto samt i Alfama-kvarteret rejser vi tilbage i tiden og indtager de smalle gader og store pompøse pladser. Fado-aften Vil du opleve en af Portugals stolte traditioner, så følg med til Fado-aften på vores ekstra udflugt. Her indtager vi en stemningsfyldt middag i et af de berømte fado-huse, hvor maden ledsages af ”fadistaens” melankolske stemme akkompagneret af guitarspil. Hoteller og beliggenhed Hotellerne på denne rundrejse er nøje udvalgt. Vi har lagt vægt på en god og central beliggenhed i Porto og Lissabon, hvor du bor i gåafstand til de store seværdigheder, restauranter og shoppinggader.  Rundrejsen er for dig, der gerne vil introduceres for det bedste af Portugal - og som altid følger en kyndig dansktalende rejseleder med på hele turen. Kort dagsprogram for Klassiske Portugal 8 dage: Dag 1: Ankomst til Lissabon og kørsel til Porto (A) Dag 2: Porto, byrundtur, portvinssmagning og sejltur på Douro-floden (M,A) Dag 3: Braga og Guimarães (M,F) Dag 4: Douro-dalen med frokost på vingård og til Midt-Portugal (M,F,A) Dag 5: Coimbra, Batalha og Óbidos. Til Lissabon, ekstra udflugt: Fado-aften (M,F) Dag 6: Lissabon og Belém, tid på egen hånd (M) Dag 7: Fridag til egne oplevelser, afskedsmiddag (M,A) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil stadig indgå, selvom der evt byttes rundt på programmet.  
1 rejse 2 maj 2022
Lissabonkysten langtidsferie
langtidsferie i Portugal 3 ugers ferie på Lissabonkysten - med havudsigt! Rejs med på langtidsferie til Lissabonskystens skønne riviera, hvor du får det bedste fra to verdener; nærheden til den portugisiske hovedstad, Lissabon, med sine mange kulturelle tilbud - samt feriestemningen ved kysten med en afslappende atmosfære. Derfor skal du rejse med os på langtidsferie til Lissabonkysten: Bo tre uger i første række til havet  Firestjernet lejlighedshotel med god beliggenhed og ophold med balkon og havudsigt Du får det bedste af to verdener: Feriestemning ved kysten og kort afstand til storbyen Lissabon  Fire inkluderede udflugter Erfaren dansktalende rejseleder Hotel i "smørhullet" på Lissabonkysten Du bor i ”smørhullet” Monte Estoril på Lissabonkysten, midt imellem kystens to mest berømte byer Estoril og Cascais. Det firestjernede lejlighedshotel Estoril Eden er din base, og alle lejligheder har balkon og havudsigt - så du kan nyde den imponerende udsigt over bugten og Atlanterhavet fra din balkon. Udover det behagelige klima, de smukke strande og det hyggelige bymiljø er et andet, og ikke ubetydeligt trækplaster, muligheden for at kombinere den afslappende tilværelse ved kysten med storbyoplevelser i Lissabon. Toget bringer dig billigt, nemt og bekvemt ind til Lissabons centrum på cirka 45 minutter.  Fire udflugter Sintra med Cabo da Roca, Lissabon med Belém, Cascais marked samt Sesimbra og Setúbal Der er inkluderet fire udflugter bl.a. til det europæiske fastlands vestligste punkt, Cabo da Roca og til H. C. Andersens åndehul, byen Sintra, der også tidligere var sommerresidens for den portugisiske kongefamilie. I Lissabon mærker du historiens vingesus i de gamle bykvarterer, og i Bélem får du historien om de berømte portugisiske opdagelsesrejsende. Udflugten til Lissabon er en fin introduktion til nogle af byens storslåede seværdigheder og giver inspiration til fridagene. Turen går også syd for Tejo-floden, til den hyggelige fiskerby Sesimbra, og på en af områdets vingårde får du smagsprøver på den gode lokale vin og en rundvisning. Sidst går turen forbi Setúbal, der førhen var knudepunkt for egnens sardinfangst. I Cascais går vi en tur på strandpromenaden og kigger indenfor på det lokale marked. Ekstra udflugt til Óbidos, Nazaré og Batalha Vil du opleve den charmerende middelalderby Óbidos, de store bølger ved Nazaré og verdenskulturarv i klosteret i Batalha? Følg da med på den valgfrie ekstra udflugt, der går nord for Lissabon på en dagstur. Lissabonkysten byder på mellem 150-200 solskinstimer pr. måned i oktober, november, februar og marts. Kort dagsprogram for Lissabonkysten langtidsferie: Dag 1: Ankomst til Lissabon og transport til Monte Estoril Dag 2: Udflugt til Lissabon og bydelen Belém(M) Dag 3: Udflugt til Cabo da Roca og eventyrbyen Sintra (M) Dag 4:  Udflugt i Cascais med markedsbesøg (M)   Dag 5-14: Fridage (M) Dag 15: Udflugt til Sesimbra og Sétubal samt vinsmagning i Azetão (M) Dag 16-17: Fridage (M) Dag 18: Ekstra udflugt til Óbidos, Nazaré og Batalha (M) Dag 19-21: Fridage (M) Dag 22: Hjemrejse fra Lissabon (M) M = Morgenmad Rækkefølgen på udflugterne er vejledende og vi tager forbehold for ændringer afhængig af lokale forhold.
3 rejser næste tur 20 oktober
Madeira Special - Mageløse Madeira
kulturrejser til Madeira Ferie med alt inkluderet Med tre årtiers solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Madeira - som i seks år i streg er kåret til verdens bedste ø-destination. På denne rejse er alt inkluderet, og rejsen er for dig der søger oplevelser krydret med komfort og tid til afslapning. Det er ikke uden grund, at lige præcis denne rejse er blevet vores Madeirafavorit. Derfor skal du rejse med os på rejsen til Madeira: Vi har solid erfaring og er eksperter på rejser til Madeira Ophold på Pestana Bay  4* hotel i første række til stranden Alle værelser har balkon og havudsigt All inclusive med fri bar på hotellet Inkluderer tre spændende udflugtsdage Dansktalende rejseleder Pestana Bay hotel Du bor på det firestjernede hotel Pestana Bay med gode rummelige værelser – alle med balkon og havudsigt og en rolig beliggenhed i første række til stranden. All Inclusive er inkluderet (morgenmad, frokost og middag samt fri bar) samt swimmingpool samt en frodig have med palmer og eksotiske blomster, så du rigtig kan nyde opholdet.   Madeira vejr Hvordan er vejret på Madeira? Et af de ofte stillede spørgsmål. Klimaet på Madeira er subtropisk kystklima. Her er aldrig for koldt, aldrig for varmt og med gennemsnitlige 22 grader året rundt, er temperaturen behagelig. Du bor på sydkysten, som har øens mest solrige klima. Læs mere om vejr og klima på Madeira her. Funchal med byvandring Udflugten til Funchal bringer os tættere på byens historie, arkitektur og seværdigheder inklusive det farverige marked. Spændende udflugter på Madeira Oplev Madeiras berømte blomster, himmelske bjerge og pragtfulde naturscenerier på de  inkluderede udflugter. Formidable landskaber og storslående udsigter går igen og igen blandt andet ved lilleputlandskabet ved Nonnernes dal, ved havklippen Cabo Girão og når vi krydser bjergplateauet og møder baglandets grønne dale og den spektakulære nordkyst. I Monte besøges valfartskirken og i Camara de Lobos holder fiskerne til i landsbyen omgivet af bananplanter og vinmarker. Levada-vandring Vil du helt tæt på naturen og er du til vandring, følg med på en levada-vandring, hvor vi går langs vandingskanalerne med udsigt til skønne landskaber og lokalt liv.   Det nordøstlige Madeira   Vores anden valgfrie udflugt bringer os til den nordøstlige del af øen: Du kommer helt til tops på et af Madeiras høje bjerge, ser den oprindelige laurisilva-skov (Unesco) og spiser frokost i en af de små kystbyer i Santana-området. Verdens bedste ø-destination Madeira er i 2020 - for sjette år i træk ved det prestigefyldte World Travel Awards - blevet kåret som verdens bedste ø-rejsemål.     Velkommen til ”vores ø” Madeira. Kort dagsprogram for Mageløse Madeira: Dag 1: Ankomst til Madeira (AI) Dag 2: Byvandring i Funchal (AI) Dag 3: Fridag (AI) Dag 4: Udflugt til Nonnernes Dal og Monte(AI) Dag 5: Udflugt til Madeiras nordkyst (AI) Dag 6: Fridag eller ekstra udflugt med Levadavandring (AI) Dag 7: Fridag eller ekstra udflugt til det Nordøstlige Madeira (AI) Dag 8: Hjemrejse (AI) AI = All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad) samt fri bar fra kl. 11-23. Dagsprogrammet er vejledende og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge grundet lokale forhold. Det endelige dagsprograms opsætning oplyses ved ankomsten til Madeira. Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
24 rejser næste tur 1 november
Vandreferie på Madeira
Vandreferie på Madeira – levadavandring og byliv i funchal Aktiv vandreferie i naturskønne omgivelser, krydret med lokale retter fra Madeira-køkkenet er temaet for denne rejse, der byder på en uge fyldt med oplevelser. Madeira har et udbygget stisystem med vandreruter på stier og langs vandingskanalerne (levadaer), og du kommer til at opleve en naturskønhed ud over det sædvanlige. Her er eksotiske blomster, planter, palmer og træer fra hele verden samt Madeiras egen laurbær(ur)skov, som er med på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Her er dybe dale og høje bjerge, rislende vandløb, en unik flora og fauna, flotte klippeformationer og et behageligt vandreklima året rundt. Med andre ord; her er ualmindeligt skønt! På med vandrestøvlerne og følg med til Atlanterhavets Flydende Have, hvor der venter en uge i naturskønne landskaber og i godt selskab. Derfor skal du rejse med os på vandreferie til Madeira: Du får en aktiv ferie sammen med andre  Godt beliggende hotel i byen  Morgenmad og flere måltider inkluderet Naturskønne vandringer i by, bjerge og langs levadaer  Vidende dansktalende rejseleder Udforsk Madeira mens du vandrer   Vi har i alt inkluderet fire vandredage og har sammensat vandringerne, så ikke to dage er ens. To vandringer er langs Madeiras karakteristiske vandingskanal-system "levadas", hvoraf den ene tur foregår i uberørt natur i højlandet - og den anden i et mere befolket landbrugsområde med opdyrkede terrasser. Turens tredje vandring er i byen, hvor vi runder Funchal og byparkerne samt den gamle bydel med de malede døre og markedet. Sidst, men ikke mindst, vandrer vi i Madeiras "halvørken" på øens østligste spids. For dig, der vil have fuldt program, er det muligt at tilmelde sig en ekstra dag med vandring, hvor du kommer helt til tops i Madeiras bjerglandskab.   Mad på Madeira Naturligvis smager vi også på det madeiranske køkken og lokal gastronomi på vores ture rundt på øen. Vi har inkluderet en frokost på alle vandredagene, og vi spiser (sen) frokost på udvalgte lokale restauranter, som serverer retter fra Madeira-køkkenet. To aftener spiser vi fælles middag på restauranter i byen.  Hotel i Funchal  Hotel Do Centro er et turistklasse hotel beliggende i byen i kort gåafstand fra den gamle bydel og markedet. Så du har nem tilgang til bylivet efter dagens vandring.  Sværhedsgrad på vandringerne  Vandreturene er af sværhedsgrad let til middel, og vi vandrer ca. 8-14 kilometer pr. dag i et varieret terræn. Alle i normal god fysisk form kan deltage.   Kort dagsprogram for Vandreferie på Madeira: Dag 1: Ankomst til Madeira (A) Dag 2: Vandring: Marocos til Canical (M,F) Dag 3: Vandring: Levada do Risco og 25 Fontes (M,F) Dag 4: Byvandring: Funchal (M,F) Dag 5: Vandring: Ponta São Lourenco (M,F) Dag 6: Fridag eller ekstra udflugt med vandring til  Madeira høje bjerge Pico Ruivo(M) Dag 7: Fridag. Middag (M,A) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Det kan det være nødvendigt at bytte rundt på vandredagene eller finde alternative ruter.
