Rejser med indhold

Fra 15 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Caddie Golfrejser

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
LONG STAY: Granada Beach & Golfs HELT NYE lejligheder og ubegrænset golf!
Går du efter ”mest valuta for pengene”, så skal du vælge et long stay på Granada Beach & Golf. Lejlighederne er SPRIT nye og indrettet i skandinavisk stil med utrolig stor komfort. Du vil føle dig så meget hjemme og en af årsagerne er, at vi har været helt nede i "maskinrummet" og rådgivet Granada Beach ned til mindste detalje til sågar bestikket og porcelænet i køkkenet og den gode kaffemaskine! Et Long stay med fri golf... Du har ubegrænset golf på Los Moriscos, som du kan nyde udsigten over fra din terrasse. Vi har sikret, at du kan få opbevaret din golfbag i klubben under dit ophold og du har gratis trolley inkluderet. Los Moriscos er en fantastisk golfbane, som ligger utroligt smukt ud til Middelhavet, som du holde mere og mere af under dit ophold. Det er masser af god udfordring i layoutet. Efter en god runde kan du nyde udsigten over Middelhavet fra det fantastiske klubhus, som efter vores mening har den bedste placering og udsigt som du finder på solkysten - kun få meter fra strandkanten!  Bo i Scandinavisk stil med stor komfort og hyggelig indrettet.. Helt nye lejligheder, som ligger få minutters gang fra standen, golfbanen og med kig til Sierra Nevada. Lejlighederne er opført i et eksisterende bebygget område og stod færdig primo 2021, hvilket gør at der er et eksisterende liv og atmosfære så du ikke føler dig alene. Lejlighederne er fordelt i to lejlighedskomplekser - Marina Golf og Mar de Astrid, som begge på samme vej, blot få minutters gang fra hinanden. I lejlighederne er der tænkt mange detaljer ind, bl.a. et stort 70" LG fjernsyn med masser af kanaler, dyner og et meget veludstyret køkken. Vi er selv meget begejstret for disse lejligheder, som er noget af det bedste du finder på solkysten og så til en vanvittig god pris! Mange af lejlighederne på Granada Beach & Golf er vestvendte, men ikke alle. Det er derfor vigtigt, at du ved booking gør opmærksomt på det, hvis du ønsker vestvendt lejlighed, og får bekræftet, at dette er muligt Efter golfen er der også sightseeing... Hvis du har lyst til at opleve andet end golf, bør du fx. besøge Granada by og Alhambra eller måske drypstenshullerne i Nerja. Vi vil meget gerne hjælpe jer med bestilling af billetter mm.    Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, så skal du overveje at tilkøbe pakker med fx morgenmad, frokost eller ekstra rengøring?  Vi hjæper dig med det hele - du siger bare til! Se film om Granada Beach & Resort Læs mere om lejlighederne og området længere nede på siden.
7 rejser næste tur 4 februar
Long stay: Terrazas Costa del Sol + golf på Azata Golf
Vil du gerne opleve en helt ny golfbane som er udfordrende selv om der kun er 19 bunkere på banen? Så prøv vores long stay pakke med 15 GF på Azata, en helt ny bane med udfordrende layout og udsigt over Middelhavet fra mange af hullerne. Banen er som sådan ikke kuperet med undtagelse af et par huller, men der er langt mellem nogle af hullerne og der er derfor buggy inkluderet. Azata Golf ligger mellem Valle Romano Golf og Estepona Golf. De første 9 huller er generelt meget snævre og de fleste fairways hælder til højre så det er vigtigt at placere bolden rigtigt. På bagni åbnes der noget mere op med bredere fairways og udsigt til Middelhavet men her skal man så tage højde for vandhazarder. En udfordrende bane men en god oplevelse. Tager du også på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men terrasserne har eftermiddagssol og vil du gerne have solsenge der, skal du blot bede om det. Udsigten bliver man aldrig træt af og man skal lede længe efter for at finde noget tilsvarende. Resortet ligger højt og man kun derfor nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet og Gibraltar og beundre de flotte farver i solnedgangen. Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse til sin ferie, kan man jo prøve kræfter med nogle af de mere eksklusive baner i området, fx Valderrama eller Finca Cortesin. Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer. Vil man gerne føje kulturelle oplevelser til sin ferie, kan man jo besøge Gibraltar (husk pas!) eller surferbyen Tarifa eller måske endda tage et smut til Marokko.  Læs mere om lejlighederne i bunden af siden.
