Rejser med indhold

Fra 15 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Gislev Rejser A/S

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi
Rundrejse i Dubai og Abu Dhabi 9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder. Inklusiv mange lokale oplevelser, tid på egen hånd og afslapning i de varme omgivelser. I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.) og her venter mange flotte oplevelser. Rundrejse med 5 nætter i Dubai Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og et aftenkrydstogt på en traditionel træ-dhow ser du det bedste af Dubai. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad. Rejse med tid til afslapning på 5-stjernet hotel Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit. Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!  
5 rejser næste tur 10 oktober
Luksusliv på Nilen
Rejse til Egypten med krydstogt på Nilen Egyptens skønheder og eventyrlige historie er kernen i Gislev rundrejse. Med god tid i Cairo og 7 nætter om bord på et 5-stjernet nilkrydstogt mellem Luxor - Aswan - Luxor, får du en perfekt og afbalanceret rejseoplevelse gennem den gamle egyptiske verden, og et stort indblik i landets oldtidskultur og storhedstider - tilsat de mange verdenskendte arkæologiske seværdigheder. Glæd dig til at stå ansigt til ansigt med pyramiderne i Giza, så mægtige og mystiske og unikke på vores klode. Udforsk Kongernes Dal og Hatshepsuts prægtige hvilested, Luxor og Karnak templet og utallige andre historiske monumenter, kongegrave, hellige templer m.m. For den ydmyge rejsende, vil dette stå som kongeriget over dem alle. Velkommen til Egypten.
3 rejser næste tur 27 september
Vietnam fra Nord til Syd
Rundrejse i Vietnam Spændende rundrejse med Gislev til Vietnam - et fascinerende og afvekslende land, der byder på et væld af store oplevelser. Der benyttes en kombination af bus, fly og skib, så oplevelserne hele tiden kommer i centrum. I nord oplever vi Hanoi – en af Asiens mest spændende byer, og tager på krydstogt mellem de smukke kalkbjerge i Ha Long Bugten. I det centrale Vietnam venter Kejserbyen Hue, skrædderbyen Hoi An og afslapning ved de tropiske strande ved Nha Trang. Med Gislev oplever du også højlandet med Da Lat – byen med det evige forår, inden vi slutter af i den livlige by Ho Chi Minh med afstikkere til Mekong deltaet og de berømte tunneller ved Cu Chi. Gode hoteller, helpension i Vietnam og alle entréer inkluderet sikrer dig den totale rejseoplevelse. På hjemrejsen er der overnatning, sejltur og byrundtur i Singapore - Østens førende by.
5 rejser næste tur 26 oktober
Grand Japan
Rundrejse i Japan Japan er et land af antikke kulturer, strenge og stolte traditioner samt banebrydende teknologi. Vi rejser gennem solens rige fra det futuristiske Tokyo til historiske byer rundt om i landet. Mærk den himmelske fred omkring Lake Ashi og det ikoniske bjerg Mt. Fuji. Udforsk de storslåede Kyototempler, gamle slotte og prægtige japanske haver. Vi rejser i et alsidigt tempo, fra de rolige gåture i blomsterrige parker til suset gennem landskabet med op til 320 km/t om bord på hurtigtoget Shinkansen. Vi smager undervejs på Japans ikoniske køkken, med alt fra lokale lækkerier på et Takayama marked til sushi, supper og grøn te. Mod syd, gør vi et historisk og fortryllende besøg i Hiroshima, hvor fredsflammen lyser op i den smukke Peace Park. Vi sejler til klippeøen Miyajima, som af Japanerne regnes for et af de smukkeste og helligste steder i landet, navnlig ved den flydende torii port. Japan er i sandhed et kontrast- og sjælefyldt land, som byder på helt utrolige autentiske oplevelser.
5 rejser næste tur 29 oktober
Canada-Alaska med krydstogt
Rejse i Canada og krydstogt i Alaska Tag med på en flot rejse til Canada og Alaska , som kombinerer det bedste af det vestlige Canada med et flot krydstogt til Alaska. Rejsen starter i Edmonton, der giver let adgang til flotte naturoplevelser i Jasper National Park. Den imponerende Icefield Parkway er endeløse panoramaer – her afløser smukke søer og gletsjere hinanden. De forskelligartede oplevelser byder også på vinsmagning i frodige Kelowna. Fra en af verdens smukkest beliggende byer, Vancouver, tager et flot krydstogt sin begyndelse. Den ene imponerende naturoplevelse afløser den anden. Her sejles tæt på gletsjere og lægges til ved små charmerende byer – bl.a. Alaskas hovedstad Juneau, hvortil man kun kan komme med skib eller fly. Naturen næsten eksploderer i den korte sommer, netop når vi besøger området. Helt unik er laksens vandring op til gydestederne. Dette er højsæson for at opleve bjørne. Snyd ikke dig selv for den helt enestående mulighed for at tage på udflugt med vandflyver – langt ud i vildmarken - hvor du, om naturen vil, ser vilde bjørne fiske laks. Som noget nyt er der en overnatning i Seattle på hjemrejsen. Her venter et spændende besøg på flyfabrikken Boeing samt en byrundtur, hvor du bl.a. ser det ikoniske tårn Space Needle og det interessante glasmuseum Chihuly Garden and Glass. Velkommen til alsidige, smukke og uforglemmelige oplevelser.
2 rejser næste tur 21 juni 2025
Canada - USA
Rundrejse til USA og Canada Flot rundrejse på hele 12 dage med en spændende kombination af Canada med tordnende vandmasser ved Niagara Falls og flotte oplevelser i USAs hovedstad Washington DC, med berømte monumenter, US Capitol og Det Hvide Hus, efterfulgt af 3 nætter i New York – byen der aldrig sover. Vores mere end 20 års erfaring giver dig det bedste udbytte.
1 rejse 6 september
New York
Rejse til New York Oplev New York med dansk rejseleder og bo midt på Manhattan.  New York - også kaldet  The Big Apple  er uden sammenligning én af verdens mest spændende byer. Hvad enten du rejser til New York for første gang, eller det er et kært gensyn, så venter der en perlerække af skønne oplevelser i byen der aldrig sover. På denne rejse til New York fører Gislevs rejseleder dig sikkert og trygt rundt til de bedste oplevelser. Glæd dig til tårnhøje skyskrabere, gule taxaer, spændende museer og fordelagtig shopping - New York har det hele.
4 rejser næste tur 12 juli
Cuba - Caribiens Perle - 13 dage
Rejse til fantastiske Cuba Gislev tager dig til hjertet af Cuba, hvor du kan opleve landets fascinerende koloniale historie, enestående naturområder og eksotiske strande. Cuba er rig på kultur, natur, arkitektur og caribisk charme. Her er gademusik, salsa og brede smil, krydret med duften af cigarer og osen fra de klassiske amerikanerbiler. Havanas farvestrålende huse, ligger hen i charmerende forfald, mens de livsglade cubanere socialiserer på de mange hyggelige plazaer. I Viñales dalen oplever vi de karakteristiske grønne mogotes klipper, tobaksplantager og vægmaleriet Mural de la Prehistoria bjerge. Vi besøger den lille tropiske ø Cayo Levisa, og den frodige nationalpark Topes de Collantes. Glæd dig til at spadsere rundt i de smukke pastelfarvede og velbevarede historiske byer, Trinidad og Cienfuegos. Rundrejsen afsluttes på et All Inclusive resort i Cayo St. Maria, hvor det caribiske hav møder de fine hvide sandstrande. Rejs med Gislev til Cuba, og få indblik i den utrolige historie om Caribiens største ø, som siden opdagelsen af Christopher Columbus har måtte gennemgå erobringer, krig og revolutioner, for at blive Centralamerikas mest sensuelle og hjertevarme land.
1 rejse 6 november
Indiens Gyldne Trekant
Rundrejse i Indien med erfaren rejseleder I Indien finder du oplevelser for alle sanser, fra de labyrintiske markedsgader i Old Delhi til det smukke naturreservat i Ranthambore National Park. Vores rundrejse bringer dig forbi nogle af Indiens største seværdigheder og imponerende bygningsværker. Du skal opleve Jaipur, den imponerende lyserøde by, med Amber Fort, Birla Templet, Hawa Mahal m.m. Udforsk New Delhi og Old Delhi og oplev det enestående mausoleum Taj Mahal - verdens smukkeste kærlighedserklæring. Glæd dig også til et spændende besøg i Ranthambore National Park, som bl.a. er hjem for 70 vilde tigre, hyæner, krokodiller, skildpadder, slanger og et rigt fugleliv.
3 rejser næste tur 19 november
Færøerne for solo-rejsende
Ny flyrejse til Færøerne for solo-rejsende Del drømmen er Gislevs slogan – og det er utvivlsomt skønt at dele rejseoplevelser med venner og familie. Men måske er du i den situation, at dem du kender, ikke elsker at rejse lige så meget som du gør. I så fald er denne nyhed måske det helt rigtige. Kort sagt er dette rejsen til dig, der rejser alene, men som ønsker at være i godt selskab med andre solo-rejsende. På rejsen er der lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med spændende udflugter, hvor vi samles om forskellige aktiviteter. Glæd dig til færøsk kædedans i Tórshavn foruden alle de spændende udflugter som f.eks. når vi besøger Kongsbonden i hans 1000 år gamle stue, oplever fårehuset i Nes, og går på opdagelse i idylliske Tórshavn. På vores gode Föroyar Hotel venter der 4 nætter med flot udsigt fra alle værelser. Bemærk at enkeltværelse er uden tillæg på denne rejse.
1 rejse 3 oktober
USA The Great American West
Stor rundrejse til det vestlige USA Storslået rundrejse med mange forskellige indtryk. Fra Grand Tetons savtakkede bjerge til Yellowstones gejsere og varme kilder. Vi bor bl.a. i Buffalo Bills by Cody, med det fremragende Wild West Museum. I Bighorn Canyon ser vi efter vilde heste og sejler i Devils Canyon. Vi oplever også Mount Rushmores stenansigter og det ufærdige monument Crazy Horse. I Custer State Park er vi vidne til årets helt store begivenhed, når cowboys indfanger 1.400 vilde bisoner, for at de kan få deres vaccine. Oplev også forunderlig natur i Badlands, millioner af solsikker i Pierre samt Laura Ingalls’ lille hus på prærien. Vi slutter i Minneapolis med Minnehaha Falls og spadseretur langs Mississippi. Velkommen til The Great American West – KUN MED GISLEV.
2 rejser næste tur 20 september
Mit Fynske Afrika
Safari i Sydafrika med rejseleder Flot rejse til Sydafrika, hvor vi bor 7 nætter på en dansk lodge blot 15 min. fra den verdenskendte Kruger National Park. Alle udflugter og entréer inkluderet og tilrettelagt, således vi udnytter dagene bedst muligt, men også har tid til at slappe af i de skønne omgivelser på Normann Safari Lodge. Velkommen til Mit Fynske Afrika.
5 rejser næste tur 22 oktober
Cypern - Middelhavets solrige ø
Flyrejse til Cypern Glæd dig til en dejlig rundrejse til Cypern, der frister med gyldne kyster og en spændende kulturarv. Vi starter på det uopdagede Nordcypern, hvor du finder smukke badevige, en interessant historie, arkæologiske fund og masser af kultur. Vi bor ca. 500 meter fra centrum af byen Kyrenia i 4 nætter på det nybyggede Olivia Palm Hotel ud til en hyggelig havn, hvor de lokale fiskerbåde lægger til. Herfra tager vi på spændende udflugter til bl.a. Famagusta med en imponerende bymur og snævre hyggelige stræder. Øens hovedstad Nicosia er verdens sidste delte hovedstad, og efter at have stiftet bekendtskab med denne unikke by går turen videre til vores hotel på den sydlige del af Cypern i byen Paphos. Her tager vi på udflugt blandt grønne dale og charmerende bjerglandsbyer i Troodosbjergene og på sejltur til Den Blå Lagune. Undervejs har vi god tid til egne oplevelser. Måske frister et besøg i et tyrkisk bad eller en afslappende stund ved hotellets pool. Vi byder velkommen til en skøn rundrejse på Cypern, hvor du er i trygt selskab med Gislevs danske rejseleder.
1 rejse 19 oktober
Luksusliv på Det Sydkinesiske Hav
Krydstogt til Vietnam og Thailand Spændende NYHED, hvor du kan nyde et skønt og solrigt luksuskrydstogt fra Hong Kong til Singapore. Rejsen starter med en enkelt overnatning på et godt hotel i Hong Kong. Stor byrundtur, der inkluderer den flotte udsigt fra Victoria Peak, sejltur med Sampan og dim sum frokost. Efter spændende oplevelser i Hong Kong venter der 13 dage om bord på det flotte og meget komfortable skib Celebrity Solstice. En eventyrlig sejlrute tager dig til nogen af de flotteste oplevelser i Asien. I Vietnam skal du bl.a. opleve sejlads blandt 3.000 kalkstensbjerge i Halong Bay, Kejserbyen Hue samt gribende besøg i Cu Chi tunellerne. I Thailand, Smilets Land, kan du fx tage på udflugt til Bangkok med det imponerende Grand Palace. På paradis-øen Ko Samui venter slanke palmer, krystalklart vand og hvide sandstrande. Krydstogtet ender i den spændende ø-stat Singapore. Her venter en flot byrundtur, hvor du stifter bekendtskab med den imponerende arkitektur og britisk kolonihistorie. Glæd dig til en perfekt kombination af nogle af Asiens største seværdigheder samt lækker mad, gode vine og afslapning om bord på et flydende luksushotel.
2 rejser næste tur 13 november
Canada Vest
Rejse til det vestlige Canada Tag med på en flot rejse til Canada - vi har 26 års erfaring med denne rejse. Oplev Canada Vest, store oplevelser i Calgary, Rocky Mountains, Alaska og Vancouver. I Canada er gæstfriheden er lige så stor som landet selv. Vi har kompromisløst sammensat denne rejse til det vestlige Canada, så landets overdådige natur og enestående dyre­liv ikke reduceres til hastværk. Derfor er denne Canada-rejse på i alt 16 dage.
4 rejser næste tur 17 juli
Costa Rica
Flyrejse til Costa Rica Costa Rica, det lille gæstfrie land i Latinamerika, har formået at beskytte det helt unikke plante og dyreliv samt den enestående natur. Intet andet sted i verden findes der så mange forskellige dyrearter på så lille et areal. Det lille demokratiske land er på størrelse med Danmark, men her ophører alle ligheder. I den frugtbare jord oplever vi smukke eksotiske blomster som f.eks. orkideer, mens tukaner skræpper i trætoppene. I La Paz Waterfall Garden følger kolibrier og sommerfugle os på den smukke spadseretur langs den rislende flod til de 4 brusende vandfald. I Tortuguero skal vi på spændende flodsafari ad regnskovens mange kanaler. Her er der gode chancer for at se aber, krokodiller og farvestrålende fugle. Glæd dig også til at se den kegleformede vulkan Arenal – også her er naturen helt uforglemmelig. Vi skal også smage på chokolade helt frisk fra regnskoven og høre om kakaoens spændende historie. Du får også 2 nætter i den berømte nationalpark Manuel Antonio.
1 rejse 3 november
New Zealand
Rundrejse i New Zealand Man siger at hele verdens natur kan opleves i New Zealand. På Gislevs roste rundrejse, oplever du dette fjerne og betagende land, som med garanti vil efterlade dig åndeløs og fuld af begejstring. Med Gislev rejser du i mindre grupper på 16-28 personer, så du får mest muligt ud af din rundrejse. New Zealands naturlandskaber er ubeskrivelige smukke, fra de tropiske sandstrande i nord til vulkaner, gletsjere, regnskov og fortryllende fjorde i syd. Dette er blot nogle få grunde til at alle burde opleve New Zealand mindst én gang i livet. På Gislevs populære rundrejse er oplevelser og udflugter valgt med stor omhu og der benyttes både bus, skib og tog for at få optimalt udbytte af landets mange sceniske højdepunkter. Indkvarteringen er af god standard med velvalgte beliggenheder – fra centrale storbyhoteller til lodges i pagt med naturen.  Velkommen til en fantastisk rejse til New Zealand.
4 rejser næste tur 5 november
Cambodja, Mekong og Vietnam
Rundrejse til Cambodja og Vietnam Spændende 13 dages rundrejse til Cambodja og Vietnam, der byder på et væld af storslåede oplevelser. Det hele opleves i et behageligt rejsetempo, så du også får sjælen med på rejsen. Der benyttes en kombination af fly, bus og krydstogtskib, så oplevelserne hele tiden kommer i centrum. Du oplever de mest spektakulære templer og ikke mindst mesterværket Angkor Wat, udråbt som verdens 8. vidunder og en af Asiens største turistattraktioner. Også udflugt til den store Tonle Sap sø – med flydende landsbyer. Rejsen fortsætter til Cambodjas hovedstad Phnom Penh, som franskmændene kaldte Orientens Perle. Du oplever den fascinerende hverdag langs Mekong floden ombord på et krydstogtskib. Den travle gamle hovedstad Ho Chi Minh byder på enestående bygninger fra kolonitiden og spændende markeder. Også udflugt til Cu Chi tunnellerne, som var en afgørende faktor i Vietnam krigen. Gislevs erfarne rejseleder, som får kyndig bistand af lokalguider, er med fra start til slut.
1 rejse 5 november
USA - The Best of The West
Rundrejse på USAs vestkyst USA Vest når det er bedst. Oplev bl.a. San Francisco, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon og Las Vegas. Gislev var først med rundrejser i det vestlige USA - med dansk rejseleder fra start til slut. Vi lægger stor vægt på kvalitet hele vejen med god tid i de store nationalparker. De fleste udflugter og entréer er inkluderet. Det giver mere tid til at opleve og til at nyde rundrejsen i det vestlige USA.
3 rejser næste tur 11 september
USA The Grand Tour
Den ultimative rundrejse til USA med dansk rejseleder USA's mest spændende byer og flotteste natur samlet i én og samme rejse. Rejsen starter med 3 nætter i New York. Byrundtur hvor du oplever den kendte skyline, gule taxier og USAs vartegn: Frihedsgudinden. I Nationens hovedstad Washington DC venter flere flotte oplevelser: US Capitol, Det Hvide Hus og imponerende monumenter. I Niagara Falls sejler vi helt tæt på de imponerende vandfald. Herfra flyver vi til Phoenix i Arizona, hvor vores eventyr i det vestlige USA begynder. Glæd dig også til at opleve nogle af USA's flotteste nationalparker: Grand Canyon, Zion og Bryce Canyon, der alle byder på naturoplevelser i verdensklasse. Du besøger også Las Vegas og USA's mest charmerende by San Francisco med de stejle gader, hylende sporvogne og gøende søløver. Længere mod syd besøger vi den danske by Solvang før vi slutter rejsen i Los Angeles med bydelene Hollywood og Beverly Hills. Dette er en uforglemmelig rejse til dig, der ønsker en lille bid af alle USAs største seværdigheder.  
2 rejser næste tur 26 august
Tolo og Peloponnes
Ny flyrejse til antikkens Grækenland Tolo, på halvøen Peloponnes, er med al sin charme og græske hygge indbegrebet af Grækenland. Her finder du bl.a. landets tidligere hovedstad, Nafplion med smalle, marmorbelagte gader og masser af spændende udflugtsmål fra antikkens Grækenland. Der bliver god tid til at nyde den græske livsstil med et glas Retsina eller Ouzo på en af de mange hyggelige tavernaer og til at besøge Grækenlands hovedstad Athen med Akropolis smukt beliggende på en kalkstensklippe. Velkommen til en dejlig ferie i Grækenland.
2 rejser næste tur 14 oktober
Færøerne
Rejse til Færøerne Oplevelsesrig rejse til Færøerne med 5 middage og 3 frokoster. Du kommer vidt omkring på denne rejse og oplever undervejs den forunderlige natur, som er så karakteristisk for Færøerne. Får spottes ved hvert et lille græsstrå, fuglelivet er rigt og varieret og vi har spækket rejsen med færøske kulturoplevelser. Med 30 års erfaring ved vi, hvad der bør opleves. Gislev glæder sig til at byde velkommen til en ø-gruppe med stejle skrænter, et prægtigt, isskabt landsskab, over 1.000 km kyst, et velbevaret lokalsamfund, et venligt folk som både taler færøsk og dansk samt en række oplevelser lidt udover det sædvanlige. Du har f.eks. mulighed for at tilkøbe en F'ljód, som er en stuekoncert. En koncert med færøske musikere og sangere, afholdt i hyggelige omgivelser i et færøsk hjem. Et koncept der blev startet op for nogle år siden, og som færinge og gæster på øerne i dén grad har taget til sig. Glæd dig allerede nu til mødet med vores færøske landsmænd.
9 rejser næste tur 20 juni
Forår og sensommer på Færøerne
Rundrejse på Færøerne  Færøerne er populær som aldrig før og kåret som et af verdens mest tiltrækkende rejsemål. Her oplever du uberørt natur samt de livsglade øboere. Omgivelserne er farverige og fortryllende. Denne lille forårs- og sensommerrejse er spækket med oplevelser og god mulighed for at se eller gense de unikke øer.  Nyd en ferie på Færøerne - en af verdens mest attraktive øgrupper I 2007 foretog National Geographic en omfattende undersøgelse af 111 forskellige øsamfund i verden. 522 berejste eksperter i bæredygtig turisme skulle vurdere disse øer og sætte dem i rækkefølge med de mest uspolerede som nr. 1. Færøerne blev placeret som verdens mest indbydende rejsemål med ordene: ”Dejlige, uspolerede øer – en fryd for den rejsende”. Øerne byder på kirker og fyrtårne som lyser op i landskabet, alt sammen med de naturskønne bække og klipper. Frisk luft, solrige dale og den fascinerende tåge er blot noget af det du kommer til at opleve på denne rejse. Vi besøger Kongsbonden i hans 1000 år gamle stue, besøger fårehuset i Nes, og går på opdagelse i idylliske Tórshavn. Glæd dig også til at høre mere om den færøske kultur og historie og oplev den betagende natur, når vi kører sikkert og trygt rundt på øerne. Se de mange små huse med græs på taget og oplev den lille bygd Gásadalur. Vi har sammensat et program med smagsprøver på det hele, og glæder os til at byde dig velkommen. En skattekiste af oplevelser venter forude, når vi besøger fårenes ø og fuglenes paradis.
