Rejser med indhold

Fra 15 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Gislev Rejser A/S

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi
Rundrejse i Dubai og Abu Dhabi 9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder. Inklusiv mange lokale oplevelser, tid på egen hånd og afslapning i de varme omgivelser. I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.) og her venter mange flotte oplevelser. Rundrejse med 5 nætter i Dubai Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og et aftenkrydstogt på en traditionel træ-dhow ser du det bedste af Dubai. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad. Rejse med tid til afslapning på 5-stjernet hotel Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit. Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!  
2 rejser næste tur 7 februar
Luksusliv på Nilen
Rejse til Egypten med krydstogt på Nilen Egyptens skønheder og eventyrlige historie er kernen i Gislev rundrejse. Med god tid i Cairo og 7 nætter om bord på et 5-stjernet nilkrydstogt mellem Luxor - Aswan - Luxor, får du en perfekt og afbalanceret rejseoplevelse gennem den gamle egyptiske verden, og et stort indblik i landets oldtidskultur og storhedstider - tilsat de mange verdenskendte arkæologiske seværdigheder. Glæd dig til at stå ansigt til ansigt med pyramiderne i Giza, så mægtige og mystiske og unikke på vores klode. Udforsk Kongernes Dal og Hatshepsuts prægtige hvilested, Luxor og Karnak templet og utallige andre historiske monumenter, kongegrave, hellige templer m.m. For den ydmyge rejsende, vil dette stå som kongeriget over dem alle. Velkommen til Egypten.
4 rejser næste tur 12 maj
Sri Lanka - Perlen i Det Indiske Ocean
Rundrejse i Sri Lanka Sri Lanka er eksotiske palmestrande, imponerende kongebyer med templer og stupaer, bølgende teplantager, et rigt dyreliv og mere end 2000 års historie. Vi har sammensat et unikt rejseforløb, hvor du oplever de største seværdigheder. Glæd dig bl.a. til kongebyerne Anuradhapura og Polonnaruwa, Sigirya Løveklippen, spektakulær togrejse, high tea servering, safari i Yala National Park og afslapning på et skønt resort ved Beruwala Beach ud til Det Indiske Ocean. Vores rundrejse lægger vægt på et roligt rejseforløb med helpension og alle oplevelser inkluderet samt indkvartering på skønne udvalgte hoteller og resorts. Velkommen til Sri Lanka.
1 rejse 4 november
Vietnam fra Nord til Syd
Rundrejse i Vietnam Spændende rundrejse med Gislev til Vietnam - et fascinerende og afvekslende land, der byder på et væld af store oplevelser. Der benyttes en kombination af bus, fly og skib, så oplevelserne hele tiden kommer i centrum. I nord oplever vi Hanoi – en af Asiens mest spændende byer, og tager på krydstogt mellem de smukke kalkbjerge i Ha Long Bugten. I det centrale Vietnam venter Kejserbyen Hue, skrædderbyen Hoi An og afslapning ved de tropiske strande ved Nha Trang. Med Gislev oplever du også højlandet med Da Lat – byen med det evige forår, inden vi slutter af i den livlige by Ho Chi Minh med afstikkere til Mekong deltaet og de berømte tunneller ved Cu Chi. Gode hoteller, helpension i Vietnam og alle entréer inkluderet sikrer dig den totale rejseoplevelse. På hjemrejsen er der overnatning, sejltur og byrundtur i Singapore - Østens førende by.
2 rejser næste tur 18 februar
Grand Japan
Rundrejse i Japan Japan er et land af antikke kulturer, strenge og stolte traditioner samt banebrydende teknologi. Vi rejser gennem solens rige fra det futuristiske Tokyo til de fredelige samurailandsbyer. Mærk den himmelske fred omkring Lake Ashi og det ikoniske bjerg Mt. Fuji. Udforsk de storslåede Kyototempler, gamle slotte og prægtige japanske haver. Vi rejser i et alsidigt tempo, fra de rolige gåture i blomsterrige parker til suset gennem landskabet med 320 km/t om bord på hurtigtoget Shinkansen. Vi smager undervejs på Japans ikoniske køkken, med alt fra lokale lækkerier på et Takayama marked til sushi, supper og grøn te. Mod syd, gør vi et historisk og fortryllende besøg i Hiroshima, hvor fredsflammen lyser op i den smukke Peace Park. Vi sejler til klippeøen Miyajima, som af Japanerne regnes for et af de smukkeste og helligste steder i landet, navnlig ved den flydende torii port. Japan er i sandhed et kontrast- og sjælefyldt land, som byder på helt utrolige autentiske oplevelser.
6 rejser næste tur 20 marts
Canada Vest
Rejse til det vestlige Canada Tag med på en flot rejse til Canada - vi har 25 års erfaring med denne rejse. Oplev Canada Vest, store oplevelser i Calgary, Rocky Mountains, Alaska og Vancouver. I Canada er gæstfriheden er lige så stor som landet selv. Vi har kompromisløst sammensat denne rejse til det vestlige Canada, så landets overdådige natur og enestående dyre­liv ikke reduceres til hastværk. Derfor er denne Canada rejse på i alt 16 dage.
2 rejser næste tur 17 juli
Luksusliv på Nordatlanten
Krydstogt over Nordatlanten Flot naturrejse der starter på Island, hvor du både oplever Reykjavik og Islands smukke Sydkyst med det vulkanske landskab vandfaldet Skogafoss. På den inkluderede udflugt Den Gyldne Cirkel ser du gejser Stokkur og vandfaldet Gullfoss. Glæd dig også til 13 dages krydstogt der bringer dig frem til en perlerække af store naturoplevelser – og tværs over Atlanterhavet. Bemærk at opholdet om bord er med helpension samt drikkepakke. Vi besøger både Isafjordur samt Akureyri i det nordlige Island, Prins Christian Sund og Qaqortoq i Grønland samt Newfoundland og Halifax før skibsrejsen slutter i Boston i New England.  
1 rejse 15 august
Fra Rocky Mountains til Hawaii
Rejse til Canada med Krydstogt til Hawaii Gislev er stolte af at præsentere en flot nyhed, hvor vi har kombineret det bedste af 2 verdener. Denne unikke rejse forener de barske Rocky Mountains med Hawaiis frodige grønne øer, med brusende vandfald og eksotiske strande. Der venter dig storslåede oplevelser på denne rundrejse. I Canada oplever du både Jasper National Park, Icefield Parkway og hundredvis af gletsjere og spejlblanke søer, den mægtige Athabasca gletsjer og vingårdsbesøg i frodige Kelowna. Derefter tager vi dig med på 10 dages krydstogt på krydstogtskibet Ovation of the Seas med fuld forplejning. Skibet besøger hele 3 Hawaii-øer og slutter i Honolulu, hvor vi har inkluderet en udflugt til Pearl Harbor og 3 nætter på et dejligt hotel nær Waikiki Beach. Aloha og velkommen om bord.
1 rejse 30 september
Nordlys og eventyr i Lapland
Storslået rejse til Lapland Velkommen til vintereventyr i Lapland med Gislev Rejser. En magisk naturscene venter dig på vores vinterrundrejse fra Luleå i Sverige, gennem Lapland i Finland til Kirkenes i det høje Nordnorge. I denne rå og kolde vinter-verden, kommer du i tæt kontakt med elementerne, kulturen og det særprægede dyreliv. På vores rejse gennem Lapland skal vi besøge Julemandens landsby, en rensdyrfarm og undervejs lærer du om Samernes oldgamle kultur og traditioner. Ingen arktisk rejse er fuldendt, uden at gå på jagt efter nordlyset. Vi kører med slæde trukket af snescootere ud i den sneklædte skove, i søgen efter det magiske grønne lys, som danser på himlen. Længere mod nord, i den fjerne norske by Kirkenes, skal vi besøge det helt unikke ishotel som bygges på ny hver vinter. I den tilfrosne fjord, gemmer sig et skattekammer af delikatesser. Du vil få den udsøgte fornøjelse at køre ud på den tilfrosne fjord, hvor de majestætiske kongekrabber trækkes op af det iskolde hav - og efterfølgende kan du nyde en fantastisk middag med dagens fangst. Velbekomme og velkommen til Lapland.
1 rejse 13 februar
Sydholland for solo-rejsende
Busrejse til Sydholland Del drømmen er Gislevs slogan – og det er utvivlsomt skønt at dele rejseoplevelser med venner og familie. Men måske er du i den situation, at dem du kender, ikke elsker at rejse lige så meget som du gør. I så fald er denne nyhed måske det helt rigtige. Kort sagt er dette rejsen til dig, der rejser alene, men som ønsker at være i godt selskab med andre solo-rejsende. På rejsen er der lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med spændende udflugter, hvor vi samles om forskellige aktiviteter. Glæd dig bl.a. til ølsmagning i Valkenburg, sejltur og vinsmagning i Maastricht, og chokolade-smagning i Bruxelles. På vores gode Walram Hotel venter der 4 nætter med rigtig god forplejning og service i top. På rejsens 3. dag kommer hotellets musiker og hygger med lidt god musik. Bemærk at enkeltværelse er uden tillæg på denne rejse.
3 rejser næste tur 20 marts
Canada-Alaska med krydstogt
Rejse i Canada og krydstogt i Alaska Tag med på en flot rejse til Canada og Alaska , som kombinerer det bedste af det vestlige Canada med et flot krydstogt til Alaska. Rejsen starter i Edmonton, der giver let adgang til flotte naturoplevelser i Jasper National Park. Den imponerende Icefield Parkway er endeløse panoramaer – her afløser smukke søer og gletsjere hinanden. De forskelligartede oplevelser byder også på vinsmagning i frodige Kelowna. Fra en af verdens smukkest beliggende byer, Vancouver, tager et flot krydstogt sin begyndelse. Den ene imponerende naturoplevelse afløser den anden. Her sejles tæt på gletsjere og lægges til ved små charmerende byer – bl.a. Alaskas hovedstad Juneau, hvortil man kun kan komme med skib eller fly. Naturen næsten eksploderer i den korte sommer, netop når vi besøger området. Helt unik er laksens vandring op til gydestederne. Dette er højsæson for at opleve bjørne. Snyd ikke dig selv for den helt enestående mulighed for at tage på udflugt med vandflyver – langt ud i vildmarken - hvor du om naturen vil oplever bjørne fiske laks.  
2 rejser næste tur 24 juni
Svalbard - Et arktisk vintereventyr 6 dage
Rejse på Svalbard Oplev øriget Svalbard – kronen på det arktiske Norge Midtvejs mellem det norske fastland og Nordpolen finder vi Svalbard - et ørige fuld af kontraster og enestående naturoplevelser. Den arktiske stilhed skaber en helt speciel atmosfære, og du vil opleve en sjælden ro, du næppe vil finde andre steder i verden. Her råder elementerne, der er både ekstreme og spektakulære på samme tid. Vores vinter afgange tager dig til Svalbard i en tid hvor mørket dominerer. Fra midten af november til slutningen af januar kendes det som Polarnætter. I denne periode er solen mindst 6 grader under horisonten døgnet rundt. Uden for Longyearbyen, er månen, stjernerne og nordlyset de eneste lyskilder vi har. Solen kommer langsomt tilbage i løbet af februar. I denne tid vil du opleve et anderledes særligt skær over det arktiske landskab. Det de fleste ser frem til at opleve, er det magiske og mytiske nordlys. Det unikke ved Svalbard er, at du kan opleve nordlyset døgnet rundt. Som alle andre naturfænomener, må vi vente og se om moder natur viser sig fra sin smukkeste side. Se også vores 5 dages rejse.  
1 rejse 9 februar
Canada - USA
Rundrejse til USA og Canada Flot rundrejse på hele 12 dage med en spændende kombination af Canada med tordnende vandmasser ved Niagara Falls og flotte oplevelser i USAs hovedstad Washington DC, med berømte monumenter, US Capitol og Det Hvide Hus, efterfulgt af 3 nætter i New York – byen der aldrig sover. Vores mere end 20 års erfaring giver dig det bedste udbytte.
6 rejser næste tur 21 maj
New York og krydstogt til Bahamas
Krydstogt fra New York til Bahamas Oplevelsesrig rejse med dansk rejseleder som kombinerer det bedste af New York med et flot krydstogt til Bahamas i Caribien. 
3 rejser næste tur 11 maj
New York
Rejse til New York Oplev New York med dansk rejseleder og bo midt på Manhattan.  New York - også kaldet  The Big Apple  er uden sammenligning én af verdens mest spændende byer. Hvad enten du rejser til New York for første gang, eller det er et kært gensyn, så venter der en perlerække af skønne oplevelser i byen der aldrig sover. På denne rejse til New York fører Gislevs rejseleder dig sikkert og trygt rundt til de bedste oplevelser. Glæd dig til tårnhøje skyskrabere, gule taxaer, spændende museer og fordelagtig shopping - New York har det hele.
