Rejser med indhold

Fra 14 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Caddie Golfrejser

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
NYHED: Castanea Golfresort - Golf & Gin - Book nu
Golfferie på skønt resort i smukke omgivelser Tag på golfrejse kun 55 km syd for Hamborg på Castanea Golfresort, oplagt til både short breaks og længere golfophold. Castanea Golfresort er et lækkert golfhotel i smukke omgivelser, tæt på den charmerende historiske by Lüneburg, hvor du kan finde et stort udvalg af restauranter og butikker. 18 hullers mesterskabsbane – yderst vedligeholdt Castanea Golfresort har egen 18 hullers mesterskabsbane på hele 6175 meter (par 72). Banen er designet af den anerkendte tyske arkitekt Kurt Rossknecht, og har et spændende design med bunkers, udfordrende ø-greens og varierende terræn. Det er en spændende og udfordrende golfbane uanset dit niveau. BOOK 2021 priser - KAMPAGNETILBUD Vi har været nede og teste Castanea Golfresort i slut september på en fantastisk efterårsdag med 23 grader, hvor vi oplevede et resort, som lever op og levere et forendt golfophold. Der bliver kræset for detaljerne og de smukke omgivelser og ikke mindst den fantastiske golfbane er meget indbydende. Golf & Gin pakken er meget eftertragtet, da du får meget værdi for pengene. Vi har naturligvis også mange andre pakker - klik her for at læse mere om dem Ankomst Denne pakke kan I ankomme på alle ugens dage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 43 228 100. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med forbehold for last minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet.  Video Denne video giver et rigtig godt indblik i, hvad Castanea Golfresort er for en størrelse samt hvad du kan foretage dig ved siden af golfen.  
5 rejser næste tur 20 oktober
LONG STAY: Granada Beach & Golfs HELT NYE lejligheder og ubegrænset golf!
Går du efter ”mest valuta for pengene”, så skal du vælge et long stay på Granada Beach & Golf. Lejlighederne er SPRIT nye og indrettet i skandinavisk stil med utrolig stor komfort. Du vil føle dig så meget hjemme og en af årsagerne er, at vi har været helt nede i "maskinrummet" og rådgivet Granada Beach ned til mindste detalje til sågar bestikket og porcelænet i køkkenet og den gode kaffemaskine! Et Long stay med fri golf... Du har ubegrænset golf på Los Moriscos, som du kan nyde udsigten over fra din terrasse. Vi har sikret, at du kan få opbevaret din golfbag i klubben under dit ophold og du har gratis trolley inkluderet. Los Moriscos er en fantastisk golfbane, som ligger utroligt smukt ud til Middelhavet, som du holde mere og mere af under dit ophold. Det er masser af god udfordring i layoutet. Efter en god runde kan du nyde udsigten over Middelhavet fra det fantastiske klubhus, som efter vores mening har den bedste placering og udsigt som du finder på solkysten - kun få meter fra strandkanten!  Bo i Scandinavisk stil med stor komfort og hyggelig indrettet.. Helt nye lejligheder, som ligger få minutters gang fra standen, golfbanen og med kig til Sierra Nevada. Lejlighederne er opført i et eksisterende bebygget område og står færdig primo 2021, hvilket gør at der er et eksisterende liv og atmosfære så du ikke føler dig alene. Der er tænkt mange detaljer ind, bl.a. et stort 70" LG fjernsyn med masser af kanaler, dyner og et meget veludstyret køkken. Vi er selv meget begejstret for disse lejligheder, som er noget af det bedste du finder på solkysten og så til en vanvittig god pris! Mange af lejlighederne på Granada Beach & Golf er vestvendte, men ikke alle. Det er derfor vigtigt, at du ved booking gør opmærksomt på det, hvis du ønsker vestvendt lejlighed, og får bekræftet, at dette er muligt Efter golfen er der også sightseeing... Hvis du har lyst til at opleve andet end golf, bør du fx. besøge Granada by og Alhambra eller måske drypstenshullerne i Nerja. Vi vil meget gerne hjælpe jer med bestilling af billetter mm.    Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, så skal du overveje at tilkøbe pakker med fx morgenmad, frokost eller ekstra rengøring?  Vi hjæper dig med det hele - du siger bare til! Se film om Granada Beach & Resort Læs mere om lejlighederne og området længere nede på siden.