2 rejser næste tur 6 september
Vulkanøen Island
Rejse til Island Flot rejse til Island med gletsjere, isbjerge, farverige svovlmudderpøle og flerfarvede fjelde. Oplev Island i selskab med Gislevs erfarne og vidende rejseleder. Sejl blandt isbjergene, svøm i det varme kildevand og oplev en natur så ulig den du lever i til hverdag. Lad dig betage af den gæstfrie islandske befolkning, et folk som i dén grad forstår at leve i pagt med naturen Tag på rundrejse til vilde og vidunderlige Island Island ligger midt ude i Atlanterhavet med Grønland og Færøerne som nærmeste naboer. Vi byder velkommen til et kontrastfyldt land, som på én gang er utæmmet og råt, og samtidig rummer ufatteligt smukke naturoplevelser. Du bliver introduceret til Islands spændende historie og til de flotte naturfænomener som gejsere, kogende mudder, gletsjere, isbjerge, varme kilder og vulkaner. Det kan være svært at forestille sig, at et så forholdsvist lille område kan byde på så mange ekstraordinære, naturskabte seværdigheder. Oplev alt dette i selskab med vores rejseleder, der følger dig på hele rejsen, gennem et af de mest storslåede naturområder i Europa.
3 rejser næste tur 28 juni
New York og krydstogt til Bahamas
Krydstogt fra New York til Bahamas Oplevelsesrig rejse med dansk rejseleder som kombinerer det bedste af New York med et flot krydstogt til Bahamas i Caribien. 
1 rejse 5 september
Sri Lanka - Perlen i Det Indiske Ocean
Rundrejse i Sri Lanka Sri Lanka er eksotiske palmestrande, imponerende kongebyer med templer og stupaer, bølgende teplantager, et rigt dyreliv og mere end 2000 års historie. Vi har sammensat et unikt rejseforløb, hvor du oplever de største seværdigheder. Glæd dig bl.a. til kongebyerne Anuradhapura og Polonnaruwa, Sigirya Løveklippen, spektakulær togrejse, high tea servering, safari i Yala National Park og afslapning på et skønt resort ved Kalutara Beach ud til Det Indiske Ocean. Vores rundrejse lægger vægt på et roligt rejseforløb med helpension og alle oplevelser inkluderet samt indkvartering på skønne udvalgte hoteller og resorts. Velkommen til Sri Lanka.
4 rejser næste tur 6 november
Caribisk luksusliv
Luksuskrydstogt i Caribien Tag med på en rejse fyldt med solskin, spændende oplevelser og selvforkælelse til søs i det skønne Caribien. Rejsen begynder med to nætter ved Cocoa Beach i Florida, hvor vi bl.a. tager på udflugt til NASAs imponerende Kennedy Space Center, inden vi stikker til søs på rejsens tredjedag. Her går vi ombord på Celebrity Ascent og sætter kurs mod tre af Caribiens skønneste øer. Du får et luksuriøst ophold i skibets smukke omgivelser med lækker mad, flotte shows og masser af andre spændende aktiviteter og faciliteter at benytte sig af. Dertil er krydstogtet inklusive fuld forplejning, Classic drikkepakke og 'Basic wi-fi'. Vores første stop er Puerto Plata i Den Dominikanske Rebublik, hvor også Christoffer Colombus gik i land for over 500 år siden. Landet, der deler ø med Haiti, er berømt for sin frodige natur, kilometervis af smukke sandstrande og pastelfarvede husfacader. Kort sagt et dejligt første møde med Caribiens forførende charme. Næste stop på sørejsen er De Vestindiske Øer, hvor vi dykker ned i den danske kolonihistorie i Charlotte Amalie på St. Thomas, når vi følger de gamle stræder med danske gadenavne og hører om en svunden tid med danske besiddelser i Caribien. Vi fortsætter til Philipsburg, St. Maarten, der er en af De Hollandske Antiller. Glæd dig til at udforske den stemningsfulde strandpromenade, nyde den skønne strand og evt. tage med på udflugt til den berømte Maho Beach. Efter de mange flotte oplevelser i Caribien ankommer vi tilbage i Fort Lauderdale, hvor vi skal på sejltur med en airboat i Everglades, før vi kører til Miami Beach. Her oplever vi det ikoniske Art Deco District og de kulørte livreddertårne på South Beach, inden vi indkvarteres for to nætter nær den berømte strand til en dejlig afslutning på en rejse langt fra den danske vinter.
8 rejser næste tur 22 november
Sydholland for solo-rejsende
Busrejse til Sydholland Del drømmen er Gislevs slogan – og det er utvivlsomt skønt at dele rejseoplevelser med venner og familie. Men måske er du i den situation, at dem du kender, ikke elsker at rejse lige så meget som du gør. I så fald er denne nyhed måske det helt rigtige. Kort sagt er dette rejsen til dig, der rejser alene, men som ønsker at være i godt selskab med andre solo-rejsende. På rejsen er der lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med spændende udflugter, hvor vi samles om forskellige aktiviteter. Glæd dig bl.a. til ølsmagning i Valkenburg, vinsmagning i Maastricht og chokolade-smagning i Bruxelles. På vores gode Walram Hotel venter der 4 nætter med rigtig god forplejning og service i top. På rejsens 3. dag kommer hotellets musiker og hygger med lidt god musik. Bemærk at enkeltværelse er uden tillæg på denne rejse.
1 rejse 7 oktober
Island og Færøerne
Rejse til Island og Færøerne     De nordatlantiske øer er meget populære og med god grund. Både Island og Færøerne er indbegrebet af storslået natur og spændende kultur. Deres afsides beliggenhed og den uberørte natur kan kun begejstre. På denne rejse oplever du det absolut bedste af både Island og Færøerne. Uspoleret og storslået natur midt i Atlanterhavet Spændende rundrejse der kombinerer Islands vulkanske landskaber med Færøernes uberørte natur. Rejsen starter med oplevelsesrige dage på Island. Her venter fire nætter på hotel i Islands hovedstad Reykjavik. Byrundtur i Islands hovedstad, hvor du ser den karakteristiske kirke Hallgrímskirkja, nyder udsigten fra Perlan og spadserer en tur på havnen. Vi har også inkluderet en flot udflugt, hvor vi følger Den Gyldne Cirkel. Her oplever du tre af Islands mest kendte og storslåede seværdigheder, Nationalparken Tingvellir, hvor sagatidens historiske møder fandt sted og Geysir med den varme springkilde Strokkur samt det gyldne vandfald Gullfoss. Efter spændende oplevelser på Island flyver vi til Færøerne, hvor vi skal overnatte i fem nætter på Hotel Føroyar med skøn udsigt til Tórshavn og Atlanterhavet. Flotte udflugter hvor vi ser de maleriske bygder med kønne, kulørte huse. Vi nyder den friske luft og betages af det smukke vandfald Múlafossur i Gásadalur. Vandfaldet, der er Færøernes højeste, kaster sig ud over de stejle klipper og ender i havet. Glæd dig også til at opleve idylliske Tórshavn samt besøge Kongsbonden på en 1.000 år gammel gård, hvor 17. generation af Familien Patersson byder på en hyggelig middag. Velkommen til alsidige oplevelser på Nordatlantens skønneste øer.
2 rejser næste tur 24 juni
Nordkap 15 dage
Rejse til Nordkap I mere end 50 år har vi udbudt denne drømmerejse, der byder på en perlerække af storslåede naturoplevelser. Vi kører i komfortabel bus til Nordkap og midnatssolens land. Midnatssol, Nordkap, Ålandsøerne, Lofoten og Samernes land Højdepunkterne er mange, og undervejs oplever vi mageløse naturscenerier, sommerstemning og lyse nætter. Vi krydser polarcirklen, hører samernes fortælling og oplever midnatssolen nord for polarcirklen. Busrejsen byder på enestående oplevelser, når vi udforsker Ålandsøerne, besøger Helsinki og nyder den flotte kørsel op gennem Finland, kendt som de 1000 søers land. Rejsens absolutte højdepunkt er Nordkap, Europas nordligste punkt som man kan køre til. Du får god tid til at opleve den fantastiske Nordkapklippe med udsigt over Barentshavet. Vi nyder solen, som aldrig går ned, en unik oplevelse. Herfra går turen sydover, hvor vi besøger Tromsø og Trondheim med Nidaroskatedralen. Glæd dig til at besøge øgruppen Lofoten, et norsk eventyr. Her vil du overraskes af det ene smukke syn efter det andet. Mulighed for sejlads fra Svolvær og ind i Trollfjorden, hvor fjeldsiderne tårner sig op. En rejse med naturoplevelser i verdensklasse.
3 rejser næste tur 14 juni
Nordkap 16 dage
Busrejse til Nordkap I mere end 50 år har vi udbudt denne drømmerejse der byder på en perlerække af storslåede naturoplevelser. Vi kører i komfortabel bus til Nordkap og midnatssolens land. Højdepunkterne er mange, og undervejs oplever vi mageløse naturscenerier, sommerstemning og lyse nætter. Vi krydser polarcirklen, hører samernes fortælling og oplever midnatssolen nord for polarcirklen. Busrejsen byder på enestående oplevelser, når vi udforsker Ålandsøerne, besøger Helsinki og nyder den flotte kørsel op gennem Finland, kendt som de 1000 søers land. Rejsens absolutte højdepunkt er Nordkap, Europas nordligste punkt som man kan køre til. Du får god tid til at opleve den fantastiske Nordkapklippe med udsigt over Barentshavet. Vi nyder solen, som aldrig går ned, en unik oplevelse. Herfra går turen sydover, hvor vi besøger Tromsø og Trondheim med Nidaroskatadralen.  Glæd dig til at besøge øgruppen Lofoten, et norsk eventyr. Her vil du overraskes af det ene smukke syn efter det andet. Mulighed for sejlads fra Svolvær og ind i Trollfjorden, hvor fjeldsiderne tårner op. En rejse med naturoplevelser i verdensklasse.
2 rejser næste tur 11 juni
Eventyr på skinner i Schweiz
Togrejse gennem Schweiz I Schweiz findes nogle af verdens smukkeste togstrækninger med storslåede udsigter over de schweiziske alper og fantastiske landskaber. Denne nye spændende togrejse er en unik måde at opleve Schweiz' naturlige skønhed på og hver rute har sin helt egen charme. I panoramavogne opleves de mest ikoniske togrejser med Gotthard Expressen, Bernina Expressen og Glacier Expressen, der passerer gennem UNESCOs verdensarvsliste med spiraltunneler og viadukter, dybe kløfter, charmerende landsbyer, gletsjere og sneklædte tinder. Tag med og grib denne enestående chance for at opleve Schweiz på skinner. Bemærk: Der er kun 29 pladser pr. afgang på denne rejse. Afgangen den 5/6 skal bookes senest 1/4. Tilsvarende skal afgangen den 14/8 bookes senest 1/6 og afgangen den 12/9 bookes senest 1/7. 
1 rejse 12 september
Krydstogt på Douro
Flodkrydstogt på Douro i Portugal Oplev den smukke flod Douro i Portugal med fem nætter i komfortable kahytter om bord på de vidunderlige skibe MS Gil Eanes eller Miguel Torga. Flodkrydstogtet begynder i portvinsbyen Porto og tager os ind igennem det vidunderlige landskab omkring Dourofloden, som prydes af de bølgende vinmarker. Undervejs har vi inkluderet flere spændende udflugter samt portvinssmagninger i både Villa Nova de Gaia-distriktet og på en vingård i Dourodalen. Du besøger også den smukke, gamle universitetsby Coimbra, middelalderbyen Obidos og den historiske og yndefulde hovedstad Lissabon. Om bord på krydstogtet serviceres vi med All Inclusive, og fra det store soldæk kan du nyde naturen og slappe af, mens vi sejler ned ad Europas Gyldne Flod. Velkommen til Portugal og Dourofloden. Se også vores andet Douro-flodkrydstogt , hvor du får hele syv nætter med All Inclusive på et flodkrydstogt kun for danske gæster.
2 rejser næste tur 17 juni
André Rieu - i hans hjemby
André Rieu koncert i Maastricht Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. På denne rejse bor vi på Hotel Crowne Plaza, i Maastricht, gåafstand til koncerten.
3 rejser næste tur 6 juli
Valsekongen André Rieu - i hyggelige Valkenburg
Busrejse til Holland og André Rieu Tag med på en busrejse til Holland, hvor vi skal opleve valsekongen André Rieu på hjemmebane i Maastricht med sit berømte Johan Strauss Orkester. Sammen spiller de fantastiske valse, operetter, klassisk musik og stykker fra kendte musicals. På denne rejse bor vi på Hotel Walram, i hyggelige Valkenburg.
2 rejser næste tur 6 juli
Krydstogt for livsnydere på Rhône med bus
Krydstogt for livsnydere på Rhône Tag med på en skøn sejlads på Rhône-floden fra Lyon til Arles med afstikkere til områdets smukke natur, vinmarker og idylliske middelalderbyer. Undervejs oplever du Tain l’Hermitage og Cité du Chocolat Valrhona, pavebyen Avignon, Van Goghs Arles og den bjergrige Ardèche-region. Vi smager på franske specialiteter og nyder livet, den gode service og maden om bord på det skønne skib MS Rhône Princess. Rejsen starter i Frankrigs gastronomiske hovedstad Lyon, hvor du oplever den spændende by og smager på lokale delikatesser. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse i topklasse på Restaurant Abbaye de Collonges, som blev grundlagt af den verdenskendte, franske kok, Paul Bocuse. Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhône-floden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke, sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. I Avignon spadserer vi gennem byens brostensbelagte gader og betragter det vældige pavepalads og de gamle bymure. I Arles kan du nyde den gode stemning og se, hvordan livet leves i den charmerende by. Vi besøger også det spektakulære landskab i Ardèche-regionen, der er kendt for sine store kløfter, kalkstensbroen Pont d'Arc og de mageløse Madeleine-grotter. På vores 4-stjernede skib får du All Inclusive og serveret 3-retters frokost og middag. Maden er veltilberedt og lækker, og du vil aldrig gå sulten i seng. Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa. Bemærk – vi har også denne rejse med fly til/fra Lyon. Her er rejsen på i alt syv dage Velkommen om bord.
1 rejse 5 juli
Krydstogt for livsnydere på Rhône med fly
Flodkrydstogt på Rhône Tag med på en skøn sejlads på Rhône-floden fra Lyon til Arles med afstikkere til områdets smukke natur, vinmarker og idylliske middelalderbyer. Undervejs oplever du Tain l’Hermitage og Cité du Chocolat Valrhona, pavebyen Avignon, Van Goghs’ Arles og den bjergrige Ardèche-region. Vi smager på franske specialiteter og nyder livet, den gode service og mad om bord på det skønne skib MS Rhône Princess Rejsen starter i Frankrigs gastronomiske hovedstad Lyon, hvor du oplever den spændende by og smager på lokale delikatesser. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse i topklasse på Restaurant Abbaye de Collonges, som blev grundlagt af den verdenskendte, franske kok, Paul Bocuse. Herefter begynder et vidunderligt krydstogt på Rhône-floden, hvor du undervejs har god tid til at nyde det smukke, sydfranske landskab fra skibets soldæk og det hyggelige samvær med dine medrejsende. I Avignon spadserer vi gennem byens brostensbelagte gader og betragter det vældige pavepalads og de gamle bymure. I Arles kan du nyde den gode stemning og se, hvordan livet leves i den charmerende by. Vi besøger også det spektakulære landskab i Ardèche-regionen, der er kendt for sine store kløfter, kalkstensbroen Pont d'Arc og de mageløse Madeleine-grotter. På vores 4-stjernede skib får du All Inclusive og serveret, 3-retters frokost og middag. Maden er veltilberedt og lækker, og du vil aldrig gå sulten i seng. Skibet er eksklusivt for gæster med Gislev og Kulturrejser Europa. Bemærk – vi har også denne rejse med bus til/fra Lyon. Her er rejsen på i alt 10 dage.  Velkommen om bord.  
1 rejse 7 juli
London med fly
Rejse til London Flyrejse til altid skønne London med stor byrundtur med dansk lokalguide, der tager dig med til alle byens store seværdigheder. Du bor centralt på roligt beliggende hotel i Kensington nær Highstreet Kensington og undergrundsstation. Med Gislevs dygtige danske rejseleder og lokalguide får du god information om London og kommer rundt til mange af byens store seværdigheder bl.a. Houses of Parliament, Tower of London og Saint Pauls Cathedral. Dejlig spadseretur gennem St. James Park til Buckingham Palace. Tag med op i London Eye og nyd den flotte udsigt ud over hele London. Tag dig tid til at besøge en af byens mange pubber, hvor de daglige nyheder udveksles eller nyd en traditionel Afternoon Tea på en af de mange caféer. Du har god tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens mange gratis museer, f.eks. National Gallery ved Trafalgar Square med udsigt til statuen af Lord Nelson, Science museet nær hotellet eller du kan besøge nogle af de mange spændende butikker. Vores rejseleder står også klar til at hjælpe med gode råd og forslag. Har du lyst til at se en musical eller andet, mens du er i London, står vores rejseleder klar til at hjælpe med at finde billetterne.  
3 rejser næste tur 1 september
Tyrol - Westendorf
Busrejse til Westendorf Servus og velkommen til Westendorf i Tyrol, en af danskernes foretrukne tyrolerbyer og en af Østrigs skønneste byer. Westendorf ligger smukt med skøn natur og flotte panoramaer i Brixental og du vil helt sikkert blive begejstret for den hygge og idyl, der hersker i byen. Så snart vi passerer grænsen til Østrig befinder vi os midt i den rene postkortidyl. Nyd udsigten til de smukke bjerge. Grønne alme med græssende køer, de karakteriske tyrolerhuse med farvestrålende blomster i altankasserne, de små landeveje, som bugter sig over Innfloden og Salzachfloden, og langs med de hyggelige landsbyer. Her er virkelig lige så smukt som på billederne, dét her er ferie. Den rene bjergluft gør godt, og de glade tyrolere har et smittende humør. Westendorf er bare en sikker favorit hos vores gæster og igen i år kan man glæde sig til en dejlig sommer i Tyrol. På afgangen i september (16/9), kan du opleve den årlige almabtrieb, hvor køerne kommer ned fra almene. En meget unik og festlig oplevelse. Vi ser frem til at byde velkommen i Tyrol og vise dig det hele.  
4 rejser næste tur 20 juli
Kejserbyen Wien
Flyrejse til Østrigs hovedstad Glæd dig til at opleve Østrigs vidunderlige hovedstad, hvis skønhed kan imponere enhver. Byen rummer en spændende historie, og du kan gå på opdagelse blandt de mange historiske bygninger og interessante seværdigheder. Wien er kunstens og musikkens by, og du kan lade dig føre tilbage i tiden på slottet Schönbrunn og lytte til tonerne fra Strauss og Mozarts udødelige værker. Der bliver også mulighed for at nyde byen på egen hånd.
2 rejser næste tur 12 august
Krydstogt på Rhinen og Mosel
Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Velkommen om bord til et attraktivt krydstogt med All Inclusive på nogle af de kønneste strækninger på Rhinen og Mosel. Fra Europabyen Strasbourg til vinbyen Cochem. Undervejs besøger vi den smukke by Mainz, romantiske Rüdesheim og Koblenz, hvor de to floder mødes. Glæd dig også til at opleve Alken og Thurant-slottet samt den fantastiske middelalderlige vinby Cochem. Det er et krydstogt i et behageligt rejsetempo med gode oplevelser, hvor vi sejler forbi smukke landskaber med bølgende vinbjerge, gamle middelalderborge og hyggelige byer. Forplejning og service på skibet er helt i top, så du kan blot læne dig tilbage og nyde rejsen og udsigten fra skibets store soldæk. Velkommen om bord.
2 rejser næste tur 25 maj
Krydstogt på Donau
Flodkrydstogt på Donau med Bratislava, Budapest og Wien Forkæl dig selv med et 10 dages krydstogt på Donau – flodernes dronning. Vi bor på det komfortable skib MS Beethoven fra rederiet Croisi Europe, som danner rammen om din rejse gennem Donaus flotte landskaber. På dette krydstogt oplever du blandt andet de tre hovedstæder Bratislava, Budapest og Wien samt byerne Dürnstein og Esztergom. Vi sejler gennem smuk natur, og møder spændende seværdigheder undervejs, alt imens der er god tid til at nyde skibets faciliteter og den afslappende All Inclusive-tilværelse.
3 rejser næste tur 10 juli
Skotlands herligheder
Rejse til Skotlands herligheder Tag med på en flot rejse til det skotske højland, der byder på charmerende byer og en vidunderlig natur. Oplev de rislende bække, grønne marker med græssende får og de smukke bjerge i baggrunden. Hver dag byder på et væld af skotskternede oplevelser med whiskysmagning på et smukt beliggende destilleri, rundvisning på dronningemoderens Glamis Castle, besøg i pittoreske Pitlochry og i Skotlands gamle hovedstad Perth. I år bor vi 2 nætter centralt i Skotlands nuværende hovedstad, Edinburgh. Den stemningsfulde smukke by er som taget ud af en historiebog med et stort antal af velbevarede georgianske huse, middelaldergyder og Edinburgh Castle, der skuer ud over byen fra toppen af en udslukt vulkan. Glæd dig til mødet med de gæstfrie skotter.