7 rejser næste tur 31 marts
USA The Grand Tour
Den ultimative rundrejse til USA med dansk rejseleder Oplev blandt andet San Francisco, Los Angeles, New York, Washington DC, Yellowstone og Grand Canyon. Rejsen starter i nationens hovedstad Washington DC med Capitol, Det Hvide Hus og imponerende monumenter. Herfra køres til New York, der med sin kendte skyline, gule taxier og USAs vartegn: Frihedsgudinden byder velkommen til flere flotte oplevelser. Herfra flyves til vestkysten USAs mest charmerende by er San Francisco med de stejle gader, hylende sporvogne og gøende søløver. Længere mod syd besøges den danske by Solvang. I Los Angeles besøges bydelen Hollywood, før der fortsættes til Las Vegas. Imponerende Grand Canyon, Zion og Bryces eventyrlige natur og verdenskendte Yellowstone byder alle på naturoplevelser i verdensklasse. Sidst på den flotte rejse besøges Buffalo Bills by Cody og Mount Rushmores tavse stenansigter før hjemrejsen påbegyndes. Dette er en uforglemmelig rejse til dig, der ønsker en lille bid af alle USAs største seværdigheder.  
2 rejser næste tur 1 september
USA - The Best of The West 16 dage
Rundrejse på USAs vestkyst USA Vest når det er bedst. Oplev bl.a. San Francisco, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon og Las Vegas. Gislev var først med rundrejser i det vestlige USA - med dansk rejseleder fra start til slut. Vi lægger stor vægt på kvalitet hele vejen med god tid i de store nationalparker. De fleste udflugter og entréer er inkluderet. Det giver mere tid til at opleve og til at nyde rundrejsen i det vestlige USA.
6 rejser næste tur 24 maj
New Zealand
Rundrejse i New Zealand Man siger at hele verdens natur kan opleves i New Zealand. På Gislevs roste rundrejse, oplever du dette fjerne og betagende land, som med garanti vil efterlade dig åndeløs og fuld af begejstring. Med Gislev rejser du i mindre grupper på 16-28 personer, så du får mest muligt ud af din rundrejse. New Zealands naturlandskaber er ubeskrivelige smukke, fra de tropiske sandstrande i nord til vulkaner, gletsjere, regnskov og fortryllende fjorde i syd. Dette er blot nogle få grunde til at alle burde opleve New Zealand mindst én gang i livet. På Gislevs populære rundrejse er oplevelser og udflugter valgt med stor omhu og der benyttes både bus, skib og tog for at få optimalt udbytte af landets mange sceniske højdepunkter. Indkvarteringen er af god standard med velvalgte beliggenheder – fra centrale storbyhoteller til lodges i pagt med naturen. Vi flyver med det 5-stjernede Emirates ud og hjem. Velkommen til en fantastisk rejse til New Zealand. BEMÆRK - Gislev har inkluderet en smuk helikopter tur ved Queenstown - værdi kr. 1.300 - på vores afgang i November 2022 samt alle 2023 afgange. Se evt. mere om denne flotte oplevelse her.  
2 rejser næste tur 20 februar
Nordkap 15 dage
Rejse til Nordkap I 50 år har vi udbudt denne drømmerejse der byder på en perlerække af storslåede naturoplevelser. Vi kører i komfortabel bus til Nordkap og midnatssolens land. Midnatssol, Nordkap, Ålandsøerne, Lofoten og Samernes land Højdepunkterne er mange, og undervejs oplever vi mageløse naturscenerier, sommerstemning og lyse nætter. Vi krydser polarcirklen, hører samernes fortælling og oplever midnatssolen nord for polarcirklen. Busrejsen byder på enestående oplevelser, når vi udforsker Ålandsøerne, besøger Helsinki og nyder den flotte kørsel op gennem Finland, kendt som de 1000 søers land. Rejsens absolutte højdepunkt er Nordkap, Europas nordligste punkt som man kan køre til. Du får god tid til at opleve den fantastiske Nordkapklippe med udsigt over Barentshavet. Vi nyder solen, som aldrig går ned, en unik oplevelse. Herfra går turen sydover, hvor vi besøger Tromsø og Trondheim med Nidaroskatedralen. Glæd dig til at besøge øgruppen Lofoten, et norsk eventyr. Her vil du overraskes af det ene smukke syn efter det andet. Mulighed for sejlads fra Svolvær og ind i Trollfjorden, hvor fjeldsiderne tårner sig op. På rejsens 2. sidste dag byder Gislev på en jubilæumsfrokost i smukke omgivelser på et historisk Gjestehus, hvor vi fejrer, at vi i 50 år har arrangeret rejser til Nordkap. En rejse med naturoplevelser i verdensklasse.
7 rejser næste tur 26 maj
Nordkap 16 dage
Busrejse til Nordkap I 50 år har vi udbudt denne drømmerejse, der byder på en perlerække af storslåede naturoplevelser. Vi kører i komfortabel bus til Nordkap og midnatssolens land. Højdepunkterne er mange, og undervejs oplever vi mageløse naturscenerier, sommerstemning og lyse nætter. Vi krydser polarcirklen, hører samernes fortælling og oplever midnatssolen nord for polarcirklen. Busrejsen byder på enestående oplevelser, når vi udforsker Ålandsøerne, besøger Helsinki og nyder den flotte kørsel op gennem Finland, kendt som de 1000 søers land. Rejsens absolutte højdepunkt er Nordkap, Europas nordligste punkt som man kan køre til. Du får god tid til at opleve den fantastiske Nordkapklippe med udsigt over Barentshavet. Vi nyder solen, som aldrig går ned, en unik oplevelse. Herfra går turen sydover, hvor vi besøger Tromsø og Trondheim med Nidaroskatadralen.  Glæd dig til at besøge øgruppen Lofoten, et norsk eventyr. Her vil du overraskes af det ene smukke syn efter det andet. Mulighed for sejlads fra Svolvær og ind i Trollfjorden, hvor fjeldsiderne tårner op. På rejsens 2. sidste dag byder Gislev på en jubilæumsfrokost i smukke omgivelser på et historisk Gjestehus, hvor vi fejrer, at vi i 50 år har arrangeret rejser til Nordkap. En rejse med naturoplevelser i verdensklasse.
3 rejser næste tur 2 juni
Krydstogt på Nordatlanten
Krydstogt til Island, Grønland og Orkneyøerne i Skotland Tag med Gislev på et storslået 22 dages krydstogt til vulkanøen Island, det mageløse Grønland og de vindblæste skotske Orkneyøer samt Hebriderne. Du kan nyde sejladsen om bord på det flotte og komfortable krydstogtskib MSC Poesia fra MSC Cruises. Du skal blot gå om bord i København, og så venter der dig et fantastisk krydstogt, med spændende besøg i maleriske byer og bygder, og unik nordisk natur. Vi besøger Island, hvor du kan opleve det kontrastfyldte landskab med ildspyende vulkaner, gejsere og gletsjere. Et af rejsens højdepunkter er de 3 stop i Grønland, hvor du kan glæde dig til at opleve hovedstaden Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq i den sydlige del. Vi krydser polarcirklen når vi besøger Ilulissat, der er berømt for sine isfjelde og Isfjorden, som er det første område i Grønland og et af de første i Arktis der er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Her kan du opleve de majestætiske isbjerge langs den grønlandske kyst. Fra skibets dæk venter mange store oplevelser, og endeløst hav. Glæd dig bl.a. til det imponerende panorama, når skibet sejler gennem det 100 km lange Prins Christians Sund omgivet af bjerge og gletsjere. På Orkneyøerne og Hebriderne, kan du gå på opdagelse i den uspolerede natur eller gå i vikingernes fodspor og lære om øernes spændende historie. Velkommen om bord.
1 rejse 1 juli
Cuba - Caribiens Perle - 13 dage
Rejse til fantastiske Cuba Gislev tager dig til hjertet af Cuba, hvor du kan opleve landets fascinerende koloniale historie, enestående naturområder og eksotiske strande. Cuba er rig på kultur, natur, arkitektur og caribisk charme. Her er gademusik, salsa og brede smil, krydret med duften af cigarer og osen fra de klassiske amerikanerbiler. Havanas farvestrålende huse, ligger hen i charmerende forfald, mens de livsglade cubanere socialiserer på de mange hyggelige plazaer. I Viñales dalen oplever vi de karakteristiske grønne mogotes klipper, tobaksplantager og vægmaleriet Mural de la Prehistoria bjerge. Vi besøger den lille tropiske ø Cayo Levisa, og den frodige nationalpark Topes de Collantes. Glæd dig til at spadsere rundt i de smukke pastelfarvede og velbevarede historiske byer, Trinidad og Cienfuegos. Rundrejsen afsluttes på et All Inclusive resort i Cayo St. Maria, hvor det caribiske hav møder de fine hvide sandstrande. Rejs med Gislev til Cuba, og få indblik i den utrolige historie om Caribiens største ø, som siden opdagelsen af Christopher Columbus har måtte gennemgå erobringer, krig og revolutioner, for at blive Centralamerikas mest sensuelle og hjertevarme land.
2 rejser næste tur 8 november
Australiens højdepunkter
Rundrejse i Australien Tag med Gislev Rejser på en enestående smuk og betagende rejse til et af verdens største lande, og det mindste kontinent -  Australien. Denne rundrejse med dansk rejseleder viser højdepunkter fra 5 fantastiske og unikke regioner med hver sin egen kultur, klima, natur og dyreliv i landet ’Down Under’, og du får ovenikøbet et spændende stop i Singapore med i minderne, da vi rejser med det 5 stjernede flyselskab Singapore Airlines på ud og hjemrejsen. Vores rundrejse er planlagt ned til de mindste detaljer i samarbejde med vores dygtige og meget erfarne rejseledere samt vores danske partner i Melbourne. Vi har sammensat en fantastisk rundrejse som med hele 23 dage giver god tid i de mange spændende områder vi skal opleve, og rejsen vil helt sikkert vil gøre et stort og langvarigt indtryk.  Du får Gislevs erfarne danske rejseleder med hele vejen, fra start til slut, og det giver ikke kun en særlig tryghed men også en stor indsigt i og forståelse for hvad Australien repræsenterer – udover koalaer og kænguruer. Vi har sat de perfekte rammer for at din drømmerejse forløber behageligt i et tempo hvor alle kan være med. Der overnattes undervejs på nøje udvalgte hoteller og resorts, således at både beliggenhed og komfort går hånd i hånd. Naturen, folket, dyrelivet og de ikoniske seværdigheder, står i kø for at imponere Jer.
1 rejse 4 november
Indiens Gyldne Trekant
Rundrejse i Indien med erfaren rejseleder I Indien finder du oplevelser for alle sanser, fra de labyrintiske markedsgader i Old Delhi til det smukke naturreservat i Ranthambore National Park. Vores rundrejse bringer dig forbi nogle af Indiens største seværdigheder og imponerende bygningsværker. Du skal opleve Jaipur, den imponerende lyserøde by, med Amber Fort, Birla Templet, Hawa Mahal m.m. Udforsk New Delhi og Old Delhi og oplev det enestående mausoleum Taj Mahal - verdens smukkeste kærlighedserklæring. Glæd dig også til et spændende besøg i Ranthambore National Park, som bl.a. er hjem for 70 vilde tigre, hyæner, krokodiller, skildpadder, slanger og et rigt fugleliv.
1 rejse 21 marts
Færøerne
Rejse til Færøerne Oplevelsesrig rejse til Færøerne med 5 middage og 3 frokoster. Du kommer vidt omkring på denne rejse og oplever undervejs den forunderlige natur, som er så karakteristisk for Færøerne. Får spottes ved hvert et lille græsstrå, fuglelivet er rigt og varieret og vi har spækket rejsen med færøske kulturoplevelser. Med 30 års erfaring ved vi, hvad der bør opleves. Gislev glæder sig til at byde velkommen til en ø-gruppe med stejle skrænter, et prægtigt, isskabt landsskab, over 1.000 km kyst, et velbevaret lokalsamfund, et venligt folk som både taler færøsk og dansk samt en række oplevelser lidt udover det sædvanlige. Du har f.eks. mulighed for at tilkøbe en F'ljód, som er en stuekoncert. En koncert med færøske musikere og sangere, afholdt i hyggelige omgivelser i et færøsk hjem. Et koncept der blev startet op for nogle år siden, og som færinge og gæster på øerne i dén grad har taget til sig. Glæd dig allerede nu til mødet med vores færøske landsmænd.
9 rejser næste tur 22 juni
Vulkanøen Island
Rejse til Island Flot rejse til Island med gletsjere, isbjerge, farverige svovlmudderpøle og flerfarvede fjelde. Oplev Island i selskab med Gislevs erfarne og vidende rejseleder. Sejl blandt isbjergene, svøm i det varme kildevand og oplev en natur så ulig den du lever i til hverdag. Lad dig betage af den gæstfrie islandske befolkning, et folk som i dén grad forstår at leve i pagt med naturen Tag på rundrejse til vilde og vidunderlige Island Island ligger midt ude i Atlanterhavet med Grønland og Færøerne som nærmeste naboer. Vi byder velkommen til et kontrastfyldt land, som på én gang er utæmmet og råt, og samtidig rummer ufatteligt smukke naturoplevelser. Du bliver introduceret til Islands spændende historie og til de flotte naturfænomener som gejsere, kogende mudder, gletsjere, isbjerge, varme kilder og vulkaner. Det kan være svært at forestille sig, at et så forholdsvist lille område kan byde på så mange ekstraordinære, naturskabte seværdigheder. Oplev alt dette i selskab med vores rejseleder, der følger dig på hele rejsen, gennem et af de mest storslåede naturområder i Europa.