12 rejser næste tur 2 november
Long Stay på Mauritius - Heritage the Villas 2022
Vi føler at en drøm er gået i opfyldelse - tænkt Long stay på Mauritius i de lækreste villaer med udsigt til golfbanen med daglig golf i 28-30 grader og tropisk klima - Det var lige godt Sørens?? Det er nu lykkedes os + vi har fået en ekstra god potion villaer at sælge af i efteråret 2022 - EKSKLUSIVT ved Caddie Golf.  Heritage the Villas har tilbudt dig denne mulighed, hvor du kan bo i villaer med henholdsvis 3 og 4 soveværelser - du kan bo der alene eller med op til 8 personer og ALLE har daglig golf inkluderet. Der er ingen tvivl om, at du får et stort plus i bogen hos familie og venner, hvis du tager dem med. Villaerne Villaerne er yderst rummelige og har egen pool, eget badværelse til hvert soveværelse og stort veludstyret køkken, buggy med 4 sæder til fri afbenyttelse til at komme rundt på resortet, 20% rabat på alle resortets 12 restauranter (undtagen Heritage Le Château and the BOMA à l’Awali - OBS: Dog kun på maden på de udvalgte restauranter), fri adgang til alle faciliteter på begge hoteller (Heritage Le Telfair og Heritage Awali) og beach club C, internet og meget mere. Villaerne ligger 5 minutters buggy kørsel til klubhuset og en kort buggy tur til den vidunderlige strand med det vildeste azurblåt vand og strand med kridhvidt sand. Morgenmaden kan indtages i den dejlige restaurant Annabella, hvis I ønsker en lækker 5 stjernet morgenmadsbuffet. Golf - Heritage Golf Heritage Golf Club har den prisvindende golfbane, som er yderst spilbar for golfere på alle niveauer , hvor vi har sikret en daglig runde golf til dig. Flere år i træk har Europen tour er stortset fast tilbage år efter år, hvilket du vil opleve med egne øjne - hvor veldesignet med et helt unik layout og matcher både høj og lav handicappere. FILM, Heritage The Villas -Se videoen ved at klikke på billedet  FILM, resortet Awali - se videoen ved at klikke på billedet FILM, golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet
6 rejser næste tur 6 februar 2022
NYHED – luksuslejligheder i Puerto Banus
Vil du ikke gå på kompromis med komfort og kvalitet, når du tager på Long Stay? Så skal du ofre det det koster og lade dig indkvartere i lejlighederne i Mimosas Suites. Vi er glade for endelig at kunne præsentere nogle lejligheder, hvor lokationen er helt i top for dig, som gerne vil kunne nyde strand, en dejlig levende spansk atmosfære og tæt på golfbanerne.  Velrenommeret golfbaner i pakken Vi har indgået en meget fleksibel Long stay pakke med Atalaya Golf Club, hvor du i denne pakker får mange gode runder inklusiv - faktisk ubegrænset golf. Atalaya Golf Club har to dejlige og forskellige 18 huls baner - Atalaya Old og New course, hvor der er god tid til at lære banerne at kende.  Luksus lejligheder i vente...   Lejlighederne ligger kun et par hundrede meter fra havet og under en km fra Puerto Banus hvor man kan misundes over de lækre biler og fantastiske yachts som ligger til kaj og udnytte de utallige shoppingmuligheder der er. Det er kæmpe lejligheder med parkering i kælderen, opbevaringsrum til gofbags og elevator direkte til lejligheden som er fuldt udstyret – sågar med gulvvarme. Mimosas Suites ligger desuden i kort afstand af et væld af dejlige golfbaner så der er nok at vælge imellem. Uanset hvilken type lejlighed du vælger, har de et veludstyret køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, ovn, micro ovn, kaffemaskine og El kedel. Der er naturligvis air condition og sågar gulvvarme. Der er naturligvis gratis wifi og smart TV og en gang om ugen foretages der en let rengøring og skiftes sengelinned og håndklæder.  Så leder du efter en Long Stay rejse til Costa del Sol med ubegrænset golf og ønsker at forkæle dig selv i Puerto Banus, så er dette helt klart noget for dig.