3 rejser næste tur 14 februar 2022
Toppen af Alperne med Gletsjer-ekspressen
Rejs med gletsjer-ekspressen Høje tinder, dybe dale og smukke søer glider forbi på denne rejse gennem bjergtagende natur med besøg i både Schweiz og Norditalien. Fra alpeidyl og den eftertragtede togtur med Gletsjer-ekspressen i Schweiz går rejsen videre til herskabelig historie ved krystalklare italienske søer, inklusive Comosøen. Derfor skal du rejse med os til Schweiz og Italien: Spektakulære togrejser med Gletsjer-ekspressen og Gornergrat Bahn 4* hoteller i Schweiz og Italien Bådtur på Comosøen med besøg i eksklusive Bellagio Udflugt til den historiske ferieby Stresa Tid på egen hånd i fantastiske landskaber Først nyder vi alperegionens spektakulære udsigter ombord på den verdensberømte Gletsjer-ekspres i Schweiz – en af verdens smukkeste togrejser, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Undervejs besøger vi legendariske alpebyer som Davos og Zermatt og den berømte Montreux ved Genevesøens bredder. Fra berømte togrejser i Schweiz går turen videre til skønne Italien, hvor naturlige højdepunkter fortsætter ved de eksklusive nordlige søer; Comosøen og Lago Maggiore. Her venter glamourøse fortællinger om aristokratiske villaer og Europas bedre borgerskab.    Denne rejse, fra toppen af de schweiziske alper til dalene ved de celebre italienske søer, har derfor alt, hvad man som ægte natur-, tog- og livsnyder kan ønske sig.   Kort dagsprogram for Toppen af Alperne med Gletsjer-ekspressen: Dag 1: Ankomst til Zürich. Kørsel til Davos via Klosters (A) Dag 2: Togrejse med Gletsjer-ekspressen fra Chur til Brig via Oberalp passet. Transport til Täsch (M,A) Dag 3: Udflugt med bus til Montreux og Genevesøen, besøg på Chillon slottet (M,A) Dag 4: Udflugt med tog til Zermatt og med Gornergrat Bahn (M) Dag 5: Med bus via Simplon passet til Comosøen i Italien, ankomst i Lecco (M,A) Dag 6: Bådtur på Comosøen med besøg i Bellagio (M) Dag 7: Udflugt til Lago Maggiore med besøg i Stresa, afskedsmiddag på restaurant (M,A) Dag 8: Hjemrejse fra Milano (M) M = Morgenmad, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Flere af de byer vi besøger er ikke særligt egnede for gangbesværede, hvorfor du vil få mest ud af rejsen, hvis du er almindeligt godt gående.
1 rejse 31 maj 2022
Vandreferie på Caminoen
De smukkeste strækninger på fire kendte pilgrimsruter At vandre på Spaniens verdenskendte pilgrimsvej, Caminoen er, for mange, en enestående begivenhed, som skal opleves mindst én gang i livet. Tro og tilbedelse har siden middelalderen ført fromme pilgrimme ad de nordspanske pilgrimsruter ”El Camino de Santiago”. Til fods og til hest har utallige troende taget turen til apostlen Skt. Jakobs kiste i Santiago de Compostelas berømte katedral. Men modsat tidligere tiders religiøse hensigter, er drivkraften nu lige så meget af kulturel og meditativ karakter.  Camino de Santiago Caminoen er ikke én enkelt vej men et enormt netværk af ruter under stadig forandring. Vi tilbagelægger på denne uges vandring med rejseleder, lidt over 80 kilometer som er fordelt på fire af de mest berømte pilgrimsruter. Undervejs forkæles du med smuk naturmæssig variation; Fra bjerge og grønne dale til smukke kyststrækninger med farverige fiskerlejer og fra åbne vidder til dybe skove. I stedet for den typiske overnatning på små herberger, så overnatter vi på behagelige pensionater og hoteller. Din kuffert bliver bragt fra hotel til hotel i vores bus så du, på vandringerne, kun skal bærer en lille dagsrygsæk med snack-fornødheder og regntøj m.m.  Muslingeskallen og Caminoen Undervejs på vores vandringer vil du - her og der - bemærke karakteristiske stenmonumenter i vejkanten, udsmykket med en muslingeskal. Muslingeskallen er et kendt symbol på pilgrimsvandrere. Der er ikke en entydig forklaring på, hvorfor netop muslingeskallen har fået denne betydning. Måske fra den galiciske kyst som er fyldt med muslinger. Disse blev tiltroet magisk kraft og helbredende virkning. Symbolet blev sat fast på huer, vandrestave og madposer og gav pilgrimmene beskyttelse mod overfald. Det blev nemlig betragtet som en dødssynd at slå en pilgrim ihjel. Al transport ud over vandringerne foregår i vores egen bus. Derfor går vi uden den store oppakning, men vi anbefaler en lille rygsæk, der kan indeholde dagens fornødenheder. Turen er sværhedsgrad middel og vandrerstøvler anbefales. Se desuden praktiske oplysninger. Kort dagsprogram: Dag 1: Ankomst Bilbao (A) Dag 2:  Camino del Norte (Munitíbar - Guernika), Bilbao (M) Dag 3:  Camino del Norte (Pendueles - Llanes), Llanes (M) Dag 4:  Camino del Norte (San Esteban de Leces - Colunga), Oviedo (M,F) Dag 5: Camino Primitivo (De Asturianske Bjerge), Sárria (M) Dag 6:  Camino Francés ( Triacastela - Sárria), Santiago de Compostela (M,A) Dag 7:  Camino Finisterra - Et stykke af "Caminoens Epilog" (M,A) Dag 8: Halv fridag i Santiago de Compostela, hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi gør opmærksom på, at forskellige lokale forhold kan gøre det nødvendigt at ændre på rækkefølgen i dagsprogrammet, samt at hotellerne kan blive erstattet med andre i lign. kategori.
1 rejse 24 april 2022
Maleriske Mallorca
kulturrejse til Mallorca - MidDelhavets perle Rejs til Mallorca med dansktalende rejseleder og halvpension Mallorca er øen med smukke middelhavskyster og små bugter, som ligger ugenert mellem klipper og fyrreskove. Fra 2021 tilbyder vi et nyt udflugtsprogram med klassiske kulturelle udflugter som Valldemossa og drypstenshulerne i Porte Cristo. Der er også inkluderet besøg på lokalt marked, vinsmagning og et par gedigne lokale frokoster samt god tid til at udforske øens dramatiske historie på egen hånd. Med andre ord lokker Mallorca, der er den største af De Baleariske Øer, med både fascinerende storby, betagende natur og spændende kultur. Derfor skal du rejse med os på rejsen til Mallorca: Godt beliggende hotel ud til Middelhavet lige ved strandpromenaden Dejligt lyst og nyrenoveret firestjernet hotel med mulighed for havudsigt Halvpension Fire begivenhedsrige udflugter til bl.a. Palma, Valldemossa og Porto Cristo God tid på egen hånd Erfaren dansktalende rejseleder Udflugt til Mallorcas hovedstad, Palma Allerede dagen efter ankomsten besøger vi Palma, Mallorcas populære hovedstad. Til fods går vi sammen med rejselederen rundt i de brostensbelagte snoede stræder, og selvfølgelig besøger vi også byens imponerende katedral. Vi runder af med en fælles frokost i Palma. En anden inkluderet udflugt går langs bjergkæden Tramuntana, hvor vi nyder naturen og gør holdt i Valldemossa. Vi besøger desuden det historiske palæ: La Granja. Udflugt til Dragegrotterne Også en af Mallorcas mest populære attraktioner – Dragegrotterne – med Europas største underjordiske sø besøger vi. Denne dag nyder vi også en lokal mallorcinske frokost, der både er smagfuld og varieret. Hele ugen bor du på et godt firestjernet hotel med balkon og halvpension, tæt på strand og promenaden som fører helt ind til centrum af Palma. Rejsen er især for dig der sætter pris på lige dele kulturelt indhold og tid på egen hånd. Kort dagsprogram for Maleriske Mallorca: Dag 1: Ankomst til Mallorca og transport til hotellet i Can Pastilla (A) Dag 2: Udflugt til Palma med frokost (M,F,A) Dag 3: Fridag (M,A) Dag 4: Udflugt til den nordvestlige del af Mallorca, La Granja og Valldemossa (M,A) Dag 5: Udflugt til den østlige del af Mallorca med Porto Cristo og drypstenshuler (M,F,A) Dag 6: Besøg på lokalt marked, vinsmagning samt Bellver slottet (M,A) Dag 7: Fridag til egne oplevelser (M,A) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.