5 rejser næste tur 30 juni
Forårskrydstogt i Holland og Belgien
Krydstogt i Holland og Belgien Gislev Rejser byder gæster og foråret velkommen, om bord på vores vidunderlige forårskrydstogt. Skibet sejler fra Antwerpen i Belgien ad charmerende vandveje og sluser til Amsterdam. Du vil opleve alt det som Holland er kendt for – både løgblomster, vindmøller, og ikke mindst den charmerende hovedstad Amsterdam. I denne skønne årstid, blomstrer tusindvis af tulipaner og andre skønne forårsbebudere i alverdens smukke farver. Glæd dig til 4 dage om bord på det komfortable krydstogtskib MS Gerard Schmitter, hvor du fra skibets dæk og restaurant kan nyde udsigten og den gode mad. Krydstogtet er inklusiv alle udflugter og fuld forplejning og drikkevarer i form af All Inclusive. Vi har hele skibet for os selv, hvilket skaber en hyggelig stemning og et dejligt fællesskab. Velkommen om bord.  
2 rejser næste tur 15 april
Forår i Sydholland
Busrejse til Sydholland  Kom foråret i møde i det kønne Sydholland.  Vi bor midt i hyggelige Valkenburg, der indbyder til en spadseretur blandt de kønne huse. De fleste bygget af lysegule limsten, hentet i byens bjerg. Vi følger den rislende flod, mens vi betragter den gamle slotsruin, der knejser højt over byen. I gåafstand fra hotellet findes både den lille stolelift til en bjergtop med flot udsigt, de interessante klippehuler samt byens gågader med hyggeligt caféliv. Spændende og varieret udflugtsprogram til verdens største blomsterpark Keukenhof, Bruxelles samt Maastricht. Velkommen til alsidige oplevelser i Holland samt en lille bid af Belgien.  
4 rejser næste tur 6 april
Holland i Blomst
Blomsterrejse til Holland Tag med på tulipantur til Holland Populær rejse med stort indhold og vægt på kvalitet. Du får et spændende udflugtsprogram, hvor du oplever Keukenhofs blomsterflor, charmerende Amsterdam samt Hollands Venedig, Giethoorn. Vi bor i centrum af hyggelige Harderwijk på vores gode Hotel Baars. Både butikker, restauranter og vandet er blot en kort spadseretur væk. Hotellet er kendt for sin gode forplejning, og det venlige personale glæder sig til at give dig en dejlig ferie i Holland. Bemærk at alle udflugter er inkluderet i rejsens pris. Velkommen til skønne forårsdage i tulipanlandet.  
6 rejser næste tur 2 april
Forår og Sensommer på Færøerne
Rundrejse på Færøerne  Færøerne er populær som aldrig før og kåret som et af verdens mest tiltrækkende rejsemål. Her oplever du uberørt natur samt de livsglade øboere. Omgivelserne er farverige og fortryllende. Denne lille forårs- og sensommerrejse er spækket med oplevelser og god mulighed for at se eller gense de unikke øer.  Nyd en ferie på Færøerne - en af verdens mest attraktive øgrupper I 2007 foretog National Geographic en omfattende undersøgelse af 111 forskellige øsamfund i verden. 522 berejste eksperter i bæredygtig turisme skulle vurdere disse øer og sætte dem i rækkefølge med de mest uspolerede som nr. 1. Færøerne blev placeret som verdens mest indbydende rejsemål med ordene: ”Dejlige, uspolerede øer – en fryd for den rejsende”. Øerne byder på kirker og fyrtårne som lyser op i landskabet, alt sammen med de naturskønne bække og klipper. Frisk luft, solrige dale og den fascinerende tåge er blot noget af det du kommer til at opleve på denne rejse. Vi besøger Kongsbonden i hans 1000 år gamle stue, besøger fårehuset i Nes, og går på opdagelse i idylliske Tórshavn. Glæd dig også til at høre mere om den færøske kultur og historie og oplev den betagende natur, når vi kører sikkert og trygt rundt på øerne. Se de mange små huse med græs på taget og oplev den lille bygd Gásadalur. Vi har sammensat et program med smagsprøver på det hele, og glæder os til at byde dig velkommen. En skattekiste af oplevelser venter forude, når vi besøger fårenes ø og fuglenes paradis.
7 rejser næste tur 6 april
USAs Sydstater for fuld musik
Rundrejse i USAs skønne sydstater Måske er det bare nu eller aldrig, du skal springe ud i at opleve de amerikanske Sydstater. Ta´ med på en fantastisk rundrejse, hvor den røde tråd er musikken. Oplev skønne New Orleans pastelfarvede huse med kønne balkoner i det historiske franske kvarter. Her, i jazzmusikkens vugge, kryber Det Dybe Syden ind under huden. Til lyden af hjuldamperens plaskende lyd, der akkompagneres af et jazzband, sejler vi ud i solnedgangen på Old Man River Mississippi. Vi følger The Blues Highway til Memphis, The Birthplace of Rock´N´Roll. Lyden af Lisa Maries knirkende gynge i Gracelands have, overdøves af den bedrøvede mumlen der høres ved Elvis´ sidste hvilested. I de omkringliggende bygninger, ser vi de endeløse rækker af hædersbevisninger, mens det majestætiske hovedhus byder på overvældende halvfjerdserstil. I Brownsville besøger vi Tina Turner Museum, beliggende i hendes gamle skole Flagg Grove School, før vi kører til The Music City Nashville. Her spadserer vi på Honky Tonk Row, mens countrymusikken strømmer ud fra de små listige spillesteder. Selv om rejsen følger et musikalsk spor, så er det en alsidig rejse, der også byder på historien om Martin Luther King, rappende ænder på den røde løber, snappende alligatorer i sumpens blanke vand og den kraftige duft fra Jack Daniels whiskydestilleri. I Dolly Partons by Pigeon Forge besøger vi det helt unikke Titanic museum og om aftenen venter et festligt show i The Grand Majestic Theater, hvor de største hits fra 1950erne og 1960erne opføres. Fra Pigeon Forge kører vi gennem naturskønne Great Smoky Mountain National Park på vej til Atlanta, hvor rejsen slutter. Før hjemrejse skal vi også opleve et Borte med Blæsten Museum og naturligvis en byrundtur i Atlanta. Undervejs rundt i USAs Sydstater vil du uundgåeligt sidde med fornemmelsen af Can´t Help Falling in Love...
1 rejse 9 oktober
Færøerne og Island
Rejse til Færøerne og Island  De nordatlantiske øer er meget populære og med god grund. Både Færøerne og Island er indbegrebet af storslået natur og spændende kultur. Deres afsides beliggenhed og den uberørte natur kan kun begejstre. På denne rejse oplever du det absolut bedste af både Færøerne og Island. Uspoleret og storslået natur midt i Atlanterhavet Spændende NYHED der kombinerer Færøernes uberørte natur med Islands vulkanske landskaber. Rejsen starter med oplevelsesrige dage på Færøerne, hvor vi ser de maleriske bygder med kønne kulørte huse. Vi nyder den friske luft og betages af det smukke vandfald Múlafossur i Gásadalur. Vandfaldet, der er Færøernes højeste, kaster sig ud over de stejle klipper og ender i havet. Glæd dig også til at opleve idylliske Tórshavn samt besøge Kongsbonden i den 1000 år gamle gård. Her byder 17. generation af Familien Patersson på en hyggelig middag. Efter flotte oplevelser på Færøerne flyver vi til Island. Her venter 3 nætter på et godt hotel, centralt beliggende i Reykjavik. Byrundtur i Islands hovedstad, hvor du ser den karakteristiske kirke Hallgrímskirkja, nyder udsigten fra Perlan og spadserer en tur på havnen. Vi har også inkluderet en flot udflugt, hvor vi følger Den Gyldne Cirkel. Her oplever du tre af Islands mest kendte og storslåede seværdigheder, Nationalparken Tingvellir, hvor sagatidens historiske møder fandt sted og Geysir med den varme springkilde Strokkur samt det gyldne vandfald Gullfoss. Der er også tid til egne oplevelser, hvor du kan vælge at tage på hvaltur eller besøge et af de mange termiske bade. Velkommen til alsidige oplevelser på Nordatlantens skønneste øer.
4 rejser næste tur 15 maj
Stjernestunder i Los Angeles og Las Vegas
Flot rundrejse i Los Angeles og Las Vegas Hollywoodskiltet knejser stolt over Los Angeles, The City of Angels, der dækker et areal på størrelse med Sjælland. Vi besøger flere af de spændende bydele bl.a. det glamourøse Beverly Hills og de stjernebesatte fortove på Hollywood Boulevard. Vi bor i Marina del Rey, i gåafstand til de charmerende kanaler, i USA's svar på Venedig og den verdensberømte strand Venice Beach. Du får også mulighed for at besøge Universal Studios i Hollywood. Efter 3 nætter i Los Angeles kører vi til Las Vegas. På vej dertil gør vi et stop i den gamle mineby Calico, hvor der i 1881 lå 500 sølvminer. I Las Vegas, skal vi bo 4 nætter på Las Vegas Boulevard, eller The Strip som boulevarden også kaldes. Så er du i gåafstand til alle de storslåede hoteller i lyslevende Las Vegas. Glæd dig også til at opleve den imponerende natur i Zion National Park, som vi besøger på en heldagsudflugt. Den smukke nationalpark byder på flotte gåture, der uundgåeligt vil efterlade et minde for livet. Du har også mulighed for at opleve Las Vegas´ flotte shows, shoppe til favorable priser i et af de store outlets, slappe af i det skønne poolområde eller se Las Vegas badet i neonlys fra en helikopter. Vi tilbyder også en storslået helikoptertur til Grand Canyon. Flyveturen byder på imponerende udsigt over Hoover Dam og Lake Powell før vi lander i Grand Canyon West, hvor du kan gå på den berømte glasbro. Børnerabat : 1 eller 2 børn under 18 år der deler værelse med 2 fuldt betalende voksne: kr. 5.000 i rabat pr barn.
4 rejser næste tur 30 marts
Skotland i blomst
Flyrejse til Skotland Supertilbud på flyrejse til forår i Skotland med flotte naturoplevelser, alle udflugter og dansk rejseleder. Forårsrejse til Skotland med vidunderlig natur og skønne oplevelser Foråret er et skønt tidspunkt at besøge det storslåede Skotland på. Her viser naturen sig frem fra sin bedste side. Vi starter i hovedstaden Edinburgh, hvor rejselederen viser rundt, og du kommer til at gå på selveste The Royal Mile og gennem den blomstrende park Princes Gardens. Der bliver også tid til et besøg på Edinburgh Castle og i Botanisk Have. Hver dag byder på kønne landskaber, smukke søer, græssende får og charmerende byer. I Højlandet oplever du smukke udsigter, duften af tørv og smagen af en god single malt whisky. Vi besøger Urquhart Castle ved bredden af Loch Ness. Herfra får du en skøn udsigt og hele historien om søuhyret, inden vi fortsætter til vores hotel centralt i kystbyen Oban. Herfra tager vi på flot udflugt til bl.a. den hvide by Inveraray og besøger en af det vestlige Skotlands smukke haver. Glæd dig til 8 dage med et væld af flotte oplevelser.  
4 rejser næste tur 1 maj
Irland i blomst
Rejs til blomstrende Irland Glæd dig til en flot rundrejse i Irland, hvor du oplever den grønne ø i fuldt flor med dansk rejseleder og alle dagsudflugter inkluderet. Kort sagt denne rejse er et super godt tilbud på en rundrejse i Irland, hvor du får rigtig mange oplevelser for pengene. Flyrejse til Irland med dansk rejseleder og alle udflugter Den grønne ø charmerer året rundt, men tager sig smukkest ud når den i maj måned står i fuldt flor. På denne årstid er der mulighed for at opleve rhododendroner i blomst og ikke mindst de smukke orkidéer og vilde blomster i The Burren. Du oplever også det vilde og uspolerede Irland i Connemara. Hertil kommer en enestående rundtur på en af Irlands kønneste ruter Ring of Kerry med et flor af skønne blomster i vejkanterne og det fantastiske syn ud over Atlanterhavet ved Cliffs of Moher. Undervejs oplever vi mange spændende seværdigheder, livlige byer og ikke mindst de gæstfrie irere, som med deres hjertevarme og folkemusik giver rejsen ekstra kolorit. Vi slutter af med byrundtur i hovedstaden Dublin med mulighed for en festlig irsk aften.  
5 rejser næste tur 2 maj
Forår i Sydspanien
Ferie i Sydspanien Rejs foråret i møde i det solrige Sydspanien. Her finder du smukke landskaber, idylliske bjergbyer og de første forårsblomster. Inden for rækkevidde har du nogle af Spaniens største seværdigheder, som paladsbyen Alhambra og Andalusiens hjerte, byen Cordoba. Du kan vælge at opleve det hele eller slappe af på vores gode hotel beliggende ud til stranden i Torremolinos. Velkommen til skønne forårsdage i Sydspanien.
3 rejser næste tur 13 marts
Tolo og Peloponnes
Ny flyrejse til antikkens Grækenland Tolo, på halvøen Peloponnes, er med al sin charme og græske hygge indbegrebet af Grækenland. Her finder du bl.a. landets tidligere hovedstad, Nafplion med smalle, marmorbelagte gader og masser af spændende udflugtsmål fra antikkens Grækenland. Der bliver god tid til at nyde den græske livsstil med et glas Retsina eller Ouzo på en af de mange hyggelige tavernaer og til at besøge Grækenlands hovedstad Athen med Akropolis smukt beliggende på en kalkstensklippe. Velkommen til en dejlig forårsferie i Grækenland.