21 rejser næste tur 30 oktober
Golf & Safari i Sydafrika - Januar 2022
Sydafrika er et fantastisk land at rejse i, og en af vores absolut yndlings golfdestinationer. Her bliver du mødt af en venlig befolkning, smuk natur og en spændende kultur. På denne matchtur får du mulighed for at opleve både at bo på banen, i byen og bo med dyrene. Vi skal spille 4 fantastisk runder golf i Western Cape fordlet på 3 forskellige baner. Vi skal naturligvis også ud og se landet, hvor der er spændende oplevelser i vente. Der er planlagt adskillige udflugter, bl.a. en dagsudflugt til Cape Town og ud og smage god vin i vinlandet. Glæd dig til en fantastisk oplevelse, som du aldrig vil glemme. Turen er med en dansk matchturleder. Vestkysten  Mens Garden Route fortsat er en af Sydafrikas mest berømte attraktioner, appellerer vestkystens vindblæste isolation og ro til besøgende, der søger en pause fra stress og jag, der ofte ledsager populære turistattraktioner. De, der ønsker at flygte til et sted, hvor de kan fare vild i virkelig inspirerende omgivelser, vil finde alt, hvad de leder efter langs Sydafrikas vestkyst. Den tyndt befolkede vestkyst byder på brede åbne rum, uspolerede strande, barsk terræn og azurblå have. Besøgende kan se frem til at udforske maleriske landsbyer og hvidkalkede fiskerlandsbyer, vandre gennem den spektakulære Cederberg og nationalparken West Coast samt smage frisk fisk og skaldyr i kystbyerne Langebaan og Paternoster. Udover golf, så kan man prøve kræfter med andre populære aktiviteter såsom at se på fugle, kajak, svømning, stand up padle boarding og kitesurfing. Læs mere om hotellerne vi skal bo på længere ned på siden. Kan ikke-golferen og singlen også komme med? Ja selvfølgelig kan ikke-golferen og singlen det... Golf er jo for alle :-). Vi ønsker at inkludere alle i dette arrangement. For parret, hvor den ene ikke spiller golf, har vi sammen med vores samarbejdspartner lavet en aftale om ikke-golferen vil få følgende istedet for greenfee: - Adgange til diverse Spa afdelinger - Frokost med en drink på alle greenfee dage Dagsprogram for turen Torsdag d. 13.01.2022 Den store rejsedag på rundrejsen til Sydafrika er kommet. Vi afrejser fra hhv. København og Billund.  Vi lander i Cape Town kl. 22:30 om aftenen (Samme dag) og sætter kurs direkte mod vestkysten og Atlantic Beach Lodge  som er vores første stop på turen.  Fredag d. 14.01.2022 Efter en god natte søvn og morgenmaden, er det tid til at få banket rusten af. Vi spiller første runde på Atlantic Beach.  Atlantic Beach ligger kun 700 meter fra Atlanterhavet, er et unikt 18-hullers links layout, der giver ivrige golfspillere spændende udfordringer, takket være den kraftige vind, der ofte er til stede. Banen er dog designet på en sådan måde, at få huller løber i samme retning og derved giver golfspillere en regelmæssig pusterum fra vindudfordringerne. Med panoramaudsigt over historiske Robben Island og det ikoniske Table Mountain en runde golf på denne bane en runde man sent vil glemme.  Det er faktisk en golfbane, der er velsignet med naturlige konturer, der fejer opad og nedad mellem de klitklædte dale. Banen er anbragt i to ni hullers sløjfer, der hver vender tilbage til klubhuset. Hvert hul har en egen udfordring, da banen snor sig gennem rullende klitter, omgivet af en spektakulære udsigter hele vejen rundt. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Om aftenen efter du har fået taget en lur eller et dyb i poolen mødes vi til velkomstmiddag i hotellets restaurant.  