7 rejser næste tur 4 februar
Torrenueva Park - Bo skønt og golf med buggy
Vil du have havudsigt, eftermiddagssol og bo central og kunne gå til stranden, restauranter og barer? Så skal du vælge Torrenueva Park. Resortet ligger i den lille hyggelig kystby La Cala. Her har du alt hvad du har brug for under dit long stay – inklusiv gode supermarkeder og restauranter. Lejlighederne er for nylig blevet renoveret med nye badeværelser og nyt interiør og high speed internet. Golf spilles i denne pakke Vælger du denne pakke, spiller de fleste af vores gæster på Cabopino og El Chaparral. El Chaparral ligger en kort køretur fra resortet i retning Fuengirola. Det er en udfordrende bane med nogle smalle huller, men der er også huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning. Modsat retning – mod Marbella – ligger Cabopino som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter så buggy ud med El trolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra Klubhusets terrasse. *Tee tider på Cabopino mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral mellem kl. 07.50-08.50 eller efter kl. 13.00. Skulle du ønske en pakke med tee tider uden restriktioner, så kontakt os. Vi kan tilbyde flere forskellige pakker, hvis det ønskes. Vælg denne pakke hvis du vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på to populære baner tæt på resortet.  Se film om Torrenueva Park Læs mere om Torrenueva ved at klikke på indkvartering herunder.  
3 rejser næste tur 27 februar
Long stay NYHED - Jardines Costa del Sol / Tæt på Marbella
Skift det triste danske vejr ud med solrige Costa del Sol, og oplev de skønne golfbanerne i Andalusien. Hiv eksempelvis 4 uger ud af kalenderen og rejs sydpå til Costa del Sol, nærmere betegnet Marbella og Calahonda, hvor dejlig golfbaner er i vente. Viste du i øvrigt at Andalusien har Europarecord i solskinstimer, og udover golfbanerne frister med spændende kultur og historie. Oplagte golfbaner i denne pakke – tæt ved Denne pakke e for dig, som sætter pris på, at der er buggy inkluderet på dine runder, hvilket også er nødvendigt på disse baner. Vælger du denne pakke, spilles Cabopino & El Chaparral, hvor der er 16 runder som skal fordeles på de to baner. Alle tee tider kan bookes på forhånd og på Cabopino er der restriktioner, således at man kun kan booke tider mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral kan man booke mellem kl. 07.50-09.30 eller efter kl. 13.00. Hyggelige Andalusiske lejligheder med flot have Jardines kan opsummeres i få ord; Unik beliggenhed med en idyllisk fælles have med pool og bar. Hvis man gerne vil bo tæt på havet og have tæt adgang til mange golfbaner og kunne gå til restauranter er dette kompleks det oplagte valg for dig. Lejlighederne er ideelle til long stay brug, da det er nydelige og individuelle dekoreret, så man føler at man kommer ind i et hjem. Haven er nydelig med dejlig beplantning, damme pakket rundt om pool området. Hvis du gerne vil vide mere om lejlighederne, så kan du læse mere om dem længere nede på siden på et særskilt link. Vælg denne pakke, hvis du gerne vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på to populære baner tæt på resortet. 
7 rejser næste tur 4 februar
NYHED: Long stay på Mallorca - Pula Golf & Son Severa
Nyd livet på Mallorca; den pragtfulde ø som byder på sol, golfoplevelser og tid til afslapning. Inklusiv lejlighed, golf på to af Mallorcas bedste baner, billeje og mulighed for socialt samvær. Mallorca er igen blevet et af Europas mest attraktive rejsemål. Ingen har kunnet frarøve Mallorca sin charme, fantastiske natur, spændende historie samt fantastiske golfbaner. Denne nyhed er helt EKSLUSIV og kan kun købes ved Caddie Golfrejser, hvilket gør at vi kan give jer en helt særlig oplevelse sammen på denne dejlige golf ø midt i Middelhavet. Golfbaner som vil falde lige i din smag.. Du har nu mulighed for at spille golfbanerne Pula Golf Club og Son Servere. De to baner kan du godt glæde dig til: Pula Golf åbnede første gang for spil i 1995. Siden da er golfbanen blevet redesignet af golflegenden José Maria Olazabal, for at kunne leve op til kravene for international og professionel golf. Nu betragtes banen som en af de sværeste golfbaner på Mallorca. Banen har flere gange været vært ved Herrenes European Tour samt andre internationale og nationale turneringer.  