2 rejser næste tur 17 marts
Normandiet
Rejse til Normandiet, 9 dage Flot rundrejse til Normandiets smukke landskaber, charmerende byer og indbydende klinter. Hele området er fyldt med spændende oplevelser og velsmagende Calvados. Hver dag byder på nye højdepunkter og smukke køreture. På den bevægende udflugt til Invasionskysten mærker du virkelig historiens vingesus. Gislevs danske erfarne rejseleder er med hele vejen til at fortælle alt om de mange historiske steder, vi besøger.
2 rejser næste tur 1 april
Nordkap - Midnatssol og eventyr nord for Polarcirklen
Flyrejse til fantastiske Nordnorge Flyv med Gislev til Tromsø, hvorfra vi vil udforske fantastiske Nordnorge. På denne rejse vil der være rig mulighed for at opleve den forunderlige midnatssol. At stå ved Nordkap, rejsens højdepunkt, længst mod nord 300 meter over havets overflade kan ikke beskrives. Den susende vind, havet langt under os og synet indstillet på uendeligt. Med to nætter på eventyrlige Lofoten får vi god tid til at opleve charmerende Svolvær og den omkringliggende smukke natur. Ikke mindst på sejlturen ind i den berømte Trollfjord. Fra Narvik kører vi en flot tur med tog til Sverige, hvor vi besøger den interessante mineby Kiruna, og hører historien om flytningen af en by. Man kan ikke besøge denne del af verdenen, uden at komme omkring Samerne. Vi hører om historien, kulturen og livsstilen blandt rensdyr, hvor der er højt til himmelen. I Alta kan du opleve de flere tusind år gamle helleristninger og slutte rejsen af med den smukke udsigt over Tromsø fra toppen af Storsteinen. En rejse i midnatssolens land er en oplevelse, man husker for evigt. Oplev midnatssolen    Sommertidens midnatssol betyder vitterligt, at solen ikke går ned og der er derfor lyst døgnet rundt. Lyset giver os en lethed som kommer os til gode på vores tur rundt i Norden. Midnatssolen er et naturfænomen, der optræder om sommeren i Norden. Jorden roterer omkring en akse, der i sommermånederne hælder mod solen og derfor går solen ikke ned i flere uger nord for den nordlige polarcirkel. 
3 rejser næste tur 15 juni
Østrigs lune hjørne
Busrejse til solrige Kärnten Ossiachersøen og Kärntens fantastiske natur En dejlig rejse til den varmeste del af Østrig, hvor du vil blive forkælet med bjerge, grønne alme, fejende flotte udsigter og smaragdgrønne søer. Ved Ossiachersøen i det sydlige Kärnten byder Familien Fleischhacker og det servicemindede personale hjerteligt velkommen på hotellet. Nyd den gode mad, en spadseretur langs vandet eller tag med til områdets flotte seværdigheder. Oplev fantastiske udsigter fra Burg Finkenstein og Pyramidenkogel samt flotte scenerier på turen ad Nockalmstrasse til den hyggelige kunstnerby Gmünd. Tag med på udflugt til marked i Tarvisio i Italien, skihopbakker i Triglav Nationalpark og søen Bled i Slovenien. I Gurktal kan du besøge den romanske Gurker Katedral og slentre gennem de gamle gader i Kärntens hovedstad Klagenfurt. Ønsker du bare afslapning, kan du benytte hotellets gode faciliteter og wellnessområde eller bare nyde de dejlige omgivelser og Østrigs friske luft. Velkommen til en oplevelsesrig uge i Østrigs lune hjørne.  
3 rejser næste tur 22 april
Forår på Malta
Ny flyrejse til middelhavsøen Malta Malta er ikke uden grund mange danskeres foretrukne ferie mål med et skønt middelhavsklima og mere end 3000 solskinstimer om året. Glæd dig til en ny spændende forårsrejse på 10 dage med en god kombination af udflugter og tid til afslapning. Du skal bo alle nætter på det flot beliggende hotel db San Antonio i Saint Paul bugten. Hotellet er et godt udgangspunkt for vores spændende udflugtsprogram til blandt andet Mdina, der var hovedstad frem til 1500-tallet og fiskerbyen Mrasaxlokk med de farverige både. Der bliver også mulighed for at tage på en spændende udflugt til naboøen Gozo, der er mindre end Malta, men som også rummer spændende kulturarv. Med lokale guider og vores vidende rejseleder kommer du rundt om hele Maltas spændende historie. Velkommen til en dejlig forårsferie på Malta.
2 rejser næste tur 17 marts
Sydengland
Rejse til Sydengland Gislevs klassiske busrejse langs Sydenglands kyst fra Dovers legendariske hvide klinter til Englands vestligste punkt. Skønne Sydengland byder på en perlerække af smukke oplevelser Fra Dovers legendariske klinter til Cornwall med sit næsten subtropiske klima med palmer i gaderne, idylliske haver, charmerende fiskerlejer samt Englands vestligste punkt, Lands End. Vi bor to nætter i maritime Portsmouth, hvilket giver mulighed for besøg på Lord Nelsons flagskib, Victory samt tid til egne oplevelser. Besøg evt. Spinnaker Tower og nyd den flotte udsigt ud over den sydengelske kyst. Vi kører gennem Dartmoorheden, der er kendt for sine små Dartmoor ponyer. Måske er vi heldige at spotte dem på turen. Vi tager på udflugt til Lands End – Englands vestligste punkt, hvor du møder den buldrende brænding og stejle klipper. Der bliver også tid til stop i kunstnerbyen Saint Ives med sine mange kunstgallerier i byens snoede gader. Undervejs også besøg i en af Sydengland smukke haver. Flot heldagsudflugt til Englands smukkeste by Bath. Her viser rejselederen dig Baths svar på Ponte Vecchio i Firenze, Pulteney Bridge, de kendte romerske bade samt den imponerende Bath Abbey. Tag den engelske livsstil til dig og nyd en dejlig cream tea med lune scones eller en pint på en af de mange pubber. Velkommen til en dejlig ferie i Sydengland.
3 rejser næste tur 25 marts
Fødselsdagskrydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace
Krydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace Tag med på Gislevs traditionsrige fødselsdagskrydstogt på Rhinen, Mosel og i Alsace, inklusiv det berømte fyrværkerishow Rhinen i Flammer. Du kan også se frem til en fantastisk fødselsdags-og gallaaften, hvor Dorthe Kollo & Klaus Strand-Holm optræder om bord på skibet, og efterfølgende underholdning og musik af Klaus & Karin med deres Syng med & Tip et Hit.   Det bliver et festligt krydstogt med en fantastisk sejlrute om bord på et vidunderligt skib. Glæd dig til en rejse med mange oplevelser, udflugter, hygge og afslapning langs den romantiske Rhinen, den naturskønne Mosel og charmerende Alsace. Vi sejler med det anmelderroste og moderne skib A-Rosa Brava, og krydstogtet er eksklusivt for Gislevs gæster. Vi har inkluderet alle udflugter på land, til fods og med Gislevs egne gode busser. Vanen tro har vi vores dygtige musiker Thomas med på hele rejsen, som sørger for god stemning under middagen og dansemusik hver aften på skibet. Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord på årets Fødselsdagskrydstogt, som bringer dig i ro og mag gennem det smukke landskab langs Rhinen, Mosel og Alsace.  
3 rejser næste tur 25 juni
Cypern - Middelhavets solrige ø
Forårsrejse til Cypern Glæd dig til en dejlig rundrejse til Cypern, der frister med gyldne kyster og en spændende kulturarv. Vi starter på det uopdagede Nordcypern, hvor du finder smukke badevige, en interessant historie, arkæologiske fund og masser af kultur. Vi bor ca. 500 meter fra centrum af byen Kyrenia i 4 nætter på det nybyggede Olivia Palm Hotel ud til en hyggelig havn, hvor de lokale fiskerbåde lægger til. Herfra tager vi på spændende udflugter til bl.a. Famagusta med en imponerende bymur og snævre hyggelige stræder. Øens hovedstad Nicosia er verdens sidste delte hovedstad, og efter at have stiftet bekendtskab med denne unikke by går turen videre til vores hotel på den sydlige del af Cypern i byen Paphos. Her tager vi på udflugt blandt grønne dale og charmerende bjerglandsbyer i Troodosbjergene og på sejltur til Den Blå Lagune. Undervejs har vi god tid til egne oplevelser. Måske frister et besøg i et tyrkisk bad eller en afslappende stund ved hotellets pool. Vi byder velkommen til en skøn rundrejse på Cypern, hvor du er i trygt selskab med Gislevs danske rejseleder.
3 rejser næste tur 5 april
Krydstogt langs den norske kyst
Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes I 2023 kan den legendariske kystrejse Hurtigruten fejre sit 130 års jubilæum, og Gislev Rejser byder velkommen om bord på den klassiske nordgående sejlrute. Om bord på det komfortable og charmerende skib, MS Vesterålen, rejser vi fra Norges næststørste by Bergen, krydser Den Arktiske Polarcirkel og ender i Kirkenes langt mod nord. En uforglemmelig sørejse, hvor du oplever den spektakulære norske natur, med sine maleriske kyststrækninger, fantastiske fjorde og arktiske miljø. Små grupper med maks. 28 deltagere. Rejsen garanteres ved min. 15 deltagere.
4 rejser næste tur 4 maj
Sommer på Sydhavsøerne
Rejse til Sydhavsøerne Nyd sommeren på Danmarks skønne Sydhavsøer. Lolland, Falster og Møn er blandt Danmarks dejligste øer og altid et besøg værd. Sydhavsøerne, er beriget med skøn natur, åbne vidder, smukke slotte og gamle herregårde, med hver deres spændende historie. Vi kombinerer opholdet med hyggelige udflugter rundt på øerne og oplever bl.a Møns Klint, Corzelitze Gods, Aalholm Slot og Hesnæs fiskerleje med de karakteristiske huse. I Rødby får vi fortællingen om Femern og i Maribo skal vi sejle på søerne. Vores hotel i Nykøbing Falster er det perfekte udgangspunkt for de spændende udflugter og værtsparret samt personalet på Hotel Falster yder en fantastisk service og du vil hurtigt føle dig velkommen her.  
4 rejser næste tur 11 juni
Forår ved Gardasøen
Flot busrejse til Gardasøen Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring Gardasøen. Forårssolen kigger frem, temperaturen er behagelig, mens der stadig er udsigt til de smukke sneklædte bjergtoppe. Her ligger gamle borge, charmerende byer og små havne som perler på en snor langs søbredden. På solsiden af Gardasøen ligger den charmerende by Garda. Byen har en gammel bydel med små gader og et hyggeligt miljø. En spadseretur på den smukke søpromenade med butikker og stemningsfuldt havnemiljø er et must, og der er rig mulighed for at nyde naturen og de betagende omgivelser.
2 rejser næste tur 25 marts
Forår og opera i Berlin
Busrejse til opera i Berlin Tag med på Gislevs nye festlige forårstur til Berlin med operaguide Jesper Buhl eller Katrine Dyrehauge. Vi begynder turen med sang, musik og introduktion til operaen i bussen, så vi er i den rette stemning ved ankomst til vores centralt beliggende hotel på Kurfürstendamm i Berlin. Under opholdet vil der være flere spændende byrundture, tid til storbyens fristelser og ikke mindst en flot opera på Deutsche Oper. På afgangen Påskedag 09.04 skal vi opleve dramaet om Tosca i selskab med Jesper Buhl. På afgangen torsdag 27.04 skal vi opleve mesterværket La Boheme i selskab med operaguide Katrine Dyrehauge. Uanset hvilken afgang du vælger, kan du se frem til nogle oplevelsesrige og festlige forårsdage i Berlin.
1 rejse 9 april
Forår og opera i Berlin
Busrejse til opera i Berlin Tag med på Gislevs nye festlige forårstur til Berlin med operaguide Jesper Buhl eller Katrine Dyrehauge. Vi begynder turen med sang, musik og introduktion til operaen i bussen, så vi er i den rette stemning ved ankomst til vores centralt beliggende hotel på Kurfürstendamm i Berlin. Under opholdet vil der være flere spændende byrundture, tid til storbyens fristelser og ikke mindst en flot opera på Deutsche Oper. På afgangen Påskedag 09.04 skal vi opleve dramaet om Tosca i selskab med Jesper Buhl. På afgangen torsdag 27.04 skal vi opleve mesterværket La Boheme i selskab med operaguide Katrine Dyrehauge. Uanset hvilken afgang du vælger, kan du se frem til nogle oplevelsesrige og festlige forårsdage i Berlin.
1 rejse 27 april
Skotlands Herligheder
Rejse til Skotlands herligheder Tag med på en flot rejse til det skotske højland, der byder på charmerende byer og en vidunderlig natur. Oplev de rislende bække, grønne marker med græssende får og de smukke bjerge i baggrunden. Hver dag byder på et væld af skotskternede oplevelser med whiskysmagning på et smukt beliggende destilleri, rundvisning på dronningemoderens Glamis Castle, besøg i pittoreske Pitlochry og i Skotlands gamle hovedstad Perth. I år bor vi 2 nætter centralt i Skotlands nuværende hovedstad, Edinburgh. Den stemningsfulde smukke by er som taget ud af en historiebog med et stort antal af velbevarede georgianske huse, middelaldergyder og Edinburgh Castle, der skuer ud over byen fra toppen af en udslukt vulkan. Glæd dig til mødet med de gæstfrie skotter.