4 rejser næste tur 24 september
Skotland
Rundrejse i Skotland Flot rundrejse til skønne Skotland, der går lige i hjertet med charmerende byer, vidunderlig natur og dramatisk historie, som formidles med stor sikkerhed af vores rutinerede rejseledere. Vi oplever alle de mest kendte og seværdige steder med start i Edinburgh centrum, der byder på et væld af oplevelser. Ad naturskønne veje til Højlandet med besøg på Blair Castle og whiskydestilleri. Flot besøg på den romantiske slotsruin Urquhart Castle ved Loch Ness, kendt for søuhyret Nessie. Vi kører på naturskønne ruter langs de skotske søer og besøger bl.a. eventyrslottet Inveraray Castle og tager på sejltur på Dronningen af de skotske søer, Loch Lomond. Her ser vi the bonny banks of Loch Lomond  inden vi fortsætter til orienterende byrundtur i Glasgow. Glæd dig til 8 skønne dage i Skotland - det bliver ikke kedeligt.
5 rejser næste tur 4 august
Sensommer i Norge
Rundrejse i Norge På denne Gislev rejse med skib, bus og tog kan du opleve Norges naturlige skønhed med fjeldlandskaber og fjorde kombineret med besøg i de betagende kystbyer Bergen og Stavanger. Vi besøger fjordenes hovedstad Bergen, der ligger smukt omkranset af fjelde og kan prale af en stolt historie, en charmerende bymidte og et rigt kulturliv. Nyd stemningen i Stavanger, når du går blandt de små hvidmalede træhuse. Flotte naturoplevelser venter, når du læner dig tilbage og nyder udsigten på togturen med Flåmsbanen. En togstrækning, der er blandt de smukkeste i Verden og som kan tage pusten fra de fleste. Du får også lejlighed til at opleve den verdenskendte klippeformation Preikestolen fra vandsiden på den smukke Lysefjord. Glæd dig til Norges storslåede natur og flotte seværdigheder.
5 rejser næste tur 21 august
Nordkap - Midnatssol og eventyr nord for Polarcirklen
Flyrejse til fantastiske Nordnorge Flyv med Gislev til Tromsø, hvorfra vi vil udforske fantastiske Nordnorge. På denne rejse vil der være rig mulighed for at opleve den forunderlige midnatssol. At stå ved Nordkap, rejsens højdepunkt, længst mod nord 300 meter over havets overflade kan ikke beskrives. Den susende vind, havet langt under os og synet indstillet på uendeligt. Med to nætter på eventyrlige Lofoten får vi god tid til at opleve charmerende Svolvær og den omkringliggende smukke natur. Ikke mindst på sejlturen ind i den berømte Trollfjord. Fra Narvik kører vi en flot tur med tog til Sverige, hvor vi besøger den interessante mineby Kiruna, og hører historien om flytningen af en by. Man kan ikke besøge denne del af verdenen, uden at komme omkring Samerne. Vi hører om historien, kulturen og livsstilen blandt rensdyr, hvor der er højt til himmelen. I Alta kan du opleve de flere tusind år gamle helleristninger og slutte rejsen af med den smukke udsigt over Tromsø fra toppen af Storsteinen. En rejse i midnatssolens land er en oplevelse, man husker for evigt. Oplev midnatssolen    Sommertidens midnatssol betyder vitterligt, at solen ikke går ned og der er derfor lyst døgnet rundt. Lyset giver os en lethed som kommer os til gode på vores tur rundt i Norden. Midnatssolen er et naturfænomen, der optræder om sommeren i Norden. Jorden roterer omkring en akse, der i sommermånederne hælder mod solen og derfor går solen ikke ned i flere uger nord for den nordlige polarcirkel. 
1 rejse 11 juli
Cornwall - Devon - Bath
Rundrejse langs Sydenglands kyst Tag med på en flot rundrejse til Cornwall, Devon og Bath med engelsk charme, idylliske kystbyer og smuk natur. Engelsk charme, idylliske kystbyer og smuk natur På denne rundrejse oplever du den Sydengelske kyst samt den smukke natur på Isle of Wight - Dronning Victorias foretrukne feriemål. Vi starter med 2 nætter i maritime Portsmouth, som er mest kendt for sin maritime arv, men byen rummer også andre spændende seværdigheder.  Vi kører gennem flotte landskaber med bølgende marker og de kendte engelske stengærder. Der er lagt oplevelser ind undervejs, bl.a. i Polperro - en charmerende fiskerby, hvor fiskerbådene ligger på bunden ved ebbe samt ved det fascinerende fortidsminde, Stonehenge. I Cornwall mødes vi af naturlig skønhed, rig kulturarv og dramatiske kyststrækninger, og vi overnatter i Falmouth 3 nætter på victoriansk hotel lige ud til vandet. Med to nætter centralt i Bath - Englands smukkeste by - får du god tid til at opleve de berømte romerske bade og den smukke Bath Abbey. Vi har samlet alle Sydenglands store højdepunkter i et behageligt rejseforløb, så du får sjælen med.
3 rejser næste tur 21 juli
Irland og Skotland
Rundrejse i Irland og Skotland Tag med Gislev på en alsidig rundrejse til Skotland og Irland med start i Edinburgh – Skotlands skønne hovedstad. I Højlandet byder vi på whiskysmagning og en sejltur på den legendariske sø, Loch Lomond. Nordirland lokker med smukke kystveje og naturfænomenet Giants Causeway – naturfænomen med mere end 40000 basaltsten – og i Belfast kan du besøge det ikoniske Titanic Museum. Rejsen slutter med 2 nætter i Dublin med byrundture og mulighed for en festlig irsk aften. Glæd dig til en rejse i selskab med de gæstfrie skotter og hjertevarme irere.  
6 rejser næste tur 12 juli
Sommer på Sydhavsøerne
Rejse til Sydhavsøerne Nyd sommeren på Danmarks skønne Sydhavsøer. Lolland, Falster og Møn er blandt Danmarks dejligste øer og altid et besøg værd. Sydhavsøerne, er beriget med skøn natur, åbne vidder, smukke slotte og gamle herregårde, med hver deres spændende historie. Vi kombinerer opholdet med hyggelige udflugter rundt på øerne og oplever bl.a Møns Klint, Corzelitze Gods, Aalholm Slot og Hesnæs fiskerleje med de karakteristiske huse. I Rødby får vi fortællingen om Femern og i Maribo skal vi sejle på søerne. Vores hotel i Nykøbing Falster er det perfekte udgangspunkt for de spændende udflugter og værtsparret samt personalet på Hotel Falster yder en fantastisk service og du vil hurtigt føle dig velkommen her.  
4 rejser næste tur 9 juni
Den Store Irlandsrejse
Rundrejse i Irland Kom med, når vi udforsker det bedste af Irland. Vi rejser gennem den betagende natur, der skifter mellem dramatiske kyster og bølgende grønne bakkelandskaber med stengærder og græssende får, til besøg i landets hyggeligste byer. Vi har sammensat et alsidigt udflugtsprogram med flotte kultur- og naturoplevelser i både Irland og Nordirland, krydret med god tid til egne opdagelser og besøg på de lokale pubber.  Velkommen til skønne oplevelser i Irland. 
7 rejser næste tur 12 juni
Sydengland-Cornwall-Bath
Rejse til Sydengland med Cornwall og Bath Tag med på en flot rundrejse til det maleriske Sydengland fra Dovers legendariske hvide klinter langs Sydenglands kyst til Lands End. Blomstrende haver, idylliske vige og charmerende byer Sydengland byder på en perlerække af smukke oplevelser. Fra Dovers legendariske klinter til Cornwall, indbegrebet af Sydengland med sit næsten subtropiske islæt med palmer i gaderne, idylliske haver, charmerende fiskerlejer og ikke mindst Lands End - Englands vestligste punkt. Undervejs bor du to nætter i maritime Portsmouth, hvilket giver mulighed for besøg på Isle of Wight og Dronning Victorias sommerbolig, Osborne House. Med tre nætter i Cornwall er der tid til flotte og spændende oplevelser. Besøg i bl.a. idylliske Trebah Garden, den idylliske kunstnerby St. Ives, og du oplever den vilde natur og buldrende brænding ved Lands End. Med to nætter centralt i Bath bliver der god tid til at udforske Englands måske smukkeste by med de romerske bade og Pulteney Bridge - Baths svar på Ponte Vecchio i Firenze. Velkommen til dejlige oplevelser i Sydengland i selskab med vores rutinerede rejseleder.  
1 rejse 2 august
Fest på Bornholm - 5 dage
Festlig busrejse til Bornholm Gislev fejrer sensommeren på den dejlige ø med masser af oplevelser. Den bornholmske sensommer er noget ganske særligt. Skøn, frodig og lun. Klipperne og havet holder på sommerens varme, og det varer længe, før den slipper sit tag. Går vi uden for hotellet, kan vi høre havets brusen. Busserne kører hver dag, og hjemme på hotellet står der kaffe og te klar. Om aftenen spiller vores musiker Thomas Johansen op til dans. Så glæd dig til nogle dejlige dage på den skønne klippeø.
1 rejse 6 oktober
Toscanas herligheder
Busrejse til smukke Toscana i Italien Autentiske oplevelser, charmerende byer og vidunderlig natur kendetegner denne rejse til Toscana. Vi bor på et dejligt hotel i den populære kurby Montecatini Terme beliggende midt i regionen – et glimrende udgangspunkt for nogle spændende udflugter. Montecatini Terme er berømt for sit termiske vand og er en af de største kurbyer i Italien. I parken Il Parco delle Terme finder du hele ni skønne kurbade. Byens indbyggere elsker deres by med de mange herskabelige paladser, hvoraf mange af de tidligere herskabspaladser i dag er omdannet til hoteller. Byen byder på hyggelige torvepladser, hvor du på en lun sommeraften kan nyde en god italiensk is, flotte butikker i byens hovedgade, caféer, kurbade og smukke grønne parker. I 2021 kom Montecatini Terme på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen har været kendt gennem århundreder, og man mener, at den lokale viden om vandets helbredende kraft var kendt helt tilbage i romertiden. Denne rejse til Toscana byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning i de smukke italienske omgivelser.
3 rejser næste tur 24 maj
Skagen og Læsø
Ferie i Skagen og på Læsø I Skagen er lyset noget helt specielt og her højt mod nord kan du opleve nogle af Danmarks skønneste strande, unik natur og summende aktivitet i den dejlige by. På denne busrejse til toppen af Danmark, bor du på et dejligt hotel i Skagen med halvpension - tæt på by, strand, skov og hede. Glæd dig til flotte oplevelser i Danmark, når det er bedst. Flot rejse til toppen af Danmark, hvor havene mødes Skagen er Danmarks nordligste by omringet af unik og smuk natur med fantastiske hvide sandstrande. Den dejlige by på toppen af Danmark indbyder til gode oplevelser og samvær, og med Gislev får du lidt af det hele. Du skal selvfølgelig også opleve Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile. Vi skal opleve Grenens spids med Sandormen, se Gammel Skagen med de gule Skagenshuse og Den Tilsandede Kirke. Vi skal selvfølgelig også besøge fantastiske og solrige Læsø, deres saltsyderi og mange andre seværdigheder på øen. Vores hotel med swimmingpool, vinkælder og gårdhave skaber hyggelige rammer om vores ophold i Skagen og indbyder til hygge og afslapning, når vi vender hjem fra dagenes spændende udflugter. Du bor på det gode Color Hotel Skagen. Ikke langt fra hotellet kan du på egen hånd besøge Skagen Bryghus, Skagen Museum, Michael og Anna Anchers Hus, Saxild Gaard og den hyggelige bymidte i Skagen.
4 rejser næste tur 26 maj
Albanien og Nordmakedonien
Rejse til Albanien og Nordmakedonien Albanien og Nordmakedonien byder begge på en rig kulturarv, fortryllende naturskønhed og byer, hvor du oplever den interessante blanding af gamle traditioner og moderne livsstil. På denne uforglemmelige rundrejse nyder vi godt af den særlige gæstfrihed, som de to Balkanlande er kendte for, samtidig med at vi udforsker deres mange kulturskatte. Vi besøger historiske byer, flere af dem udpeget som verdensarv af UNESCO, hvor klostre, fæstninger og museer giver os en både gribende og fascinerende indsigt i landenes nationalfortællinger. Vi besøger også en albansk vingård for at smage på nogle af landets bedste vine, ligesom vi til vands oplever naturskønne øer og kalkstensgrotter med tid til en forfriskende dukkert i det krystalklare vand undervejs. Rejsen slutter i den albanske hovedstad Tirina, hvor vi følger rejselederen på en byrundtur til de største seværdigheder. Der venter dig med andre ord en eventyrlig rejse, hvor vi opdager det bedste af Albanien og Nordmakedonien. 
2 rejser næste tur 11 september
Idylliske England
Flot busrejse til England Tag med på vores flotte busrejse til det smukke Cotswolds i England. Med dig på hele rejsen har du vores rejseleder, der tager dig med på flotte udflugter til bl.a. Cotswolds, Oxford og Bath. Du bor alle nætter i England på dejligt hotel i skønne omgivelser. Bølgende landskaber og idylliske byer Gislevs stemningsfulde busrejse til England bringer dig til det smukke område omkring Cotswolds, hvor vi skal bo på majestætiske Bowden Hall fra 1770 beliggende i en 5 hektar stor park med smukke udsigter. Hotellet er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til blandt andet Cotswolds bløde bakker og hyggelige byer samt Bath, Englands måske smukkeste by med honningfarvede huse og en imponerende klosterkirke. Du kommer også til  universitetsbyen Oxford, hvor en stor del af den britiske elite er uddannet og til Shakespeares blomstrende fødeby, Stratford-upon-Avon. I Bristol viser rejselederen dig det nye område omkring havnen og kanalerne med  masser af liv og hyggelige caféer. Der bliver god tid undervejs til at nyde den engelske livsstil, f.eks. med en kop Cream Tea, et godt glas gin eller en pint på en af de mange pubber. Velkommen til Idylliske England.  
2 rejser næste tur 21 september
Normandiet og Bretagne
Bustur til Normandiet Flot busrejse i 4-stjernet bus til Normandiet og Bretagne, hvor du mærker historiens vingesus i selskab med vores erfarne rejseleder. Oplev det bedste af Normandiet med Gislev Lige siden vikingehøvdingen Rollo og mændene fra nord gjorde deres indtog for mange år siden, har Normandiets vidtstrakte landskaber, grønne enge og stejle klinter udøvet en stor tiltrækningskraft på os danskere. Gislevs roste program har samlet alle de bedste oplevelser, der byder på charmerende byer, smukke køreture og spændende højdepunkter hver dag. Hertil kommer udflugt til det flotte kloster på klosterøen Mont-Saint-Michel, som ligger smukt på en tidevandsø og smagning af de lokale specialiteter. Overalt mærker du historiens vingesus som på torvet i Rouen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet og ikke mindst på den bevægende udflugt til invasionskysten, hvor allierede styrker gik i land d. 6. juni 1944. Det hele opleves med vidende dansk rejseleder. Glæd dig til 10 dage fyldt med spændende oplevelser.
6 rejser næste tur 7 juni
Sydenglands smukke haver
Flot busrejse til Sydengland Er du fristet af Sydenglands smukke natur, blomstrende haver og historiske palæer, har du meget at glæde dig til på denne rejse til Kent i den sydøstlige del af landet. Vi bor i Eastbourne på den engelske sydkyst og tager på udflugter til nogle af Englands flotteste haver. En flot og farverig rejse, der byder på vinsmagning samt et væld af sydengelske nuancer og blomster i flor.
2 rejser næste tur 10 august
Sommer på Ærø og Als
Ny flot busrejse til Ærø og Als Alt er vand ved siden af Ærø, siger de stolte ærøboere om deres dejlige ø. Og ja, næsten overalt på øen kan du se vand til mindst en af siderne. Oplev det lille ø-samfund som emmer af ro, idyl og gode historier. I Marstal bliver du budt hjerteligt velkommen af vores hotelvært og det servicemindede personale, som sørger for et dejligt ophold i hotellets skønne rammer. På ferieøen Als - den 7. største ø i Danmark, finder du historie overalt, hvor du bevæger dig – og dykker du ned i områdets historie kan du ikke undgå krigen i 1864 og 1. Verdenskrig, som begge satte sit eftertryk på denne del af landet. Du bor centralt i Sønderborg og her kan du shoppe, nyde det rolige caféliv eller slentre gennem den gamle bydel med de små huse, besøge Sønderborg Slot eller blot slappe af på hotellet. Gislevs kørende rejseleder er lokal ekspert og viser dig de to perler i en og samme rejse.
1 rejse 4 august
Sydfrankrigs herligheder
Livsnydelse og oplevelser på stribe i Sydfrankrig Gislev har samlet det bedste af Sydfrankrig og Provence i én og samme rejse. Her findes skøn natur med smukke vinmarker og bløde bjerge, der gemmer på den ene skønne landsby efter den anden. Du bor 5 nætter på et dejligt hotel med pool lige uden for den hyggelige by Beaucaire.  Vores hotel er et godt udgangspunkt for spændende udflugter til de små indbydende byer med charme og provencalske markeder. Vi tager på udflugt til den fascinerende romerske akvædukt Pont du Gard, til Van Goghs Arles samt til vinsmagning i Chateauneuf-du-pape. Vi har krydret rejsen med spændende oplevelser på ud- og hjemrejse: Ophold i idylliske Annecy for foden af Mont Blanc. Vinbyen Beaune i Bourgogne og besøg i skønne i Alsace med bindingsværkshuse og stemning. Glæd dig til 10 dage i godt selskab med det bedste fra Sydfrankrig.
3 rejser næste tur 23 august
Paris - Byernes By
Busrejse til Paris  Paris er kunstens, lysets og kærlighedens by – en enorm inspirationskilde for alle besøgende. På hvert gadehjørne åbenbarer der sig nye oplevelser og en spændende historie – og man forstår hvorfor Hemingway skrev bogen: ”Der er ingen ende på Paris”. Gislev giver dig alle de store oplevelser i Byernes By Glæd dig til en dejlig ferie i en af Europas smukkeste storbyer. Gislevs roste program viser dig byens største seværdigheder i selskab med en af vores erfarne rejseledere. Der bliver også god tid på egen hånd til byens mange attraktioner, berømte museer og indbydende cafeer. En aften har du mulighed for at deltage i en hyggelig fællesspisning på et typisk parisisk brasserie med efterfølgende sejltur på Seinen forbi alle de storslåede monumenter. På udvalgte afgange besøger vi Solkongens prægtige slot i Versailles eller det eventyrlige Disneyland. Med en overnatning på udrejsen ankommer du frisk og udhvilet til Paris, hvor vi bor alle nætter på pænt hotel med gode faciliteter og nær Metrostation, så du får alle muligheder i Byernes By.
4 rejser næste tur 29 juni
Prag - Den Gyldne Stad
Storbyferie i Prag Tag med Gislev på Danmarks bedste busrejse til Prag. Vi har mere end 30 års erfaring med byen, og vores dygtige og erfarne rejseledere gør byrundturene unikke, så selv gæster som tidligere har været i Prag, også får noget ud af turen. Byrundturene, både til den gamle bydel og til det historiske borgområde, Hradcany, er inkluderet i prisen og giver dig en god fornemmelse af byen. Derudover tilbyder vi en mulighed for at deltage i en festlig tjekkisk folklore-aften samtidig med at der også er god tid på egen hånd til egne oplevelser.  Velkommen til Prag - byen du kan besøg igen og igen Prag byder på utallige muligheder for at opleve både klassiske seværdigheder, charmerende kvarterer og floden Moldau, som slynger sig flot gennem byen. På den vestlige side strækker Prag sig stejlt op mod borgområdet Hradcany med den maleriske bydel Malá Strana. På den østlige side finder du den gamle hyggelige bydel med det jødiske kvarter Josefov og den smukke rådhusplads, hvorfra gaderne spreder sig ud med restauranter, caféer og butikker. Flere steder er det muligt at komme til klassisk koncert - Mozart, Bach og Vivaldi er nogle af favoritterne. Derudover er Tjekkiet meget kendt for deres øl. Den tjekkiske jord har båret humle i tusind år og om sommeren nydes det gode øl udendørs overalt i Prag. Hertil kommer Tycho Brahe som endte sine dage i Prag, hvor han ligger begravet i Teynkirken. Med Gislev får du flere byrundture rundt i Prag, hvor historie, kultur og kendte bygningsværker går op i en højere enhed. Velkommen til skønne oplevelser i Prag – Den Gyldne Stad.
4 rejser næste tur 7 juli
Østrig og Schweiz
Rejse med oplevelser i Tyskland, Østrig og Schweiz Tag med på denne spændende rejse med flotte udflugter i Tyskland, Østrig og Schweiz. Alle udflugter er inkluderet og vi bor på samme gode 4-stjernede hotel i Feldkirch alle nætter. Her er der sørget godt for os med god mad og aftenunderholdning, og vi kan nyde dagens udflugter i de naturskønne lande. Feldkirch ligger godt og lunt i Østrigs nord-vestlige hjørne. Vi har Bodensøen indenfor rækkevidde og kort afstand til flotte oplevelser i tre dejlige lande. Du skal opleve østrigsk gemütlickheit, majestætiske bjerge i Schweiz samt middelalderbyen Rothenburg i Tyskland. 