1 rejse 16 maj 2022
Frantz Howitz’ Tenerife
Kulturrejse til Tenerife m/ Frantz Howitz Øens utraditionelle fortællinger Tv-vært Frantz Howitz har opholdt sig på Tenerife i længere perioder gennem de senere år, og kender øen virkelig godt. Han glæder sig til at vise alt det billedskønne, kulturelle og historiske frem, som Tenerife rummer. Rejsen er sammensat i et tæt og eksklusivt samarbejde med netop Frantz, således at Tenerife, den største af De Kanariske Øer, i fl. Frantz, præsenterer sig fra sin allerbedste side - præcis som den fortjener. Det bliver desuden en meget personlig rejse med en lille gruppe på kun 25 personer, med Frantz Howitz som rejseleder. Derfor skal du rejse med til Tenerife: Oplev Tenerifes kulturelle sider Bo på femstjernet hotel med halvpension Besøg i områder, hvor andre turister ikke kommer Udflugt til Teides nationalpark Dansktalende rejseleder, Frantz Howitz Glæd dig til at bo nord på øen, på et lækkert hotel i Puerto de la Cruz. Det er din faste base, når vi tager på opdagelse og fordyber os i mange af øens historiske seværdigheder, kulturelle perler og fantastiske natur. I 2017 producerede Frantz Howitz desuden en række populære programmer om Tenerife for dk4, hvor han havde fokus på netop kulturen, historien og naturen. Glæd dig derfor til historier, som den traditionelle charterturist ikke oplever. Kort dagsprogram for rejsen til Tenerife - 8 dage: Dag 1: Ankomst til Tenerife (A) Dag 2:  En dag i de grønne parker i Puerto de la Cruz (M,A) Dag 3: Teide Nationalpark og det nordvestlige Tenerife (M,F,A) Dag 4: Fridag (M,A)  Dag 5: La Laguna og Santa Cruz  (M,A)  Dag 6:  Vinregionen El Sauzal og Tacoronte (M,F,A) Dag 7: En dag i bjergene i det nordøstlige Tenerife (M,F,A) Dag 8:  Hjemrejse (M) M = Morgenmad,  F = Frokost,  A = Aftensmad Vi tager forbehold for at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil indgå, selvom der byttes rundt på programmet.
3 rejser næste tur 13 november
Det Hellige Land
rundrejse i israel Rejse af bibelske dimensioner Den kristne kulturarv, vi kender herhjemme, har sine rødder og oprindelse netop her i  Det Hellige Land. Området, som i dag overvejende udgør den moderne stat Israel*, har en turbulent historie og har gennem historien været eftertragtet og præget af forskellige folkeslag, magthavere og religioner. På denne rejse vil man derfor om noget sted mærke det historiske vingesus og opleve et utal af spændende kulturelle facetter. Derfor skal du rejse med os på rundrejse i Israel: Dansk rejseleder under hele rundrejsen Oplev landets største seværdigheder Fantastisk historie og spændende kulturer Halvpension inkluderet på hotellerne.  Mellemøstens kultur og mystik 'Det Hellige Land' har rigtig meget at byde på, fra interessante antikke ruiner, hypermoderne byer, forskelligartede samfund og berømte seværdigheder. Mødet med kulturelle og religiøse højborge samt en smuk og utroligt varieret natur, fra det frodige højland i nord til de imponerende klippeørkener i syd, vil give dig en uforglemmelig oplevelse. Det hele er krydret med mellemøstens mad og mystik, den gyldne sol og lune temperaturer. Jerusalem, Tel Aviv og Det Døde Hav På rundrejsen oplever du romerske ruiner og korsridderbyer ved Middelhavets kyst, Galilæas grønne dale, mystik i højlandet samt en sejltur på Genesaret Sø. Oplev Jerusalems magi, den fascinerende klippeørken med Masada og Dødehavet inden ringen sluttes med ophold i Tel Aviv og den gamle by Jaffa.    Kort dagsprogram for Det Hellige Land: Dag 1: Ankomst og indkvartering i Galilæa(A)  Dag 2: Caesarea, Haifa, Akko, Galilæa, Nazaret (M,A) Dag 3 : Tabgha og Capernaum ved Genesaret Sø og Safed(M,A) Dag 4 : Dåbssteder ved Jordanfloden, Kibbutzbesøg, Betlehem og Jerusalem (M,A)  Dag 5: Det gamle Jerusalem (M,A) Dag 6:  Qumran, Masada og Det Døde Hav. ankomst Tel Aviv(M,A) Dag 7:  Tel Aviv og egen tid(M,A) Dag 8:  Hjemrejse (M)  Rundrejsen foregår til tider i let kuperet terræn og vi går en del på byvandringen i Jerusalem, hvorfor det kræves, at man er normalt godt gående, for at få det fulde udbytte af rejsen.  Der tages forbehold for, at der kan blive ændret på rækkefølgen af de forskellige elementer i dagsprogrammet og at hotelændringer (indenfor kategori) kan forekomme.
1 rejse 18 marts 2022
Vin og gastronomi i Piemonte
rejse til piemonte Kulinariske oplevelser i Norditalien  Når du rejser til Piemonte, er du garanteret mad og vin i særklasse. Placeret i de nordvestlige italienske alper, beriger Piemonte sine gæster med traditionel italiensk mad og vin, der har nydt godt af generationers jagt på gastronomisk perfektionisme. Piemonte, og især området omkring Alba og Barolo, er i sandhed et paradis for mad- og vinelskere. Herfra kommer nogle af verdens bedste vine, blandt andet barolo og barbaresco. Området bugner også, i bogstaveligste forstand, af eksklusive og verdensberømte specialiteter; trøfler, oste og pølser, oksekød, hasselnødder, nougat og chokolade – for blot at nævne nogle få.  Køkken-traditionerne i regionen går langt tilbage. Først og fremmest på grund af en lokalbefolkning med en kolossal respekt for råvarens betydning samt bordets glæder. Men også fordi man har formået at forene gode gamle italienske traditioner med nogle af de bedste produkter i verden - og sidenhen lånt lidt af den franske mad-elegance og fantasi. Tager man det bedste af det bedste fra disse to køkkener, kan resultatet kun blive velsmagende. Derfor skal du rejse med os på vinrejse til Piemonte: Indblik i lokale vinbønders produktion af barolo Madlavningskursus hos en barolo-familie Seks vinsmagninger og trøffeljagt inkluderet Du bor i selve byen Barolo Prøvesmagning af trøfler, chokolade og masser af mad og vin Bliv vinekspert På rejsen oplever du en smagsodyssé af rang og får også et grundigt indblik i vinens verden – ikke kun med vægt på barolo-vin, men også viden helt generelt, når det gælder lagring, smagning, læren om jordbund samt pleje af rankerne året rundt. Bo i hjertet af vinens Mekka På rejsen bor du i hjertet af området, i selveste Barolo by, omgivet af flotte vinmarker i vindistriktet Langhe. Vingårdene i Barolo er desuden omkranset af Langhe-bjergene på et lille område med stejle skråninger. Ikke langt fra Barolo ligger en anden by, også verdenskendt for sin vin, nemlig Barbaresco. Vinkulturen i området er næsten en religion for byens indbyggere og for vinelskere. I folkemunde omtales Barolo-vinen som ”Kongernes vin - vinenes konge”, og vi tør næsten love, at du bliver lige så vild med vinen, som de stolte indbyggere er. Kort dagsprogram for rejsen til Piemonte: Dag 1: Ankomst og kørsel til Barolo. Velkomstmiddag (A) Dag 2: Grinzane Cavour, på trøffeljagt og Barolos vinotek (M) Dag 3: Madmarked i Alba, vinsmagning i Pollenzo og chokolade i Cherasco (M,F) Dag 4: Madlavningskursus med piemontesiske specialiteter (M,F) Dag 5: Fremstilling af Barolo med let frokost. Besøg i hotellets vinkælder. Afskedsmiddag (M,F,A) Dag 6: Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Middag Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rækkefølgen på dagsprogrammet. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen.
1 rejse 28 april 2022
Libanon - Mellemøstens Grønne Perle
Rejse til libanon Tag med til Middelhavslandet med vinmarker og Herrens cedertræer Libanon er ret så fascinerende placeret lige imellem Vesten og Mellemøsten, kristendom og islam samt det traditionelle og det hypermoderne. Beliggende lige ud til det skvulpende blå Middelhav – venter landet med varm gæstfrihed, gribende historie og mellemøstlig mystik. På denne rejse bor du hele ugen på et lækkert centralt beliggende hotel i hovedstaden Beirut, som er det bedste udgangspunkt, når du skal introduceres til landets moderne hovedstad i kombination med frodige bjerglandskaber, antikke ruinkomplekser, smukke kyster og ikke mindst; vidunderlige mad og vin. Derfor skal du rejse med os til Libanon: Oplev en grøn perle med et væld af storslået natur og antikke skatte Fantastisk historie og spændende kultur Hotel centralt i Beirut Det libanesiske køkken, landets gode vine og den store gæstfrihed Dansktalende rejseleder, samt lokale guider, er med under hele rejsen I 1980’erne var Libanon kendt for en opslidende borgerkrig, men har i dag rejst sig som Fugl Føniks - og er ét af de fem lande der refereres til, når man taler om ”menneskehedens vugge”. Næsten halvdelen af landets befolkning er kristne og Libanon er dét land, af alle arabiske lande, som har den største religionsdiversitet med 18 anerkendte trosretninger. Libanons enestående natur Få ved, at Libanon har en enestående natur, hvor du mødes af store unikke cedertræsskove, bjerglandskaber med dybe frodige kløfter og dale hvor landsbyhuse med røde tegltage fuldender billedet. Som kontrast til de store bjergkæder, er Libanon, i vest, flankeret af Middelhavets kyst og smukke strande. Langs kysten ligger idylliske fiskerlejer, moderne feriebyer og landsbyer der stammer tilbage fra bibelsk tid. Smag på Libanon – mad og vin i særklasse Det libanesiske køkken er verdensberømt, men libanesisk vin, der er på vej frem, har de færreste hørt om. Vinproduktion spillede en stor rolle frem til år 636, mens den anden æra i landets vinhistorie begyndte i 1857. Der er inkluderet to vinsmagninger på rejsen samt udsøgte lokale retter ved en inkluderet frokost. Mellemøstens Paris – Beirut Mellemøstens Paris , som hovedstaden Beirut engang blev kaldt, er en multifacetteret storby der, i løbet af de seneste år, er livet op og har genvundet sin storhed som en trendy, kreativ og moderne by. Mellem moderne gader og højhuse findes gamle traditionelle huse samt et væld af antikke ruiner og arkæologiske seværdigheder spredt rundt i hele byen. Både i Beirut, og i den øvrige del af landet, kan man se forskellige lag fra tusinder års historie og skiftende civilisationer; bl.a. Kanaanæere, ottomanere, fønikere, persere, grækere, romere, korsriddere m.fl. Hotel i Hamra Vi bor i et af de bedste kvarterer i byen ”Hamra”, et område med masser af spisesteder, pubs og butikker og i gåafstand til både Downtown ”Achrafieh” og den vidunderlige havnepromenade ”Corniche”. Byens befolkning, som flere gange gennem historien, har rejst sig af asken, har lært at leve livet fuldt ud og vil smitte dig med deres nærvær og ”joie de vivre”. Libanons flag med Cedertræ Navnet Libanon stammer fra det aramæiske ”leben” om betyder ”hvid” pga. landets snedækkede bjergkæder. Det officielle symbol på Libanon er den majestætiske Libanon-Ceder (træ), som også pryder nationens rød-hvide flag. Disse gamle træer vokser kun her og i det sydøstlige Tyrkiet. Libaneserne mener selv, at træet pga. sin skønhed og styrke må være sået af selveste Gud for tusinde år siden. Kort dagsprogram for Libanon - Mellemøstens Grønne Perle: Dag 1: Ankomst i Beirut  Dag 2: Jeita drypstenshuler, Beirut sightseeing og besøg på nationalmuseet (M) Dag 3: Baalbecks ruinkompleks og vinsmagning (M) Dag 4: Qadisha-dalen, byen Bcharre og de berømte skove af Cedertræer (M)  Dag 5: Middelhavsbyerne Tyre & Sidon (M) Dag 6: Besøg i byen Byblos, vinsmagning og Vor Frue i Harissa (M,F) Dag 7: En dag i Chouf regionen: Deir El Qamar og Beiteddine Paladset (M) Dag 8: Hjemrejse M = Morgenmad, F = Frokost Der tages forbehold for, at der kan blive ændret på rækkefølgen af de forskellige elementer i dagsprogrammet afhængig af ankomst/afrejsetidspunkter.  Der tages forbehold for at hotelændringer (inden for samme kategori og beliggenhed) kan forekomme. Udflugter foregår til tider i småkuperet terræn, og vi går en del på hhv. byvandringer, de antikke seværdigheder samt i naturen. Det kræves derfor, at man er normalt godt gående, for at få det fulde udbytte af rejsen.