6 rejser næste tur 5 maj
Forårsfest på Ærø
På Ærø Hotel bliver vi budt hjerteligt velkommen af vores hotelvært og det servicemindede personale, som sørger for et dejligt ophold i hotellets skønne rammer. De lokale musikere spiller op til dans og vi får en festaften med underholdning, veltillavet mad og godt samvær. Gislevs kørende rejseleder er lokal ekspert og viser dig stolt sin betagende ø med skøn natur, spændende seværdigheder og hyggelige atmosfære. Alt er vand ved siden af Ærø, siger de stolte ærøboere om deres dejlige ø. Og ja, næsten overalt på øen kan du se vand til mindst en af siderne. Tag med Gislev og oplev det lille ø-samfund som emmer af ro, idyl og gode historier.
1 rejse 21 april
Sommer på Ærø og Als
Ny flot busrejse til Ærø og Als Alt er vand ved siden af Ærø, siger de stolte ærøboere om deres dejlige ø. Og ja, næsten overalt på øen kan du se vand til mindst en af siderne. Oplev det lille ø-samfund som emmer af ro, idyl og gode historier. I Marstal bliver du budt hjerteligt velkommen af vores hotelvært og det servicemindede personale, som sørger for et dejligt ophold i hotellets skønne rammer. På ferieøen Als - den 7. største ø i Danmark, finder du historie overalt, hvor du bevæger dig – og dykker du ned i områdets historie kan du ikke undgå krigen i 1864 og 1. Verdenskrig, som begge satte sit eftertryk på denne del af landet. Du bor centralt i Sønderborg og her kan du shoppe, nyde det rolige caféliv eller slentre gennem den gamle bydel med de små huse, besøge Sønderborg Slot eller blot slappe af på hotellet. Gislevs kørende rejseleder er lokal ekspert og viser dig de to perler i en og samme rejse.
3 rejser næste tur 13 juni
Mosel
Busrejse til Mosel Mosel snor sig gennem stejle vinbjerge, forbi små idylliske byer og gamle borge. Her er masser af smuk natur, dejlige udflugter med blandt andet besøg hos en vinbonde med vinsmagning samt mulighed for en sejltur på Mosel. Vi bor i Bernkastel-Kues - en af de smukkeste byer ved Mosel, hvor vin opfattes som verdens bedste medicin. Glæd dig til nogle dejlige feriedage ved Mosel.
5 rejser næste tur 6 juli
Trasimenosøen og Umbriens perler
Rejse til Umbrien Spændende rejse med mulighed for at gå på opdagelse i den lille, måske lidt oversete region, der har så meget at byde på. Flotte landskaber, vidunderlige middelalderbyer, velsmagende lokale produkter og stolte traditioner. Midt i den Italienske støvle ligger den for mange uopdagede naturskønne region Umbrien. Det frodige landskab med bløde grønne bakker, smukke dale, floder og frodige skove gør straks indtryk. Her er ikke langt mellem eventyrlige middelalderbyer, der smyger sig over bjergskråninger. Glæd dig til oplevelser i Assisi, fødebyen for den hellige Frans af Assisi, der grundlagde Franciskanerordenen. Umbriens hovedstad Perugia frister udover chokolade med hyggelige krogede gader, og i Orvieto kan du mærke historiens vingesus i de underjordiske labyrinter. Omgivet af vinmarker og olivenlunde ligger Italiens fjerdestørste sø, Trasimenosøen, hvor du skal bo i charmerende Passignano sul Trasimeno. Du oplever søen til lands og til vands, når vi på en sejltur besøger Isola Maggiore. Gå på opdagelse i den interessante historie helt tilbage til etruskerne og ikke mindst i det lokale køkken, hvor omdrejningspunktet er regionens mange lokale produkter og vine. Velkommen til en smagfuld bid af Italien.
10 rejser næste tur 30 april
Harzen - 5 dage
Busrejse til Harzen Harzen er kendt for sin smukke natur og hyggelige middelalderbyer med små gader og bindingsværkshuse. Vi tager på udflugt til Kejserbyen Goslar, kommer på panoramature igennem Harzens flotte natur med bjerge, kløfter og opdæmmede søer. I år kan du besøge det nye spektakulære trætårn i Torfhaus med udsigtsplatform i glas. Der er også besøg i eventyrbyen Quedlinburg, der huser ikke mindre end 1300 velbevarede bindingsværkshuse. På vej til og fra Harzen besøger vi Lüneburg og Hildesheim, så glæd dig til spændende oplevelser fra start til slut.
5 rejser næste tur 11 juni
Østrig, Schweiz og Liechtenstein
Rejse med oplevelser i Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein Tag med på denne spændende rejse med flotte udflugter i Tyskland, Østrig, Schweiz og Liechtenstein. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode 4-stjernede hotel i Feldkirch alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og aftenunderholdning og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande. Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne. Vi har Bodensøen indenfor rækkevidde og kort afstand til flotte oplevelser i 4 dejlige lande. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit, majestætiske bjerge i Schweiz og Liechtenstein samt middelalderbyen Rothenburg i Tyskland. 
5 rejser næste tur 9 april
Adriaterhavets juveler
Flyrejse til Neum Ny spændende rejse til en af de smukkeste strækninger ved Adriaterhavet, der byder på en perlerække af oplevelser. Oplev Kroatiens bedst bevarede hemmelighed Peljesac og nogle af Kroatiens bedste vine. Se de smukke udsigter fra fæstningsmuren i Ston – Europas svar på den kinesiske mur og prøv områdets velsmagende østers i Mali Ston. Inden for rækkevidde er også Dubrovnik – en af Kroatiens skønneste byer. Der er også udflugt til den spektakulære bro i Mostar og de brusende vandfald i Kraciva Nationalpark. Du kan vælge at opleve det hele eller nyde opholdet på vores 4-stjernede hotel, der er beliggende direkte ved vandet med egen strand, tagterrasse med udsigt ud over byen og havet. Alle værelser er med balkon og udsigt over det azurblå Adriaterhav. Hotellet er beliggende i den lille by Neum, som er hovedby i Bosnien Hercegovinas ca. 20 km lange kyststrækning med den kroatiske kyst som en vidunderlig nabo. Velkommen til uforglemmelige oplevelser ved Adriaterhavet.
3 rejser næste tur 26 august
Cornwall - Devon - Bath
Rundrejse langs Sydenglands kyst Tag med på en flot rundrejse til Cornwall, Devon og Bath med engelsk charme, idylliske kystbyer og smuk natur. Engelsk charme, idylliske kystbyer og smuk natur Efter ankomst til lufthavnen ved London, hvor vores bus venter, kører vi med passende pauser til maritime Portsmouth. Herfra tager vi på udflugt til Dronning Victorias Isle of Wight og ser hendes feriebolig Osborne House. Vi kører gennem flotte landskaber med bølgende marker og de kendte engelske stengærder. Frokostpause på Warren's Inn på selveste Dartmoorheden, kendt for sine ponyer af samme navn. Det siges, at ilden har brændt i kaminen uafbrudt siden 1845. Vi gør også stop i charmerende Polperro, hvor fiskerbådene ligger på bunden ved ebbe. På heldagsudflugten til Land's End møder vi rå klipper og en buldrende brænding. Falmouth Hotel står klar med en klassisk Afternoon Tea, når vi kommer hjem fra heldagsudflugten til Land's End og kunstnerbyen St. Ives. Undervejs oplever du også det mystiske Stonehenge med et interessant besøgscenter, og vi kører ud til stenene i specialbyggede busser. To nætter centralt i Bath – Englands smukkeste by – giver dig god tid til at opleve de berømte romerske bade og den smukke katedral Bath Abbey. Vi har samlet alle Sydenglands store højdepunkter i et behageligt rejseforløb, så du får sjælen med.
6 rejser næste tur 23 juli
Dresden - 5 dage
Busrejse til Dresden Velkommen til Dresden - Tysklands Firenze, der er under UNESCO´s beskyttelse. Byen ligger i Elbdalen og er en pragtfuld åben by med mange parker og flotte historiske bygninger. Et stort restaureringsarbejde har nu genskabt Dresden, som en af Europas førende kulturbyer. Glæd dig til en genopbygget Frauenkirche, pragtslottet Zwinger og den store Semperopera, der stråler igen. I Sempergalleriet finder vi en af verdens betydeligste kunstsamlinger. De mange store og flotte bygningsværker gør Dresden til en af Tysklands smukkeste byer. Her kan du tage med på en spændende byrundtur med alle Dresdens store seværdigheder, nyde en flot sejltur på Elben, se lystslottet Pilnitz og opleve den unikke natur med de enestående klippeformationer i Saksisk Schweiz. Fra vores hotel kan du nemt komme til de mange spændende seværdigheder i Dresden eller gå på opdagelse i byens mange hyggelige butikker. Sidst men ikke mindst bliver der også mulighed for at nyde en flot klassisk koncert i Zwingers Wallpavillion. H.C. Andersen skrev om Dresden: "Fra Morgen til Aften tumlede jeg mig om, og hvert Øieblik saae jeg noget Nyt". Vi stemmer i, så glæd dig til et par skønne dage i Dresden. Glæd dig til skønne dage i Dresden med oplevelser i både storbyen og den omkringliggende natur.
6 rejser næste tur 14 maj
Sydengland-Cornwall-Bath
Rejse til Sydengland med Cornwall og Bath Tag med på en flot rundrejse til det maleriske Sydengland fra Dovers legendariske hvide klinter langs Sydenglands kyst til Lands End. Blomstrende haver, idylliske vige og charmerende byer Sydengland byder på en perlerække af smukke oplevelser. Fra Dovers legendariske klinter til Cornwall, indbegrebet af Sydengland med sit næsten subtropiske islæt med palmer i gaderne, idylliske haver, charmerende fiskerlejer og ikke mindst Lands End - Englands vestligste punkt. Undervejs bor du to nætter i maritime Portsmouth, hvilket giver mulighed for besøg på Isle of Wight og Dronning Victorias sommerbolig, Osborne House. Med tre nætter i Cornwall er der tid til flotte og spændende oplevelser. Besøg i bl.a. idylliske Trebah Garden, den idylliske kunstnerby St. Ives, og du oplever den vilde natur og buldrende brænding ved Lands End. Med to nætter centralt i Bath bliver der god tid til at udforske Englands måske smukkeste by med de romerske bad og Pulteney Bridge - Baths svar på Ponte Vecchio i Firenze. Velkommen til dejlige oplevelser i Sydengland i selskab med vores rutinerede rejseleder.  
7 rejser næste tur 26 maj
Tyrol - Westendorf
Busrejse til Westendorf Servus og velkommen til Westendorf i Tyrol, en af danskernes foretrukne tyrolerbyer og en af Østrigs skønneste byer. Westendorf ligger smukt med skøn natur og flotte panoramaer i Brixental og du vil helt sikkert blive begejstret for den hygge og idyl, der hersker i byen. Så snart vi passerer grænsen til Østrig befinder vi os midt i den rene postkortidyl. Nyd udsigten til de smukke bjerge. Grønne alme med græssende køer, de karakteriske tyrolerhuse med farvestrålende blomster i altankasserne, de små landeveje, som bugter sig over Innfloden og Salzachfloden, og langs med de hyggelige landsbyer. Her er virkelig ligeså smukt som på billederne, dét her er ferie. Den rene bjergluft gør godt, og de glade tyrolere har et smittende humør. Westendorf er bare en sikker favorit hos vores gæster og igen i år kan man glæde sig til en dejlig sommer i Tyrol. På afgangen i september, kan du opleve den årlige almabtrieb, hvor køerene kommer ned fra almene. En meget unik og festlig oplevelse. Vi ser frem til at byde velkommen i Tyrol og vise dig det hele.  
3 rejser næste tur 15 juli
Andre Rieu - i hans hjemby
André Rieu koncert i Maastricht Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. På denne rejse bor vi på Hotel Crowne Plaza, i Maastricht, gåafstand til koncerten.
3 rejser næste tur 5 juli
Valsekongen Andre Rieu - i hyggelige Valkenburg
Busrejse til Holland og André Rieu Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. På denne rejse bor vi på Hotel Walram, i hyggelige Valkenburg.
1 rejse 8 juli
Valsekongen Andre Rieu - for livsnydere
Busrejse til André Rieu koncert i Maastricht Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. På denne rejse bor vi på det skønne Hotel Van der Valk, i Heerlen.
2 rejser næste tur 5 juli
Berlin 5 dage
Busrejse til Berlin Velkommen til Berlin - en af Europas mest populære hovedstæder.  Kun få lande har en hovedstad, der kan måle sig med Berlins mange attraktioner og seværdigheder Hvert gadehjørne fortæller en flig af byens rige og spændende historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv og et væld af spændende museer. Hertil kommer det gode tyske øl, hyggelige stræder og charmerende caféer. Vi bor på et nyt hotel nær Kurfürstendamm og de mange eksklusive butikker. Glæd dig til en perlerække af flotte oplevelser i fællesskab med Gislevs dygtige rejseleder. Wir sehen uns in Berlin.