Lørdag d. 15.01.2022 Efter en god golfoplevelse på hjemmebanen, tager vi denne dag fri fra golf og drager mod Cape Town for en unik halvdagstur. Vi bliver hentet efter morgenmaden og bliver kørt til den pulserende storby, som har mange ting at byde på. Dagsturen byder bl.a. på en tur igennem Iziko Slave Lodge, gåtur igennem Bokaap og Company Gardens og et af Cape Towns mest velkendte attraktioner Table Mountain, som vi spillede golf med udsigt til dagen forinden. Efter nogle fantastiske timer i Cape Town, slutter vi af med middag på The Gold Restaurant. Her venter en yderst autentisk oplevelse når vi skal smage på mere end 10 forskellige retter og oplevelse bongotrommer og afrikansk dans på scenen. Søndag d. 16.01.2022 Efter gode oplevelser på udflugten til Cape Town er dagen kommet, hvor vi skal spille anden runde på turen. Vi tjekker ud af Atlantic Beach og bliver hentet efter morgenmaden. Her bliver vi kørt til Clovelly, som ligger en times tid fra Atlantic Beach. Clovelly er en af de mest anerkendte golfbaner i Cape Town området, og giver med sit åbne park layout og brede fairways alle golfere en chance på golfbanen. Greens ruller dog hurtigere end mange andre, så der skal man holde tungen lige i munden for at lave point. Efter runden kører vi til Steelnbosch og indlogerer os på Oude Werf i de næste 4 nætter. Herefter er resten af dagen til fri disposition. Mandag d. 17.01.2022  Efter morgenmaden afhentes vi på hotellet og bliver kørt til Stellenbosch Golf Club til vores tredje runde. Beliggende i hjertet af de fantastiske Cape Winelands er Stellenbosch Golf Club en bane med en historie og en arv, der går tilbage til over et århundrede. Den Sensationelle panoramaudsigt er en del af omgivelserne og banen kan desuden prale med naturskønne dale fyldt med vinmarker fra nabolande. De smukke træbeklædte fairways er et slående træk ved Stellenbosch Golf Course, der er omgivet af bjergskråninger under vinstokke. Banen har ry for at have en overflod af træer, og selvom dette er tilfældet på mange af hullerne, så gør layoutet oplevelsen det værd. En spændende runde golf venter i Stellenbosch. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Tirsdag d. 18.01.2022  Det hører til når man befinder sig i vinlandet, at vi skal smage på noget god vin og det skal vi selvfølgelig også. Vi bliver igen hentet fra hotellet og kørt til den franske koloni Franschhoek. Her skal vi på The Wine Tram experience, hvor vi bliver fragtet i en hundrede år gammel sporvogn fra vingård til vingård. Her skal vi igennem adskillige vingårde – og smage på deres lækre vine, inden vi sætter kurs tilbage til Franschhoek. Her har vi lidt tid på egen hånd til og besøge et af de mange museer eller slentrer en tur op ad gågaden inden vi tidlig på aften mødes til middag på TUK TUK. En hyggelig restaurant som også har eget mikrobryggeri. Onsdag d. 19.01.2022 Det er blevet finale tid! Vi skal spille den sidste runde golf på vores rundrejse. Devonvale ligger græs til vores sidste runde og banen ligger i en naturlig og bølgende dal velsignet med omkringliggende vinmarker og et stort udvalg af træer. Det storslåede 18-hullers mesterskabslayout tilbyder en god udfordring for golfspillere på alle niveauer. Banen har gennemgået et utallig af forbedringer. Nogle huller er blevet forlænget, tees er manicureret og fairways står helt fantastisk. Efter finale runden kårer vi vinderne og hygger om aften. Torsdag d. 20.01.2022 Efter nogle gode dage i vinlandet, så er det tid til at sætte kurs mod Aquila Private Game Reserve, som er tredje og sidste stop på ruten. Når vi har tjekket vores bagage ind, spiser vi frokost og gør os afgang på en eftermiddags Game Drive ledsaget af en kyndig ranger, der vil guide os ud til reservatets vilde dyr på savannen. Efter nogle gode timer bliver vi bragt til hotellet og vores værelser og kan tage et hurtigt bad inden vi mødes til middag og hygge om bålet. Fredag d. 21.01.2022 Efter en god og hyggelig aften med røverhistorier og god mad. Står vi tidlig op og skal på tidlig morgen Game Drive. Dyrerne jagter som regel tidligt om morgen, og chancen for at se dem på jagt, er bedst om morgen. Derfor sætter vi uret tidligt og kommer ud og i gang. Når vi er tilbage ca. 3 timer senere, står morgenmaden klar. Resten af formiddagen kan fx bruges ved poolen, inden vi igen efter frokost tager ud og inspicere dyrene. Om aften hygges der igen med god mad i restauranten og nyder den sidste aften sammen. Lørdag d. 22.01.2022 Hjemrejse til Danmark. Vi flyver fra Cape Town kl. 00.20 mellem d. 22.01 - 23.01 og har god tid til at tage afsked med det smukke og fascinerende land. Tak for en fantastisk tur.