1 rejse 23 april 2022
Svalbard - et nordlyseventyr
Eventyrlig Rejse til Svalbard Norges iskolde arktiske ø-rige 78 °  nord Svalbard (78 grader nord) er et norsk ø-rige bestående af isdækkede fjorde, gletsjere, høje fjelde og et unikt dyreliv – herunder isbjørne. Her langt mod nord møder du uberørt arktisk ødemark og et enestående dyreliv i et miljø, der både er barskt og skrøbeligt. Fra det tidlige forår og frem til efteråret sørger midnatssolen for, at dagene er lange. Om vinteren tager polarnætterne over, og der er intet sollys over hovedbyen; Longyearbyen. Til gengæld byder nordlyset op til dans, og Svalbard er ganske enkelt det perfekte sted at jage det eftertragtede nordlys. Med Kulturrejser Europa på Svalbard Vi har sammensat en rejse, hvor du blandt andet skal have en magisk oplevelse på hundeslæde i jagten på nordlyset. Du kan også glæde dig til selve Longyearbyen samt besøget i en nedlagt kulmine. Desuden byder programmet på en ægte vildmarksaften i en lun hytte med mad tilberedt over bål. Basen er det gode Radisson Blu Polar hotel, og der er halvpension inkluderet. For at kunne tilbyde flere afrejsedatoer på denne eftertragtede rejse, gennemfører vi rejsen 1. november 2021 samt 21. februar 2022 i samarbejde med vores søsterselskab, Stjernegaard Rejser.  Derfor skal du rejse med os til Svalbard: Mærk magien på nordlyssafari med hundeslæde Arktisk vildmarksmiddag samt flere andre inkluderede udflugter Gode middage og godt hotel Dansktalende rejseleder Uforlignelige forhold for nordlyset Fra sin beliggenhed 900 kilometer fra det norske fastland og 1.300 kilometer fra Nordpolen har Longyearbyen unikke forhold under nordlyset. I polarnatten kan nordlyset vise sig allerede ved middagstid. I oktober og februar kan du se det blå polarlys om dagen og nordlyset om natten. Velkommen til en helt igennem fantastisk oplevelse! Kort dagsprogram for Svalbard: Dag 1: Ankomst Longyearbyen/Svalbard (A) Dag 2: Longyearbyen rundtur, vildmarksaften på Camp Barentz (M,A) Dag 3: Nordlyssafari med hundeslæde (M,A) Dag 4: Besøg på Svalbard Museum samt nedlagt kulmine (M,A) Dag 5:  Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. OBS! Du får det bedste udbytte af rejsen, hvis du har en almindelig god fysisk form.
4 rejser næste tur 1 november
Portugals grønne ø-rige - Madeira og Azorerne
kulturrejse til Madeira og Azorerne Farvestrålende hortensiaer i grøftekanten. Søer i udslukte vulkaner. Naturscenarier i rå mængder. Kom med på en rejse hvor fauna, flora, himmel og hav er dragende – og hvor historien begynder med portugisiske søfarer der erobrer Madeira og Azorerne. Siden er de skønne øer gået sejrsgang i resten af verden, der også har fået øjnene op for idyllen og det subtropiske kystklima på de frodige Atlanterhavsøer. Denne rejse giver dig chancen for at opleve den mangfoldige natur på de to betagende øer, hvor du nyder én uge hvert sted i kyndigt selskab med vores dansktalende rejseleder. Du føres sikkert gennem eksotiske blomster, dramatiske kyster, frugtbare landskaber og gribende historie; fra slavernes slid med at etablere Madeiras vandingssystem (levadaer) – til Azorernes strategiske betydning under Anden Verdenskrig. Fem udflugter inkluderet Du får hele fem udflugtsdage inklusiv introduktion til begge øers ”hovedstæder” på en byvandring. Derefter kommer du godt rundt til øernes store seværdigheder, men har samtidig god tid til egne eventyr på både Azorerne og Madeira. Derfor skal du rejse med os til Azorerne og Madeira: Det bedste af Madeira og Azorerne i én rejse Behageligt klima og bjergtagende natur Byhotel på Azorerne og strandhotel med all inclusive på Madeira Mange måltider inkluderet Mulighed for vandring og havsafari Erfaren dansktalende rejseleder Azorerne São Miguel, Madeira og Porto Santo Allerede i det 14. århundrede sejlede søfarere som Silves, Zarco og Henrik Søfarenen ud og opdagede øgrupperne Azorerne, Madeira og Porto Santo – og fik dem indlemmet i det portugisiske rige. Derfor kan du glæde dig til at opleve forskelligheder og fællestræk i historie, kultur og livsvilkår samt betagende landskaber formet af vulkaner. Vandring på Azorernes Lagoa do Fogo og Madeiras São Lourenco Tag vandreskoene med og nyd et par spændende vandreture sammen med rejselederen, hvor den friske luft og naturen kommer helt ind under huden. Hvaler og delfiner på Azorerne   Hvaler og delfiner kan du opleve en havsafari på Azorerne, hvor der er optimale livsbetingelser for de maritime vilde dyr. Det er fascinerende at opleve dyrelivet helt tæt på.   Hoteller på Azorerne og Madeira På Azorernes São Miguel bor du på et 3* byhotel i Ponta Delgada. På Madeira bor du på et roligt beliggende 4* hotel med all inclusive i første række til vandet ved Formosa-stranden med havudsigt fra balkonen. Kort dagsprogram for Portugals grønne ø-rige: Dag 1:  Flyrejse til Azorerne (São Miguel) Dag 2:  Byvandring i Ponta Delgada. Middag på hotellet (M,A) Dag 3:  Furnas  (M,F) Dag 4:  Sete Cidades (M,F) Dag 5:  Fridag eller ekstra udflugt: Vandring (M) Dag 6:  Fridag eller ekstra udflugt: Havsafari (M) Dag 7:  Fridag (M) Dag 8:  Flyrejse til Madeira. Transport til hotellet (M,A) Dag 9:  Byvandring i Funchal, Eira do Serrado, Cabo Girão og vinsmagning (AI) Dag 10:  Fridag eller ekstra udflugt til Porto Santo (AI) Dag 11: Fridag (AI) Dag 12:  Det nordøstlige Madeira med frokost (AI) Dag 13: Fridag eller ekstra udflugt: Vandring (AI) Dag 14: Fridag (AI) Dag 15: Hjemrejse (M)   M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad, AI = All Inclusive Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.
1 rejse 23 oktober
Haverejse til Sydengland med Chelsea Flower Show
Haverejse i Sydengland Velkommen til denne unikke haverejse til Sydengland, som står højt på ønskelisten hos mange blomster- og haventusiaster med hang til engelsk historie. Glæd dig til et nøje sammensat ugeprogram i farverige og duftende engelske haver tilsat besøg i fine historiske huse og slotte, et drys af britisk landsbyidyl og ikke mindst; en dag på haveudstillingen over dem alle; Chelsea Flower Show. Derfor skal du rejse med os på haverejsen til Sydengland: Udflugt og entré til 11 haver og fire historiske huse og slotte En hel dag på haveudstillingen "Chelsea Flower Show” Havehistoriker Ole Fournais er rejseleder på hele turen Fuldt dagsprogram og for dig der vil opleve mest muligt  Chelsea Flower Show i London England er havelandet over dem alle og har en lang og ærekær tradition for, hvert år i maj, at afholde den prestigefyldte, overdådige og store haveudstilling: Chelsea Flower Show. Denne rejse giver dig mulighed for at nyde en hel dag på verdens mest kendte haveudstilling, hvor førende havearkitekter har knoklet i månedsvis for at vise overdådige haver, nye blomstersorter og spændende havetilbehør. Udstillingen ligger midt i London, og har gjort det siden 1912. Glæd dig også til de fristende salgsstande og til at opleve englændernes tradition for at gå til ”shows” - iklædt store damehatte, flotte jakkesæt og elegante spadserestokke. Elegant engelsk haveidyl De enestående haver i det sydlige England som vi besøger - alle med overvældende blomstermængder og harmoniske farvespil - er særligt håndplukkede til denne tur. Det milde klima i Sydengland, hvor det sjældent bliver rigtigt varmt og ej heller rigtigt koldt, byder nemlig på ideelle forhold for dyrkning af overdådige blomster, planter og træer - heraf mange hentet fra eksotiske egne af det tidligere britiske imperium. Vi hører om den britiske (have)historie, og folkene bag, og oplever haverne, som de fremstår i dag. På netop denne rejse, er der optimal chance for at se roser, kamelia, og azalea i fuldt flor.  Historiske huse med billedeskønne haver Romantiske og idylliske Losely House and Park i Surrey byder på stemning fra det gamle England med elegant indretning og en fantastisk have, som blandt andet benyttes som filmkulisse. Penshurst Place and Gardens og Hever Castle sætter spor tilbage til tudor-tidens Henrik den 8. - og har imponerende plantesamlinger, mens Dixter Gardens er anlagt af ”havemanden” over dem alle; Christopher Lloyd. Dronningehaven ved Windsor Castle  Den engelsk adel, den royale familie og andre velhavende familiedynastier har, om nogen, sat sit præg på de engelske haver. De er blevet inspireret på rejser og haft jordbesiddelser og økonomi til at skabe de vidunderlige haver. Ved Dronning Elisabeths slot, Windsor Castle, besøger du Savill Gardens, kendt for den smukke rhododendronhave. RHS Wisley Garden Som prikken over i'et afslutter vi rejsen med et havebesøg i The Royal Horticultural Society's Garden, nærmere betegnet; Det Kongelige Engelske Haveselskabs signaturhave, som har alt hvad (have-) hjertet begærer af spændende haverum, buegange, drivhuse, blomsterbede, køkkenhaver og ikke mindst en skøn butik, som helt sikkert inspirerer. Rejseleder og havehistoriker Ole Fournais Rejseleder på turen er Ole Fournais, som har stor og kyndig erfaring i have- og kulturrejser. Fagligt har Ole Fournais beskæftiget sig med blandt andet foredrag og undervisning i kulturhistoriske haver og har, både i privat og fagligt regi, rejst over det meste af verden. Ole Fournais er også en flittig skribent, når det kommer til have-relaterede artikler og har stor indsigt og interesse i britiske haver, kongerække og historie. Alt i alt kan du glæde dig til en rejse med skønne dufte og farvespil samt masser af kultur og historier i det sydlige Englands Kent, Surrey, Sussex og London. Kort dagsprogram for haverejsen i Sydengland: Dag 1: Ankomst til London. Dronningens have Savill Garden og Leonardlee (A) Dag 2: Hever Castle og Penshurst Place (M,A) Dag 3: Great Dixter House and Gardens og Sissinghurst Castle Gardens (M,A) Dag 4: Wakehurst og Sheffield Park (M) Dag 5: West Dean Gardens og Losely House & Park (M) Dag 6: En hel dag på Chelsea Flower Show i London (M,A) Dag 7:  RHS Wisley Garden. Hjemrejse (M) M = Morgenmad,  F = Frokost,  A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Vi anbefaler hurtig bestilling grundet adgangen til de mange haver og Chelsea Flower Show. 