5 rejser næste tur 2 april
Idylliske England
Flot busrejse til England Tag med på vores flotte busrejsenyhed til det smukke Cotswolds i England. Med dig på hele rejsen har du vores rejseleder, der tager dig med på flotte udflugter til bl.a. Cotswolds, Oxford og Bath. Du bor alle nætter i England på dejligt hotel i skønne omgivelser. Bølgende landskaber og idylliske byer Gislevs stemningsfulde nyhed til England bringer dig til det smukke område omkring Cotswolds, hvor vi skal bo på majestætiske Bowden Hall fra 1770 beliggende i en 5 hektar stor park med smukke udsigter. Hotellet er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til blandt andet Cotswolds bløde bakker og hyggelige byer samt Bath, Englands måske smukkeste by med honningfarvede huse og en imponerende klosterkirke. Du kommer også til  universitetsbyen Oxford, hvor en stor del af den britiske elite er uddannet og til Shakespeares blomstrende fødeby, Stratford-upon-Avon. I Bristol viser rejselederen dig det nye område omkring havnen og kanalerne med  masser af liv oghyggelige caféer. Der bliver god tid undervejs til at nyde den engelske livsstil, f.eks. med en kop Cream Tea, et godt glas gin eller en pint på en af de mange pubber. Velkommen til Idylliske England.  
2 rejser næste tur 29 april
Skotland
Rundrejse i Skotland Flot rundrejse til skønne Skotland, der går lige i hjertet med charmerende byer, vidunderlig natur og dramatisk historie, som formidles med stor sikkerhed af vores rutinerede rejseledere. Vi oplever alle de mest kendte og seværdige steder med start i Edinburgh centrum, der byder på et væld af oplevelser. Ad naturskønne veje til Højlandet med besøg på Blair Castle og whiskydestilleri. Flot besøg på den romantiske slotsruin Urquhart Castle ved Loch Ness, kendt for søuhyret Nessie. Vi kører på naturskønne ruter langs de skotske søer og besøger bl.a. eventyrslottet Inveraray Castle og tager på sejltur på Dronningen af de skotske søer, Loch Lomond. Her ser vi the bonny banks of Loch Lomond  inden vi fortsætter til orienterende byrundtur i Glasgow. Glæd dig til 8 skønne dage i Skotland - det bliver ikke kedeligt.
4 rejser næste tur 30 juli
Sensommer i Norge
Rundrejse i Norge På denne Gislev rejse med skib, bus og tog kan du opleve Norges naturlige skønhed med fjeldlandskaber og fjorde kombineret med besøg i de betagende kystbyer Bergen og Stavanger. Vi besøger fjordenes hovedstad Bergen, der ligger smukt omkranset af fjelde og kan prale af en stolt historie, en charmerende bymidte og et rigt kulturliv. Nyd stemningen i Stavanger, når du går blandt de små hvidmalede træhuse. Flotte naturoplevelser venter, når du læner dig tilbage og nyder udsigten på togturen med Flåmsbanen. En togstrækning, der er blandt de smukkeste i Verden og som kan tage pusten fra de fleste. Du får også lejlighed til at opleve den verdenskendte klippeformation Preikestolen fra vandsiden på den smukke Lysefjord. Glæd dig til Norges storslåede natur og flotte seværdigheder.
5 rejser næste tur 23 august
Skønne Alsace
Rejse til Alsace Rejs til Alsace og nyd det hyggelige Hotel des Vosges med god forplejning, vinsmagning og afvekslende udflugter. Charmerende byer og bølgende vinmarker Tag med til Alsace og oplev den berømte vinrute med god vin og passionerede vinbønder. Vi besøger nogle af vinrutens små hyggelige byer, hvor der vil være lejlighed til at kigge indenfor i de mange små specialbutikker. Der bliver også tid til en udflugt til Colmar med bindingsværkshuse, område La petite Venise og skønne pladser. Undervejs besøger vi Obernai godt gemt bag en bymur og Strasbourg med den imponerende katedral.  Med sine mange vinmarker, betagende udsigter og indbydende vinbyer er Alsace et vidunderligt område i Frankrig.
2 rejser næste tur 16 april
Krydstogt for livsnydere på Rhône
Krydstogt på Rhônefloden Tag med på en skøn sejlads på Rhônefloden fra Lyon til Arles med afstikkere til smukke vinmarker og områder, der gemmer på charmerende middelalderbyer. Du oplever højdepunkter som det bjergrige område Ardèche, pavebyen Avignon, smager på franske specialiteter samt nyder den gode service og mad om bord på MS Rhône Princess Velkommen på et skønt krydstogt på Rhônefloden med god mad og flotte oplevelser I Avignon vil du blive imponeret over det vældige pavepalads, og i Arles kan du nyde den gode stemning og se hvordan livet leves i den charmerende by. Vi besøger det spektakulære og dramatiske landskab ved Ardèche, der er kendt for sin store kløft, kalkstensbroen Pont d'Arc og de mageløse Madeleine grotter. På vores 4-stjernede skib, får du All Inclusive og serveret 3-retters frokost og middag. Det er lækkert og veltilberedt mad, og du vil aldrig gå sulten i seng. Rejsen starter i den gastronomiske hovedstad Lyon, hvor du både får oplevet byen og smagt på lidt lokale delikatesser. Glæd dig især til en gastronomisk oplevelse på Michelin restauranten Paul Bocuse i Collonges-au-Mont-d'Or. Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhônefloden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. Vores komfortable skib MS Rhône Princess sørger for god service og fantastisk forplejning. Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa. Bemærk – du kan også flyve til/fra Lyon, og rejse med på de samme afgange. Denne rejse er på i alt 7 dage.
2 rejser næste tur 3 august
Krydstogt for livsnydere på Rhône med fly
Flodkrydstogt på Rhône Tag med på en skøn sejlads på Rhônefloden fra Lyon til Arles med afstikkere til smukke vinmarker og områder, der gemmer på charmerende middelalderbyer. Du oplever højdepunkter som det bjergrige område Ardèche, pavebyen Avignon, smager på franske specialiteter samt nyder den gode service og mad om bord på MS Rhône Princess. Velkommen på et skønt krydstogt på Rhônefloden med god mad og flotte oplevelser På et flodkrydstogt som dette, kan du se frem til mange flotte naturoplevelser, smukke frodige vinmarker og idylliske middelalderbyer. Ved Camargue deltaet ligger den charmerende by Arles, kendt som Galliens lille Rom. Glæd dig til at opleve en helt særlig stemning og atmosfære i denne gamle by, grundlagt af Julius Cæsar på bredden af Rhônefloden. I Avignon besøger vi det vældige palads, Palais des Papes, et mesterværk i gotisk byggestil fra middelalderen. I det dramatiske landskab i Ardèche bjergene, kører vi en heldagsudflugt, hvor du oplever den spektakulære kalkstensbro Pont d’Arc og de magiske Madeleine grotter. Rejsen starter med en stor byrundtur i gourmetbyen Lyon med besøg og smagsprøver i Les Halles de Lyon Paul Bocuse. Glæd dig især til en gastronomisk middag og oplevelse på Michelin restauranten Paul Bocuse i Collonges-au-Mont-d'Or. Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhônefloden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. Vores komfortable skib MS Rhône Princess sørger for god service og fantastisk forplejning. Et uforglemmeligt krydstogt gennem Sydfrankrigs fantastiske landskab. På vores 4-stjernede skib får du All Inclusive og serveret 3-retters frokost og middag. Det er lækkert og veltilberedt mad, og du vil aldrig gå sulten i seng. Bemærk: Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa. Bemærk – du kan også køre med bus til/fra Lyon, og rejse med på de samme afgange. Denne rejse er på i alt 9 dage.  
4 rejser næste tur 4 august
Krydstogt på Donau
Flodkrydstogt på Donau med Bratislava, Budapest og Wien Forkæl dig selv med et 10 dages krydstogt på Donau – flodernes dronning. Vi bor på det komfortable skib MS Beethoven fra rederiet Croisi Europe, som danner rammen om din rejse gennem Donaus flotte landskaber. På dette krydstogt oplever du blandt andet de tre hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien samt byerne Dürnstein og Esztergom. Vi sejler gennem smuk natur, og møder spændende seværdigheder undervejs, alt imens der er god tid til at nyde skibets faciliteter og den afslappende All Inclusive-tilværelse.
5 rejser næste tur 26 maj
Rhinen i Flammer
Krydstogt på romantiske Rhinen Oplev Rhinens smukke natur fra et særdeles komfortabelt skib, MS Gerard Schmitter. Glæd dig til en dejlig sommer-sejlads på den kønneste og mest romantiske del af Rhinen. Landskabet domineres af de bølgende vinmarker, gamle middelalderborge og små hyggelige vinbyer. Om bord på MS Gerard Schmitter forkæles vi med All Inclusive, god service og behagelige kahytter. Fra første parket tager skibet dig med gennem de smukke landskaber, og stopper undervejs ved nogle af områdets mest stemningsfulde byer. Glæd dig til at opleve charmerende Strasbourg, og de vidunderlige tyske byer Boppard, Rüdesheim og Heidelberg. Vi har inkluderet alle byrundture, udflugter og vinsmagning undervejs. Som noget ganske særligt, sejler vi med i konvojen til det spektakulære fyrværkerishow Rhinen i Flammer. Glæd dig til nogle uforglemmelige dage på Rhinen med store rejseoplevelser og afslapning.
1 rejse 10 august
Nordtyske Perler
Busrejse til Nordtyskland Flot rejse til et uopdaget hjørne af Tyskland, hvor hver dag byder på spændende oplevelser, smukke køreture og charmerende byer. I Altes Land blomstrer frugttræerne mellem de gamle bondegårde, græssende køer og idylliske bindingsværksbyer. Oplevelserne står i kø når vi besøger den yderst charmerende by Bremen med masser af liv og seværdigheder. Bremerhaven byder på maritim stemning, rekreative områder, shopping og et væld af spændende museer. I Papenburg besøger vi Meyers skibsværft, som søsætter nogle af verdens mest luksuriøse krydstogtsbåde. På vej hjem sejler vi over Elben til Glückstadt, der blev grundlagt af Christian 4. Se frem til fem spændende dage med hygge og oplevelser - det bliver ikke kedeligt.
7 rejser næste tur 20 april
London med fly
Rejse til London Flyrejse til altid skønne London med stor byrundtur med dansk lokalguide, der tager dig med til alle byens store seværdigheder. Du bor centralt på roligt beliggende hotel i Kensington nær Highstreet Kensington og undergrundsstation. Med Gislevs dygtige danske rejseleder og lokalguide får du god information om London og kommer rundt til mange af byens store seværdigheder bl.a. Houses of Parliament, Tower of London og Saint Pauls Cathedral. Dejlig spadseretur gennem St. James Park til Buckingham Palace, som du har mulighed for at besøge i september. Tag med op i London Eye og nyd den flotte udsigt ud over hele London. Tag dig tid til at besøge en af byens mange pubber, hvor de daglige nyheder udveksles eller nyd en traditionel Afternoon Tea på en af de mange caféer. Du har god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens mange gratis museer, f.eks. National Gallery ved Trafalgar Square med udsigt til statuen af Lord Nelson, Science museet nær hotellet eller du kan besøge nogle af de mange spændende butikker. Vores rejseleder står også klar til at hjælpe med gode råd og forslag. Har du lyst til at se en musical eller andet, mens du er i London, står vores rejseleder klar til at hjælpe med at finde billetterne.  
6 rejser næste tur 3 april
Sydhavsøerne for solo-rejsende
Skøn solorejse til Sydhavsøerne Det behøver ikke være kedeligt at rejse alene, og dette er rejsen for dig, som gerne vil være en del af et rejsefælleskab med andre solo-rejsende. Hotel Falster er det perfekte udgangspunkt, og vores værter sørger for et dejligt ophold og enkeltværelser uden tillæg. Lolland og Falster er blandt Danmarks dejligste øer, og de er beriget med flot natur, smukke slotte og gamle herregårde. Vi viser dig egnens fine attraktioner og charmerende byer.
3 rejser næste tur 18 april
Den Store Skotlandsrejse
Rundrejse til Skotland Rundrejse til Skotland hvor hver dag byder på nye højdepunkter, smukke ruter og spændende byer - oven i købet til en af Danmarks bedste priser. Det storslåede Skotland – en perlerække af oplevelser Flot rundrejse til det storslåede Skotland, hvor hver dag byder på nye højdepunkter, charmerende byer og en vidunderlig natur. Rejsen foregår i behageligt tempo, så du får tid til at nyde de rislende bække, græssende får og skønne landskaber. Undervejs får du et godt indblik i Skotlands blodige historie med de mange klaner, talrige slotte og charmerende skrøner. I Højlandet oplever du duften af tørv og smagen af en god single malt whisky. Ved Loch Ness får du en skøn udsigt og hele historien om søuhyret. På vestkysten slapper vi af i Oban – en hyggelig og livlig havneby, og herfra tager vi på spændende udflugt til Isle of Mull og den lille skønne ø Iona i de indre Hebrider, og der bliver tid til en sejltur på dronningen af de skotske søer - Loch Lomond.  Rejsen slutter i den smukke hovedstad Edinburgh med The Royal Mile, Edinburgh Castle og den skønne park, Princes Street Gardens. Glæd dig til 10 skønne dage i Skotland i selskab med vores erfarne rejseleder.