2 rejser næste tur 13 januar 2022
PLAYA GRANADA - UBEGRÆNSET GOLF - ALL INCLUSIVE
Er du på udkig efter en stensikker golfrejsedestination så er Playa Granada et hit blandt vores kunder. Ikke blot får du en af Europas mest vejrsikre golfdestinationer på Costa del Tropical, som den østlige kystlinje er kaldet, men også en mulighed for at spille en runde golf med havudsigt og få rigtig meget for pengene. En ny golfdestination Playa Granada er et hit blandt vores kunder. Med et absoult velfungerende all inclusive koncept, tilfredsstilles behovet om ikke at skulle have penge mange op ad lommen, når først golfrejsen er betalt. Golfbanen Los Moricos golfbanen ligger i gå afstand fra hotellet, og hvis man ønsker at slå nogle slag inden runden på drivingrange, så kører der shuttle bus i pendulfart fra hotellet-drivingrange-klubhuset. Los Moricos er et golfanlæg med 18 huller links-style golfbane. Banen er ligetil at spille for golfere på alle niveauer. Golfbanen er beliggende i strandkanten, med udsig til Middelhavet på den ene side og sneklædte Sierra Nevada på den anden. En golfoplevelse som byder på en betagende udsigt hele vejen rundt, selv på hul 19, da klubhuset ligger midt på stranden. Hotel I det sydøstligste hjørne af det Spanien, hvor solen skinner allermest, ligger populære Playa Granada. Det 4-stjernede hotel ligger ca. 50 minutter fra Malaga lufthavn og er særligt kendt for deres gode all inclusive og betagende beliggenhed helt ud til Middelhavet. Hotellet er yderst velfungerende til grupper såvel som individuelle rejsende. Har man lyst til at gå en tur i strandkanten, så husk et par euro til besøg på en af de lokale strandbarer, som er en oplevelse værdig. Værelserne på Playa Granada er lyse og rummelige og sammen med en fantastisk service i restauranten og et lækkert spaområde med indendørs pool og stort fitnesscenter, så er Playa Granada efterhånden et af vores mest solgte hoteller i Spanien.
3 rejser næste tur 21 oktober
Schloss Lüdersburg - Ubegrænset golf
Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur. I kombination med de to championship golfbaner Lakes og Old, placerer Schloss Lüdersburg sig i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskland. Schloss Lüdersburg ligger omkring 200 kilometer fra den dansk/tyske grænse. 3 nætter sammen med vennerne eller fruen med masser af golf og forkælelse for sjælden er hvad det nordtyske byder sine gæster. Resortet har to fantastisk golfbaner - Old og Lakes Course. To af Tysklands bedre golfbaner findes her, hvor i øvrigt Lakes Course er designet af Jack Nicklaus. Old Course er en skøn parkland course, hvor du får en flot naturoplevelse, som fik GolfMagazine til at kåre den til Tysklands smukkeste golfbane. Den har en god blanding af smalle og brede fairways, som snor sig igennem parken. Lakes Course har som navnet antyder, en del vand i spil. Denne er en del længere end Old course, og med de forholdsvis mange søer i spil, kan du forvente en udfordrende, men rigtig god golfrunde. Ankomst Denne pakke kan I ankomme på søndage, mandage og tirsdage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 43 228 100. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med et forbehold for Last Minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet. 
1 rejse 24 oktober
Long stay: Terrazas Costa del Sol + golf på Azata Golf
Vil du gerne opleve en helt ny golfbane som er udfordrende selv om der kun er 19 bunkere på banen? Så prøv vores long stay pakke med 20 GF på Azata, en helt ny bane med udfordrende layout og udsigt over Middelhavet fra mange af hullerne. Banen er som sådan ikke kuperet med undtagelse af et par huller, men der er langt mellem nogle af hullerne og der er derfor buggy inkluderet. Azata Golf ligger mellem Valle Romano Golf og Estepona Golf. De første 9 huller er generelt meget snævre og de fleste fairways hælder til højre så det er vigtigt at placere bolden rigtigt. På bagni åbnes der noget mere op med bredere fairways og udsigt til Middelhavet men her skal man så tage højde for vandhazarder. En udfordrende bane men en god oplevelse. Tager du også på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men terrasserne har eftermiddagssol og vil du gerne have solsenge der, skal du blot bede om det. Udsigten bliver man aldrig træt af og man skal lede længe efter for at finde noget tilsvarende. Resortet ligger højt og man kun derfor nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet og Gibraltar og beundre de flotte farver i solnedgangen. Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse til sin ferie, kan man jo prøve kræfter med nogle af de mere eksklusive baner i området, fx Valderrama eller Finca Cortesin. Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer. Vil man gerne føje kulturelle oplevelser til sin ferie, kan man jo besøge Gibraltar (husk pas!) eller surferbyen Tarifa eller måske endda tage et smut til Marokko.  Læs mere om lejlighederne i bunden af siden.