Der er en stor variation af hullerne. Det vil sige, at det ikke føles særlig ensartet at spille på Pula Golf. Med 4 blinde huller, er det svært at vide, hvordan man skal tilrettelægge sine slag. Olazábal inkorporerede en del utroligt smukke, men udfordrende vandhazarder i redesignet af banen. Banen er en par 72 bane, der er 6246 meter lang fra bagerste tee, og den byder på flere huller, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over Middelhavet. Alle tee tider kan bookes på forhånd. Dog kun inden kl. 09.30 eller efter kl. 13.00. Son Servere åbnede første gang for spil i 1967. Klubben er en meget velfungerende klub med en stor medlemsskare som inkluderer et par multimillionærer. Klubben er et meget afslappet sted med en fantastisk restaurant og ikke mindst det som vi alle kommer efter, en fantastisk golfbane. Stefano som er golf manager her samt hele greenkeeper teamet, knokler som en gal for hele tiden at udøve en service, som er second to none og præsentere en bane af meget høj kvalitet. Son Servere er den 4. bedste bane på Mallorca i 2022. Alle tee tider kan bookes på forhånd. Dog kun inden kl. 09.30 eller efter kl. 13.00. Se videoen herunder – det taler for sig selv: Hyggelige lejligheder Du bor midt i Canyamel, hvor der ligger en bred vifte af restauranter, barer, butikker og supermarked/minimarked inden for blot 10 minutters gang. Nyd derfor skønne dage i solen efter dagens golfrunde ved poolområdet, på terrassen eller på den nærliggende strand. Det er et skønt sted til din næste long stay rejse. Lejlighederne er hyggelige og minimalistisk indrettet. For nyligt er de blevet renoveret i en hjemlig, nordisk stil. I det åbne køkken er et stort køle/fryseskab, ovn, vaskemaskine, opmaskemaskine, en mikroovn, kaffemaskine og to kogeplader. I soveværelset findes en safety boks. Soveværelset er indtil videre kun udstyret med spanske tæpper, men vi håber at kunne overtale dem til at investere i nordiske dyner. Der er aircondition til både varm og kold luft i stuen og et mindre TV, som kan tilsluttes Ipad/telefon m.m. Internettet er godt og high speed. Lejlighederne med to soveværelser har delvis eftermiddagssol, mens lejlighederne med ét soveværelse har enten morgen eller eftermiddagssol. Der er i dagtimerne altid en person at finde i receptionen, hvis man skulle mangle noget. Skulle man ønske det, kan man tilkøbe sig parkering på kompleksets område, men ellers er der gode (og gratis) parkeringsforhold ude på gaden.
1 rejse 4 februar
Kvalitets lejligheder i Fashionable Puerto Banus
Vil du ikke gå på kompromis med komfort og kvalitet, når du tager på Long Stay? Så skal du ofre det det koster og lade dig indkvartere i lejlighederne i Mimosas Suites. Vi er glade for endelig at kunne præsentere nogle lejligheder, hvor lokationen er helt i top for dig, som gerne vil kunne nyde strand, en dejlig levende spansk atmosfære og tæt på golfbanerne.  Velrenommeret golfbaner i pakken Vi har indgået en meget fleksibel Long stay pakke med Atalaya Golf Club, hvor du i denne pakker får mange gode runder inklusiv - faktisk ubegrænset golf. Atalaya Golf Club har to dejlige og forskellige 18 huls baner - Atalaya Old og New course, hvor der er god tid til at lære banerne at kende.  Kvalitets lejligheder i vente...   Lejlighederne ligger kun et par hundrede meter fra havet og under en km fra Puerto Banus hvor man kan misundes over de lækre biler og fantastiske yachts som ligger til kaj og udnytte de utallige shoppingmuligheder der er. Det er kæmpe lejligheder med parkering i kælderen, opbevaringsrum til gofbags og elevator direkte til lejligheden som er fuldt udstyret – sågar med gulvvarme. Mimosas Suites ligger desuden i kort afstand af et væld af dejlige golfbaner så der er nok at vælge imellem. Uanset hvilken type lejlighed du vælger, har de et veludstyret køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, ovn, micro ovn, kaffemaskine og El kedel. Der er naturligvis air condition og sågar gulvvarme. Der er naturligvis gratis wifi og smart TV og en gang om ugen foretages der en let rengøring og skiftes sengelinned og håndklæder.  Så leder du efter en Long Stay rejse til Costa del Sol med ubegrænset golf og ønsker at forkæle dig selv i Puerto Banus, så er dette helt klart noget for dig.