1 rejse 22 maj 2022
Madeira langtidsferie
Langtidsferie på Madeira Vintersol, god tid og skøn natur Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima på Madeira tiltrækker alle med hang til lune temperaturer, vintersol, tid til afslapning og egne oplevelser kombineret med et spændende udflugtsprogram. Derfor skal du rejse med os på langtidsferie til Madeira: Det behagelige klima Godt beliggende hotel i første række til havet Ophold i et-værelseslejlighed med balkon og delvis havudsigt Morgenmad inkluderet Fem udflugtsdage og god tid på egen hånd Erfaren dansktalende rejseleder Madeiras blomster og mangfoldige natur En af Madeiras helt store trumfer er den betagende natur. Hvem fascineres ikke af den idylliske kontrast mellem dramatiske kystlandskaber blandet med knejsende bjerge og paletten af farverige blomster og eksotiske planter? Dette og meget mere skal du opleve sammen med vores dansktalende rejseleder, som tager med på opdagelse i Madeiras mangfoldige natur og kultur. Fem udflugter inkluderet Den første uge står i udflugternes tegn, hvor alle de inkluderede udflugter afvikles - hvorefter der er tid til fordybelse efter egne interesser. Du introduceres til Funchals charmerende bymidte med markedsbesøg, mens en høj klippetop, lidt udenfor Funchal, byder på en af sydkystens mest spektakulære udsigter ved Cabo Girão. Du besøger et par af Madeiras skønne haver. smager Madeira-vin og ser hvordan man dyrker bananer på sydkysten. Bjergplateauet midt inde på øen, og de snoede bjergveje til den billedskønne og fascinerende nordkyst, er også på programmet.  Ekstra oplevelser med dansktalende rejseleder Har du lyst til flere aktiviteter byder langtidsferien på et par valgfrie ekstra udflugter. Prøv evt. en levada-vandring langs vandingskanalerne eller tag med til nordøstkysten, hvor du kommer helt op i højderne, ser de traditionelle Santana-huse, Laurisilvaskov og det fascinerende landskab på den østligste del.   Hotel på Madeiras solrige sydkyst Vores langtidsferie-hotel er beliggende i Funchals Lido-område ved promenaden og havbadene på den solrige sydkyst. Opholdet er i nyere et-værelseslejligheder med te-køkken samt balkon og udsigt til havet. Læs mere om vejr og klima på Madeira her. Forplejning Hotellets indbydende morgenmadsbuffet venter hver morgen, hvor du frit kan forsyne dig til en god start på dagen. Er vejret til det, kan du nyde morgenmaden på terrassen, mens morgensolen titter frem. Du sørger selv for dagens øvrige forplejning udover et par froskoster og en enkelt inkluderet middag. Prisniveauet er blandt Vesteuropas billigste. Det gælder både indkøb af dagligvarer og når du spiser ude. Der er restaurant og snackbar på hotellet. I umiddelbar nærhed af hotellet, og i selve Funchal, er der et utal af restauranter i alle prisklasser. Hvis du selv vil sørge for måltider, ligger et af områdets mest velassorterede supermarkeder lige overfor hotellet. Kort dagsprogram for langtidsferie på Madeira: Dag 1: Ankomst til Madeira. Velkomstmiddag på hotellet (A) Dag 2: Byvandring i Funchal (M) Dag 3: Udflugt til  Madeiras sydkyst med Madeira-vin og banan-plantage (M,F) Dag 4: Let vandring i lokalområdet (M) Dag 5: Havebesøg med kaffe og kage (M) Dag 6: Fridag (M) Dag 7: Udflugt til Madeiras Nordkyst (M,F) Dag 8-9: Fridage (M) Dag 10: Ekstra udflugt Levada-vandring (M) Dag 11-17: Fridage  (M) Dag 18: Fridag el. ekstra udflugt til det nordøstlige Madeira med frokost (M) Dag 19-21: Fridage (M) Dag 22: Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Ovenstående program er vejledende, idet programrækkefølgen kan blive ændret. Vi tager forbehold for ændringer i programmet grundet lokale forhold. Dagsprogram udleveres ved ankomsten til Madeira.
2 rejser næste tur 1 november
Andalusiens hvide landsbyer – med All Inclusive
Andalusiens hvide landsbyer – med All Inclusive Hold ferie i Andalusien med alt inkluderet Omgivet af avocadotræer og sukkerrørsmarker, beliggende på en klippe, finder du den maleriske by, Salobreña. Det er her, kun en times kørsel øst for Málaga, på Costa Tropical, at den spanske by er placeret. Med sine lange strande og behagelige temperaturer, er den ideel at besøge hele året rundt. Derudover kan du glæde dig til fire udflugter rundt i Granadaprovinsen, hvor du bl.a. besøger Alhambra, et skinketørreri og et romdestilleri. Rejsen er for dig, der søger oplevelser med tid til afslapning på hotellet og en smuk udsigt over Middelhavet. Derfor skal du rejse med os til Salobreña: Smukt beliggende hotel All inclusive med fri bar Besøg på skinketørreri og romdestilleri Udflugt til Alhambra Erfaren dansktalende rejseleder Costa Tropical Costa Tropical ligger i Granadaprovinsen, som historisk set har spillet en vigtig rolle under opløsningen af det mauriske styre i 1492. Derfor er Alhambra naturligvis en del af programmet såvel som en tur til Alpujarras og borgen i Salobreña. Salobreña Byen er beliggende ud til Middelhavet og med sine lange strande og behagelige temperaturer er byen ideel at besøge hele året rundt. Sukkerrør og tropiske frugter, som dyrkes til lands, og fisk og skaldyr, som hentes til vands, får mundvandet til at løbe når det hele forenes på de lokale restauranters spiseborde. Den gamle bydel emmer af historie og andalusisk stemning og byens mauriske borg samt Rosario-kirken er byens varetegn og et yndet lokalt turistmål.  Rom og skinke - vådt og tørt til ganen Vi skal besøge et skinketøreri i Alpujarra-bjergene samt et romdestilleri i Motril. Side om side hænger de lufttørrede skinker i de højt beliggende tørrerier i Alpujarras, med de sneklædte Sierra Nevada-bjerge i horisonten. Ved kysten, som er kendt for sin produktion af rom, skal du besøge et romdestilleri i Granadaprovinsens næststørste by, Motril. Kort dagsprogram for Andalusiens hvide landsbyer – med All Inclusive : Dag 1: Ankomst til Málaga og kørsel til Salobreña(A) Dag 2: Gåtur til Salobreña, besøg på borg og tapastur. (M,F,A) Dag 3: Heldagsudflugt til Alpujarras, skinketørreri og lokal frokost(M,F,A) Dag 4: Fridag eller ekstra udflugt til Frigiliana og drybstenshulerne i Nerja(M,F,A) Dag 5: Heldagsudflugt til Alhambra og tapasfrokost i Granada(M,F,A) Dag 6: Halvdagsudflugt til Motril med besøg på romdestilleri (M,F,A) Dag 7: Fridag eller ekstra udflugt til Almuñecar (M,F,A) Dag 8: Hjemrejse (M) M = Morgenmad   F= Frokost  A= Aftensmad NB! Vi gør opmærksom på, at forskellige lokale forhold, kan gøre det nødvendigt at ændre på program rækkefølgen.
1 rejse 22 januar 2022
Nytår på toppen af Lissabon
Nytårsrejse til Lissabon Top beliggenhed og alle udflugter inkluderet Storbyferie, festlig nytårsmiddag, sightseeing, portvinssmagning og alle udflugter inkluderet. Det er, hvad der venter på denne nytårsrejse til Portugals charmerende hovedstad, Lissabon. Vi bor centralt i hjertet af Lissabon på det flotte firestjernede Hotel Mundial og et bedre udgangspunkt fås ikke. Selve nytårsaften fejrer vi i hotellets panorama restaurant med en indbydende fire-retters middag med dertilhørende vine og kaffe - og en formidabel udsigt over hele byen. Derfor skal du rejse med os på nytårsrejsen til Lissabon: Du får en rejse udover det sædvanlige Du fejrer nytårsaften i Lissabon med en festlig nytårsmiddag og udsigt over hele byen Vi bor på det firestjernede Hotel Mundial midt i det historiske centrum Alle udflugter og to middage er inkluderet i rejsen Vidende dansktalende rejseleder Inkluderede udflugter Lissabon og Sintra Lissabon ses bedst til fods, og den dansktalende rejseleder tager os med på opdagelse i de brostensbelagte gader og gennem byens forskelligartede kvarterer. Du får et fint indblik i, hvorfor Lissabon - på de syv høje - regnes for en af de smukkeste storbyer i Vesteuropa, og får historien om den moderne storby og historiske højdepunkter. Turen til eventyrbyen Sintra - den gamle kongeby - foregår med tog, og med sit kongeslot og hyggelige atmosfære er Sintra en af Portugals helt store attraktioner.  Du har også et par fridage til egne oplevelser. Smag på Lissabon På denne nytårsrejse har du to inkluderede måltider udover hotellets morgenmadsbuffet, så du kommer på opdagelse i det portugisiske køkken, når det gælder hverdag og fest. Du får et par gode middage med tilhørende vine heraf en festlig nytårsmiddag. Du skal (naturligvis) også smage portvin og prøve en himmelsk kage.  Velkommen på nytårsrejsen til Lissabon hvor "Godt Nytår” bliver til "Feliz Ano Novo”! Kort dagsprogram for nytårsrejsen til Lissabon: Dag 1: Ankomst og velkomstmiddag (A) Dag 2: Byvandring med kage og portvin (M) Dag 3: Sintra med tog (M) Dag 4:  Fridag eller tur på marked. Nytårsmiddag (M,A) Dag 5: Fridag og mulighed for Fado-aften (M) Dag 6: Hjemrejse fra Lissabon (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil indgå i rejsens program selvom, der evt. byttes rundt på programmet.