2 rejser næste tur 15 juni
Sydfrankrig – Biscayen – Pyrenæerne
Rejse til Biscayen og Pyrenæerne i Sydfrankrig Tag med på vores populære rejse til det sydvestlige Frankrig, som har det hele. Smuk og betagende natur, majestætiske bjerge, frodige vinmarker og spændende middelalderbyer. I Bordeaux viser rejselederen dig, hvorfor byen i århundreder har været centrum og korsvej for europæisk handel, og der bliver også tid til at køre ud i vinmarkerne og smage på den fyldige vin fra Saint Émilion. Vi bor en nat i middelalderbyen Cahors og skal naturligvis smage på den berømte rødvin fra Chateau Cayx. Undervejs gør vi stop i katolikkernes pilgrimsby Lourdes, som blev berømt for sin kilde med helbredende kraft, og i Pyrenæerne oplever vi storslåede naturscenerier. Vi bor 3 nætter i dejlige Saint Jean de Luz, smukt beliggende lige ud til Biscayen. Der bliver tid til at nyde byen, men også til en afstikker til baskerbyen San Sebastian i Spanien. Velkommen til en flot og alsidig rundrejse til det uspolerede og autentiske Sydvestfrankrig
2 rejser næste tur 1 september
Alsace og Rhinen
Rundrejse til Alsace og Rhinen På denne rejse til Alsace og Rhinen får du en skøn kombination af blomstrende Alsace med hyggelige byer samt den berømte vinrute, vinbyen Rüdesheim med den festlige gade Drosselgasse og de mange vinmarker på skråningerne af Rhinen. Busrejse til Alsace og Rhinen med vinmarker og hyggelige byer Spændende og oplevelsesrig rejse til de smukke landskaber og gode vine i Alsace. Vi besøger de skønne byer Strasbourg med den gotiske katedral og hyggelige pladser samt Colmar med det charmerende område La Petite Venise. Flot køretur på vinruten, hvor vinmarkerne ligger side om side mellem de små charmerende landsbyer og besøg hos en producent af de skønne Alsace-vine. Vi hører om produktionen og smager på den populære vin. Fra Alsace kører vi til Tyskland, hvor vi krydser Rhinen ved Bingen og fortsætter til 2 nætter i den berømte by Rüdesheim i Rhindalen, hvor vin, livsglæde og en vidunderlig stemning for længst har fået overtaget. Du får tid til en flot sejltur på Rhinen mellem borge og vinmarker samt tid til at nyde den specielle stemning i Drosselgasse. Velkommen på Gislevs rejse til Alsace og Rhinen.
7 rejser næste tur 29 juni
Eventyr på skinner i Norge
Togrejse i Norge Bergensbanen og Flåmsbanen er ikke uden grund to af verdens mest berømte togstrækninger. De byder på natursceneri, der kan give gåsehud på selv en varm sommerdag. Her kan du opleve Norges dramatiske og varierede landskaber med skovklædte dale, fjeldsider, glitrende fjorde og vandfald. Vi krydrer de storslåede naturoplevelser med besøg i den norske hovedstad Oslo og i betagende Bergen. Velkommen til naturskønne Norge.
3 rejser næste tur 9 juni
Sorrento og syditalienske perler
Flyrejse til Sorrento Med Mar Hotel Alimuri som dit solrige springbræt, kan du både slappe af og nyde Middelhavets klare vand samtidig med, at du har områdets mange seværdigheder inden for rækkevidde. Sorrento by nås nemt med hotellets gratis bus. Her kan du betragte livet fra en af de hyggelige caféer på byens samlingspunkt, Piazza Tasso. De smalle gader i den historiske bydel emmer af atmosfære og frister med farverige butikker og velsmagende italiensk is. Tag med på udflugt til Amalfikysten, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Oplev bjergtagende udsigter på øen Capri, der kombinerer romerske ruiner og designerbutikker. Mærk historiens vingesus i Pompei og kom tæt på de lokale, når vi besøger en økologisk Agriturismo. Du vælger selv, hvad dagen skal byde på, og kan lade oplevelserne sætte sig, mens du nyder skæret af solnedgangen fra hotellets terrasse. Velkommen til La Dolce Vita - Syditaliens søde liv.
5 rejser næste tur 10 maj
Sorrento og syditalienske perler
Flyrejse til Sorrento Med Mar Hotel Alimuri som dit solrige springbræt, kan du både slappe af og nyde Middelhavets klare vand samtidig med, at du har områdets mange seværdigheder inden for rækkevidde. Sorrento by nås nemt med hotellets gratis bus. Her kan du betragte livet fra en af de hyggelige caféer på byens samlingspunkt, Piazza Tasso. De smalle gader i den historiske bydel emmer af atmosfære og frister med farverige butikker og velsmagende italiensk is. Tag med på udflugt til Amalfikysten, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Oplev bjergtagende udsigter på øen Capri, der kombinerer romerske ruiner og designerbutikker. Mærk historiens vingesus i Pompei og kom tæt på de lokale, når vi besøger en økologisk Agriturismo. Du vælger selv, hvad dagen skal byde på, og kan lade oplevelserne sætte sig, mens du nyder skæret af solnedgangen fra hotellets terrasse. Velkommen til La Dolce Vita - Syditaliens søde liv.
2 rejser næste tur 9 juli
Ischia - Napolibugtens grønne ø
Flyrejse til Ischia Ischia kaldes ofte i folkemunde for Isola Verde, den grønne ø. Den frodige vulkanø byder på subtropiske haver, gyldne sandstrande og charmerende småbyer. Hertil kommer helsebringende kurbade og varme kilder, der efter sigende gør kvinderne smukke og giver et langt og sundt liv. En ferieperle, der har tiltrukket besøgende siden romertiden. Øens hovedby er udgangspunktet for din ferie. Byen strækker sig langs det azurblå Middelhav med et rigt handelsliv, hyggeligt havnemiljø og historiske bygninger. Du får også mulighed for at besøge den maleriske naboø Procida, der med sin skønhed har været kulisse i utallige film. En rejse hvor du oplever det livlige Syditalien og får mulighed for at forkæle krop og sjæl.
2 rejser næste tur 26 september
Efterårskrydstogt på Mosel og Saar
Nyt flodkrydstogt på Mosel og Saar Dette nye flodkrydstogt på Mosel og Saar er for dig, der holder af et roligt rejseforløb med store kultur- og naturoplevelser undervejs. Vi sejler med det moderne og komfortable skib MS Princess, hvorfra du kan nyde efterårets varme nuancer, når vi følger flodernes snoede løb gennem kendte vinregioner og idylliske landskaber. Vi besøger en perlerække af charmerende tyske byer, ligesom vi tager på spændende udflugter til Luxembourgs hovedstad og det ikoniske Saar Loop. Vi skal også dykke ned i nogle af de lokale traditioner inden for både klokkestøberi og dyrkning af de populære riesling-vine, som vi naturligvis skal smage på. Der venter dig en skøn rejse med en herlig blanding af livsnydelse på skibet og kulturoplevelser til lands, når vi følger rejselederen på hele fire inkluderede byrundture i de historiske byer, der dukker op på vores vej. Velkommen ombord.
1 rejse 14 oktober
Maleriske Montenegro og Dubrovnik
Flyrejse til Montenegro og Kroatien Allerede i de tidligere forårsmåneder er klimaet mildt og solrigt i Montenegro, og det gode vejr fortsætter langt hen på sensommeren. Dermed er der lagt op til en skøn rundrejse i det smukke land, der frister med gamle fæstningsbyer, en indbydende Adriaterhavskyst, dejlige strande og en rig kulturarv, der gennem tiden er blevet opflasket af mange forskellige kulturer og styrer. På denne rejse besøger vi flere historiske byer, herunder både den nuværende og den gamle hovedstad, ligesom vi bliver betaget af den blændende natur i Durmitor National Park og ved den maleriske Kotorbugt. På vores rejse gennem landets flotte, bjergrige natur ser vi bl.a. den ikoniske Tara-bro, det berømte Ostrogkloster og nogle af landets smukkeste vandfald. Der bliver også tid til at smage på de montenegrinske vine og lokale delikatesser. På turens ud- og hjemrejse gæster vi Kroatiens smukkeste by Dubrovnik med overnatning i den lille naboby Mlini.  
1 rejse 14 oktober
Flybillet til Napoli t/r
Planlæg selv din ferie ved Napolibugten Med en flybillet til Napoli i Syditalien kan du selv planlægge en ferie fyldt med det, du helst vil opleve. Storbyferie i Napoli Hvis du er interesseret i kunst og historie, så er Napoli et sandt mekka. Du kan blandt andet opleve Det Nationale Arkæologiske Museum (Museo Archeologico Nazionale) og verdens ældste opera, Theatro San Carlo og Castel dell'Ovo. Syditalienske Napoli er desuden kendt som byen, hvor pizzaen blev opfundet, så selvfølgelig må du ikke gå glip af verdens bedste pizza. Bestig vulkanen Vesuv og mærk historiens vingesus i Herculaneum og Pompeji  Tæt på Napoli finder du ruinbyerne Herculaneum og Pompeji. Det er en stor oplevelse at gå rundt i de udgravede gader, besøge husene og virkelig mærke historien. Nordvest for Pompeji kan du bestige vulkanen Vesuv, der i år 79 e.Kr. dækkede Pompeji og Herculaneum i et tykt lag aske. Planlæg selv din ferie ved Napolibugten Med en flybillet fra Odense, Aarhus eller Billund til Napoli vælger du selv, om du vil nyde en storbyferie i Napoli, om du vil opleve naturen, de skønne strande og klippebyerne langs kysten eller en kombination af det hele. Hvis du ønsker at leje en bil og køre langs kysten, kan vi blandt andet anbefale dig at besøge Sorrento, Positano og øen Capri.
10 rejser næste tur 3 maj
Portugals højdepunkter
Rundrejse i Portugal Flot og alsidig rundrejse fra det grønne nord ved Porto og floden Douro til hovedstaden Lissabon, der er én af Europas smukkeste storbyer. Portugal er rig på naturskønne landskaber, spændende historie samt stemningsfulde byer og frister med sødmefuld portvin og stolte traditioner. Gå på opdagelse i Coimbra med ét af Europas ældste universiteter, pilgrimsbyen Fatima og lyt til tonerne af den portugisiske sjæl i den traditionsrige Fado.  
3 rejser næste tur 10 juni
Sydspanien - Andalusien
Rejse til Andalusien Tag med på rejse til nogle af Andalusiens mest spændende byer - Córdoba, Ronda, Granada og Sevilla.  Klassisk rundrejse til Andalusien – en af Spaniens mest tiltalende regioner, der har nydt godt af de enorme rigdomme, som den spanske flåde bragte med sig fra kolonierne. Her ligger den ene charmende by efter den anden med fantastiske bygningsværker, imponerende paladser og et passioneret folkeliv. I Andalusien har den arabiske mystik i århundreder gået hånd i hånd med sydeuropæisk charme, og har kastet en rig og fascinerende historie af sig. Det hele krydres med smagfulde lokale tapas, god sherry og lyden af temperamentsfuld flamenco. Du bor på hoteller med central beliggenhed, så du får det bedste udgangspunkt for at opleve Andalusiens største seværdigheder. Velkommen til en oplevelsesrig rundrejse i det solrige Sydspanien.
4 rejser næste tur 7 september
Trasimenosøen og Umbriens perler
Rejse til Umbrien Spændende rejse med mulighed for at gå på opdagelse i den lille, måske lidt oversete region, der har så meget at byde på. Flotte landskaber, vidunderlige middelalderbyer, velsmagende lokale produkter og stolte traditioner. Midt i den Italienske støvle ligger den for mange uopdagede naturskønne region Umbrien. Det frodige landskab med bløde grønne bakker, smukke dale, floder og frodige skove gør straks indtryk. Her er ikke langt mellem eventyrlige middelalderbyer, der smyger sig over bjergskråninger. Glæd dig til oplevelser i Assisi, fødebyen for den hellige Frans af Assisi, der grundlagde Franciskanerordenen. Umbriens hovedstad Perugia frister udover chokolade med hyggelige krogede gader, og i Orvieto kan du mærke historiens vingesus i de underjordiske labyrinter. Omgivet af vinmarker og olivenlunde ligger Italiens fjerdestørste sø, Trasimenosøen, hvor du skal bo i charmerende Passignano sul Trasimeno. Du oplever søen til lands og til vands, når vi på en sejltur besøger Isola Maggiore. Gå på opdagelse i den interessante historie helt tilbage til etruskerne og ikke mindst i det lokale køkken, hvor omdrejningspunktet er regionens mange lokale produkter og vine. Velkommen til en smagfuld bid af Italien.
2 rejser næste tur 25 august
Vinhøstrejse i Italien
Vinrejse til skønne Italien Der venter skønne vinoplevelser på denne rejse til det smukke Toscana med bølgende landskaber og hyggelige vingårde. Vinsmagningsprogrammet er alsidigt og repræsenterer nogle af Italiens mest populære vinområder. Vi bor fem nætter på et godt hotel i kurbyen Chianciano Terme i hjertet af Toscana. Herfra tager vi på udflugter i området og besøger vinbønder, der formidler deres viden om vinene og landet med sjæl og entusiasme. Vinstederne varierer fra gamle etruskerkældre til lokale vingårde med maleriske udsigter. Undervejs spiser vi en skøn middag med vin til maden på et italiensk landsted. Vi besøger fynske Janne, som introducerer os til sine liflige Brunello-vine serveret i smukke omgivelser og i skønt samspil med lokale delikatesser. Hos den vinkyndige professor Fabio får vi et grundigt indblik i selve fremstillingsprocessen, før han henter et par af de gode flasker op fra den gamle etruskiske vinkælder. Ved Gardasøen nyder vi endnu en vinsmagning på en vingård. Der bliver også tid til besøg i Greve in Chianti, Siena, Pienza, Cortona og Castiglione del Lago - nogle af Toscanas mest charmerende og maleriske byer. Glæd dig til ti dage med gode vinoplevelser - og plads i bussen til vinkøb.
4 rejser næste tur 6 september
Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 5 dage
Busrejse til Bornholm Populær rejse til Danmarks dejligste ferieø. Små charmerende byer med hyggelig atmosfære. Du vil opleve en varieret natur med stejle klipper, skove, søer, klitter og sandstrande. Bornholm er et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Hver dag byder på nye skønne udflugter. Vi bliver godt modtaget på vores hotel ved Balka Strand. Her spiser vi god mad, nyder den skønne have og ikke at forglemme den flotte sandstrand. Vi oplever Hammershus, Almindingen, Helligpeder, Våde Ovn og meget mere. Vi skal også besøge Østerlars Rundkirke, den største og flotteste rundkirke på øen. Og så skal vi på røgeri i Svaneke. Du skal unde dig selv en Sol over Gudhjem med en liflig snaps til.
1 rejse 14 oktober
Bornholm - Danmarks dejligste ferieø - 6 dage
Ferie på Bornholm Klippeøen Bornholm er Danmarks dejligste ferieø og velsignet med flere solskinstimer end resten af landet, så der er ikke noget at sige til, at mange vender tilbage år efter år. Vores hotel Balka Strand sørger for god mad, dejlige omgivelser og hyggelig bornholmsk stemning tæt ved vandet. Hertil kommer flotte landskaber, en masse seværdigheder og ikke mindst lækre delikatesser. Øen har deres egne specialiteter, så måske skal du nyde en sol over Gudhjem eller en god øl fra Svaneke Bryggeri. Med Gislev oplever du alle de kendte seværdigheder som Hammershus, hyggelige Gudhjem, Dueodde med det fine kvartssand, Ekkodalen, mulighed for at se Christiansø og meget mere. Bornholm er en dansk favorit, og Gislev har mere end 40 års erfaring med rejser til den dejlige solskinsø. Glæd dig til at nyde nogle skønne dage på solskinøen.
9 rejser næste tur 2 juni
Sensommer i Crikvenica
Flyrejse til Crikvenica og Zagreb På denne spændende, nye rejse venter der dig en skøn blanding af kroatisk kystbyliv og kulturoplevelser i hovedstaden Zagreb. Vi begynder med fem nætter på et dejligt hotel med gode faciliteter og beliggenhed tæt på havet i kystbyen Crikvenica, der er kendt for sine smukke strande og krystalklare vand. Herfra tager vi på udflugter til bl.a. naboøen Krk, der frister med små, charmerende middelalderbyer, spændende historie og ikke mindst gode vine, som vi smager hos en lokal vinbonde. Vi stikker også til søs i det azurblå Adriaterhav blandt de mange smukke øer, ligesom vi naturligvis får god tid undervejs til at nyde hotellet og vores charmerende værtsby. På vejen mod Zagreb på rejsens femtedag oplever vi de mange søer og flotte vandfald i Plitvice Nationalpark. Vi har de sidste to overnatninger i Zagreb, hvor vi på en byrundtur med en lokalguide oplever det bedste af Kroatiens charmerende hovedstad. 
8 rejser næste tur 23 september
Nordtyske Perler
Busrejse til Nordtyskland Flot rejse til et uopdaget hjørne af Tyskland, hvor hver dag byder på spændende oplevelser, smukke køreture og charmerende byer. I Altes Land blomstrer frugttræerne mellem de gamle bondegårde, græssende køer og idylliske bindingsværksbyer. Oplevelserne står i kø når vi besøger den yderst charmerende by Bremen med masser af liv og seværdigheder. Bremerhaven byder på maritim stemning, rekreative områder, shopping og et væld af spændende museer. I Papenburg besøger vi Meyers skibsværft, som søsætter nogle af verdens mest luksuriøse krydstogtsbåde. På vej hjem sejler vi over Elben til Glückstadt, der blev grundlagt af Christian 4. Se frem til fem spændende dage med hygge og oplevelser - det bliver ikke kedeligt.
6 rejser næste tur 10 maj
Lago Maggiore
Rejs til smukke Lago Maggiore i Italien I den nordlige del af alperegionen Piemonte ligger Italiens andenstørste sø Lago Maggiore som en stolt og vild perle omkranset af en storslået natur skabt af fortidens gletsjere. Klimaet er mildt året rundt, så området bugner af vinmarker, oliventræer, palmer og frodige haver. Majestætiske sneklædte bjergtinder troner i baggrunden, og i klart vejr er søens nordlige del jadegrøn, mens den sydlige er fuldstændig blå. Det milde klima og en fantastisk smuk beliggenhed har tiltrukket og begejstret haveentusiaster, kunstnere, liebhavere m.fl. gennem århundreder. Overdådige barokslotte og palæer, prangende parkanlæg og eksotiske botaniske haver ligger som perler på en snor, vegetationen er frodig og farverig, og de hyggelige små byer langs søen emmer af charme og idyl. Vi bor på Hotel Moderno i Stresa, en charmerende havneby med et dejligt sydlandsk miljø. Farverige gamle bygninger og et utal af små stræder og piazza’er indgår i skøn forening med moderne forretninger, fristende caféer og et levende havnemiljø. Hotellet ligger ideelt, lige ud til søpromenaden og tæt på byens centrum. En perfekt base for vores ophold med nem adgang til de spændende udflugtsmål. Gør som Goethe, Hesse og Hemingway; lad dig overvælde af det stille og betagende landskab ved Lago Maggiore.
3 rejser næste tur 6 juli
Østrig - Abtenau
Busrejse til Salzburgerland Salzburgerland er kendt for sin kulturelle rigdom, historiske arv og betagende natur, der om sommeren er et paradis med naturskønne dale, majestætiske bjerge og spejlblanke søer. På denne rejse oplever du de skønne omgivelser med fast base på et familiedrevet, 4-stjernet hotel centralt i Abtenau. Undervejs tager vi på udflugt til St. Wolfgang, hvor du kan lade dig betage af St. Wolfgangsee på en afslappende sejlads, ligesom du kan glæde dig til at nyde den hyggelige atmosfære på almen med underholdning af lokale tyrolere. Ud over sit billedskønne natursceneri er området også rigt på historie, slotte og imponerende bygningsværker, hvilket du har mulighed for at opleve i maleriske Hallstatt og på besøg på borgen Hohenwerfen. Undervejs krydrer vi oplevelserne med god østrigsk mad og afslappende stunder på vores gode hotel. 
3 rejser næste tur 13 juli
Kulturskatte på det græske fastland
Flyrejse til det kulturrige Grækenland I Grækenland går de utallige kulturskatte hånd i hånd med det dejlige klima og det berømte køkken, der frister på hver en hyggelig, lille taverna. På denne rejse bliver der rig lejlighed til at nyde de græske herligheder, når vi går på opdagelse i fastlandsregionen, Epirus. De første fem dage står i kulturoplevelsernes tegn med besøg ved de verdensberømte og UNESCO-beskyttede Meteora-klippeklostre, maleriske bjergbyer og antikke ruiner fra oldtidens Grækenland.   Selvom kulturen selvsagt er i højsædet her i antikkens hjemland, oplever vi også masser af skøn natur. På udflugterne kører vi gennem regionens grønne bjerglandskaber, besøger ældgamle grotter og gør holdt ved udsigtspunkter højt oppe over landskabet med spektakulære udsyn over den dybe Vikoskløft. På denne første del af rejsen bor vi i regionens hovedby Ioannina ved Pamvotidasøens bred, hvorefter vi har rejsens sidste to hele dage til at nyde feriestemningen i kystbyen Preveza. Alt i alt en spændende rejse med masser af græsk mytologi, antikke seværdigheder og dejlig, sydlandsk feriestemning. 