34 rejser næste tur 30 oktober
Long stay på solkysten: Terrazas Costa del Sol med golf på Dona Julia
Tager du på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men terrasserne har eftermiddagssol og vil du gerne have solsenge der, skal du blot bede om det. Udsigten fra Terrazas Costa del Sol findes ikke magen til mange steder. Resortet ligger højt og man har derfor en helt fantastisk udsigt over Middelhavet og Gibraltar og kan fornøje sig over de farverige solnedgange. Vores long stay gæster spiller oftest på Doña Julia - en bane som i flere år har været long stay gæsternes favorit. Banen er også kendt på Costa del Sol for sine helt ekstraordinære store greens. Det er en kuperet bane, men der er buggy inkluderet. På Doña Julia kan man nyde udsigten over Middelhavet fra mange af hullerne og den ligger kun 5-10 minutters kørsel fra Terrazas Costa del Sol.  Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse kan man jo prøve kræfter med nogle af de eksklusive baner i området,  fx Valderrama eller Finca Cortesin. Baner som ligger i kort afstand fra resortet. Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer og vil man opleve lidt anderledes kultur, kan man tage en tur til Gibraltar eller til surferbyen Tarifa eller måske en tur til Cadiz, en historisk vigtig by og en af de ældste byer i Europa. Film om Terrazas Costa del Sol          
34 rejser næste tur 30 oktober
Torremirona Relais - SPAR 1200,- pr. person
MESSETILBUD - SPAR 1.200,- PR. PERSON - BOOK INDEN D. 01. MARTS. Torremirona Releais Hotel Golf & Spa Resort byder på en fantastisk golfoplevelse i skønne omgivelser med udsigt til Pyrenæerne, og blot 35 km til den fransk/spanske grænse. I forbindelse med hotellet ligger en af Costa Bravas ældste golfbaner - Torremirona Golf Club. Et ophold på Torremirona kan kombineres med et kulturelt indslag til byen Figueres, hvor du kan besøge Dali-Museet og de nærliggende golfbaner Perelada Golf og PGA Catalunya. Tag forbi The Stadium course på vejen tilbage. Golfbanen En dejlig golfbane venter gæsterne med første tee lige ved hotellet. Torremirona Golf Club blev etableret i 1992 og er 6.201 meter. Den ligger lige ved hotellet, og er en klassisk spansk parkbane med bølgende fairways, store kuperede greens og smukke søer. Hele området er indrammet af gamle pinjetræer, og med Pyrenæerne i baggrunden er scenen sat til store golfoplevelser! De første 9 huller er mere krævende med smalle og bølgende fairways. Banens signatur hul møder man allerede på hul 5, et par 3 på 170 meter fra gul tee med mindre ø-green. På de sidste 9 huller åbner banen sig, og dermed letter at komme på green. Golfklubben byder på en dejlig proshop med et varieret udvalg af tøj og udstyr.
2 rejser næste tur 21 oktober
NYHED - LONG STAY: Torrenueva Park i nye klæder
Vil du have havudsigt, eftermiddagssol og bo central og kunne gå til stranden, restauranter og barer? Så skal du vælge Torrenueva Park. Resortet ligger i den lille hyggelig kystby La Cala. Her har du alt hvad du har brug for under dit long stay – inklusiv gode supermarkeder og restauranter. Lejlighederne er for nylig blevet renoveret med nye badeværelser og nyt interiør og high speed internet. Golf spilles i denne pakke Vælger du denne pakke, spiller de fleste af vores gæster på Cabopino og El Chaparral. El Chaparral ligger en kort køretur fra resortet i retning Fuengirola. Det er en udfordrende bane med nogle smalle huller, men der er også huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning. Modsat retning – mod Marbella – ligger Cabopino som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter så buggy ud med El trolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra Klubhusets terrasse. *Tee tider på Cabopino mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral mellem kl. 07.50-08.50 eller efter kl. 13.00. Skulle du ønske en pakke med tee tider uden restriktioner, så kontakt os. Vi kan tilbyde flere forskellige pakker, hvis det ønskes. Vælg denne pakke hvis du vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på to populære baner tæt på resortet.  Se film om Torrenueva Park Læs mere om Torrenueva ved at klikke på indkvartering herunder.  