9 rejser næste tur 16 maj
Irland og Skotland
Rundrejse i Irland og Skotland Tag med Gislev på en alsidig rundrejse til Skotland og Irland med start i Edinburgh – Skotlands skønne hovedstad. I Højlandet byder vi på whiskysmagning og en sejltur på den legendariske sø, Loch Lomond. Nordirland lokker med smukke kystveje og naturfænomenet Giants Causeway – naturfænomen med mere end 40000 basaltsten – og i Belfast kan du besøge det ikoniske Titanic Museum. Rejsen slutter med 2 nætter i Dublin med byrundture og mulighed for en festlig irsk aften. Glæd dig til en rejse i selskab med de gæstfrie skotter og hjertevarme irere.  
6 rejser næste tur 14 juli
Det skotske Højland og Orkneyøerne
Rundrejse til det skotske Højland og Orkneyøerne Tag med Gislev til det smukke skotske Højland og Orkneyøerne – en øgruppe med mere end 5.000 års historie. Vi har planlagt et behageligt rejseforløb, så du får sjælen med og tid til fordybelse. Tag med på sejltur blandt delfiner ved Inverness og besøg Loch Ness med det berømte søuhyre. Vi kører på Skotlands smukkeste rute North Coast 500 og sejler til Orkneyøerne, hvis unikke historie har rødder i Norden. Vi kommer rundt på hele hovedøen med mange spændende oplevelser som Skara Braes forhistoriske landsby, smukt beliggende ved en sandet bugt samt stencirklen Ring of Brodgar, som dateres tilbage til år 2000 f.Kr. Du kommer også rundt i Højlandet med besøg på Culloden Battlefield samt til whiskysmagning af den gyldne drik. Overnatning i Aberdeen med de smukke victorianske bygninger, hvor der bliver tid til en orienterende byrundtur i byen, der flere gange er kåret som vinder af Britain in Bloom. Vi flyver til Aberdeen for at koncentrere rejsen omkring Højlandet og Orkneyøerne. Og med 10 dage får du et afslappet rejseforløb og tid til fordybelse.
3 rejser næste tur 7 juni
Alsace og Rhinen
Rundrejse til Alsace og Rhinen På denne rejse til Alsace og Rhinen får du en skøn kombination af blomstrende Alsace med hyggelige byer samt den berømte vinrute, vinbyen Rüdesheim med den festlige gade Drosselgasse og de mange vinmarker på skråningerne af Rhinen. Busrejse til Alsace og Rhinen med vinmarker og hyggelige byer Spændende og oplevelsesrig rejse til de smukke landskaber og gode vine i Alsace. Vi besøger de skønne byer Strasbourg med den gotiske katedral og hyggelige pladser samt Colmar med det charmerende område La Petite Venise. Flot køretur på på vinruten, hvor vinmarkerne ligger side om side mellem de små charmerende landsbyer og besøg hos en producent af de skønne Alsace-vine. Vi hører om produktionen og smager på den populære vin. Fra Alsace kører vi til Tyskland, hvor vi krydser Rhinen ved Bingen og fortsætter til 2 nætter i den berømte by Rüdesheim i Rhindalen, hvor vin, livsglæde og en vidunderlig stemning for længst har fået overtaget. Du får tid til en flot sejltur på Rhinen mellem borge og vinmarker samt tid til at nyde den specielle stemning i Drosselgasse. Velkommen på Gislevs rejse til Alsace og Rhinen.
8 rejser næste tur 1 juli
Irland - Den grønne Ø
Klassisk rejse til Irland Glæd dig til smukke landskaber, charmende byer og hyggelige pubber med musik og Guinness. Gennem 24 år har vores rejseledere formidlet deres store viden om Irlands unikke blanding af betagende natur, smukke kyster og livlige byer til tusindvis af begejstrede gæster.  Flot rundrejse til Irlands store oplevelser I Galway blomstrer det gæliske sprog og kun med Gislev får du en flot udflugt til de autentiske Aranøer. I Killarney lyder musikken lystigt fra de mange pubber, der ligger som perler på en snor. Flot køretur gennem kalkstenssletterne i The Burren til ophold ved naturens mesterværk Cliffs of Moher. Mod syd byder Ring of Kerry på nogle af Irlands smukkeste landskaber. Vi besøger en charmerende tørvelandsby, gør stop ved en af Irlands dygtigste fårehundeopdrættere samt nyder de mange flotte udsigter, der ligger som perler på en snor. Fra syd går turen til de bakkede Wicklowbjerge og Powerscourt Castle inden vi slutter rejsen af med byrundtur og mulighed for festlig irsk aften i Dublin.
4 rejser næste tur 2 juli
Den Store Irlandsrejse
Rundrejse i Irland Flot og alsidig rundrejse til det bedste af Irland med grønne landskaber, smukke kyster og skønne byer. I det vestlige Irland bor vi nær Galway – en af Irlands livligste byer, hvor det irske sprog blomstrer og den traditionelle folkemusik lyder i en lind strøm. Udflugt til de vilde og uspolerede landskaber i Connemara og sejltur på Irlands eneste fjord. Via pilgrimsbyen Knock til vikingernes by Donegal. Herfra til Londonderry som emmer af historie, som vores rejselder fortæller om på byrundturen.  Du oplever de specielle basaltsten ved Giants Causeway og de mange smukke panoramaer langs Irlands flotteste kystvej. Belfast byder på store kontraster og det ikoniske museum for Titanic. Irernes farverige hovedstad, Dublin, byder på masser af seværdigheder, kultur samt mulighed for en festlig irsk aften. Velkommen til skønne oplevelser i Irland. 
7 rejser næste tur 7 juni
Normandiet og Bretagne
Bustur til Normandiet Flot busrejse i 4-stjernet bus til Normandiet og Bretagne, hvor du mærker historiens vingesus i selskab med vores erfarne rejseleder. Oplev det bedste af Normandiet med Gislev Lige siden vikingehøvdingen Rollo og mændene fra nord gjorde deres indtog for mange år siden, har Normandiets vidtstrakte landskaber, grønne enge og stejle klinter udøvet en stor tiltrækningskraft på os danskere. Gislevs roste program har samlet alle de bedste oplevelser, der byder på charmerende byer, smukke køreture og spændende højdepunkter hver dag. Hertil kommer udflugt til det flotte kloster på klosterøen Mont-Saint-Michel, som ligger smukt på en tidevandsø og smagning af de lokale specialiteter. Overalt mærker du historiens vingesus som på torvet i Rouen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet og ikke mindst på den bevægende udflugt til invasionskysten, hvor allierede styrker gik i land d. 6. juni 1944. Det hele opleves med vidende dansk rejseleder. Glæd dig til 10 dage fyldt med spændende oplevelser.
8 rejser næste tur 5 maj
Prag - Den Gyldne Stad
Storbyferie i Prag Tag med Gislev på Danmarks bedste busrejse til Prag. Vi har 30 års erfaring med byen og vores dygtige og erfarne rejseledere gør byrundturene unikke, så selv gæster som tidligere har været i Prag, også får noget ud af turen. Byrundturene, både til den gamle bydel og til det historiske borgområde, Hradcany, er inkluderet i prisen og giver dig en god fornemmelse af byen. Derudover er der spændende arrangementer du kan melde dig til, samtidig med at der også er god tid på egen hånd til egne oplevelser.  Velkommen til Prag - byen du kan besøg igen og igen Prag byder på utallige muligheder for at opleve både klassiske seværdigheder, charmerende kvarterer og floden Moldau, som slynger sig flot gennem byen. På den vestlige side strækker Prag sig stejlt op mod borgområdet Hradcany med den maleriske bydel Malá Strana. På den østlige side finder du den gamle hyggelige bydel med det jødiske kvarter Josefov og den smukke rådhusplads, hvorfra gaderne spreder sig ud med restauranter, caféer og butikker. Flere steder er det muligt at komme til klassisk koncert - Mozart, Bach og Vivaldi er nogle af favoritterne. Derudover er Tjekkiet meget kendt for deres øl. Den tjekkiske jord har båret humle i tusind år og om sommeren nydes det gode øl udendørs overalt i Prag. Hertil kommer Tycho Brahe som endte sine dage i Prag, hvor han ligger begravet i Teynkirken. Med Gislev får du flere byrundture rundt i Prag, hvor historie, kultur og kendte bygningsværker går op i en højere enhed. Velkommen til skønne oplevelser i Prag – Den Gyldne Stad.
7 rejser næste tur 2 april
Syditalienske fristelser- Apulien fra syd til nord
Rundrejse i Syditalien Buongiorno og velkommen til en spændende rundrejse i den smukke region Apulien, der udgør hælen i den italienske støvle. Her er venligheden stor, og den naturlige skønhed er lige så betagende, som den er varieret. Hver dag byder på nye højdepunkter, charmerende byer og naturoplevelser i særklasse. Vi besøger populære attraktioner i nord og tager på nye spændende eventyr på hælespidsen, Salentohalvøen i syd, hvor Adriaterhavets bølger møder det Joniske Hav. Oplevelserne ligger som perler på en snor med Trullibyen Alberobello, de overvældende bygninger i Lecce og labyrintiske Ostuni med de smukke hvidkalkede huse. I Otranto bliver du mødt af en skøn udsigt ud over det azurblå hav. I dette frodige hjørne af Italien skal vi også smage på vin, oliven og nyde en frokost i autentiske omgivelser. Glæd dig til et møde med unikke byer, interessant kultur og ikke mindst smagen og duften af Syditalien.
3 rejser næste tur 15 maj
Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 5 dage
Busrejse til Bornholm Populær rejse til Danmarks dejligste ferieø. Små charmerende byer med hyggelig atmosfære. Du vil opleve en varieret natur med stejle klipper, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Hver dag byder på nye skønne udflugter. Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand. Vi oplever Hammershus, Almindingen, Helligpeder, Våde Ovn og meget mere. Vi skal også besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Og så skal vi på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.
4 rejser næste tur 6 april
Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 6 dage
Ferie på Bornholm Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange vender tilbage år efter år. Vores hotel Balka Strand sørger for god mad, dejlige omgivelser og hyggelig bornholmsk stemning tæt ved vandet. Hertil kommer flotte landskaber, en masse seværdigheder og ikke mindst lækre delikatesser. Øen har deres egne specialiteter, så måske skal du nyde en sol over Gudhjem eller en god øl fra Svaneke Bryggeri. Med Gislev oplever du alle de kendte seværdigheder som Hammershus, hyggelige Gudhjem, Dueodde med det fine kvartssand, Ekkodalen, mulighed for at se Christiansø og meget mere. Bornholm er en dansk favorit, og Gislev har mere end 40 års erfaring med rejser til den dejlige solskinsø. Glæd dig til at nyde nogle skønne dage på solskinøen.
12 rejser næste tur 11 maj
Færøerne for solo-rejsende
Ny flyrejse til Færøerne for solo-rejsende Del drømmen er Gislevs slogan – og det er utvivlsomt skønt at dele rejseoplevelser med venner og familie. Men måske er du i den situation, at dem du kender, ikke elsker at rejse lige så meget som du gør. I så fald er denne nyhed måske det helt rigtige. Kort sagt er dette rejsen til dig, der rejser alene, men som ønsker at være i godt selskab med andre solo-rejsende. På rejsen er der lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med spændende udflugter, hvor vi samles om forskellige aktiviteter. Glæd dig bl.a. til færøsk kædedans og ølsmagning i Tórshavn foruden alle de spændende udflugter som f.eks. når vi besøger Kongsbonden i hans 1000 år gamle stue, oplever fårehuset i Nes, og går på opdagelse i idylliske Tórshavn. På vores gode Föroyar Hotel venter der 4 nætter med flot udsigt fra alle værelser. Bemærk at enkeltværelse er uden tillæg på denne rejse.
2 rejser næste tur 17 april
Krydstogt på Rhinen og Mosel
Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt på nogle af de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel. Fra vinbyen Cochem til europabyen Strasbourg. Undervejs besøger vi Alken, hvor vi skal se Thurant Slottet, vi ligger til i Koblenz, hvor Rhinen og Mosel mødes, herfra sejler vi videre ind på selve Rhinen, og sætter kursen mod charmerende Strasbourg. Det er et krydstogt i et behageligt rejsetempo med gode oplevelser, hvor vi sejler forbi smukke landskaber med vinbjerge, gamle middelalderborge og hyggelige byer. Forplejning og service på skibet er helt i top. Gislevs bus følger ruten, og kører alle udflugter i land.
2 rejser næste tur 17 juli
Krydstogt på Seinen
Flodkrydstogt på Seinen Forkæl dig selv med dette komfortable krydstogt på Seinen med en førsteklasses udsigt fra dækket. Skibet glider fra Paris gennem det smukke normanniske landskab til Honfleur med rig mulighed for at opleve livet langs Seinen, når vi tager på udflugter. Her kan du afdække dele af den spændende franske historie, se den flotte natur og indsnuse atmosfæren langs den smukke flod. På flodkrydstogtet kan du blandt andet opleve de mange attraktioner i byernes by Paris, besøge maleren Claude Monets smukke have og komme på byrundtur i både historiske Rouen og havnebyen Honfleur. Glæd dig til et fantastisk krydstogt på Seinen med All Inclusive, gallamiddag og masser af franske oplevelser.