1 rejse 28 december
Kulturkrydstogt i Østersøen
Krydstogt i Østersøen fra København Oplev Østersøens storbyperler - med afrejse og ankomst i København Vi tilbyder igen det populære og oplevelsesrige krydstogt fra København til Tallinn, Helsinki, Stockholm og smukke Skt. Petersborg. En unik chance for at udforske Østersøens smukkeste byer ombord på vores dejlige firestjernede skib Voyager of the Seas. Er du en af de mange, der er fristet til at prøve det søde liv til søs, så er dette krydstogt en oplagt mulighed for at blive bekendt med denne tiltalende rejseform. Derfor skal du rejse med os på krydstogt i Østersøen: Inkluderer udflugter i Tallinn og Skt. Petersborg arrangeret specielt til vores gruppe Deltag på byvandringer arrangeret specielt til vores gruppe Afsejling fra København 4* krydstogtskib Inkluderer helpension og drikkepenge ombord Dansktalende rejseleder under hele rejsen Krydstogtets første stop, Stockholm Vi har fire spændende havneanløb på krydstogtet. Efter en dag på havet, hvor der er god tid til at blive bekendt med skibets faciliteter, ankommer vi til Stockholm, Nordens Venedig. Her har du mulighed for at tage med på en orienterende byvandring i det, der unægtelig må betegnes som Nordens smukkeste hovedstad. Udforsk Tallinn og Skt. Petersborg Hovedstaden Tallinn fortryller på spadsereturen gennem de brostensbelagte gader i dens gamle bydel. Her kommer vi også forbi det sted, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen. Rejsens højdepunkt vil for mange utvivlsomt være, når vi lægger til kaj i Skt. Petersborg. Her har vi sørget for en begivenhedsrig udflugtsdag. når vi besøger alle byens store seværdigheder som Vinterpaladset, Eremitagen, Blodskirken samt Peter og Paul fæstningen. Finlands hovedstad, Helsinki Omringet af en smuk skærgård byder Helsinki på et væld af muligheder såsom kunstmuseer, domkirken samt smuk og særpræget arkitektur. Efter at have været på havet, har vi fordøjet de mange rejseindtryk, anløber skibet igen Københavns havn, og en begivenhedsrig uge er overstået. Krydstogt med Kulturrejser Europa Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.   Kort dagsprogram for Østersøkrydstogtet: Dag 1: Ombordstigning i Københavns Oceankaj samt afsejling (F,A) Dag 2: På havet (M,F,A) Dag 3: Stockholm (M,F,A) Dag 4: Tallinn, bustur og byvandring (M,F,A) Dag 5: Skt. Petersborg, heldagsudflugt (M,F,A) Dag 6:  Helsinki (M,F,A) Dag 7 : På havet (M,F,A) Dag 8: Ankomst til København (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer. Information omkring tid på egen hånd og måltider På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor for egen regning. Dette er også gældende når rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning medmindre andet fremgår af dagsprogrammet.
1 rejse 15 maj 2022
Det store Østersøkrydstogt
Oplev Østersøen fra alle vinkler Vi tilbyder nu et stort og fantastisk krydstogt i Østersøen - fra København til Riga, Tallinn, Helsinki, Stockholm, Visby på Gotland og smukke Skt. Petersborg. En unik chance for at udforske Østersøens smukkeste byer ombord på vores dejlige firestjernede skib Voyager of the Seas. Er du en af de mange, der er fristet til at prøve det søde liv til søs, så er dette krydstogt en oplagt mulighed for at blive bekendt med denne tiltalende rejseform. Derfor skal du rejse med os på krydstogt i Østersøen: Inkluderer udflugter i Tallinn og Skt. Petersborg arrangeret specielt til vores gruppe Deltag på byvandringer arrangeret specielt til vores gruppe Afsejling fra København 4* krydstogtskib Inkluderer helpension og drikkepenge ombord Dansktalende rejseleder under hele rejsen Krydstogtets første stop, Stockholm Vi har fire spændende havneanløb på krydstogtet. Efter en dag på havet, hvor der er god tid til at blive bekendt med skibets faciliteter, ankommer vi til Stockholm, Nordens Venedig. Her har du mulighed for at tage med på en orienterende byvandring i det, der unægtelig må betegnes som Nordens smukkeste hovedstad. Udforsk Tallinn og Skt. Petersborg Hovedstaden Tallinn fortryller på spadsereturen gennem de brostensbelagte gader i dens gamle bydel. Her kommer vi også forbi det sted, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen. Rejsens højdepunkt vil for mange utvivlsomt være, når vi lægger til kaj i Skt. Petersborg. Her har vi sørget for en begivenhedsrig udflugtsdag. når vi besøger alle byens store seværdigheder som Vinterpaladset, Eremitagen, Blodskirken samt Peter og Paul fæstningen. Finlands hovedstad, Helsinki Omringet af en smuk skærgård byder Helsinki på et væld af muligheder såsom kunstmuseer, domkirken samt smuk og særpræget arkitektur. Efter at have været på havet, har vi fordøjet de mange rejseindtryk, anløber skibet igen Københavns havn, og en begivenhedsrig uge er overstået. Krydstogt med Kulturrejser Europa Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.   Kort dagsprogram for Østersøkrydstogtet: Afrejse den 10. august 2022: Dag 1: Ombordstigning i Københavns Oceankaj samt afsejling (F,A) Dag 2: På havet (M,F,A) Dag 3: Helsinki (M,F,A) Dag 4: Tallinn, bustur og byvandring (M,F,A) Dag 5: Skt. Petersborg, heldagsudflugt (M,F,A) Dag 6:  Skt. Petersborg, heldagsudflugt (M,F,A) Dag 7 : På havet (M,F,A) Dag 8: Riga (M,F,A) Dag 9: Stockholm (M,F,A) Dag 10: Visby (M,F,A) Dag 11: På havet (M,F,A) Dag 12: Ankomst til København (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer. Information omkring tid på egen hånd og måltider På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor for egen regning. Dette er også gældende når rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning medmindre andet fremgår af dagsprogrammet.
1 rejse 10 august 2022
Fabelagtige Færøerne
Rejse til Færøerne - med dansk rejseleder Færøerne - En oplevelse af de sjældne Imponerende landskaber, fabelagtige udsigter, uspoleret natur og en rig kulturarv, hvor gamle traditioner og moderne ø-liv går hånd i hånd. Når græsset er grønnere end grønt, og dagene er lyse og lange og årstiden allerbedst, byder vi dig velkommen i Nordatlanten. Nuancerne i den grønne farvepalette er uendelig, og den enestående, uberørte natur betager alle der besøger de vidunderlige øer i det danske rigsfællesskab. Derfor skal du rejse til Færøerne med os : Du oplever det ægte Færøerne Rundt på fem øer; Vágar, Streymoy, Eusturoy, Bodoy og Kunoy Halvpension inkluderet Gratis enkeltværelsestillæg (begrænset antal) Du bor på Hotel Hafnia - i centrum af Tórshavn Erfaren dansk rejseleder, der har rejst 30 år på Færøerne Bo på Streymoy og hotel i Tórshavn Streymoy er Færøernes største ø, og her ligger hovedstaden Tórshavn med de charmerende huse i den gamle bydel, Tinganes, samt moderne arkitektur og kunst i Nordens Hus. Du bor godt og centralt på et af Tórshavns kendte hoteller, det familiedrevne, Hotel Hafnia. Andre højdepunkter på Streymoy er den billedskønne bugt ved Saksun, Vestmannas imponerende fuglefjeld og det kulturhistoriske centrum i Kirkjubøur.  Udflugter inkluderet til Vágar, Eusturoy, Bodoy og Kunoy De inkluderede udflugter bringer dig rundt på de tre store øer; Vágar, Streymoy og Eusturoy samt Bodoy og den noget mindre ø Kunoy med billedskønne høje fjelde. På Eusturoy beundrer vi Færøernes højeste fjeld, besøger Gjógvs naturhavn og lærer om den færøske uld. På Vágar ligger lufthavnen, og øen byder på  imponerende landskaber, blandt andet ved bygden Gásadalur, som man slet ikke kan blive træt af. Nordøernes vigtigste by Klaksvik på Bodoy er en by i vækst, som du også skal opleve. Overalt møder du det blå hav og grønne fjelde og små farverige bygder De smukke landskaber og den færøske natur er betagende og barsk, stormfuld og storslående. Mulighed for lette vandringer Et par af dagene er det muligt - i godt vejr - at være aktiv med et par lette vandringer. Den ene rute er på egen hånd over fjeldet fra Kirkjubøur til Tórshavn. Den anden vandring er på Kunoy, hvor vi sammen går en lille tur på fjeldet. Færøernes traditioner og kultur Livet er blevet levet i de små færøske bygder gennem århundreder, og vi hører om, hvordan isolationen, og det faktum, at Færøerne som nation er langt væk fra alting, har holdt traditionerne i hævd, spiret kunsten og gjort sammenholdet stærkt. Selv om øerne stadig er isolerede leves livet som i ethvert andet moderne samfund – blot omgivet af usædvanlig smuk natur. Færøerne er intet mindre end fabelagtig. Video fra Færøerne Kig med på vores video fra Færøerne og lad dig blive inspireret. Rejser du alene, er der gratis enkeltværelsestillæg Men der er få af dem pr. afgang, derefter koster det kr. 795. Færøerne-ekspert- og rejseleder    Din rejseleder på turen er Birthe. Hun kender ALT til Færøerne og har rejst deroppe siden 1980'erne.  Kort dagsprogram for Færøerne: Dag 1: Ankomst Færøerne, Tórshavn og Tinganes (A) Dag 2: Højfjeldet, Gjógv, besøg hos fårebonde og Nordens Hus (M,A) Dag 3: Udflugt til Kirkjubøur, mulighed for vandring (M,A)  Dag 4: Fridag eller ekstra udflugter til Vestmanna (sejltur) og/eller kunstmuseet i Tórshavn (M,A) Dag 5: Udflugt til Saksun, Klaksvik og Kunoy med let vandring (M,A) Dag 6: Via Gásadalur til lufthavnen og hjemrejse (M) M = Morgenmad, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil indgå, selvom der byttes rundt på programmet.