2 rejser næste tur 6 september
Rügen - Østersøens perle
Busrejse til Rügen Rejs med til Tysklands største ø, der er kendt for sin smukke natur med stejle kridtklinter og flotte sandstrande. Vi viser dig Rügen fra nord til syd, når vi besøger de mondæne badebyer Sellin og Binz og rejser med tog mod Kap Akona. Fra Sassnitz står vi til søs, så vi fra vandet får et godt vue til øens imponerende kridtklinter. Undervejs kan du også tage på en tur gennem skove og enge med det legendariske damptog Rasender Roland. Vi bor på Parkhotel Rügen i byen Bergen, der med sine fine faciliteter og beliggenhed er et godt udgangspunkt for nogle dejlige dage ved Østersøen.
2 rejser næste tur 18 august
Vandreferie ved Zell am See
Ny vandrerejse til Østrig Velkommen til Østrigs spektakulære og bjergrige natur. Her, midt i de naturskønne omgivelser, oplever du en af Østrigs hyggeligste byer Zell am See, der med sin smukke beliggenhed ved den krystalklare Zeller See er et populært rejsemål for vandreturister.  Vi bor i den nærliggende by Bruck på Hotel Lukashansl, hvor vores hotelværtinder Riki og Sissi sørger for god forplejning og et dejligt ophold. Et herligt sted at slappe af efter rejsens hele fire vandreture, som bringer os godt rundt i områdets vidunderlige natur. Vi følger den samme lokalguide på alle vandringerne, og han tager os med gennem skove, enge og kløfter til brusende vandfald og bjergplateauer, hvor der venter os nogle bjergtagende udsigter over nogle af Østrigs smukkeste naturscenerier. Så snør vandreskoene, og kom med på en uforglemmelig vandreferie i et af Europas smukkeste lande. 
2 rejser næste tur 6 juni
Sorrento på egen hånd
Ferie i Sorrento på egen hånd På denne rejse bestemmer du helt selv, hvad din ferie skal indeholde og området har rigtigt meget at byde på. Du flyver med direkte fly fra Billund eller Odense til Napoli eller fra Aarhus via Odense, og bor ved stemningsfulde Sorrento på 4-stjernet hotel. Sorrento er en eftertragtet ferieby med et skønt klima og en venlig samt gæstfri befolkning. Her kan du nyde stemningen i de hyggelige gader, hvor du, blandt andet i den historiske bydel, finder et væld af specialforretninger, der sælger kystens populære specialiteter såsom olivenolie, citronlikøren Limoncello og smagfulde krydderier. Går du på opdagelse, vil du opleve smukke udsigtspunkter over det glitrende blå Middelhav, parker fyldt med citron- og appelsintræer og små hyggelige torve. Området er også kendt for det gode italienske køkken. Nyd en ægte Napolitansk Pizza eller forkæl dig selv med en ekstra god middag på en af områdets Michelin restauranter. Denne rejse, uden rejseleder og udflugtsprogram, er ideel til dig, der har besøgt området før eller blot ønsker friheden til selv at bestemme. Du bor på et af vores gode hoteller i Sorrento området.  Hotelnavn oplyses 14 dage før afrejse.
9 rejser næste tur 10 maj
Skotland på kanten
Flyrejse til grænselandet og Edinburgh Der venter dig en spændende blanding af Edinburghs seværdigheder og sydskotske hemmeligheder på denne nye rejse til kiltens hjemland. Vi begynder rejsen i den sydskotske by Dumfries, hvor vi bor centralt på et dejligt hotel med tid til at nyde de gode faciliteter indimellem de spændende dagsudflugter. Vi udforsker den spændende lokalhistorie, når vi besøger historiske herregårde, gamle markedsbyer, slotte samt Skotlands mest romantiske by, hvor kærligheden har blomstret siden midten af 1700-tallet. Vi tager også en sviptur over grænsen til England for at se Hadrians Mur.  På femtedagen tager vi afsked med grænselandet og kører til Edinburgh, hvor vi runder af med to overnatninger centralt i byen. Vi har en hel dag til at tage på byrundtur med rejselederen i skotternes pragtfulde hovedstad, hvor vi ser de ikoniske seværdigheder, mærker den interessante blanding af nyt og gammelt på The Royal Mile og også får tid til egne oplevelser i den historiske by. Glæd dig til et fascinerende møde mellem det autentiske grænseland og skotsk storbyliv. 
2 rejser næste tur 16 september
Siciliens juveler
Ny flyrejse til skønne Sicilien Lad Middelhavets største ø fortrylle dig med sin skønhed, passionerede folkeliv og gæstfrihed. Med udgangspunkt i den charmerende ferieby Giardini Naxos med de indbydende strande skal vi opleve Siciliens betagende naturscenerier, skønne byer og overdådige kulturarv. En rejse med tid til fordybelse, afslapning og egne eventyr på den populære ø.   Vi lander i Napoli, hvorfra vi tager på en billedskøn togtur med pladser på business class langs kysten mod Sicilien. Efter at have krydset Messinastrædet indlogerer vi os for de kommende seks nætter i den charmerende, lille ferieby Giardini Naxos. Her finder du masser af små hyggelige restauranter og butikker langs den flere kilometer lange strandpromenade. Den kendte bjergby Taormina ligger blot få kilometer væk. Vi skal på byrundtur med rejselederen i den smukke by, men vil du også besøge den på egen hånd, kan du tage lokalbussen, der kører i gåafstand fra hotellet. Derudover byder rejsen på udflugter til Catania, den sicilianske hovedstad Palermo samt Europas største Vulkan, Etna, der knejser over den skønne ø. Velkommen til Sicilien.
1 rejse 10 oktober
Mosel
Busrejse til Mosel Floden Mosel snor sig mellem de stejle vinbjerge, små kystbyer og grønne bakker med gamle borge på skråningerne i dette skønne område af Tyskland. På denne rejse oplever vi det idylliske sceneri fra første parket. Vi bor i kystbyen Bernkastel-Kues, og undervejs krydrer vi feriedagene med spændende udflugter til Trier, Cochem og Traben-Trarbach, hvor vi smager de lokale vine. Glæd dig til en behagelig busrejse med godt selskab og en dansk rejseder på hele turen.
5 rejser næste tur 7 juli
Berlin 5 dage
Busrejse til Berlin Velkommen til Berlin - en af Europas mest populære hovedstæder.  Få landes hovedstad kan måle sig med Berlins mange attraktioner Som vi begiver os gennem Tysklands pragtfulde hovedstad, fortæller hvert et gadehjørne en flig af byens rige og dramatiske historie. Uanset om det er dit første eller femte besøg, så viser Gislevs rejseleder dig nye sider af byen, de største seværdigheder og det seneste nye. Fra øst til vest vil du opleve et blomstrende kulturliv og et væld af spændende museer. Hertil kommer det gode tyske øl, hyggelige stræder og charmerende cafémiljø. Vi bor på et pænt hotel på populære Kurfürstendamm i et dejligt kvarter med caféer, eksklusive butikker og restauranter. Glæd dig til en perlerække af flotte oplevelser i fællesskab med Gislevs dygtige rejseleder. Wir sehen uns in Berlin.
4 rejser næste tur 7 juli
Dresden - 6 dage
Busrejse til Dresden Velkommen til Dresden - Tysklands Firenze, der er optaget på UNESCOs Verdensarvslisten. Byen ligger i Elbdalen og er en pragtfuld åben by med mange parker og flotte historiske bygninger. Dresden blev hårdt ramt af fortidens bombardementer, men et stort restaureringsarbejde har i dag genskabt Dresden som en af Europas førende kulturbyer. Glæd dig til at opleve en genopbygget Frauenkirche, pragtslottet Zwinger og den store Semperopera, der stråler på ny. I Sempergalleriet finder vi en af verdens betydeligste kunstsamlinger. De mange store og flotte bygningsværker gør Dresden til en af Tysklands smukkeste byer. Her kan du tage med på en spændende byrundtur med rejselederen til alle Dresdens store seværdigheder, nyde en flot sejltur på Elben og opleve den unikke natur med de enestående klippeformationer i Saksisk Schweiz. Fra vores hotel kan du nemt komme rundt til de mange spændende seværdigheder i Dresden eller gå på opdagelse i byens mange hyggelige butikker. Sidst men ikke mindst bliver der også mulighed for at nyde en flot klassisk koncert i Zwingers Wallpavillion. H.C. Andersen skrev om Dresden: "Fra Morgen til Aften tumlede jeg mig om, og hvert Øieblik saae jeg noget Nyt". Vi stemmer i, så glæd dig til et par skønne dage i Dresden.
5 rejser næste tur 7 juli
Harzen - 5 dage
Busrejse til Harzen Tag med til en af Tysklands mest populære feriedestinationer, hvor de hyggelige bindingsværksbyer ligger som perler på en snor i skønne omgivelser. På denne rejse besøger vi Quedlinburg, der med sine over 1.300 bindingsværkshuse er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Vi oplever også idylliske Wernigerode og kejserbyen Goslar, ligesom vi på panoramature kommer helt tæt på Harzens flotte og alsidige natur. Vi bor alle nætter hos den gæstfrie familie Maas i kurbyen Braunlage, der er et perfekt udgangspunkt for vores udflugter. Velkommen til evigt skønne Harzen.
4 rejser næste tur 21 juli
Harzen for solo-rejsende
Bustur for solorejsende til Harzen Denne nye, spændende rejse er for dig, der vil rejse alene og samtidig være i godt selskab med andre solo-rejsende. Der venter dig en herlig ferie i et af Tysklands mest kendte ferieområder, hvor de hyggelige bindingsværksbyer ligger som perler på en snor. Vi besøger Goslar, Quedlinburg og Wernigerode. Der bliver også tid til at dyrke fællesskabet, når vi skal smage den helende Feuerstein-bitter på det gamle apotek i Schierke samt nyde en aften med dans og musik på vores hotel. Glæd dig til en dejlig rejse med mange oplevelser i fællesskabets tegn, og hvor du undgår at skulle betale tillæg for enkeltværelse.
1 rejse 27 oktober
Kretas skønne kulturperler
Rejs med fly til ferieøen Kreta Grækenland kaldes ofte for den europæiske civilisations vugge, og på denne rejse oplever vi et utal af de historiske højdepunkter på den solbeskinnede ferieø Kreta. Vi rejser tilbage i tiden og oplever blandt andet Knossos-paladset, det venetianske Agia Triada-kloster, spedalskhedsøen Spinalonga, der også er en fæstnings-ø samt Sankt Johannes-grotten. Indimellem de store kulturoplevelser forkæler vi vores sanser med besøg på et mikrobryggeri og en lokal olivenolieproducent til et par smagsprøver på det autentiske Kreta.   I Grækenland er kulturoplevelserne i højsædet, men på denne rejse får du også rigelig tid til at fordybe dig i naturen og slappe af på de smukke strande, der har gjort Kreta til et af Europas mest tillokkende rejsemål. Glæd dig til en herlig blanding af indblik i antikkens Grækenland og rolige stunder i charmerende havnebyer, hvor der aldrig er langt til den næste hyggelige taverna.  
2 rejser næste tur 12 september
Opera i Verona
Fantastisk operarejse til Verona Mange kender Verona som stedet, hvor Romeo og Julies ulykkelige kærlighed blomstrede. For den kulturinteresserede byder byen dog på mere end Shakespeares berømte drama. På denne nye operarejse venter der os en enestående musikoplevelse under den norditalienske aftenhimmel i den gamle arena.   I hjertet af Verona, på den levende plads Piazza Bra, finder vi den berømte Arena di Verona, der sommeren igennem danner ramme om den ene vidunderlige opera efter den anden. Det er også herfra, den livlige og elegante gågade, Via Giuseppe Mazzini, starter. Pladsen er omgivet af fortovsrestauranter, hvor både lokale og turister nyder specialiteter fra Verona samt synet af den smukke arena, der blev opført for 2.000 år siden af de romerske herskere. Du kan vælge mellem tre forskellige operaer afhængig af afgangen og glæde dig til et dejligt ophold på et hyggeligt familieejet hotel i Verona. Som supplement til rejsens musikalske højdepunkt tager vi på udflugter til Garda og Iseo-søen samt til vinsmagning af de boblende Franciacorta-vine.   Uanset hvilken afgang du vælger, kan du se frem til en skøn operaforestilling samt nogle oplevelsesrige sommerdage i Verona og omegn. 
1 rejse 21 august
Syditalienske fristelser - Apulien fra syd til nord
Rundrejse i Syditalien Buongiorno og velkommen til en spændende rundrejse i den smukke region Apulien, der udgør hælen i den italienske støvle. Her er venligheden stor, og den naturlige skønhed er lige så betagende, som den er varieret. Hver dag byder på nye højdepunkter, charmerende byer og naturoplevelser i særklasse. Vi besøger populære attraktioner i nord og tager på nye spændende eventyr på hælespidsen, Salentohalvøen i syd, hvor Adriaterhavets bølger møder det Joniske Hav. Oplevelserne ligger som perler på en snor med Trullibyen Alberobello, de overvældende bygninger i Lecce og labyrintiske Ostuni med de smukke hvidkalkede huse. I Otranto bliver du mødt af en skøn udsigt ud over det azurblå hav. I dette frodige hjørne af Italien skal vi også smage på vin, oliven og nyde en frokost i autentiske omgivelser. Glæd dig til et møde med unikke byer, interessant kultur og ikke mindst smagen og duften af Syditalien.
3 rejser næste tur 12 maj
På solsiden af Toscana
Rejs med fly til Toscanas herligheder Toscana er berømt for sine stolte vintraditioner, bølgende bakker og flotte gamle byer, og på denne rejse oplever vi den smukke norditalienske region fra vores base på kysten ved Det Tyrrhenske Hav. Vi bor alle nætter i badebyen Tirrenia på et godt hotel, hvor der er både pool og privat strand, et ideelt sted for en afslappende sommerferie ved havet.  Undervejs udforsker vi områdets rige historie, hvor middelalderslotte, smalle historiefyldte gader og charmerende piazzaer sætter en helt speciel scene sammen med de smukke landskaber, der gemmer sig blandt sirlige vinmarker, cypresser og olivenlunde. Oplev blandt andet byerne Pisa og Lucca samt det UNESCO-beskyttede Cinque Terre-område, hvor de pastelfarvede byer på de stejle klippeskrænter udgør et spændende krydderi til de rolige stunder ved havet.   Glæd dig til en ferie i den enestående region der byder på kultur, kunst og sjældne monumenter fra både etruskernes og romernes storhedsperioder, hvor mægtige kunstneriske og videnskabelige personligheder som Dante, Leonardo da Vinci og Machiavelli har efterladt deres spor. 
4 rejser næste tur 5 september
Vidunderlige Wales
Flyrejse til Wales Kom med på en ny, spændende rundrejse i smukke Wales. Landet byder på et bjergrigt landskab fyldt med hyggelige middelalderbyer, bygningsværker fra tiden med romersk herredømme, smukke nationalparker og en betagende kyststrækning ud til Det Irske Hav. På denne rundrejse får du et alsidigt program med lige dele historiske landsbyer, middelalderborge, grønne nationalparker og masser af walisisk kulturarv. Undervejs skal vi bl.a. opleve byerne Caernarfon, Portmeirion og Chester. Vi skal på rundtur i hovedstaden Cardiff, hvor de moderne bygningsværker står i skærende kontrast til den ældgamle, keltiske klutur, waliserne i dén grad stadig bærer uden på tøjet. Vi skal også udforske kulminerne i Rhondda Heritage Park, der i midten af forrige århundrede tiltrak tusindvis af arbejdere fra både Irland, England og Skotland under Wales' opblomstring som kulnation. Og så skal vi på en historisk damptogstur gennem den enestående Snowdonia National Park. På hele rundrejsen bor vi på gode, trestjernede hoteller i de hyggelige landsbyer og i hovedstaden Cardiff. Her vil der være rig mulighed for at opleve den særlige, walisiske hjertevarme og gæstfrihed, der særligt kommer til udtryk på landets mange pubber, hvor keltiske sange og lokal fadøl går hånd i hånd.
2 rejser næste tur 18 august
Normandiet, Bretagne og Loire
Rundrejse med fly til Nordvestfrankrig Kombinér det historiske Nordvestfrankrig med kulturrigdommen i Loireregionen på denne  spændende rundrejse. Du rejser i selskab med en erfaren, dansk rejseleder, der tager dig med rundt i de tre fascinerende, franske regioner. Undervejs smager vi på de kulinariske traditioner, dykker ned i historier om alt fra vigtige slag under 2. Verdenskrig til vikinger, nationalheltinder og berømte malere, mens vi nyder de billedskønne køreture mellem højdepunkterne.   Vi begynder vores rejse i Normandiet, hvor vi har to overnatninger i den gamle vikingeby Rouen. Her byder dagene på byvandring i den historiske by, udflugt til Claude Monets have, hvor den kendte maler fandt inspiration til flere af sine værker, smagning på den lokale calvados-brændevin samt besøg i flere af områdets maleriske kystbyer. Vi tager også på en gribende udflugt til Invasionskysten, der i 2024 har 80-års jubilæum for landgangene under 2. Verdenskrig, ligesom vi naturligvis skal opleve det ikoniske vægtæppe i Bayeux samt klosterøen Mont-Saint-Michel.  I Bretagne, der bl.a. er kendt for sine smukke kyststrækninger og dramatiske historie, besøger vi to af regionens smukkeste middelalderbyer. Vi skal naturligvis også smage de berømte østers, som fiskerne i kystbyen Cancale har samlet i årtusinder.  Rejsen fortsætter ind i landet til den frodige Loiredal, der med sin mange smukke slotte og pæne middelalderbyer er udpeget som verdensarv af UNESCO. Vi bor i regionens hovedby Tours, hvor der bliver tid til at besøge to af Loires mest ikoniske slotte og flere af de gamle byer, der forputter sig i de grønne landskaber. Vi runder af med en afslutningsmiddag i Paris efter en stor bid af det historiske Nordvestfrankrig.
3 rejser næste tur 13 september
På eventyr i Bayerns alper
Busrejse til Bayern Ny spændende rejse til Bayern i det sydlige Tyskland, hvor hver dag byder på nye højdepunkter, charmerende byer og en vidunderlig natur. Rejsen foregår i et behageligt tempo, så der bliver tid til at nyde de blomstrende enge, rislende floder og de mange smukke alpetoppe. Med alle udflugter inkluderet er du sikret nogle uforglemmelige oplevelser såsom den spektakulære udsigt fra Zugspitze, eventyrslottet Neuschwanstein og ikke mindst de gæstfrie alpebyer, hvor du med garanti vil blive mødt af et hjerteligt Grüss Gott. I Bayern bor vi på det dejlige Riessersee Hotel i naturskønne omgivelser med mulighed for at vandre eller nyde hotellets gode wellness-område. Glæd dig til nogle dejlige feriedage i et af Tysklands mest indbydende ferieområder.
4 rejser næste tur 9 juni
England - Skotland - Wales
Flyrejse til 3 lande på De Britiske Øer Tag med på en flot treenighed af en rundrejse i Storbritannien med et væld af oplevelser i England,  Skotland og Wales. Rejsen byder på smukke landskaber, imponerende borge og prægtige monumenter fra Romertiden. Vi tager på spændende byvandringer og dykker ned i historien, der endda trækker tråde helt tilbage til de danske vikinger. Du kan blandt andet glæde dig til at gå på opdagelse i akademikerbyen Oxford, vikingebyen York og den skotske hovedstad Edinburgh, hvor du med to overnatninger får god tid til at snuse rundt i byen både med og uden rejselederen. Har du en svaghed for De Britiske Øers idylliske natur, kan du også glæde dig til en naturskøn sejltur på Lake Windermere samt en tur med damplokomotiv i nationalparken Snowdonia. Alt i alt venter der dig en berigende rejse, hvor vi følger i hælene på kendte forfattere, britiske premierministre og vigtige medlemmer af den britiske kongefamilie, ligesom vi kommer helt ned i øjenhøjde i de små fisker- og jernbanebyer. Med dig på hele rejsen har du Gislevs erfarne rejseleder.  
5 rejser næste tur 16 juli
Gardasøen
Busrejse til Gardasøen  Nyd et dejligt ferieophold ved Gardasøen med sol, spændende udflugter og ægte italiensk feriestemning. Gennem mange år har Gardasøen været et yderst populært rejsemål – og årsagen er indlysende. Betagende bjerglandskaber, frodige vinmarker og hyggelige vingårde karakteriserer det naturskønne område omkring Gardasøen. Gamle borge, charmerende byer og små havne ligger som perler på en snor langs søbredden med utallige muligheder for at nyde de unikke omgivelser. Gardasøens bredder bugner af små middelalderlige byer, hvor Italien kan duftes, smages og mærkes. Her er det historiens vingesus frem for vinden, der river i håret. Med sine 370 kvadratkilometer er Gardasøen Italiens største sø, og den deler sig i de tre regioner Lombardiet, Veneto og Trentino-Alto Adige og er et af Italiens mest populære feriesteder. Gardasøen tilbyder den perfekte ferie for alle.
4 rejser næste tur 8 juni
Nordtyske perler for solo-rejsende
Busrejse til Nordtyskland for solo-rejsende På denne rejse venter der spændende oplevelser for dig, der rejser alene, men gerne vil være i godt selskab med andre solo-rejsende. Vi har lagt ekstra vægt på et hyggeligt rejseforløb med fælles aktiviteter, der omfatter ølsmagning, quiz og hygge på keglebanen. Hver dag byder på spændende oplevelser, smukke køreture og skønne byer, og med på rejsen er der som altid en erfaren, dansk rejseleder. På vores gode Hotel Thomsen venter der tre nætter med hygge og god forplejning. Derudover slipper du som altid på vores solo-rejser for at betale tillæg for enkeltværelse.