7 rejser næste tur 4 februar
Long stay på solkysten: Terrazas Costa del Sol med golf på Dona Julia
Tager du på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men terrasserne har eftermiddagssol og vil du gerne have solsenge der, skal du blot bede om det. Udsigten fra Terrazas Costa del Sol findes ikke magen til mange steder. Resortet ligger højt og man har derfor en helt fantastisk udsigt over Middelhavet og Gibraltar og kan fornøje sig over de farverige solnedgange. Vores long stay gæster spiller oftest på Doña Julia - en bane som i flere år har været long stay gæsternes favorit. Banen er også kendt på Costa del Sol for sine helt ekstraordinære store greens. Det er en kuperet bane, men der er buggy inkluderet. På Doña Julia kan man nyde udsigten over Middelhavet fra mange af hullerne og den ligger kun 5-10 minutters kørsel fra Terrazas Costa del Sol. Vi booker alle tee tiderne på forhånd, dog inden kl. 09.00 eller efter kl. 12.40 Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse kan man jo prøve kræfter med nogle af de eksklusive baner i området,  fx Valderrama eller Finca Cortesin. Baner som ligger i kort afstand fra resortet. Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer og vil man opleve lidt anderledes kultur, kan man tage en tur til Gibraltar eller til surferbyen Tarifa eller måske en tur til Cadiz, en historisk vigtig by og en af de ældste byer i Europa. Film om Terrazas Costa del Sol          
7 rejser næste tur 4 februar
Long stay: Terrazas Costa del Sol + golf på San Roque
San Roque New Course – Et fantastisk tidsbegrænset tilbud! - Ubegrænset spil på et historisk anlæg. Vi er beærede og glade for at kunne tilbyde vores long stay gæster denne unikke mulighed for at spille golf på et enestående og meget populært anlæg i Spanien - San Roque. De fleste har hørt om San Roque Golf Resort og Old Course udmærker sig i særdeleshed. Ols Course har lige været lukket i næste et år pga renovering og også klubhuset som tidligere var privat bolig, er nænsomt blevet opgraderet med tanke for at bevare det klassiske udsende men alligevel opgradere til et moderne udtryk. San Roque er beliggende i Sotogrande for foden af Sierra Bermeja bjergene. New Course er en par 72 bane, designet af Perry Dye (søn af den berømte Pete Dye) og Severiano Ballesteros. Banen åbnede i 2004 og har siden været en stor succes. Selv om den er en relativ nye bane, har den et modent layout. New Course er en udfordring for alle og byder på dramatisk udsigt til både bjerge og hav. Du bliver helt sikkert ikke skuffet. Et tidsbegrænset tilbud - KUN HOS CADDIE GOLF!! Som long stay gæst hos Caddie Golf, kan vi i januar og februar tilbyde dig ubegrænset golf på San Roque New Course. Vi booker de første tre tider og resten kan du booke 48 timer i forvejen – uden tidsrestriktioner – det vil dog ikke være noget problem at booke tider på denne tid af året. Helt konkret - det får du på San Roque: Ubegrænset golf – spil så meget I vil Vi kan booke de første tre tee tider Efterfølgende tee tider kan kun bookes 48 timer i forvejen, men på den årstid vil det ikke være svært, at få tee tider INGEN restriktioner på tider Pakken inkluderer kun GF så I skal selv betale for eventuelt trolley eller buggy (banen kan gåes)   Tager du også på long stay for at nyde solen og udsigten, så vælg Terrazas Costa del Sol.  Selve lejlighederne er måske ikke noget særligt, men terrasserne har eftermiddagssol og vil du gerne have solsenge der, skal du blot bede om det. Udsigten bliver man aldrig træt af og man skal lede længe efter for at finde noget tilsvarende. Resortet ligger højt og man kun derfor nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet og Gibraltar og beundre de flotte farver i solnedgangen. Vil man tilføje en ekstraordinær golf oplevelse til sin ferie, kan man jo prøve kræfter med nogle af de mere eksklusive baner i området, fx Valderrama eller Finca Cortesin. Der er kort afstand (i bil) til både La Duquesa og Sotogrande hvor man kan nyde lystbåde havne miljøet og de mange restauranter og barer. Vil man gerne føje kulturelle oplevelser til sin ferie, kan man jo besøge Gibraltar (husk pas!) eller surferbyen Tarifa eller måske endda tage et smut til Marokko.  Læs mere om lejlighederne i bunden af siden.