3 rejser næste tur 12 juni 2022
Nordgrækenland - mellem himmel og hav
Rejse til nordgrækenland Kulturel og eksklusiv rundrejse i Grækenland  Hver dag er et spændende højdepunkt, når du føres fra Athen i øst - henover det nordlige fastland - og ser solen gå ned ud for Parga i vest. Vi besøger legendariske Akropolis og Delfi, nogle af verdens største antikke monumenter, imponerende middelalderklostre som ”svæver” på himlen i Meteoras fortryllende landskab samt stenede bjerglandsbyer, middelalderfæstninger og idylliske badebyer ved det krystalklare Ioniske Hav.  Dette er en unik rundrejse i mindre turistede og næsten uberørte egne med dygtig rejseleder og hoteller af god standard og med fantastiske placeringer. Derfor skal du rejse med os til Nordgrækenland: Oplev nogle af de største græske seværdigheder og besøg næsten ukendte perler Glæd dig til det ægte Grækenland, væk fra mainstream og turistede øer Dansktalende rejseleder på hele rundrejsen og dygtige lokalguider undervejs Græske kulturoplevelser Gennem Epirus i nord mødes vi af forrevne bjerge, store søer, dybe kløfter, rivende floder samt små bjerglandsbyer, der går i ét med naturen. I regionen er man ubekendt med masseturisme og den bærer mere præg af Balkan end noget andet sted i Grækenland. Afslapning ved den smukke vestkyst og ægte græsk havneidyl venter os i Parga, inden vi til slut stifter bekendtskab med fæstningsbyen Nafpaktos og den imponerende Korinthkanal samt, naturligvis, Acropolis med Parthenon i hjertet af Athen.  Rundrejsen foregår nogle gange i kuperet og/eller bakket terræn, hvorfor det kræves, at man er almindeligt gående for at få det fulde udbytte af rejsen. Husk solhat!   Kort dagsprogram for rundrejsen i Nordgrækenland: Dag 1:  Ankomst til Athen, udflugt til Akropolis. Dag 2:  Delfi og Meteora (M,F)  Dag 3:  Meteorabesøg og tid på egen hånd til vandring eller afslapning (M) Dag 4:  Epirus med Metsovo, vinsmagning og frokost, ankomst Parga (M,F) Dag 5:  Fridag i Parga/Sivota til opdagelser og afslapning på egen hånd eller i selskab med rejseleder(M)  Dag 6:  Fridag i Parga/Sivota til opdagelser og afslapning på egen hånd eller i selskab med rejseleder(M) Dag 7:  Kørsel til Nafpaktos fæstningsby, frokost. Kørsel til Korinthkanalen og Athen og afskedsmiddag(M,F,A) Dag 8:  Hjemrejse M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad
1 rejse 14 maj 2022
Rundrejse i Nordportugal med Frantz Howitz
Rundrejse til Portugal - for alle sanser Rejs med når Frantz Howitz viser dig rundt i sit Portugal, hvor han deler ud af sin viden om Portugals spændende historie, prægtige borge, maleriske landskaber og imponerende bygningsværker. Du oplever alt fra storbyerne Porto og Lissabon samt hellige (og hyggelige) Braga, charmerende Guimarães, betagende Òbidos samt Portugals naturskat nationalparken Peneda-Gerês. Alt imens sanserne forføres af pragtfuld portvin, perlende vinho verde og fadoens smukke klang. Derfor skal du rejse med os og Frantz til Portugal: Oplevelsesrig rundrejse med fuldt program   Store historiske seværdigheder deriblandt seks UNESCO-seværdigheder Nationalparken Peneda-Gerês Gode og centrale hoteller deriblandt i Lissabons historiske centrum  Fado-oplevelser i Coimbra og Lissabon  Erfaren rejseleder, Frantz Howitz Porto og portvin Prægtige Porto byder på en bytur i det historiske Unesco-fredede centrum ved Ribeira med rundvisning i det guldbelagte arabiske værelse på Palacio de Bolsa og besøg i et af de kendte portvinshuse inkl. smagning.  Braga, Guimarães og Peneda-Gerês  I Minho-regionen bor du i barokbyen Braga - med de mange kirker og pilgrimstrappen Bom Jesus de Monte med de 1000 trin. Vi oplever også det forhistoriske område ved Citania de Briterios. Guimarães er Portugals vugge og her går vi en tur i det velbevarede historiske centrum. Portugals grønne vin, vinho verde smager du på vingårdsbesøg. I Nationalparken Peneda-Gerês oplever du enestående bjerglandskaber, charmerende småbyer, vilde heste og kornmagasiner.  Coimbra, Tomar og Òbidos   Det centrale Portugal byder på tempelridderhistorie og klosterkirke i maleriske Tomar. I Coimbra oplever du det historiske centrum med et af Europas ældste universiteter og i Óbidos med rødder tilbage til middelalderen, går vi en tur i den charmerende muromkransende by.   Lissabon  Byrundtur i farverige Lissabon med de syv høje, stejle gader med knirkende gule sporvogne, duften af grillede sardiner, søfarerhistorie, prægtige pladser og fantastiske udsigter. Du får et indblik i Lissabons spændende historie og god tid på egen hånd.  Fado   Stemningsfulde aftener med dejlig mad og skøn musik med autentiske fado-oplevelser venter! Vi oplever fado sunget af mænd i Coimbra og den mere traditionel fado i et af Lissabons kendte fado-huse. Rejseleder Rejsen guides af Frantz Howitz der gennem en årrække har tilrettelagt og været vært for et væld af tv-kulturprogrammer - deriblandt mange rejseprogrammer om Portugal. Et land der har en helt særlig plads i hans hjerte. Kort dagsprogram for rundrejse i Portugal: Dag 1: Ankomst til Lissabon og til Tomar (A) Dag 2:  Klosterkirken i Tomar, vingårdsbesøg og til Braga (M,A)    Dag 3: Guimarães (M,F) Dag 4: Citania de Briteriros og Bom Jesus (M,F)  Dag 5:  Nationalparken Peneda-Gerês (M,F)   Dag 6:  Heldagstur til Porto med Børsen og portvinshus (M,A) Dag 7:  Coimbra og Fado-middag (M,A) Dag 8:  Òbidos, Belém og til Lissabon (M,A) Dag 9 :  Byvandring i Lissabon med kaffe og kage. Fado-middag (M,A) Dag 10:  Hjemrejse (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil stadig indgå, selvom der evt. byttes rundt på programmet.
2 rejser næste tur 27 april 2022
Klassiske England - med unikt besøg på Downton Abbey
kulturrejse i england Rejse til Sydengland med store seværdigheder Downton Abbey... er navnet på en tv-serie, der har gået sin sejrsgang over hele verden - også i Danmark. På denne rejse tilbyder vi en helt unik, og ikke mindst sjælden oplevelse. Vi har nemlig sikret os adgang til et enestående besøg på Highclere Castle – også kendt som Downton Abbey. Det sydvestlige England byder på utallige skatte – lige fra seværdigheder på UNESCO's verdensarvsliste, til steder hvor berømte personer har slået deres folder. Udover besøget på Highclere Castle giver rejsen dig en perlerække af enestående oplevelser i de større byer, som universitetsbyen Oxford og ikke mindst Englands måske smukkeste by, Bath. Vi betræder også den litterære sti i Stratford-upon-Avon, hvor Shakespeare blev født og stedt til hvile, mens magien og historiens vingesus rammer os, når vi besøger Englands mest ikoniske monument - Stonehenge. Hertil kommer, at du som besøgende vil svælge i kønne landskaber - akkurat så idylliske - som dem fra de engelske tv-serier. Derfor skal du rejse med os til England: Enestående chance for at komme inden for på Highclere Castle Store engelske seværdigheder undervejs Du bor i historiske Bath og charmerende Cotswolds Inkluderet morgenmad, fire middage og en ægte afternoon tea-oplevelse Dansktalende rejseleder Vi bor i Bath og Cotswolds Vi indkvarterer os de første tre nætter i fantastiske Bath, hvor vi bor midt i det historiske centrum og nyder godt af Baths beliggenhed i hjertet af Somerset på skråningerne af Polden Hills, hvor kelterne, romerne og normannerne har levet og opholdt sig. De sidste tre nætter bor vi i det sydlige Cotswolds lidt uden for handelsbyen Witney. Her bor vi godt og centralt i forhold til de oplevelser, der venter os i Oxford, Stratford-upon-Avon og egnens karakteristiske landsbyer og smukke landskaber. Kort dagsprogram for Klassiske England: Dag 1 : Ankomst, kørsel til hotel i Bath og besøg i de romerske bade (A) Dag 2: Salisbury og Highclere Castle fra Downton Abbey (M) Dag 3: Stonehenge samt afternoon tea i Bath (M) Dag 4 : Bibury i Cotswolds, Buscot Park og Bampton, byen fra Downton Abbey (M,A) Dag 5: Oxford og Blenheim Palace (M,A) Dag 6 : Shakespeares Stratford-upon-Avon og det idylliske Cotswolds (M,A) Dag 7: Windsor Castle, Eton og hjemrejse (M) M = Morgenmad, A = Aftensmad Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil indgå, selvom der byttes rundt på programmet. OBS! Rejsen er som sådan ikke strabadserende, men indeholder en del spadsereture, hvorfor det kræves, at man har en udmærket fysisk formåen og i stand til at gå på trapper.