3 rejser næste tur 19 juli
Kulturrige Krakow
Busrejse til Krakow En af de mest interessante byer i Europa er Polens gamle, kongelige hovedstad Krakow, hvor historien, legender og den moderne udvikling smelter sammen. En storby fyldt med kulturelle seværdigheder smukt placeret ved floden Wisla, som strømmer gennem byen.   Vi følger rejselederen på en byvandring i det historiske centrum, hvor vi ser attraktioner som kongeslottet Wawel, markedspladsen og den UNESCO-beskyttede St. Marys Basilika. Derudover oplever vi den over 700 år gamle Wieliczka-saltmine og går en spændende tur i det jødiske kvarter. Der bliver også tid på egen hånd, hvor du evt. kan udforske Oskar Schindlers emaljefabrik.  Det polske køkken bygger på mangfoldighed, og udvalget af smagsoplevelser er overvældende. Køb duftende challah-brød i de traditionelle bagerier, nyd en schnitzel på markedet og afslut måltidet med en apfelstrudel eller sachertorte.  På turen har du også mulighed for at dykke ned i et af verdenshistoriens mørkeste kapitler, når vi tager på en tilkøbstur til koncentrationslejen Auschwitz-Birkenau, der ligger lidt uden for Krakow.  Glæd dig til en spændende rejse til Polens kulturelle perle, når vi tager på rundtur i smukke Krakow på denne busrejse.
3 rejser næste tur 1 september
Krydstogt i Loiredalen
Ny flodkrydstogtrejse i Loire i Frankrig Val de Loire er det største franske kulturlandskab, og på denne rejse byder vi dig velkommen til unikke oplevelser i den skønne region. Loiredalen snor sig gennem det centralvestlige Frankrig og bugner af fransk historie og kulturarv. Naturen omkring Loire er vidunderligt smuk, og vi betragter det maleriske landskab fra soldækket på den revolutionerende 5-stjernede floddamper, MS Loire Princess. Ombord kan du nyde den gode franske mad og All Inclusive i loungen og restauranten, mens skibet fører os gennem de frodige omgivelser til regionens historiske byer og smukke slotte. Vi begynder vores eventyrlige rejse i den charmerende by Nantes. Loirefloden løber gennem byen, og efter en overnatning på hotel går vi ombord på skibet, der i den kommende uge tager os på en sejlads på vandveje, som de færreste oplever. Loirefloden er kendt som en besværlig flod at sejle på, men vores skib er som skræddersyet til opgaven, og under rejsens første dage sejler vi mod både øst og vest fra Nantes. Vi lægger ud med et besøg i kystbyen Saint-Nazaire ud til Biscayabugten, hvor vi besøger et af Europas største og ældste skibsværfter Chantiers de l'Atlantique, inden vi vender retur til Nantes og flere oplevelser i byen og oplandet. Her bliver der tid til at udforske de historiske gader med rejselederen eller på egen hånd, inden vi kører på udflugt med vinsmagning i Muscadetregionen. På femtedagen siger vi på gensyn til Nantes og sejler længere ind i de frodige omgivelser, hvor vi oplever en perlerække af Loiredalens mondæne og velbevarede renæssanceslotte og deres exceptionelle haver. Glæd dig til at træde indenfor slottenes mure på Château d'Azay-le-Rideau, Château de Villandry og Château d'Ussé. På syvendedagen sejler tilbage til de sidste oplevelser i skønne Nantes. Er du interesseret i, hvad du kan opleve her i byen, som vi løbende vender tilbage til i løbet af rejsen, så kan du finde inspiration under fanen ’mere om rejsen’. Kom med på en skøn sommerrejse til byerne og landskabet omkring Loirefloden, der med god grund er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Området fortæller en historie om kunst, kultur, konger og katedraler, som ingen andre steder i Frankrig, og på denne rejse får vi den sjældne fornøjelse af at opleve regionen fra vandsiden. Velkommen ombord.
1 rejse 21 august
Glade dage ved Rhinen
Busrejse til den skønne Rhinflod Spændende rejse til den smukkeste del af Rhindalen, hvor de charmerende vinbyer ligger som perler på en snor. Det maleriske område er kendt for sin betagende natur, stejle vinmarker, vinfester og det spektakulære fyrværkeri Rhinen i Flammer. Med alle udflugter, sejltur og vinsmagning inkluderet er du sikret et væld af flotte oplevelser i dette smukke hjørne af Tyskland. Vi bor alle nætter på hotel Zwei Mohren i Assmannshausen – et godt familieejet hotel med dansktalende værter, der danner en god ramme om vores ophold ved Rhinen. Bemærk at rejsen er inkl. halvpension, sejltur og vinsmagning.
3 rejser næste tur 15 august
Vinhøstrejse til Frankrig
Vinrejse til Frankrig med bus Tag med på en smagsrejse i de franske vindistrikter, hvor vi har inkluderet hele syv vinsmagninger på druerne fra de forskellige regioner. Prøv alt fra Rhônes populære vine og den lette Beaujolais til Bourgognens Grand Cru og Alsaces gyldne vine. Vi følger et behageligt rejseforløb, hvor vi har tre overnatninger ved Loriol-sur-Drôme nær Rhônes vinrute samt tre nætter i vinbyen Beaune.  Ud over at smage på nogle af verdens bedste vine skal vi også besøge en perlerække af hyggelige middelalderbyer og smukke naturvidundere i både Alsace og Bourgogne. I Beaune skal vi beundre det gamle fattighospital Hospices de Beaune, der har et af Frankrigs smukkeste mosaiktage, og i Colmar og Strasbourg skal vi slentre rundt i de hyggelige middelalderbyer, hvor de skæve bindingsværkshuse på det nærmeste læner sig ind over de smalle brostensgader. Vi stopper også ved den imponerende naturbro Pont d’Arc, der troner over Ardéche-floden, og så skal vi udforske drypstenshulen Aven d’Orgnac, hvor vi - helt i turens ånd - skal nyde et glas vin mellem de høje stalakitter, der hænger ned fra hulens loft dybt under jorden. Glæd dig til en rejse gennem det franske vinland, hvor alle sanser bliver forkælet.
2 rejser næste tur 30 august
Baskerlandet og Nordspanien
Rundrejse i Nordspanien Tag med på en ny, spændende rundrejse til Baskerlandet med oplevelser i det nordlige Spanien og sydvestlige Frankrig. Et område med bjergtagende landskaber, frodige vinmarker, skønne strande, interessante byer og ikke mindst sin helt egen kultur. Vi går på opdagelse i den baskiske historie med alt fra tyreløb og Guggenheimmuseet til pilgrimsvandringer og Biscayabugtens perle San Sebastián. Vi besøger også Saint Jean de Lux i den franske del af baskerregionen, hvor Solkongen Louis XIV blev kronet i 1660, samt den hyggelige pilgrimsby Estella, der ligger på den berømte Camino-rute. Det hele krydres med gode rioja-vine og duften af lækre pintxos. 
2 rejser næste tur 11 september
Calabrien – Syditaliens skønne støvlesnude
Flyrejse til Calabrien Ny spændende rejse til Calabrien i det sydlige Italien, der udgør tåen i den italienske støvle.  Calabrien byder på skønne sandstrande, maleriske klippestrækninger, uspoleret natur og betagende kystbyer, der oser af ægte italiensk atmosfære. Området er velsignet med et vidunderligt subtropisk klima samt stolte madtraditioner, og man mærker tydeligt passionen for madlavning med lokale råvarer. Undervejs støder du på talrige spor, der vidner om områdets begivenhedsrige historie og kulturarv. Glæd dig til en skøn ferie i et smukt hjørne af Italien, der i mange år har været en af italienernes egne feriefavoritter.
3 rejser næste tur 17 maj
Maleriske Istrien
Busrejse til smukke Istrien Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og gamle fæstningsbyer. Hertil kommer en lang række af maleriske byer fyldt med charme, kultur og historie, som du hurtigt må overgive dig til. Du bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i feriebyen Vrsar med mulighed for spændende udflugter til nogle af Istriens mest idylliske byer.  
4 rejser næste tur 14 september
Apulien - Syditaliens frodige hjørne
Rejse til Apulien Oplev det autentiske Italien i støvlelandets hæl Apulien, hvor italienerne selv ynder at holde ferie. Det er nemt at forstå hvorfor, når du bliver mødt af regionens charmerende kystbyer og dejlige strande. Samtidig er Apulien rigt på store seværdigheder på UNSECOs Verdensarvsliste som trullibyen Alberobello med den særprægede byggestil, barokkens by Lecce og Matera med de berømte huleboliger. Regionen er også kendt som Italiens store spisekammer. Her bugner markerne bl.a. af lækre tomater, solmodne meloner, vinstokke og de skulpturelle oliventræer. De velsmagende vine fra området har allerede ramt danskernes smag, og nu venter oplevelserne på at gøre det samme. Vi bor hele seks nætter i Alberobello – et godt udgangspunkt for at gå på opdagelse i Apuliens mange seværdigheder. Glæd dig til en ægte italiensk ferieoplevelse.
4 rejser næste tur 24 maj
Cykelferie langs Donau
Cykelferie langs Donau til Wien Denne cykelferie er for dig, der ønsker at komme helt tæt på de naturskønne omgivelser langs Donau. Vi tilbringer fem dage i sadlen og følger en flot rute langs den historiske flod, der fører os forbi gamle slotte, et væld af hyggelige byer og gennem masser af smuk natur. Undervejs gør vi bl.a. holdt ved det berømte benediktinerkloster Stift Melk, smager på vinene på en lokal vingård og oplever Donau fra vandsiden på en afslappende sejlads.   På hele ruten langs Donau cykler vi gennem et fladt terræn uden de store stigninger, og størstedelen af ruten tilbagelægges på trafikfrie stier og veje. Undervejs indlogerer vi os tre nætter på et 4-stjernet hotel i Maria Taferl samt to nætter på et godt, familiedrevet hotel i Stockerau. Med på hele cykelferien har du en dansk rejseleder samt en assisterende cykelguide, der sørger for, at du får mest muligt ud af de skønne cykelture langs Donau.   Alt i alt cykler vi ca. 200 km i et roligt tempo, hvor alle kan være, så der bliver tid til også at nyde de naturskønne omgivelser, vi møder på vores vej. Vi runder rejsen af i Østrigs kulturelle hovedstad Wien, hvor vi har inkluderet en byrundtur til storbyens største seværdigheder.  
2 rejser næste tur 13 juli
Nice - Monaco - Italienske Riviera
Rejse til den franske Riviera  Skøn flyrejse til Rivieraen med sol, sommer og flotte seværdigheder. Du får hele 7 nætter ved Middelhavet med god tid til både afslapning og oplevelser. Flyrejse til middelhavsstemning ved Rivieraen Rivieraen er et ord der klinger af sommer og sol, udendørs markeder, parasoller og røde løbere. Uanset om det er første eller tiende gang på rivieraen, så vil du blive slået af de intense duftindtryk, det azurblå Middelhav, og den  afslappede holdning til dagligdagens rutiner. Du bor 3 nætter centralt i Nice, hvis arkitektoniske arv er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste og 4 nætter i badebyen Diano Marina på den Italienske Rivieras blomsterkyst. Vi tager på opdagelse i den gamle bydel og på markederne i Nice, til filmbyen Cannes med det berømte Hotel Carlton, Filmpaladset og den gamle bydel. I Italien besøger vi blomsterbyen San Remo med hyggelige gågader og et bilfrit centrum. Der bliver der også tid til at smage de lokale specialiteter og til at nyde den afslappede feriestemning.
5 rejser næste tur 4 juni
Historiske Nordsjælland
Ny, spændende busrejse til Nordsjælland På denne busrejse oplever du Nordsjællands enestående blanding af smuk, varieret natur og spændende Danmarkshistorie. En skøn miniferie på Danmarks største ø, hvor vi oplever hele to danske repræsentanter på UNESCOs Verdensarvsliste i form af Roskilde Domkirke og Holger Danskes Kronborg. Rejsen får et royalt islæt, når vi ser den kongelige ferieresidens Fredensborg Slot, og derudover skal vi også høre om Karen Blixens store aftryk på litteraturhistorien ved Rungstedlund. Vi bor på den historiske Fredensborg Store Kro, og undervejs krydrer vi oplevelserne med en dejlig frokost på Rungsted Kro og god, dansk vin på Ørby Vingaard.   
2 rejser næste tur 23 juli
Sicilien
Rejse til Sicilien Her kan du opleve ét af Syditaliens mest populære rejsemål nemlig Middelhavets største ø Sicilien. Naturen er betagende, og en vifte af kulturskatte venter. Lev dig ind i grækernes og romernes historie når vi besøger de store attraktioner på UNESCOs Verdensarvsliste, såsom en af verdens ældste byer Siracusa, bikinipigerne i Villa Romana del Casale, Templernes Dal i Agrigento og den aktive vulkan Etna. Hver dag byder på nye oplevelser og spændende højdepunkter. Du oplever både Siciliens fantastiske natur, charmerende byer og siciliansk stemning i Palermo. Glæd dig til at mærke Siciliens magi.
4 rejser næste tur 31 august
Alentejo – Portugals skatkammer
Flyrejse til Portugal Ny, spændende rundrejse til et uopdaget hjørne af det sydlige Portugal. Vi begynder med en hel dag i den smukke hovedstad Lissabon, hvor vi skal udforske mange af de seværdigheder, der gør byen til en af de mest fantastiske og spændende på Den Iberiske Halvø. Efter besøget i Lissabon skal vi på opdagelse i en region, der er velsignet med gyldne marker, korkskove, olivenlunde og vinterrasser. Alentejo-regionen kaldes også Portugals spisekammer, og her kan du glæde dig til nogle dejlige feriedage, hvor du forkæles med spændende smagninger af både våde og tøre specialiteter, uspoleret natur, besøg i charmerende byer og et indblik i stolte håndværkstraditioner. Vi bor fem nætter i UNESCO-byen Évora, der er rig på bygningsværker fra romertiden, hyggelige torve, kringlede gader, autentisk charme og portugisisk stemning. I løbet af opholdet i Évora bliver der god tid til at nyde poolen på vores dejlige hotel og gå hyggelige ture på egen hånd i den idylliske by. Men vi skal også på en række spændende udflugter blandt Alentejo-regionens mange seværdigheder, og på disse skal vi bl.a. opleve marmorbyen Vila Viçosa, de smukke gobeliner og håndlavede tæpper i Castelo de Vide og de karakteritiske Azulejos kakler i Azeitao.
2 rejser næste tur 20 september
Sauerland for solo-rejsende
Busrejse for solo-rejsende til Sauerland  På denne nye solo-rejse er du sikret et herligt ophold med halvpension på Parkhotel Olsberg. Et skønt hotel, der med sin swimmingpool, bar, skønne terrasse og keglebane indbyder til hygge og socialt samvær med dine medrejsende. Her befinder vi os i et naturskønt område i hjertet af Tyskland med bjerge, vidstrakte enge og rislende bække, og undervejs skal vi på opdagelse i nærområdets spændende attraktioner og smukke natur. Rejsen forløber i et roligt tempo, så der bliver tid til fordybelse, afslapning og sociale stunder i det omfang, du foretrækker. Som altid er der intet tillæg for enkeltværelse på vores solo-rejser.
3 rejser næste tur 1 juli
Tysklands grønne hjerte
Busferie til Tysklands smukke natur Tag med på en dejlig rejse til et naturskønt område med smukke landskaber, Europas største bjergpark og charmerende byer. Vi besøger den langstrakte Edersee, der snor sig smukt mellem frodige småbjerge – en lille perle i det flotte landskab, der indbyder til et nærmere besøg. Ad eventyrruten kommer vi til Europas største bjergpark Wilhelmshöhe, hvor et monument af Herkules skuer ud over parken med kunst, kultur og springvand. I de idylliske byer Fritzlar, Hannoversch Münden og Fulda venter nye eventyr, inden vi besøger destilleriet Schlitz, der har brændt brændevin og andre gode sager siden 1585. Rejsen foregår i et behageligt tempo, så der bliver tid til at nyde de blomstrende parker, smukke søer og de stemningsfulde, gamle byer med et væld af hyggelige serveringssteder. Glæd dig til fem skønne dage i hjertet af Tyskland.
7 rejser næste tur 13 maj
Kroatiens skønne perler
Ferie i Split og den kroatiske skærgård Oplevelsesrig rejse til perlerne i den kroatiske skærgård inkl. skønt hotel med halvpension, vin, øl og vand ad libitum alle aftener.  Store oplevelser i den kroatiske skærgård Dobrodosli og velkommen til Kroatiens skønne perler, skønt beliggende i den solrige kroatiske skærgård. Her er klimaet mildt og dejligt allerede i de tidlige forårsmåneder, og de naturskønne omgivelser er ren balsam for sjælen. De kroatiske perler Split, Peljesac og Korcula gemmer på et væld af gode oplevelser, krystalklart vand og charmerende byer. Du skal bo hele seks nætter på det flotte Grand Azur Hotel på den frodige halvø Peljesac - en af Kroatiens bedst bevarede hemmeligheder og en skøn perle i det kroatiske øhav. De sidste to nætter bor du på Hotel Sv. Kriz med halvpension ved Trogir.
4 rejser næste tur 13 september
Sommerstemning i Stockholm
Rejs med bus til Stockholm Med sin placering midt imellem holme og småøer er bybilledet i Stockholm helt sit eget. Sveriges hovedstad beskrives ofte som Nordens smukkeste, og på denne sommerrejse har vi god tid til at opleve byen fra dens bedste sider.   Vi udforsker det historiske Gamla Stan, besøger det UNESCO-beskyttede Drottningholm Slot, og du har mulighed for at tage med på en naturskøn sejlads i skærgården. Undervejs får du god tid på egen hånd til at kigge nærmere på museer, teatre og andre kulturtilbud, eller du kan tage et smut forbi bageren og smage på de karakteristiske kardemommesnurrer.  Glæd dig til en herlig rejse til svenskernes smukke hovedstad, der med den unikke kombination af kultur, historie og moderne livsstil er en af Nordens mest sammensatte byer.  
2 rejser næste tur 29 juni
Gotland, Gøtakanalen og Stockholm
Busrejse til Sverige Du behøver ikke at rejse langt for at nyde en dejlig ferie. Vores naboland Sverige er et pragtfuldt rejsemål, hvor der venter dig masser af spændende oplevelser, uanset om du drømmer om at udforske de imponerende svenske fjelde og dybe skove eller om at slentre igennem Stockholms historiske gader. Ud over sine berømte forfattere, karakteristiske træhuse og gode bagværk er Sverige nemlig også kendt som et varieret land med en inspirerende blanding af nordisk historie, en rig kulturarv og ikke mindst den naturlige skønhed, der omgiver de hyggelige svenske byer.  I Sverige åbner sig en verden af muligheder, og på denne rejse kan du glæde dig til at opleve landet fra tre skønne sider. Vi sejler fra Sjötorp på Gøtakanalen gennem det idylliske Sydsverige, mens vi i Stockholm har to dage til at udforske Gamle Stan, museerne og den stockholmske skærgård fra søsiden. På Gotland har vi fast base i den pæne middelalderby Visby, hvorfra vi tager på udflugter i omgivelserne og til den maleriske naboø, Fårö. Med på rejsen har du som altid en dansk rejseleder, der løbende gør os klogere på vores skønne naboland. 
2 rejser næste tur 17 maj
Alpeidyl i Golling
Busrejse til Østrig  Vi fortsætter succesen med denne dejlige busrejse til Østrig. I 2024 er det 23 år siden vi besøgte Hotel Hauslwirt for første gang, og siden har mange glade Gislev-gæster nydt godt af gæstfriheden hos familien Reiter i Golling. Oplev den festlige tyrolermusik i almhytten, hestevognstur, Schuhplattler-optræden på hotellet, fantastisk natur og meget, meget mere hos Josef på Hotel Hauslwirt i Golling. Danske gæster holder rigtig meget af Salzburgerland og de fantastiske bjerge, alme og store skovområder. Her kommer man hurtigt ud i den fredfyldte natur med ro og frisk luft. Vi bor i den hyggelige by, som indbyder til afslapning eller dejlige gåture i naturen og til det lille lokale vandfald. Kom med og lad dig fortrylle af dette fantastiske land. Se også vores 10-dages tur her.
2 rejser næste tur 15 juni
Alpeidyl i Golling, 10 dage
Busrejse til Østrig  Vi fortsætter succesen med denne dejlige busrejse til Østrig. I 2024 er det 23 år siden, vi besøgte Hotel Hauslwirt for første gang, og siden har mange glade Gislev-gæster nydt godt af gæstfriheden hos familien Reiter i Golling. Oplev den festlige tyrolermusik i almhytten, hestevognstur, Schuhplattler-optræden på hotellet, fantastisk natur og meget, meget mere hos Josef på Hotel Hauslwirt i Golling. Danske gæster holder rigtig meget af Salzburgerland og de fantastiske bjerge, alme og store skovområder. Her kommer man hurtigt ud i den fredfyldte natur med ro og frisk luft. Vi bor i den hyggelige by som indbyder til afslapning eller dejlige gåture i naturen og til det lille lokale vandfald. Kom med og lad dig fortrylle af dette fantastiske land. Se også vores 9-dages tur her.