7 rejser næste tur 4 februar
Mauritius - Tamarina Golf - VINTER TILBUD SPAR OP TIL 8.595,-
Har du aldrig været på Mauritius, så kan du komme det nu til reduceret pris? Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel tilbyder nu alle golfere et NYT VIRKELIGT godt tilbud, hvor du kan spare flere tusinde kroner på din rejse indtil januar 2023.  Det er sjældent, at vi oplever et tilbud i denne kaliber fra Tamarina. BOOK SENEST D. 10. januar 2023  for at få andel i dette tilbud. Golfbanen Mauritius er noget særligt når det kommer til golfture, og det samme kan siges om Tamarina. Her finder du en lettere kuperet 18-hullers golfbane, designet af Rodney Wright og åbnet i 2006. Beliggenheden mellem Remparts massivet og den smukke vestkyst er helt unik, og det er ikke uvant at støde ind i farverige fugle og aber når du bevæger dig rundt på banen. Vi kan booke tee tider til de 3 første dage og resten skal bookes dernede under jeres ferie.  Hotellet Tamarina Golf & Spa har en suveræn beliggende direkte ud til en dejlig hvid sandstrand med azurblåt hav. En særdeles indbydende lokation - særligt efter en aktiv runde golf. På resortet vil du opleve en afslappende stemning med service helt i top og et all inclusive koncept, hvor du bestemt får noget for pengene. Hotellet har flere pools og hele tre restauranter, hvor lækre retter tilberedes af dygtige kokke. Føler du dig fristet, så kan du læse mere om golfbanen og hotellet længere nede på siden under hotellet.  Video: Kristian fra Caddie Golfrejser fortæller om Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel Video fra Tamarina Golf & Spa Boutique Hotel  
4 rejser næste tur 15 februar
Golfskolen på Montado Foråret 2023
Drømmer du om at starte sæsonen før alle dine venner og få de bedste fif for 2023 med inden sæsonen starter? Så har du chancen nu! Vi gentager vores succes med golfskoler i Portugal, der nu afvikles for 13. år i træk!  Det har vi taget til os og derfor nu sat 9 uger op i februar/marts/april, som vi håber at du har lyst til at deltage på. Samme høje niveau, som du oplevede sidste gang med af trænerteamet. Golfskolen afholdes endnu engang på Montado Golf Resort i Portugal. Som deltager på golfskolen vil du opleve et fantastisk sammenhold, som opnås gennem træning og sociale aktiviteter i løbet af ugen. Første afrejsedag er d. 11. februar 2023, mens sidste afrejsedag er d. 15. april 2023 Vi fortsætter vores succcs med fokus på Kvindegolf med Mette Kramer - Nu i de uger, hvor Mette Kramer underviser Vi fortsætter vores fokus på kvindegolf efter en stor interesse. Det bliver igen med vores kvindelige træner på programmet - Mette Kramer, som skal bidrage til at øge fokus på mulighederne for kvindelige golfspillere.  Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at Mette Kramer er et godt match til vores golfskole-koncept. Mette, der til dagligt er træner på Samsø, er nemlig vant til at undervise forskellige niveauer og aldersgrupper, og missionen i hendes arbejde med golf er at bryde mønstre og fordomme samt at udvikle spillernes mindset. En golfskole rummer nemlig foruden træning også et socialt aspekt, hvor de kvindelige såvel som mandlige deltagere kan danne et fællesskab omkring passionen for golf. Vi skal dog lige indføje, at mandlige spillere er meget velkomne i denne uge, da vi har hhv. Bue og Kenneth på disse uger. PRO'erne Vores PRO'er er utrolig engagerede og sociale. Bue Jacobsen kender området, som hans egen bukselomme, da han har været i Portugal mange gange. Bue har været med alle år vi har afviklet denne golfskole, hvilket sikrer dig den afslappende og rolige atmosfære der skal til, for at du kan nyde din ferie. Hvilken periode vil følgende proer varetage: 11.02 - 18.02.2023: Bue Jacobsen & Mette Kramer 18.02 - 25.02.2023: Bue Jacobsen 25.02 - 04.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen 04.03 - 11.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen 11.03 - 18.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen 18.03 - 25.03.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen 25.03 - 01.04.2023: Bue Jacobsen & Rune Olsen 01.04 - 08.04.2023: Mette Kramer & Kenneth Frederiksen (Påske) 08.04 - 15.04.2023: Mette Kramer & Kenneth Frederiksen  Middage Der er middag inkluderet alle dage undtagen torsdag, hvor vi kører til Setubal og spiser på restaurant (på egen regning). Golfundervisningen Er ikke inkluderet. Priserne for undervisning skal betales direkte til Pro'en, og er følgende: 3 dages pakke á 2 timer € 110,- 5 dages pakke á 2 timer € 150,- OBS:   Ved booking angives om du ønsker 3 eller 5 gange træning. Tilmelding til træning foretages ved første møde med proen efter ankomst. Ønsker man individuel træning, så kan dette bookes og betales direkte hos proen.  Billeje Da afrejsen hjem er om morgenen, så vil hver bil blive opkræve en out of hour tillæg til den ansatte, som afhenter bilen på €35,-. Dette betales lokalt og opkræves ikke hjemmefra.