12 rejser næste tur 30 oktober
Almerimar Nytårs Open 2021
Europas mest vejrsikre golfdestination mikset sammen med et serviceniveau, der sjældet er set så højt, skaber den fantastiske cocktail: Golfresortet Almerimar. Vi har aldrig oplevet en større tilfredshed hos vores gæster end blandt dem, der kommer hjem fra Almerimar!  Derfor er glade for, at vi igen i år med glæde kan invitere dig til Hotel Golf Almerimar henover nytåret. Turen har gennem de sidste tre år gået til Andalucien og med stor succes. En lille upgrade på denne tur, er at vi har inkluderet SAS PLUS , hvilket betyder at der er lounge adgang samt fast track i security i Københavns lufthavn. Det 5* Hotel Golf Almerimar ligger på golfbanen af samme navn som er designet af Gary Player. Golfbanen fik lavet nye greens for 2 år siden, som de har fundet inspiration fra European tour banen Finca Cortesin - du vil derfor blive mødt af fantastiske green på de dejlige 27 hullers golfanlæg. Værelserne er alle indrettet til golfere og er rummelige med en minimum størrelse på 55 m2 med kingsize senge eller med 2 enkelte queen size senge. Der er desuden gratis wifi, 42” LCD fladskærm med canal+, minibar og safebox. Almerimar Golf Master banen er en af de bedste resortbaner, som ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Golfbanen er bygget i 1976 og designet af Rob Kirby og Gary Player og har 27 huller. Banen er rigtig godt udtænkt med store udfordringer kombineret med vandhassarder, palmer, store brede fairways og store greens og tilmed i et landskab som har stor skønhed. Glæd dig til en fantastisk tur og naturligvis med en fremragende nytår gallamiddag, som de er kendte for på netop Almerimar.
1 rejse 27 december
Golfskolen på Montado Foråret 2022
Drømmer du om at starte sæsonen før alle dine venner og få de bedste fif for 2022 med inden sæsonen starter? Så har du chancen nu! Vi gentager vores succes med golfskoler i Portugal, der nu afvikles for 12. år i træk!  Det har vi taget til os og derfor nu sat 9 uger op i februar/marts/april, som vi håber at du har lyst til at deltage på. Samme høje niveau, som du oplevede sidste gang med af trænerteamet. Golfskolen afholdes endnu engang på Montado Golf Resort i Portugal. Som deltager på golfskolen vil du opleve et fantastisk sammenhold, som opnås gennem træning og sociale aktiviteter i løbet af ugen. Første afrejsedag er d. 12. februar 2022, mens sidste afrejsedag er d. 09. april 2021 PRO'erne Vores PRO'er er utrolig engagerede og sociale. Bue Jacobsen kender området, som hans egen bukselomme, da han har været i Portugal mange gange. Bue har været med alle år vi har afviklet denne golfskole, hvilket sikrer dig den afslappende og rolige atmosfære der skal til, for at du kan nyde din ferie. Bue Jacobsen vil være tilstede på Montado fra d. 12. februar 2022 til og med d. 02. april 2022. OBS: Bue er optaget fra d. 12.03 - 19.03.2022 derfor vil det være en anden pro, som varetager undervisning i den uge. Kenneth Frederiksen vil som udgangspunkt varetage golfskolen fra d. 02. april til og med d. 16. april 2022. Middage Der er middag inkluderet alle dage undtagen torsdag, hvor vi kører til Setubal og spiser på restaurant (på egen regning). Golfundervisningen Er ikke inkluderet. Priserne for undervisning skal betales direkte til Pro'en, og er følgende: 3 dages pakke á 2 timer € 110,- 5 dages pakke á 2 timer € 150,- OBS:   Ved booking angives om du ønsker 3 eller 5 gange træning. Tilmelding til træning foretages ved første møde med proen efter ankomst. Ønsker man individuel træning, så kan dette bookes og betales direkte hos proen.  Billeje Da afrejsen hjem er kl. 07:30, så vil hver bil blive opkræve en out of hour tillæg til den ansatte, som afhenter bilen på €35,-. Dette betales lokalt og opkræves ikke hjemmefra.
9 rejser næste tur 12 februar 2022
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top