1 rejse 14 september
Forår i Skagen
Busrejse fra Sjælland til Skagen Skagen har i århundreder været et samlingspunkt for kreative sjæle, livsnydere og rejsende med en iver efter at opleve et af landets mest unikke steder. På denne spændende 3-dags busrejse kører vi fra Sjælland til toppen af Danmark, hvor gule skagenshuse, dovne sæler og det helt specielle lys blot er noget af det, Skagen er så kendt for. Vi rejser uden for højsæsonen, så vi uden hastværk kan nyde Skagens særlige stemning, se de ikoniske seværdigheder og naturligvis smage på de lokale specialiteter, der hører sig til en rigtig Skagen-oplevelse. Laks, tang og nordjysk vin Ingen tur til Skagen er fuldendt uden at få nogle af områdets gastronomiske oplevelser med hjem i bagagen. Skagen er kendt for sine friske råvarer, restauranter og gode smagsoplevelser, og vi tager på spændende udflugter for selv at stifte bekendtskab med de kulinariske traditioner. Vi besøger bl.a. det topmoderne lakseopdræt Skagen Salmon, og vi skal naturligvis også smagen på laksen, når vi hos Vincentralen får serveret en lækker frokost med tilhørende vinsmagning. Prøv også at samle tang – og smage på det, hvis du har lyst – ved Klitgaarden, og glæd dig til at høre mere om den nordjyske vindyrkning på den økologiske Guldbæk Vingård, inden turen går hjemad mod Sjælland. Undervejs bor vi på det over hundrede år gamle og nyligt renoverede Hotel Plesner i gåafstand fra seværdigheder som Skagens Museum, havnen og stranden. Her venter os et behageligt ophold, mens vi byder foråret velkommen i det nordligste Danmark.
1 rejse 30 maj
Sydengland og Cornwall med Ældre Sagen
Læserrejse til Sydengland med Ældre Sagen Blomstrende haver, idylliske vige og charmerende byer. Flot 8 dages flyrejse til skønne Sydengland og en perlerække af spændende oplevelser. Vi starter med 2 nætter i maritime Portsmouth, hvor vi besøger bl.a. Lord Nelsons flagskib Victory og spiser middag på lokal pub. 3 nætter i Cornwall giver tid til en flot udflugt til den vilde natur ved Englands vestligste punkt, kunstnerbyen St. Ives og til en af Cornwalls smukke haver, Lost Garden of Heligan. Vi bor 2 nætter centralt i en af Englands smukkeste byer, Bath, med romerske bade og broen Pulteney Bridge, inspireret af Firezes Ponte Vecchio. Undervejs er der flotte stop i bl.a. smuglerbyen Polperro og ved fascinerende Stonehenge. Velkommen til dejlige oplevelser i Sydengland.
1 rejse 9 juni
Tyrol All Inclusive med Ældre Sagen
Flyrejse til Østrig med Ældre Sagen Tag med på en enestående rejse til Østrig med All Inclusive, frie drikkevarer, wellness og spa på det stemningsfulde Hotel Schwarzbrunn i Stans. På denne 7-dages rejse udforsker vi populære Tyrol med spektakulære naturoplevelser og historiske fortællinger samt magiske krystaller i Swarovskis krystalverden. En destination som vores gæster vender tilbage til år efter år. Vores hotel er et godt udgangspunkt for det spændende udflugtsprogram, der tager dig med til alle områdets højdepunkter som Achensee, borgen i Kufstein og Tyrols charmerende hovedstad Innsbruck. Der bliver også rig mulighed for at være aktiv i hotellets fitnessklub, på vandring til Wolfsklamm-slugten eller bare til afslapning og selvforkælelse i hotellets store spa-område. Velkommen til et skønt deluxe-ophold i Tyrol.
2 rejser næste tur 25 august
Sensommer i Skagen
Rejs med bus fra Sjælland til Skagen Skagen har i århundreder været et samlingspunkt for kreative sjæle, livsnydere og rejsende med en drøm om at opleve et af landets mest unikke steder. På denne 3-dages busrejse kører vi fra Sjælland til toppen af Danmark, der byder på alt fra hvislende klitlandskaber til hyggelige gamle gader, stolte traditioner og ikke mindst det helt særlige lys, som var en stor inspiration for de berømte skagensmalere. Her nyder vi den danske sensommer uden for højsæson, så vi i ro og mag kan udforske Skagen med alt, hvad dertil hører af spændende smagsoplevelser, kendte seværdigheder og skøn, dansk natur. Undervejs er det nyrenoverede Hotel Plesner vores faste base, og herfra har du stranden, havnen og flere af Skagens attraktioner inden for kort rækkevidde. Kunst og kulinariske oplevelser Det er ikke kun lyset, seværdighederne og Grenen, der i dag tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Skagen har også udviklet sig til en populær destination for madentusiaster. Det lærer vi mere om, når vi besøger det moderne lakseopdræt Skagen Salmon, hvis laks vi skal smage på, når vi hos Vincentralen bliver budt på lækker frokost lavet med lokale råvarer med en tilhørende let vinsmagning. Turen byder også på en tur til Kongevillaen, hvor vi skal prøve at samle tang med mulighed for smagsprøver. Derudover skal vi på både ud- og hjemrejsen besøg den nordjyske hovedstad, Aalborg. På rejsens første dag får vi tid til frokost og egne oplevelser i byen, mens vi på hjemrejsen besøger kunstmuseet Kunsten, inden turen går hjem til Sjælland.
1 rejse 20 september
Korsika - Skønhedens ø
Flyrejse til Korsika Flyv med til den franske Middelhavsø, der er kendt for sine små generaler og store naturoplevelser. Napoleons fødeø Korsika ligger og putter sig i det lune Middelhav godt 200 kilometer syd for den franske riviera, og livet leves i et helt andet tempo end i storbyerne på Côte d'Azur. Du vil opleve de lokale sidde og nyde et koldt glas vin eller en stærk kop kaffe i platantræernes skygge. Her er de mest markante lyde dem fra petanquekuglerne, der rammer hinanden på grusbanerne på de hyggelige landsbytorve. Man skal ikke mange kilometer væk fra kysten, før bjergene strækker sig stejlt mod himlen, og de smukkeste landskaber åbenbarer sig, mens duften fra olivenlundene kærtegner næseborene. På denne rundrejse til Korsika kommer vi helt tæt på korsikanerne og får samtidig en forståelse for, hvorfor franskmændene fra fastlandet valfarter til øen, når de vil væk fra storbyernes stress og jag. Undervejs bor vi på gode hoteller nær hovedbyen Ajaccio samt de hyggelige byer Calvi og Porto Veccio, og der bliver også god tid til oplevelser på egen hånd mellem de mange planlagte oplevelser og udflugter. Autentiske Korsika for alle sanser Korsika er et skatkammer af historie, idyl, bjergtagende naturscenarier og lækre smagsoplevelser, der frister dine sanser. I løbet af vores otte dage på øen kommer vi til at nyde godt af det hele. Vi skal bl.a. smage vin og olivenolie hos en lokal producent på øen. Undervejs kommer vi til hyggelige byer med smalle brostensbelagte stræder, smukke citadeller, gamle bymure og små torve, hvor de lokale spiller petanque. Vi skal også nyde øens enestående natur i fulde drag, når vi udforsker de mange frugtbare dale i La Balagne-området, en af Europas smukkeste kyststrækninger til den charmerende by Porto og den dragende øgruppe Iles Sanguinaires ud for kysten. Små grupper - max. 30 deltagere  
1 rejse 21 september
Baltiske lande - Østersøen rundt
Flot rundrejse i Baltikum Tag med på en uforglemmelig rundrejse fra Sjælland til det historiske Baltikum. Vi kører med bus gennem Sydsverige og tager færgen med en overnatning ombord til Litauen, hvorfra en oplevelsesrig rejse begynder. Vi går på opdagelse i de baltiske landes hovedstæder, der alle er fyldte med arkitektoniske mesterværker. I selskab med rejselederen slentrer vi gennem de brostensbelagte gader, hvor et væld af kirker, bymure og forsvarstårne samt parker og pladser flankeret af pragtfulde palæer alt sammen beretter om landenes fascinerende og omtumlede fortid. Historiske hovedstæder og alt indimellem Ud over oplevelserne i Vilnius, Riga og Tallinn, byder rejsen også på oplevelser uden for hovedstæderne. Oplev bl.a. Trakai-borgen smukt beliggende på en ø i et litauisk søområde, det letlandske barokslot Pilsrundāle og dets pragtfulde have samt den estiske kurby Pärnu, hvis lange sandstrand hver sommer gør byen til et yndet udflugtsmål. Rejsen krydres med spændende historier om frihedskampe, russiske zarer og ikke mindst Dannebrog, der ifølge sagnet dumpede ned midt i Tallinn. Hele rejsen er inklusive gode, centrale hoteller i hovedstæderne samt overnatninger på færgeoverfarten mellem Sverige og Baltikum på både ud- og hjemrejse. Glæd dig til en oplevelsrig og veltilrettelagt rundrejse i Litauen, Letland og Estland.
1 rejse 12 september
Götakanalen og de smukke svenske søer
Busrejse fra Sjælland til Sydsverige Denne nye busrejse er for dig, der drømmer om at gå på opdagelse i den skønne del af Sverige, der bredder sig lige på den anden side af Øresund. Vi rejser fra Sjælland til regionen Västergötland, som er hjem for nogle af landets største søer, spændende kulturoplevelser samt naturligvis den historiske Götakanal, som vi skal ud at sejle på. Vi bor alle nætter på et dejligt hotel i byen Lundsbrunn, hvorfra vi tager på spændende udflugter i området. Ud over kanalsejladsen skal vi også besøge byer og gamle slotte ved Vänernsøens bred, udforske den svenske industrihistorie, kigge os om i butikkerne i Nääs Fabrikker samt naturligvis nyde de naturskønne omgivelser på køreturene imellem oplevelserne. Med på rejsen har du som altid en erfaren, dansk rejseleder, der ser frem til at tage dig med rundt i vores kære naboland. Derudover har vi sørget for middag alle aftenener på hotellet, oplevelser på både ud- og hjemrejsen samt inkluderet overfart frem og tilbage fra Helsingør. Velkommen til en herlig miniferie ikke langt fra Danmark med et autentisk kig til det skønne Sverige, der åbenbarer sig blot nogle timers kørsel nord for Helsingborg.
2 rejser næste tur 4 juni
Flodkrydstogt i det gamle Holland
Nyt flodkrydstogt fra Amsterdam til Køln Tag med på et skønt sommerkrydstogt fra Amsterdam og Hollands historiske havnebyer til Køln i Tyskland. Vi stiger ombord på bussen i Sjælland, tager færgen fra Gedser til Rostock og kører videre til Amsterdam, hvor vores krydstogtskib venter på at tage os på en historisk rejse til fortidens Holland. Vi spoler tiden tilbage til dengang, hvor fragtskibe fra Det Forenede Ostindiske Kompagni sejlede frem og tilbage til det fjerne Østen med alverdens varer og skabte et boom i den hollandske økonomi. Det 17. århundrede var blomstringstiden for den hollandske guldalder, og vi dykker ned i denne historiske periode på byrundture i havnebyerne Enkhuizen, Kampen og Hoorn, der alle nød godt af velstanden fra de glade handelsdage. Vi slentrer forbi gamle byporte, købsmandshuse og historiske havnefronter, besøger spændende museer og nyder den maritime stemning, der har hersket i byerne siden storhedstiden for flere hundreder år siden. På femtedagen sejler vi længere ind i landet til besøg i den flere tusind år gamle by Nijmegen, hvorefter Rhinfloden fører os tilbage til nutiden og vores slutdestination Køln. Helpension og herlige dage til søs Vi sejler med det komfortable skib MS Princess, der gennemgik en større renovering i 2020. Her bor vi i gode, komfortable kahytter fordelt over skibets tre dæk, mens vi med vores inkluderede helpension kan glæde os til at få serveret god mad i restauranten og sippe friske drinks i baren. Vi rejser om sommeren, så vi kan næppe dy os for at tilbringe god tid på skibets store soldæk, hvor du fra liggestolen kan nyde udsigten til landskaberne og det rindende vand.   
1 rejse 3 august
Eventyr på Elben
Flodkrydstogt på Elben Kom med på et dejligt flodkrydstogt, der tager os ud på den nordtyske livsnerve og ældgamle vandtransportvej Elben mellem storbyerne Hamborg og Berlin. Vi har opsamling flere steder på Sjælland, inden vi sætter kursen mod Gedser – Rostock-færgen, og efter et par timer på de nordtyske motorveje befinder vi os i Tysklands største hansestad Hamborg. Her går vi går ombord på MS Elbe Princesse, der bliver vores flydende hjem de næste syv dage, men inden vi letter anker, skal vi se nærmere på den store metropol, der igennem de seneste årtier har udviklet sig til en decideret kulturperle. Vi siger herefter farvel til Hamborg og bevæger os ud på Elben. Undervejs på krydstogtet besøger vi hansestæderne Lübeck og Lüneburg, hvor vi skal på byvandringer i de gamle bykerner, der med deres smukke bygninger og store handelspladser emmer af fortidens storhed og rigdom. Vi besøger også bilbyen Wolfsburg, hvor du har mulighed for at opleve det enorme bilmuseum Autostadt, inden Magdeburgs 100 meter høje domkirkespir dukker op i horisonten. Efter et spændende besøg i en af Tysklands ældste byer sejler vi mod Berlin, hvor krydstogtet afsluttes med en byrundtur i den historiske hovedstad og et besøg ved rokokoslottet og den UNESCO-beskyttede Sanssouci-park i Potsdam. Lev som en royal på MS Elbe Princesse MS Elbe Princesse er et af rederiet CroisiEurope’s mest moderne flodkrydstogtskibe, og selvom oplevelserne i land er mange og dragende, så kommer du bestemt ikke til hverken at kede dig, sulte eller tørste, når du er ombord. Skibets 39 kabiner er alle udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, og i den store restaurant og det hyggelige barområde kan du nyde godt af All Inclusive under hele krydstogtet.
1 rejse 12 august
USAs Sydstater for fuld musik
Rundrejse i USA's skønne sydstater Måske er det bare nu eller aldrig, du skal springe ud i at opleve de amerikanske Sydstater. Ta´ med på en fantastisk rundrejse, hvor den røde tråd er musikken. Rejsen starter i Atlanta. Vi kører gennem Jonesboro, der spillede en vigtig rolle under den amerikanske borgerkrig. Byen er også kendt for at være stedet hvor den legendariske roman Borte med blæsten blev skrevet. I Mobile går vi om bord på det legendariske krigsskib USS Albama, før vi fortsætter til Louisianas hovedstad Baton Rouge. Her ser vi den Old State Capitol med den utroligt smukke glasmosaik. Søjleomkransede plantageejendomme, grønne parker, snappende alligatorer, sukkerrør hører også til uforglemmelige oplevelser i Sydstaterne. I skønne New Orleans venter pastelfarvede huse med kønne balkoner i det historiske franske kvarter. Her, i jazzmusikkens vugge, kryber Det Dybe Syden ind under huden. Til lyden af hjuldamperens plaskende lyd, der akkompagneres af et jazzband, sejler vi ud i solnedgangen på Old Man River Mississippi. Vi besøger også Elvis Presleys fødested i Tupelo, før vi kører til Memphis, The Birthplace of Rock´N´Roll. Lyden af Lisa Maries knirkende gynge i Gracelands have, overdøves af den bedrøvede mumlen der høres ved Elvis´ sidste hvilested. I de omkringliggende bygninger, ser vi de endeløse rækker af hædersbevisninger, mens det majestætiske hovedhus byder på overvældende halvfjerdserstil. I Brownsville besøger vi Tina Turner Museum, beliggende i hendes gamle skole Flagg Grove School, før vi kører til The Music City Nashville. Her spadserer vi på Honky Tonk Row, mens countrymusikken strømmer ud fra de små listige spillesteder. Selv om rejsen følger et musikalsk spor, så er det en alsidig rejse, der også byder på historien om Martin Luther King, rappende ænder på den røde løber, snappende alligatorer i sumpens blanke vand og den kraftige duft fra Jack Daniels whiskydestilleri. I Dolly Partons by Pigeon Forge besøger vi det helt unikke Titanic museum og om aftenen venter et festligt show i The Grand Majestic Theater, hvor de største hits fra 1950erne og 1960erne opføres. Fra Pigeon Forge kører vi gennem naturskønne Great Smoky Mountain National Park på vej til Atlanta, hvor rejsen slutter. Før hjemrejse skal vi også opleve et Borte med Blæsten Museum og naturligvis en byrundtur i Atlanta. Undervejs rundt i USAs Sydstater vil du uundgåeligt sidde med fornemmelsen af Can´t Help Falling in Love...
1 rejse 5 oktober
Maleriske Montenegro
Flyrejse til Montenegro Spændende rejse til det maleriske Montenegro, der byder på dramatiske bjerge, dybe fjorde, gamle venetianske fæstningsbyer og en 100 km lang, naturskøn kyst. Landet er velsignet med et mildt og solrigt klima til langt hen på sensommeren. Gislev tilbyder et spændende udflugtsprogram til bl.a. kongebyen Cetinje med Kong Nicolas Palads, flot panoramatur langs Kotor-bugten til byen af samme navn og sejlads på Balkans største sø Skadar. Vi bor alle nætter på det dejlige nyrenoverede Hotel Palas med halvpension og 1 glas vin/øl/juice til maden. Hotellet er beliggende lige ved strandpromenaden i feriebyen Petrovac. Her får du mulighed for at nyde hotellets gode faciliteter, der inkluderer inden- og udendørs swimmingpool samt mulighed for wellness eller deltage i det flotte udflugtsprogram. Velkommen til det lille charmerende land med de store naturoplevelser, det skønne klima, den venlige lokalbefolkning og de favorable priser.
2 rejser næste tur 21 september
Julestemning i New York
Julelys og juleshopping i New York Vinterdage i New York kan være fuldstændig fantastiske. Luften er kold og klar og byen er pakket ind i overdådig julepynt. Butikkerne bugner af gode tilbud. Der er især store besparelser at hente i Woodbury Outlet med op til 60% rabat på de gode mærkevarer – så er julegaverne hjemme. Snup også en tur i hestevogn i Central Park. Gerne i skumringstimen, hvor millioner af lys tændes, mens du luner dig under tæppet og lytter til den prustende hest og de klaprende hove. Stå f.eks. af ved Wollman Rink, hvor skøjteløbere glider hen over isen, mens vinterklædte træer og New Yorks skyskrabere danner en imponerende kulisse.   Vi ser det store juletræ ved Rockefeller Center, julemarkedet i Bryant Park og de julepyntede eksklusive butikker på 5th Avenue. Vi har også inkluderet en udflugt til Brooklyn, hvor beboerne i de to bydele Bay Ridge og Dyker Heights, kappes om at fremvise de mest overdådige juleudsmykninger. I Radio City Music Hall, har du mulighed for, at opleve det legendariske show Christmas Spectaculars & The Rockettes. Her er der julestemning for alle pengene, når de 36 dansere viser deres synkrone dansetrin, iført flotte og festlige kostumer. Velkommen til stemningsfulde juleoplevelser i byen der aldrig sover – det bliver et rigtigt jule-eventyr – så sandt som det er sagt.
3 rejser næste tur 30 november
Juleaften på Seinen
Julekrydstogt på Seinen Sejl julen ind ombord på det 4-stjernede skib MS Seine Princess på dette franske juleaftenskrydstogt med All Inclusive. Vi sejler fra byernes by Paris til den idylliske havneby Honfleur og retur til Paris hen over juledagene. Undervejs oplever du de vinterlige landskaber langs Seinen, midnatsmesse i den middelalderlige by Rouen og den charmerende gamle bykerne i Honfleur med sine bindingsværkshuse, krogede gader og den gamle havn, Vieux Bassin. Glæd dig også til at se et juleoplyst Paris på lillejuleaften og til at nyde en dejlig gallamiddag ombord på skibet. Der bliver også mulighed for at tage med på tilkøbsudflugt til det pragtfulde Martainville-slot i Normandiet. Ombord på vores komfortable skib kan du nyde den gode franske mad og en helt særlig julemiddag den 24. december. Dagene er måske korte, men minderne om jul på Seinen vil vare for evigt. Joyeux noël - Glædelig jul.
1 rejse 23 december
Det skotske højland og Orkneyøerne
Rundrejse til det skotske Højland og Orkneyøerne Velkommen på vores rundrejse til det smukke skotske Højland og Orkneyøerne – en øgruppe med mere end 5.000 års historie. Vi kører på Skotlands smukkeste rute North Coast 500 og sejler til Orkneyøerne, hvis unikke historie har rødder i Norden. Vi kommer rundt på hele hovedøen med mange spændende oplevelser som Skara Braes forhistoriske landsby, smukt beliggende ved en sandet bugt samt stencirklen Ring of Brodgar, som dateres tilbage til år 2000 f.Kr. Der bliver også tid til en flot panoramatur i den vilde natur. Det hele opleves i selskab af vores lokale guide. Du kommer også rundt i Højlandet med besøg på Culloden Battlefield samt til whiskysmagning af den gyldne drik, og der bliver tid til at besøge søen Loch Ness med søuhyret Nessie og slotsruinen Urquhart Castle. Overnatning i Aberdeen med de smukke victorianske bygninger, hvor der bliver tid til en orienterende byrundtur i byen, der flere gange er kåret som vinder af Britain in Bloom. Vi flyver til Aberdeen for at koncentrere rejsen omkring Højlandet og Orkneyøerne og med 10 dage får du et afslappet rejseforløb og tid til fordybelse.
1 rejse 12 juni
Nytårskrydstogt på Rhinen
Festligt Nytårskrydstogt på Rhinen Rejs med på vores klassiske nytårskrydstogt, hvor vi sejler ind i det nye år på den romantiske Rhin-flod. Oplev bl.a. Strasbourg i Alsace, vinbyen Rüdesheim med den kendte Drosselgasse og den romantiske by Heidelberg ved Neckarfloden. Vi rejser med det 4-stjernede skib MS Beethoven, hvorfra du kan betragte det vinterlige Rhine-landskab. Imens vi sejler, kan du nyde den gode stemning, musik og dans samt All Inclusive og en nytårsaften med gallamiddag. Velkommen om bord.