5 rejser næste tur 11 februar
Principe Benalmadena med golf på 2 baner inkl. buggy
Vil du have en lejlighed med eftermiddagssol, 16 runder golf inkl. buggy, bo central og kunne gå til stranden, restauranter og barer? Så skal du vælge Principe Benalmadena. Med et long stay på Principe Benalmadena får man en lejlighed med super, central beliggenhed – kun et kvarters kørsel fra Malaga lufthavn. Der er 200 meter til stranden og masser af restauranter og barer. Under én km fra resortet ligger den hyggelige, kunstigt byggede marina, hvor der ligeledes er masser af restauranter og barer. Det kan normalt være en udfordring at bo centralt, da man deraf kan have udfordringer med parkering, men her er der en dejlig underjordisk parkering med god plads, så det behøver man ikke spekulere på. Unik lokation til liv og indkøb Lejlighederne ligger fantastisk placeret med kun et par hundrede meter fra standen og tæt på det velasorterede, spanske supermarked Mercadona. Man kan desuden gå til Selwo Marina, hvor man blandt andet kan opleve delfiner og søløver. Også i gåafstand finder man Parque de la Paloma, hvor der går mange dyr frit rundt blandt andet kaniner, påfugle og høns, og man kan samtidig nyde den store variation af planter og blomster hele året. Hvordan er lejlighederne? Lejlighederne har en fornuftig størrelse. Alle lejligheder har havudsigt til siden og vi kan garantere vestvendt altan. Lejlighederne er fint udstyret med både vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Der er et komfur men kun en mindre kombiovn. Der er standard wifi (Premium kan tilkøbes) og internationale TV kanaler. Golf spilles i denne pakke Vælger du denne pakke, får du mulighed for at spille på Cabopino og El Chaparral, som de fleste af vores gæster vælger. El Chaparral ligger en kort køretur fra resortet i retning Fuengirola. Det er en udfordrende bane med nogle smalle huller, men der er også huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant, hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning. I modsatte retning – mod Marbella – ligger Cabopino, som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter så buggy ud med el trolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy, er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens, som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra klubhusets terrasse. *Tee tider på Cabopino mellem kl. 08.00-09.00 og på El Chaparral mellem kl. 07.50-08.50 eller efter kl. 13.00. Skulle du ønske en pakke med tee tider uden restriktioner så kontakt os. Vi kan tilbyde flere forskellige pakker, hvis det ønskes. Vælg denne pakke hvis du vil bo med gåafstand til restauranter m.m og spille golf på to populære baner tæt på resortet. 
6 rejser næste tur 4 februar
Principe Benalmadena med 3 golfbaner inkl. buggy
Vil du have en lejlighed med eftermiddagssol, bo centralt og kunne gå til stranden, restauranter, barer og have 14 runder golf inkl. buggy på La Calas 3 baner? Så skal du vælge Principe Benalmadena. Med et long stay på Principe Benalmadena får man en lejlighed med super central beliggenhed – kun et kvarters kørsel fra Malaga lufthavn. Der er 200 meter til stranden og masser af restauranter og barer. Under én km fra resortet ligger den hyggelige, kunstigt byggede marina, hvor der ligeledes er masser af restauranter og barer. Det kan normalt være en udfordring at bo centralt, da man deraf kan have udfordringer med parkering, men her er der en dejlig underjordisk parkering med god plads, så det behøver man ikke spekulere på. Unik lokation til liv og indkøb Lejlighederne ligger fantastisk placeret med kun et par hundrede meter fra standen og tæt på det velasorterede, spanske supermarked Mercadona. Man kan desuden gå til Selwo Marina, hvor man blandt andet kan opleve delfiner og søløver. Også i gåafstand finder man Parque de la Paloma, hvor der går mange dyr frit rundt blandt andet kaniner, påfugle og høns, og man kan samtidig nyde den store variation af planter og blomster hele året. Hvordan er lejlighederne? Lejlighederne har en fornuftig størrelse. Alle lejligheder har havudsigt til siden og vi kan garantere vestvendt altan. Lejlighederne er fint udstyret med både vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine m.m. Der er et komfur men kun en mindre kombiovn. Der er standard wifi (Premium kan tilkøbes) og internationale TV kanaler. Golf spilles i denne pakke Vælger du denne pakke, får du mulighed for at spille på La Cala's 3x 18 hullers baner, som de fleste af vores gæster vælger. La Cala ligger en kort køretur fra resortet i retning mod Benalmadena. Det er tre udfordrende baner med flotte huller, hvor der er huller med mere luft og udsigt til Middelhavet og et fantastisk klubhus/restaurant, hvor man kan nyde en velfortjent forfriskning. I modsatte retning – mod Marbella – ligger Cabopino, som er en meget varieret bane. Nogle af vores gæster vælger at gå denne bane og bytter så buggy ud med el trolley – det er også en mulighed.  Vælger man buggy, er disse udstyret med GPS og en safe til ens værdigenstande. På Cabopino er den største udfordring nok de kuperede greens, som er lynhurtige. Denne bane byder også på en fantastisk udsigt fra klubhusets terrasse. *Tee tider på La Cala's tre baner - America, Europe & Asia er alle uden tee tid restriktioner og inkl. delt buggy. Vælg denne pakke hvis du vil bo med mulighed for at gå til restauranter m.m og spille golf på tre populære baner tæt på resortet. 