2 rejser næste tur 12 juli
Natur og kultur i det østlige Canada
Ny flyrejse til det østlige Canada Spændende nyhed til det østlige Canada. Rejsen starter i charmerende Quebec City i den fransktalende provins Quebec. Skøn byrundtur og flot udflugt til det flotte vandfald Montmorency samt en uforglemmelig hvalsafari i den smukke fjord Saguenay. Vi overnatter 2 nætter på en ægte canadisk bjælke-lodge ved søen Lac Taureau. Her får du en hel dag til at nyde hotellets naturskønne beliggenhed og måske fiske, sejle i kano eller slappe af på stranden. Canadas hovedstad byder på imponerende arkitektur i victoriansk og gotisk stil. Her skal du opleve et af verdens mest spektakulære fyrværkerishows. Glæd dig også en sejltur i Saint Lawrencefloden blandt 1000 øer. Herfra langs den mægtige Ontario-sø til de tordnende vandmasser ved Niagara Falls. Her bor du med flot udsigt til vandfaldene. Vinsmagning i Niagararegionen før den flotte rejse slutter i Toronto.
1 rejse 11 august
Alsace for solo-rejsende
Solorejse til Alsace Tag med Gislev på en herlig solorejse til Alsace, der har alt fra skønne vine og et rustikt køkken til blomster og idylliske bindingsværkshuse. I selskab med andre solorejsende vil du opleve alt det, der er karakteristisk for Alsace – de små hyggelige bindingsværksbyer på den kendte Route de Vin samt Colmar med det skønne område La Petite Venice og de charmerende små kanaler. Oplevelser på udrejsen med stop i Obernai, der er omkranset af en velholdt bymur, og på hjemrejsen besøger vi Strasbourg med den imponerende katedral. Velkommen til en skøn solorejse i Alsace.
2 rejser næste tur 2 april
Fest på Bornholm - 5 dage
Festlig busrejse til Bornholm Gislev fejrer sensommeren på den dejlige ø med masser af oplevelser. Den bornholmske sensommer er noget ganske særligt. Skøn, frodig og lun. Klipperne og havet holder på sommerens varme, og det varer længe, før den slipper sit tag. Går vi uden for hotellet, kan vi høre havets brusen. Busserne kører hver dag, og hjemme på hotellet står der kaffe og te klar. Om aftenen spiller vores musiker Thomas Johansen op til dans. Så glæd dig til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.
1 rejse 1 oktober
Krydstogt på Douro
Flodkrydstogt på Douro i Portugal Oplev den smukke flod Douro i Portugal med 5 nætter i komfortable kahytter, om bord på MS Gil Eanes eller MS Amalia. Skibet starter sin rejse i portvinsbyen Porto, og tager os ind igennem det vidunderlige landskab omkring Dourofloden. Om bord på skibet serviceres vi med All Inclusive og vi har inkluderet flere spændende udflugter samt portvinssmagning. Du besøger også den smukke gamle universitetsby Coimbra samt den historiske hovedstad Lissabon.  Velkommen til Portugal og Dourofloden.
3 rejser næste tur 19 juni
Krydstogt for livsnydere på Douro
Flodkrydstogt på Douro med All Inclusive  Douro snor sig igennem Portugals berømte gamle vindistrikter i nord, og betegnes af mange som Europas smukkeste flod. Du oplever portvinsbyen Porto og en perlerække af regionens mest charmerende og historiske byer, der emmer af sydeuropæisk kultur og arkitektur. Du besøger bl.a. Casa Solar de Mateus, Lamego og Salamanca, og på en let vandretur gennem Douros bølgende vinmarker, besøger vi en traditionel vingård hvor du kan smage på de populære dråber. Velkommen til Portugal og Dourofloden.
1 rejse 11 august
Apulien - Syditaliens frodige hjørne
Rejse til Apulien Oplev det autentiske Italien i støvlelandets hæl Apulien, hvor italienerne selv holder ferie, og man forstår hvorfor. Her bliver du mødt af charmerende kystbyer og dejlige strande. Store seværdigheder optaget på UNSECOs Verdensarvsliste som Trullibyen Alberobello med den særprægede byggestil, Barokkens by Lecce og Matera med de berømte huleboliger. Regionen er samtidig Italiens store spisekammer. Her bugner markerne bl.a. af lækre tomater, solmodne meloner, vinstokke og de skulpturelle oliventræer. De velsmagende vine fra området har allerede ramt danskernes smag, og nu venter oplevelserne på at gøre det samme. Vi bor alle nætter i den lille ferieby Torre Canne tæt på stranden og ikke langt fra Apuliens mange seværdigheder. Glæd dig til en ægte italiensk ferieoplevelse.
4 rejser næste tur 22 maj
Apulien - Syditaliens frodige hjørne
Rejse til Apulien Oplev det autentiske Italien i støvlelandets hæl Apulien, hvor italienerne selv holder ferie, og man forstår hvorfor. Her bliver du mødt af charmerende kystbyer og dejlige strande. Store seværdigheder optaget på UNSECOs Verdensarvsliste som Trullibyen Alberobello med den særprægede byggestil, Barokkens by Lecce og Matera med de berømte huleboliger. Regionen er samtidig Italiens store spisekammer. Her bugner markerne bl.a. af lækre tomater, solmodne meloner, vinstokke og de skulpturelle oliventræer. De velsmagende vine fra området har allerede ramt danskernes smag, og nu venter oplevelserne på at gøre det samme. Vi bor hele 6 nætter i den lille ferieby Torre Canne tæt på stranden og ikke langt fra Apuliens mange seværdigheder. Glæd dig til en ægte italiensk ferieoplevelse.
4 rejser næste tur 4 september
Forår ved Rhinen for solo-rejsende
Ny busrejse til Rhinen for solo-rejsende Ny spændende forårsrejse for dig der rejser alene, men gerne vil være i godt selskab med andre solo-rejsende. På denne rejse har vi lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med fælles aktiviteter som vinsmagning, quiz og Rüdesheimer Kaffee. Glæd dig til en dejlig rejse til vinbyen Rüdesheim, som er smukt beliggende mellem idylliske vinbjerge og Rhinen, og som i mange år har været en af de mest besøgte byer ved Rhinen. Hver dag byder på spændende oplevelser, smukke køreture og skønne byer. Vi bor alle nætter på det hyggelige Hotel Weinhotel zum Grünen Kranz, der er centralt beliggende og i gåafstand til den legendariske Drosselgasse.
1 rejse 16 april
Vinbyen Rüdesheim
Busrejse til skønne Rüdesheim Rüdesheim er en af de mest besøgte vinbyer ved Rhinen, og er smukt omgivet af bjerge og idylliske vinbjerge. Her er liv og glæde året rundt – og på rejsen kan du vælge mellem afgange med vinfester eller Rhinen i Flammer. Kom med på en smuk sejltur med festligt fyrværkeri, der oplyser Rhinens borge, vinbjerge og byer eller vær med når Rüdesheim og nabobyen Assmannshausen holder deres berømte vinfester. Der bliver også tid til en udflugt til den maleriske Cochem ved Mosel og spændende Mainz ved Rhinen. Nyd den hyggelige stemning i Rüdesheim, smag på den gode Riesling-vin og se den flotte natur med vinbjerge og borge langs Rhinen. Vi bor fem nætter på det hyggelige Hotel Weinhotel zum Grünen Kranz, som ligger centralt i Rüdesheim og i gåafstand til den legendariske Drosselgasse.
6 rejser næste tur 22 juni
Rom og Sorrento
Rejse til Rom og Sorrento på Syditaliens kyst På denne rejse kan du opleve noget af det bedste, Italien har at byde på. I Rom kan du dvæle ved historien og nyde arkitekturen, storheden og stemningen, der gør byen til en af Europas mest eftertragtede metropoler. Med 3 overnatninger i hovedstaden har du god tid til at opleve de store attraktioner. Fra Rom kører vi til byen Tivoli med Villa d’Este og renæssancehaven med hundredvis af fontæner. De sidste 4 overnatninger nydes ved Napolibugten. Her kan du opleve Sorrento-halvøen med en af verdens smukkeste kyststrækninger og en imponerende natur. Midt imellem citron- og appelsinlunde ligger de charmerende byer, smukt indrammet af grønne bjergsider og det azurblå Middelhav. Du oplever stemningsfulde Sorrento, Positano på Amalfikysten og ruinerne af Pompei - den farverige by, der forsvandt efter Vesuvs udbrud. Der bliver også tid til at besøge Capri, der byder på lodrette klippeskråninger, vidunderlige udsigter og eksklusive butiksgader.                   
4 rejser næste tur 7 maj
Sydfrankrig – Biscayen - Pyrenæerne
Rejse til Biscayen og Pyrenæerne i Sydfrankrig Tag med på vores populære rejse til det sydvestlige Frankrig, som har det hele. Smuk og betagende natur, majestætiske bjerge, frodige vinmarker og spændende middelalderbyer. I Bordeaux viser rejselederen dig, hvorfor byen i århundreder har været centrum og korsvej for europæisk handel, og der bliver også tid til at køre ud i vinmarkerne og smage på den fyldige vin fra Saint Émilion. Vi bor en nat i middelalderbyen Cahors og skal naturligvis smage på den berømte rødvin fra Chateau Cayx. Undervejs gør vi stop i katolikkernes pilgrimsby Lourdes, som blev berømt for sin kilde med helbredende kraft, og i Pyrenæerne oplever vi storslåede naturscenerier. Vi bor 3 nætter i dejlige Saint Jean de Luz, smukt beliggende lige ud til Biscayen. Der bliver tid til at nyde byen, men også til en afstikker til baskerbyen San Sebastian i Spanien. Velkommen til en flot og alsidig rundrejse til det uspolerede og autentiske Sydvestfrankrig
2 rejser næste tur 27 august
Skagen og Læsø 4 dage
Ferie i Skagen og på Læsø I Skagen er lyset noget helt specielt og her højt mod nord kan du opleve nogle af Danmarks skønneste strande, unik natur og summende aktivitet i den dejlige by. På denne busrejse til toppen af Danmark, bor du på et dejligt hotel i Skagen med halvpension - tæt på by, strand, skov og hede. Glæd dig til flotte oplevelser i Danmark, når det er bedst.   Flot rejse til toppen af Danmark, hvor havene mødes Skagen er Danmarks nordligste by omringet af unik og smuk natur med fantastiske hvide sandstrande. Den dejlige by på toppen af Danmark indbyder til gode oplevelser og samvær, og med Gislev får du lidt af det hele. Du skal selvfølgelig også opleve Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Vi skal opleve Grenens spids med Sandormen, se Gammel Skagen med de gule Skagenshuse og Den Tilsandede Kirke. Vi skal selvfølgelig også besøge fantastiske og solrige Læsø, deres saltsyderi og mange andre seværdigheder på øen. Vores hotel med swimmingpool, vinkælder og gårdhave skaber hyggelige rammer om vores ophold i Skagen og indbyder til hygge og afslapning, når vi vender hjem fra dagenes spændende udflugter. Du bor på det gode Color Hotel Skagen. Ikke langt fra hotellet kan du på egen hånd besøge Skagen Bryghus, Skagen Museum, Michael og Anna Anchers Hus, Saxild Gaard og den hyggelige bymidte i Skagen.  
4 rejser næste tur 21 juni
Skagen og Læsø 5 dage
5 dages tur til Skagen og Læsø Tag med Gislev Rejser til toppen af Danmark og oplev de dejligste sandstrande, Grenen, Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile og Gammel Skagen med de karakteristiske gule huse med røde tage. Du skal selvfølgelig også nyde en flot udflugt til Læsø med lokalguide og besøg på saltsyderi. Det 4-stjernede hotel ligger tæt på byen og den flotte natur, og du får halvpension med i prisen. Nyd en ferie på toppen af Danmark, hvor havene mødes Skagen er Danmarks nordligste by omringet af unik og smuk natur med fantastiske hvide sandstrande. Den dejlige by på toppen af Danmark indbyder til gode oplevelser og samvær, og med Gislev får du lidt af det hele. Vi oplever allerede på vejen til Skagen Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Vi skal opleve Grenens spids med Sandormen, se Gammel Skagen med de gule Skagenshuse og Den Tilsandede Kirke. Vi skal selvfølgelig også besøge fantastiske og solrige Læsø, deres saltsyderi og mange andre seværdigheder på øen. Vores hotel med swimmingpool, vinkælder og gårdhave skaber hyggelige rammer om vores ophold i Skagen og indbyder til hygge og afslapning, når vi vender hjem fra dagenes spændende udflugter. Du bor på det gode Color Hotel Skagen. Ikke langt fra hotellet kan du på egen hånd besøge Skagen Bryghus, Skagen Museum, Michael og Anna Anchers Hus, Saxild Gaard og den hyggelige bymidte i Skagen.
2 rejser næste tur 6 august
Sorrento og syditalienske perler
Flyrejse til Sorrento Med Mar Hotel Alimuri som dit solrige springbræt, kan du både slappe af og nyde Middelhavets klare vand samtidig med, at du har områdets mange seværdigheder inden for rækkevidde. Sorrento by nås nemt med hotellets gratis bus. Her kan du betragte livet fra en af de hyggelige caféer på byens samlingspunkt, Piazza Tasso. De smalle gader i den historiske bydel emmer af atmosfære og frister med farverige butikker og velsmagende italiensk is. Tag med på udflugt til Amalfikysten, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Oplev bjergtagende udsigter på øen Capri, der kombinerer romerske ruiner og designerbutikker. Mærk historiens vingesus i Pompei og kom tæt på de lokale, når vi besøger en økologisk Agriturismo. Du vælger selv, hvad dagen skal byde på, og kan lade oplevelserne sætte sig, mens du nyder skæret af solnedgangen fra hotellets terrasse. Velkommen til La Dolce Vita - Syditaliens søde liv.
14 rejser næste tur 14 maj
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top