1 rejse 28 december
Damptog og whisky i Skotland
Ny rejse til Skotland Tag med på en uforglemmelig rejse gennem Skotlands smukke landskaber og kulturelle perler. Fra den pulserende by Glasgow, hvor historie møder moderne liv, til den dramatiske skønhed i det skotske Højland. Oplev et spændende museum og et whiskydestilleri i hjertet af Glasgow, inden du drager ud på en hyggelig sejltur med nyrestaureret dampskib på søen Loch Katrine, hvor de storslåede bjerge spejler sig i det klare vand. I Højlandet tager vi på en nostalgisk rejse med damptog gennem de dramatiske landskaber, og der bliver også tid til en ikonisk togtur fra Fort William til Mallaig langs den berømte Glenfinnan viadukt, kendt fra Harry Potter. Velkommen til en dejlig efterårsferie i røg og damp i Skotland.
2 rejser næste tur 16 oktober
Det solrige Sydspanien
Flyrejse til Costa del Sol Rejs væk fra vinterens kolde vejr og forkæl dig selv med 2 ugers udsigt til Middelhavet. Andalusien er velsignet med mere end 300 solskinsdage om året og frister udover det milde klima med charmerende byer, skønne strande, lækker mad, smukke landskaber, spændende kulturarv og gamle traditioner. Du får god tid til at nyde livet, deltage i hotellets daglige aktiviteter eller tage med på udflugt. Gislevs rejseleder er med fra start til slut og lærer dig de mest nyttige gloser, giver tips og gode råd om nærområdet og arrangerer også fælles aktiviteter. Vi bor på Solkystens første luksushotel, der har haft både Frank Sinatra og Sophia Loren som gæster. Hotellet ligger ud til Torremolinos strandpromenade med blot 10 minutters gang til henholdsvis Benalmadenas eksklusive marina og La Carihuela – det charmerende spanske kvarter fyldt med butikker og små fiskerestauranter. Deltag i vores interessante udflugtsprogram og tag med til bl.a. bjergbyen Ronda, paladsbyen Alhambra og den britiske kronkoloni Gibraltar. Vi besøger også Malaga og den kystby Marbella, som også kaldes for Sydspaniens Saint Tropez. Velkommen til solstråler og tapas i Sydspanien.
4 rejser næste tur 23 oktober
Paris for solo-rejsende
Busrejse for solo-rejsende til Paris  Denne nye, spændende rejse til Paris er for dig, der vil rejse alene og samtidig være i godt selskab med andre solo-rejsende. Der venter dig en herlig ferie i byernes by med en af vores erfarne rejseledere. Der bliver også god tid på egen hånd til byens mange attraktioner, berømte museer og indbydende cafeer. En aften dyrker vi fællesskabet med hyggelig fællesspisning på et typisk parisisk brasserie med efterfølgende sejltur på Seinen forbi alle de storslåede monumenter. Der bliver også mulighed for at besøge Solkongens prægtige slot i Versailles. Med en overnatning på udrejsen ankommer du frisk og udhvilet til Paris, hvor vi bor alle nætter på pænt hotel nær metro og hyggelige restauranter. Glæd dig til en dejlig rejse med mange oplevelser i fællesskabets tegn, og hvor du undgår at skulle betale tillæg for enkeltværelse.
3 rejser næste tur 2 november
Jubilæumsfest med Hansi Hinterseer
30 år med Hansi Hinterseer KUN MED GISLEV - 1 AFGANG Velkommen til populær slagermusik og skønne Tyrol, hvor vi fejrer Hansi Hinterseers 70-års fødselsdag og 30-års jubilæum. Vi følger i den berømte musikers fodspor og får hele den spændende historie af vores lokale guide i Kitzbühel, Hansi Hinterseers hjemby. Den kendte kunstner har også haft succes på det store lærred i tv-serien Heimat, som er filmet i Aurach Zoologiske Have. Vi besøger dyreparken og oplever hvor scenerne til serien er optaget. I Kufstein besøger vi byens imponerende fæstning der troner flot på en klippe og tager på panoramatur til Walschsee og tyrolerbyen St. Johann.  Vi bor på et hyggeligt familieejet 3-stjernet hotel i naturskønne Wildshönau, et af Østrigs smukkeste områder og du vil helt sikkert blive begejstret for den hygge og idyl, der hersker her i Tyrol ved Kitzbüheler-alperne.
1 rejse 15 juni
Julestemning i Skotland
Flyrejse til Skotland i december Skotterne elsker at julehygge med ild i kaminen, whisky i glasset og masser af julelys. Vi bor fire nætter i den gamle hovedstad, Perth, på Skotlands ældste hotel, der danner rammen om vores hyggelige ophold. Herfra tager vi på flotte udflugter til bl.a. søfartsbyen Dundee og til Edinburgh med det flotte julemarked på Princes Street. Hotellet forkæler os med en velkomstdrink, mini afternoon tea, dejlig mad og hele to aftener med underholdning. Skotsk gæstfrihed og smukke landskaber De fleste af os kender udtrykket "nærig som en skotte". Men når man besøger Skotland, går det hurtigt op for en, at skotterne beskrives meget mere rammende med deres eget favorit-ordsprog "vær glad mens du lever. Døden skal tidsnok komme". Den lune, afslappede og festlige tilgang til livet skinner igennem, når vi taler med skotterne, og vi mærker den i høj grad i den gæstfrihed, vi altid mødes med, når vi besøger sækkepibernes hjemland. Ud over de udadvendte og venlige skotter, så byder vores juletur også på noget af den mageløse natur, Skotland også er så berømt for. Og vi kommer til at se masser af smukke landskaber og bjergtagende udsigter på vores ture til hovedstaden Edinburgh, havnebyen Dundee og universitet- og golfbyen Saint Andrews. 
2 rejser næste tur 16 december
Fødselsdagskrydstogt på Seinen med bus
Traditionsrigt flodkrydstogt på Seinen På vores traditionsrige fødselsdagskrydstogt venter der dig et væld af udflugter og oplevelser langs Seinen. Rejsen begynder og slutter i den franske hovedstad Paris, hvor vi har inkluderet en omfattende byrundtur til storbyens mange ikoniske seværdigheder. Herfra begynder vi vores mindeværdige sejlads ud i de franske omgivelser. Vi udforsker både den maleriske havneby Honfleur og vikingebyen Rouen, ligesom vi tager på udflugter til bl.a. klosteruinen Jumièges, Claude Monets smukke have, Martainville-slottet og Invasionskysten, der her i 2024 har 80-årsjubilæum.   Indimellem de spændende oplevelser til lands nyder vi den gode franske mad og livet med All Inclusive ombord på vores skib, MS Botticelli, hvor hele skibet udelukkende er reserveret til Gislevs gæster. Her befinder vi os i skønne, komfortable omgivelser med god udsigt til de smukke franske landskaber, der glider forbi. Glæd dig til nogle hyggelige aftener, der hver aften fyldes med levende musik spillet af Gislevs egen musiker, ligesom vi traditionen tro skal fejre Gislevs fødselsdag med sang, hygge og dans. Velkommen ombord.   Du kan også opleve vores fødselsdagskrydstogt på vores 8-dages flyrejse.
2 rejser næste tur 24 juni
Andalusiens solrige hjørne
Flyrejse til Sydspanien Nyd et dejligt ophold ved Costa de la Luz, Lysets kyst, på denne skønne rejse til det vestlige Andalusien. Med sine gyldne Atlanterhavsstrande og autentiske småbyer, der emmer af tilbagelænet, andalusisk livsglæde, er området som skabt til ferie. Vi rejser i foråret og i efteråret, hvor temperaturerne er behagelige, og det får du rig lejlighed til at nyde med fast base ved kystbyen Conil de la Frontera.  Undervejs byder dagene på sherrysmagning samt udflugter til nogle af områdets flotte, kulturholdige byer. Du kan også tilkøbe en udflugt til den britiske koloni Gibraltar, der bl.a. er kendt for sine vildtlevende aber og ikoniske Gibraltarklippe, og ellers kan du blot glæde dig til at nyde vores hyggelige værtsby. Du kan snuse rundt i de snørklede gader, tage på vandreture i omgivelserne eller bare lægge dig til rette på de bløde sandstrande, der breder sig lige udenfor byen. Velkommen til en herlig ferie i det sydvestlige Spanien. 
1 rejse 15 september
Safari i Kenya
Ny flyrejse til Kenya Spændende NYHED til Kenya - ét Afrikas helt store safarilande. Kenya, der er cirka 15 gange Danmarks størrelse, er synonym med safarilandskaber, der strækker sig fra højlandssletter i 1600-1700 meters højde, til de noget lavere liggende og varmere områder nær kysten ved Det Indiske Ocean. Kenya har en variation i natur og dyreliv, der er ganske usædvanlig blandt Afrikas safarilande. De bedste safariture kendetegnes ved at byde på mange forskellige indtryk, og tid nok i de enkelte områder til, at du kan vende hjem med uforglemmelige oplevelser for livet. Netop det har været tanken bag rejsen og vi har derfor inkluderet hele syv Safariture med dansk safariguide. Transport på safariturene foregår i specialbyggede Landcruisere med plads til maks seks deltagere. Hver safaribil køres af en af vores kenyanske safariguider. På denne rejse skal du opleve en af de smukke søer og det bedste safariområde i Rift Valley, højlandet og skovene i Aberdare samt halvørkenen Samburu og Buffalo Springs. De tre naturområders forskellighed er med til at sikre at du oplever flest mulige forskellige dyr. Safarirejsen afsluttes med en skøn togrejse på 1. klasse til kysten, hvor du har tre nætter ved Kenyas flotteste strand, Diani Beach. Her kan rejsens mange oplevelser få lov til at sætte sig, mens du nyder opholdet på det skønne strandresort beliggende helt ned til Det Indiske Ocean. En perfekt afslutning på en storslået rejse.
5 rejser næste tur 5 november
Vineventyr i Italien
Vinrejse til Toscana med Ældre Sagen Vi oplever Toscana på en skøn vinrejse, hvor alle udflugter og vinsmagninger er inkluderet. Kom tæt på druerne bag Italiens berømte vine, når vi besøger nogle af områdets lokale vingårde. Dertil byder rejsen på masser af flot natur og kultur på udflugter til charmerende byer som bl.a. Montepulciano og Orvieto. Gennem smukke landskaber ankommer vi til Greve in Chianti, hvor vi besøger vinslottet Castello Il Palagio, og smager nogle af deres skønne vine. Herfra kører vi videre til vores hotel i Chianciano Terme, som giver et glimrende udgangspunkt for nogle spændende udflugter. Vinstederne varierer fra lokale vingårde til mere moderne vinproduktioner, alle steder mødes vi af vinbønder, som formidler deres viden om vinene og landet med sjæl og entusiasme. Glæd dig til besøg hos fynske Janne, som introducerer os til sine liflige Brunello-vine serveret i smukke omgivelser og i skønt samspil med lokale delikatesser.  Vi lægger også vejen forbi Orvieto, som ligger uforstyrret på toppen af en stejl tufklippe. Her kan du bl.a. se den smukke domkirke med sin farverige facade, du har også mulighed for at besøge det underjordiske Orvieto med huler og gange udgravet gennem 3000 år. Herudover venter der en masse flotte oplevelser i Pienza, Montepulciano og Castiglione del Lago.  Det hele opleves med erfaren dansk rejseleder og chauffør. Overnatning i Tyskland og Norditalien på ud- og hjemrejsen. Glæd dig til ti dage med gode vinoplevelser - og plads til vinkøb i bussen.
1 rejse 13 september
Sauerland alene - i fællesskab
Solo-rejse til Sauerland med Ældre Sagen Skøn rejse til Sauerland er er smukt beliggende i Tysklands grønne hjerte – et naturskønt område med bjerge, vidstrakte enge og rislende bække. Sammen med andre der også rejser alene, kan du glæde dig til smukke oplevelser ved søen Edersee, historiske Korback, Lüneburg og en god ølsmagning på Warsteiner m.m. Vi bor på dejligt hotel med balkon til alle, gode faciliteter, swimmingpool og fine vandremuligheder.  Rejsen forløber i et roligt tempo, så der bliver tid til fordybelse, afslapning og sociale stunder i det omfang, du foretrækker. Som altid er der intet tillæg for enkeltværelse på vores solo-rejser.
1 rejse 19 august
Istrien med Ældresagen
9 dages busrejse til Istrien Nær Italien åbenbarer halvøen sig i Adriaterhavet med en utrolig smuk natur fyldt med vinmarker, olivenlunde og gamle fæstningsbyer. Hertil kommer en lang række af maleriske byer fyldt med charme, kultur og historie, som du hurtigt må overgive dig til. Du bor på et dejligt hotel lige ud til vandet i feriebyen Vrsar med mulighed for spændende udflugter til nogle af Istriens mest idylliske byer. Hertil kommer trøffelbyen Motovun og en herlig vinsmagning samt en skøn sejltur langs Rivieraen. Du får mulighed for at opleve det hele eller slappe af i hotellets dejlige omgivelser.
1 rejse 28 september
Skotland på tværs med Ældresagen
Flyrejse til skønne Skotland Glæd dig til en flot blanding af Edinburghs seværdigheder og sydskotske hemmeligheder på denne oplevelsesrige rejse. Vi begynder i den lille landsby, Dumfries i det skotske grænseland, hvor vi bor centralt på et dejligt hotel og tager på spændende udflugter til elegante slotte, grænsebyer og historiske herregårde. Rejsen slutter med 2 nætter i skotternes skønne hovedstad, Edinburgh, hvor vi tager på byrundtur med rejselederen og besøger det imponerende slot Edinburgh Castle. Der bliver god tid til selv at opleve byens mange hyggelige pubber, snævre stræder og interessante museer.
2 rejser næste tur 30 september
Sorrento - Rom - Toscana
Rundrejse i Sorrento, Rom og Toscana Oplev Amalfi-kysten, Pompei, Napoli, Rom, Firenze og Toscana i samme rejse. Rejsen er en kombination med fly ud og bus hjem. Italien - et overflødighedshorn af oplevelser På denne kombinerede fly- og busrejse kan du nyde Italiens smukke og varierede natur. Fra de forrevne klipper og den maleriske Amalfikyst i syd til Toscanas bølgende bakker. Mærk historiens vingesus, når vores rejseleder og lokalguide tager dig med tilbage i tiden blandt de kunsthistoriske perler i Rom og Firenze. Glæd dig til at nyde den italienske sjæl i de små charmerende byer over et glas velsmagende vin i forårssolen. Da udrejsen er med fly, og hjemrejsen er med bus, har du mulighed for at købe vin med hjem. Undervejs kan du nyde landskaberne og det gode fællesskab. Velkommen på en spændende rundrejse i støvlelandet.
1 rejse 31 maj
Gourmetkrydstogt på Rhinen
Flodkrydstogt i Frankrig og Tyskland Glæd dig til kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige, når vi sejler syd for Strasbourg og tilbage igen gennem de tysk-franske efterårslandskaber langs Rhinen. Rejsen er med fly ud og hjem mellem Billund og Basel, og på selve krydstogtet sejler vi med det dejlige, 5-stjernede skib MS Symphonie fra det franske rederi Croisi Europe. Michelin-middag og en helt særlig vinsmagning Rejsen byder på store oplevelser for både mad- og vinentusiaster. Med ombord på skibet har vi Michelin-kokken Marc Haeberlin og den alsaciske sommelier Serge Dubs, der i 1989 vandt prisen som årets sommelier. De to velrenommerede smagsconnaisseurs skal i løbet af rejsen forkæle os med hver deres ekspertise. På dag 2 serverer Haeberlin en surprise-middag i Michelin-klasse for os i skibets restaurant, mens Dubs på dag 3 tager os med på en rundtur i vinens liflige verden med en vinsmagning ombord på skibet. Derudover har vi inkluderet to 5-retters gourmetmiddage, og som supplement til de dejlige stunder og lækre smagsoplevelser på skibet skal vi på opdagelse med rejselederen på land. Inden vi går ombord på skibet, tager vi på byrundtur i Strasbourgs smukke, gamle bymidte, og når vi går fra borde igen, er det bindingsværkshusene og brostensgaderne i den alsaciske vinrutes hovedby Colmar, der danner rammen om vores besøg. Derudover byder rejsen på muligheden for at tage med på en tilkøbsudflugt til to af Alsaces smukkeste bindingsværksbyer med en smagning undervejs på regionens berømte hvidvine. Velkommen til et vaskeægte livsnyderkrydstogt i de historiske vinområder langs Rhinen.
1 rejse 9 november
Julemarked i Wien
Julemarkedstur til Wien I midten af november forvandles Wiens historiske pladser til hyggelige julemarkeder. Boderne pyntes med lys og julepynt, duften af brændte mandler og glühwein breder sig i gaderne, og den glade julestemning summer i den charmerende, gamle hovedstad. Glæd dig til at opleve Wien, der på denne tid af året byder på et skønt sammensurium af kulturskatte, smukke bygningsværker og hyggelige julemarkeder.
1 rejse 13 december
Malta
Flyrejse til middelhavsøen Malta Malta er ikke uden grund mange danskeres foretrukne ferie mål med et skønt middelhavsklima og mere end 3000 solskinstimer om året. Glæd dig til en spændende forårsrejse på ti dage med en god kombination af udflugter og tid til afslapning. Du skal bo alle nætter på det flot beliggende hotel db San Antonio i Saint Paul bugten. Hotellet er et godt udgangspunkt for vores spændende udflugtsprogram til blandt andet Mdina, der var hovedstad frem til 1500-tallet og fiskerbyen Mrasaxlokk med de farverige både. Der bliver også mulighed for at tage på en spændende udflugt til naboøen Gozo, der er mindre end Malta, men som også rummer spændende kulturarv. Med lokale guider og vores vidende rejseleder kommer du rundt om hele Maltas spændende historie. Velkommen til en dejlig ferie på Malta.
1 rejse 25 oktober
Julemarked i klippehulerne
Julerejse til Sydholland Denne juletur til Valkenburg er en oplevelse af de helt store. Den smukke, gamle by i det sydlige Holland er nemlig kendt vidt og bredt for sine klippehuler, der hvert år op til jul omdannes til Europas største, underjordiske julemarked med boder, udstillinger, yndige snelandskaber, krybbespil og masser af lækre julegodter. På denne bustur til Valkenburg skal vi naturligvis bruge en hulens masse skønne timer på det underjordiske julemarked, men der bliver også rigeligt med tid til spændende afstikkere som eksempelvis en tur til den hyggelige by Maastricht, et visit i den tyske domkirkeby Aachen og selvfølgelig gåture i selve Valkenburg, der med sine julepyntede, snørklede gader, julemarkedet ”Julemandens landsby” og den eventyrlige borgruin på bakketoppen som imponerende baggrund er en rejse værd i sig selv. På denne fem-dages busrejse til Valkenburg bor vi på Hotel Walram, der ligger smukt ud til den lille flod, Kleine Geul, et stenkast fra den historiske bymidte, og vi har som altid dansk rejseleder med på hele turen.
2 rejser næste tur 14 november
Den Store Skotlandsrejse
Rundrejse til Skotland Rundrejse til Skotland hvor hver dag byder på nye højdepunkter, smukke ruter og spændende byer - oven i købet til en af Danmarks bedste priser. Det storslåede Skotland – en perlerække af oplevelser Flot rundrejse til det storslåede Skotland, hvor hver dag byder på nye højdepunkter, charmerende byer og en vidunderlig natur. Rejsen foregår i behageligt tempo, så du får tid til at nyde de rislende bække, græssende får og skønne landskaber. Undervejs får du et godt indblik i Skotlands blodige historie med de mange klaner, talrige slotte og charmerende skrøner. I Højlandet oplever du duften af tørv og smagen af en god single malt whisky. Ved Loch Ness får du en skøn udsigt og hele historien om søuhyret. På vestkysten slapper vi af i Oban – en hyggelig og livlig havneby, og herfra tager vi på spændende udflugt til Isle of Mull og den lille skønne ø Iona i de indre Hebrider, og der bliver tid til en sejltur på dronningen af de skotske søer - Loch Lomond.  Rejsen slutter i den smukke hovedstad Edinburgh med The Royal Mile, Edinburgh Castle og den skønne park, Princes Street Gardens. Glæd dig til 10 skønne dage i Skotland i selskab med vores erfarne rejseleder.
2 rejser næste tur 18 september
Julemarkedstur til Edinburgh og Glasgow
Flyrejse til Skotlands julemarkeder Der er intet bedre sted at komme i julestemning end i Skotlands smukke hovedstad. I december pynter skotterne Edinburghs gamle middelaldergyder og UNESCO-fredede huse op til jul, mens det årlige julemarked åbner i Princes Street Gardens for foden af Castle Rock med Edinburgh Castle på toppen. I selskab med rejselederen oplever vi julemarkedet og byens spændende seværdigheder, inden vi tager på en dagsudflugt med tog til Skotlands største by, Glasgow. I løbet af byrundturen besøger vi byens to største julemarkeder, hvor en skøjtebane, enorme juletræer og de mange boder med julelækkerier, dekorationer og kunsthåndværk vidner om skotternes evne til at fejre julen med manér.   I løbet af rejsen får du også en hel dag til at opleve Edinburgh på egen hånd, ligesom du har mulighed for at tilkøbe deltagelse i en festlig skotsk aften, hvor vi samles om en lækker middag og traditionel skotsk underholdning. Glæd dig til en festlig decembertur i julens tegn, hvor julemarkederne, de stemningsfulde pubber og den røgede whisky introducerer dig for de hyggeligste sider af Skotlands to største byer.
2 rejser næste tur 9 december
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top