6 rejser næste tur 4 februar
Golfskoleophold 2023 - Lübker Golf & Spa Resort
Golfskoleophold med PGA Pro Morten Bartholin Hæv dit spilleniveau med 3 dages golfskole på Lübker Golf Resort i selskab med PGA Pro Morten Bartholin Start foråret med spil på en af Danmarks absolut bedste baner og bliv samtidig en bedre golfspiller. Denne golfskole henvender sig til golfspilleren med et handicap på max 36. Vores yderst kompetente PGA træner, Morten Bartholin, giver dig uundværlige tips og tricks, og ved hjælp af koncentreret undervisning vil du opnå et højere spilleniveau. På golfskolen vil Morten gennemgå hele din bag over 3 dage. Efter endt træning hver formiddag skal du ud at prøve kræfter på det fascinerende anlæg. Herefter venter der dig et lækkert måltid i vores hyggelige Brasserie. Du kommer til at bo godt og komfortabelt i en lækker lejlighed beliggende ved klubhuset og med fantastisk udsigt til Lübker Golf Course. Middage Der er middag inkluderet alle dage på Lübker. Program for de 3 dage Lækker morgenbuffet  (gælder dag 2 og 3) 2 timers undervisning om formiddagen ved Morten Bartholin 18 hullers golf med de andre deltagere inkl. banesandwich  2-retters middag i Brasseriet   (gælder dag 1 og 2) Først til mølle - Gennemføres ved  min. 6 personer.
3 rejser næste tur 17 april
Golfskoleophold for kvinder 2023 - Lübker Golf & Spa Resort
Golfskoleophold for kvinder med PGA Pro Morten Bartholin Bliv klar til den kommende golfsæson og Bliv en bedre golfspiller med 3 dages golfskole på Lübker Golf Resort i selskab med PGA Pro Morten Bartholin Start foråret med spil på en af Danmarks absolut bedste baner og bliv samtidig en bedre golfspiller. Tag veninderne under armen og deltag i Lübkers 3 dages golfskole specielt designet til kvinder. I spiller 9 huller hver dag, efter at I har fået træning af vores PGA træner, Morten Bartholin. Når dagens runde er veloverstået, kan I eventuelt tage en tur i vores dejlige Spa, inden dagens afsluttes med et lækkert måltid i vores hyggelige Brasserie. Du kommer til at bo godt og komfortabelt i en lækker lejlighed beliggende ved klubhuset og med fantastisk udsigt til Lübker Golf Course. Middage Der er middag inkluderet alle dage på Lübker. Program for de 3 dage Lækker morgenbuffet  (gælder dag 2 og 3) 2 timers undervisning om formiddagen ved Morten Bartholin 9 hullers golf med de andre deltagere inkl. banesandwich2-retters middag i Brasseriet   (gælder dag 1 og 2) Evt. Spa & wellness (mod egen betaling) Først til mølle - der er plads til min. 6 deklagere.
2 rejser næste tur 10 maj
Mixed Matchtur for par til Spanien | 17-24. april 2023
Valle del Este Golf Resort har i mange år været en populær destination for vores gæster. Vi har hvert år en meget velbesøgt nytårstur til resortet. Hotellet er meget hyggeligt med en god atmosfære. Golfbanen ligger lige uden for hotellets dør. Den er udfordrende, spændende og meget velplejet. Ydermere er der gode træningsfaciliteter. I 2023 gennemfører vi for 4. gang dette koncept: en forårs-matchtur for ægtepar, vennepar og kærestepar. Vi spiller golf stortset hver dag, hvor vi har lagt 4x 18 hullers runder på Valle del Este og en dag besøger, og spiller, vi den pragtfulde bane Desert Springs Golf Club. Der vil være en gennemgående turnering på 4 af ugens runder. Vi forsøger hver dag at lave lidt spændende turneringsformer parturnering, holdturnering osv. Hygge på hotellets dejlige store terrasse efter runderne. Der er også mulighed for at aflægge resortets spa-område et besøg.  På denne matchtur vil man som deltager komme til at spille mellem 2-3 gange med sin partner i løbet af denne uge, dog med forskellige par på runderne. Hvor bor vi? Vi bor på Valle del Este Golf Resort med den skønne og udfordrende golfbane af samme navn lige uden for døren. Turen er booket med 5 runder golf og frie opvarmingsbolde på Valle del este hele ugen. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere.  Erfaren matchtur leder Per Schultz har været vores matchturleder på de mange nytårsture. Han har derfor et stort kendskab til resortet, og kan være behjælpelig med alle måder. Han vil være vores leder på denne tur. Som Per ligger stor vægt på, så er det vigtigste ved en matchtur, at vi lærer hinanden at kende, og spiller med de andre deltagere. Da er dét der giver det gode sammenhold på en gruppe rejse. Gruppens størrelse På denne tur er der plads op til 24 pladser.   FILM 