3 rejser næste tur 18 juli 2022
Sagnomspundne Skotland
Rundrejse i skotland Vores rejse i Skotland favner alt, hvad der kendetegner en god kulturrejse. I det Sagnomspundne Skotland bliver vi nemlig budt på dramatisk historie, majestætisk natur, spændende sagn, lokalkolorit og gæstfrihed samt imponerende bygningsværker. Derfor skal du rejse med os på rundrejsen til Skotland: En oplevelsesrig rundrejse med mange udflugter Vi bor centralt på klassiske skotske hoteller undervejs Inklusive morgenmad samt flere middage Alle udflugter og entreer er inkluderet i rejsens pris Oplev det skotske højland og storbyen Edinburgh  Vidende dansktalende rejseleder Essensen af Skotland Vi har indkapslet essensen af det stolte land, og denne rundrejse tager os bl.a. rundt til whiskydestilleri, Loch Ness og Edinburgh samt til Stirling. Blot for at nævne nogle få af rejsens fantastiske oplevelser. I det forførende og uovertrufne skotske højland inkluderer turen også besøg i Fort William, Inverness samt en smuk sejlads på Loch Linnhe. Vi skal også opleve Isle of Skye, den største og nordligste ø i øgruppen Hebriderne, og især kendt for sin bjergtagende natur. Undervejs bor vi på gode, hyggelige hoteller med central beliggenhed. Vi har afgange i de mest attraktive rejsemåneder og i rejsen er der inkluderet mange måltider, entréer samt vores kyndige dansktalende rejseleder.  Kort dagsprogram for Sagnomspundne Skotland: Dag 1: Ankomst til Edinburgh, køretur til Stirling (A) Dag 2:  Stirling Castle, The Trossachs og langs Loch Lomond til Fort William (M,A) Dag 3: Sejltur på Loch Linnhe. Eftermiddagen; Fort William (M,F,A) Dag 4: Heldagsudflugt til Isle of Skye (M,A) Dag 5:  Fort Augustus, Urquhart Castle ved Loch Ness og kiltskrædder i Inverness (M,A) Dag 6: Blair Castle og skotsk whiskydestilleri. Aftenen på egen hånd i Edinburgh (M) Dag 7: Edinburgh (M) Dag 8: Edinburgh og hjemrejse om eftermiddagen (M) M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad
1 rejse 14 juli 2022
Krydstogt - den kroatiske skærgård
Krydstogt i kroatiens skærgård Oplev Den kroatiske skærgård på et krydstogt for livsnydere Dalmatien - som dækker størstedelen af den kroatiske kyststrækning plus et mindre stykke ind i landet - er blevet et af de mest attraktive ferieområder i Europa de seneste år. Ikke mindst grundet den fortryllende kyststrækning, de mange smukke øer og den autentiske middelhavsstemning. Dalmatien har også en fantastisk historie og kultur, som vi får indtryk fra gennem ugens mange stop på kysten eller på øerne. Derfor skal du rejse med os på krydstogt i Kroatien: Kun Kulturrejser Europas gæster ombord Tid til fordybelse og afslapning Direkte fly Inklusive spændende udflugter arrangeret specielt til vores gruppe Premium skib fra Katarina line inkl. halvpension ombord Dansktalende rejseleder under hele rejsen Split og Dubronik Odysséen begynder og slutter i storbyen Split ombord på vores eget chartrede skib. Her er stemningen intim, maden god og komforten i top. Vi kombinerer livsnydelsen med kulturelle besøg og fantastisk natur, når vi sejler på kryds og tværs i det fantastiske ø-rige mellem Split og Dubrovnik. Der er sørget for tid til egne oplevelser hvor vi overnatter, og i løbet af dagene er der rigelige muligheder for at tage en dukkert i det azurblå Adriaterhav. Kort dagsprogram 21/5: Dag 1: Ankomst til Split, sejlads Split - Makarska (F) Dag 2 : Sejlads Makarska - Mljet (Polaca), besøg i nationalparken i Mljet (M,F) Dag 3: Sejlads Mljet - Dubrovnik, guidet byrundtur i Dubrovnik (M,F) Dag 4:  Dubrovnik på egen hånd, sejlads Dubrovnik - Sipan (M,F,A*) Dag 5: Sejlads Sipan - Korcula, guidet rundtur i Korcula (M,F) Dag 6: Sejlads Korcula - Hvar, guidet rundtur i Hvar (M,F) Dag 7: Sejlads Hvar - Zlatny Rat - Split, guidet rundtur i Split (M,F) Dag 8: Afmønstring fra skibet og hjemrejse (M) * Aftensmaden (Captain's dinner) er sat på dag 4 som illustration. Det er endnu ikke fastlagt, hvilken dag det bliver.
1 rejse 21 maj 2022
Blomstrende forårskrydstogt i Holland og Belgien
Flodkrydstogt i Holland og Belgien Kom med på dette fantastiske flodkrydstogt når forårsturen går fra Amsterdam til Antwerpen. Her skal du bl.a. opleve de berømte hollandske blomsterpark i Keukenhof – hvor du blandt andet kan se frem til at beundre over 800 forskellige slags tulipaner – i én og samme have. Du har også mulighed for at følge med vores danske rejseleder på tre spændende udflugter i land; nemlig byrundtur i den charmerende Amsterdam, den belgiske hovedstad Bruxelles samt kan du glæde dig til hyggelig middelalderstemning i Gent. Alt imens du ombord nyder godt af skibets komfort og høje service. Derfor skal du rejse med os på flodkrydstogt: Inkluderer besøg i Keukenhof blomsterpark Direkte fly 4* flodkrydstogtskib Helpension ombord Tid til fordybelse og afslapning Dansktalende rejseleder Amsterdam, Keukenhof blomsterpark og Bruxelles Vi sejler fra den hollandske hovedstad, Amsterdam, via landets vandveje til Belgien og retur igen. Undervejs inkluderer vi et besøg til den velkendte blomsterpark Keukenhof, der kun er åben for gæster i 1½ måned hvert år. Herudover er der ved køb af vores udflugtspakke mulighed for at følge med vores danske rejseleder på tre spændende udflugter i land. Undervejs anløber du Amsterdam, Rotterdam, Gent, Bruxelles, Antwerpen og Dordrecht. Flodkrydstogtskibet MS Crucevita Du indlogeres på vores   firestjernede skib MS Crucevita, hvor komfort og afslappende omgivelser kendetegner det moderne og lækre skib. I rejsens pris er inkluderet helpension, som serveres i skibets nydelige restaurant. Skibets øvrige gode faciliteter tæller bl.a. soldæk, bibliotek og sauna. Kahytterne er moderne og rummelige med udsigt til vandet, og mod tillæg kan du vælge at bo i skibets promenade-kahytter med franske altaner. Kort dagsprogram for det blomstrende forårskrydstogt: Dag 1: Ankomst Amsterdam og udflugt til Keukenhof blomsterpark (A) Dag 2: Mulighed for byrundtur i Amsterdam (M,F,A) Dag 3: Rotterdam (M,F,A) Dag 4: Gent og mulighed for byrundtur (M,F,A) Dag 5: Bruxelles og mulighed for byrundtur (M,F,A) Dag 6: Antwerpen (M,F,A) Dag 7: Dordrecht og Amsterdam (M,F,A) Dag 8: Hjemrejse fra Amsterdam (M) M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad * Programmets tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer. Information omkring tid på egen hånd og måltider På anløbsdage, uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle transportudgift ikke inkluderet - og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. Deltager du i udflugterne, så skal du være opmærksom på, at de kan være strabadserende og kan foregår i kuperet terræn. De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor der er helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.  Vi gør opmærksom på, at skibet ikke tillader kørestol ombord.
1 rejse 21 april 2022
Kroatiens smukke kyst
Kulturrejse til Kroatien Rejs fra Split til Brac, Hvar og eventyrlige Dubrovnik Bo på Kroatiens Adriaterhavskyst, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger, og følg med på en rejse hvor storslåede natur- og kulturskatte ledsages af den gribende historie området emmer af. Oplev f.eks. Dubrovnik, der ligesom Trogir, er optaget på Unescos liste for verdens kulturarv. For de nysgerrige er der også mulighed for at tage på udflugt til Mostar i Bosnien, der er berømt for sin smukke stenbro, men også kendt for sin dramatiske historie. Rammen er sat i den hyggelige kystby Makarska, hvor der bliver rig lejlighed til at koble helt af, og nyde det azurblå Adriaterhav. Derfor skal du rejse med os på kulturrejse til Kroatiens smukke kyst: UNESCO byerne Trogir, Dubrovnik og Split Minicruise til øerne Brac og Hvar Mulighed for at besøge Mostar i Bosnien Halvpension inkluderet Dansktalende rejseleder Kort dagsprogram for Kroatiens smukke kyst: Dag 1: Ankomst til Split, Trogir, Makarska (A) Dag 2: Udflugt til Dalmatiens hovedstad, Split(M,A) Dag 3: Makarska på egen hånd eller tilkøbsudflugt til Mostar i Bosnien (UNESCO) (M,A) Dag 4: Minicruise til øerne Brac og Hvar med frokost ombord (M,F,A) Dag 5: Makarska på egen hånd (M,A) Dag 6: Udflugt til Dubrovnik (M,A) Dag 7: Makarska på egen hånd + folkloremiddag (M,A) Dag 8: Hjemrejse (M)
1 rejse 14 maj 2022
Nordkap – på færd langs Norges kyst mod midnatssolen
Krydstogt til Nordkap Vi gentager den populære rejse og er igen klar til at opleve midnatssolen på dette specialkrydstogt, der tager os hele vejen fra Amsterdam til Nordkap og retur igen. Undervejs krydser vi polarcirklen og besøger seks af Norges mest charmerende kystbyer. Derfor skal du rejse med os på krydstogt til Nordkap: Inkluderer udflugt til Nordkap-plateauet arrangeret specielt til vores gruppe Inkluderer udflugt med Flåmsbanen specielt til vores gruppe  4* krydstogtskib Inkluderer helpension og drikkepenge ombord  Dansktalende rejseleder under hele rejsen 4* krydstogtskib At opleve midnatssolen er for mange en drøm, der står højt på rejse-ønskelisten. Vi gør det muligt med dette sommerkrydstogt, ombord på vores firestjernede skib, der i de bedst tænkelige rammer giver os naturoplevelser i absolut særklasse. Mulighederne er mange på dette unikke krydstogt, hvor der både er fællesarrangementer og mulighed for at sammensætte sit eget rejsearrangement. Vi krydser polarcirklen Vi sejler ud i Nordsøen og krydser polarcirklen og fra skibets dæk - eller fra din balkonkahyt – kan du nu betragte fænomenet midnatssol. Vi anløber herefter en af rejsens store oplevelser, når vi med bus bliver kørt fra Honningsvåg og helt frem til Nordkap-plateauet og den karakteristiske globus, der tilkendegiver, at vi befinder os på Europas nordligste punkt. Molde, Tromsø og Ålesund Udsigt, udsigt og udsigt! Hvor end man kigger, byder Norge på smuk natur - bjerge, vandfald, skærgårde, charmerende velbevarede træhuse i små byer med stærke velbevarede norske traditioner.  Vi skal fra nord til syd og lægger bl.a. til i universitetsbyen Tromsø, også kendt som den arktiske hovedstad. Byen som er rig på kultur og historie.  Derefter anløber vi den by Ålesund og rejsens sidste landgang er også et charmerende bekendtskab.  På dette unikke krydstogt er mulighederne mange. Vi har lagt mange fridage på rejsen, og du bestemmer selv hvordan de skal se ud.  Krydstogt med Kulturrejser Europa Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.       Kort dagsprogram for krydstogtet til Nordkap: Dag 1: Fly fra København og afsejling fra Amsterdam (F,A) Dag 2: På havet (M,F,A) Dag 3: Molde (M,F,A) Dag 4: På havet - vi krydser Polarcirklen (M,F,A) Dag 5: Tromsø (M,F,A) Dag 6: Honningsvåg, udflugt til Nordkap (M,F,A) Dag 7: På havet (M,F,A) Dag 8: Ålesund (M,F,A) Dag 9:  Flåm (M,F,A) Dag 10:  På havet (M,F,A) Dag 11: Kristiansand   (M,F,A) Dag 12: På havet (M,F,A) Dag 13: Ankomst Amsterdam, hjemrejse til København M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer. Information omkring tid på egen hånd og måltider På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.
1 rejse 20 juni 2022
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top