1 rejse 17 april
Mixed Matchtur for par til Spanien | 10-17. april 2023
Valle del Este Golf Resort har i mange år været en populær destination for vores gæster. Vi har hvert år en meget velbesøgt nytårstur til resortet. Hotellet er meget hyggeligt med en god atmosfære. Golfbanen ligger lige uden for hotellets dør. Den er udfordrende, spændende og meget velplejet. Ydermere er der gode træningsfaciliteter. I 2023 gennemfører vi for 4. gang dette koncept: en forårs-matchtur for ægtepar, vennepar og kærestepar. Vi spiller golf stortset hver dag, hvor vi har lagt 4x 18 hullers runder på Valle del Este og en dag besøger, og spiller, vi den pragtfulde bane Desert Springs Golf Club. Der vil være en gennemgående turnering på 4 af ugens runder. Vi forsøger hver dag at lave lidt spændende turneringsformer parturnering, holdturnering osv. Hygge på hotellets dejlige store terrasse efter runderne. Der er også mulighed for at aflægge resortets spa-område et besøg.  På denne matchtur vil man som deltager komme til at spille mellem 2-3 gange med sin partner i løbet af denne uge, dog med forskellige par på runderne. Hvor bor vi? Vi bor på Valle del Este Golf Resort med den skønne og udfordrende golfbane af samme navn lige uden for døren. Turen er booket med 5 runder golf og frie opvarmingsbolde på Valle del este hele ugen. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere.  Erfaren matchtur leder Per Schultz har været vores matchturleder på de mange nytårsture. Han har derfor et stort kendskab til resortet, og kan være behjælpelig med alle måder. Han vil være vores leder på denne tur. Som Per ligger stor vægt på, så er det vigtigste ved en matchtur, at vi lærer hinanden at kende, og spiller med de andre deltagere. Da er dét der giver det gode sammenhold på en gruppe rejse. Gruppens størrelse På denne tur er der plads op til 24 pladser.   FILM 
1 rejse 10 april
Mixed Matchtur for par til Spanien | 24. april - 01. maj 2023
Valle del Este Golf Resort har i mange år været en populær destination for vores gæster. Vi har hvert år en meget velbesøgt nytårstur til resortet. Hotellet er meget hyggeligt med en god atmosfære. Golfbanen ligger lige uden for hotellets dør. Den er udfordrende, spændende og meget velplejet. Ydermere er der gode træningsfaciliteter. I 2023 gennemfører vi for 4. gang dette koncept: en forårs-matchtur for ægtepar, vennepar og kærestepar. Vi spiller golf stortset hver dag, hvor vi har lagt 4x 18 hullers runder på Valle del Este og en dag besøger, og spiller, vi den pragtfulde bane Desert Springs Golf Club. Der vil være en gennemgående turnering på 4 af ugens runder. Vi forsøger hver dag at lave lidt spændende turneringsformer parturnering, holdturnering osv. Hygge på hotellets dejlige store terrasse efter runderne. Der er også mulighed for at aflægge resortets spa-område et besøg.  På denne matchtur vil man som deltager komme til at spille mellem 2-3 gange med sin partner i løbet af denne uge, dog med forskellige par på runderne. Hvor bor vi? Vi bor på Valle del Este Golf Resort med den skønne og udfordrende golfbane af samme navn lige uden for døren. Turen er booket med 5 runder golf og frie opvarmingsbolde på Valle del este hele ugen. Under ugen spiller vi en gennemgående turnering med tilhørende dagspræmier samt præmier til de samlede vindere.  Erfaren matchtur leder Per Schultz har været vores matchturleder på de mange nytårsture. Han har derfor et stort kendskab til resortet, og kan være behjælpelig med alle måder. Han vil være vores leder på denne tur. Som Per ligger stor vægt på, så er det vigtigste ved en matchtur, at vi lærer hinanden at kende, og spiller med de andre deltagere. Da er dét der giver det gode sammenhold på en gruppe rejse. Gruppens størrelse På denne tur er der plads op til 24 pladser.   FILM 
1 rejse 24 april
Livsnydergolf i Toscana 23-30. april 2023
LIVSNYDERGOLF I TOSCANA Man skulle næsten tro at Toscanas smukke og bløde bakker oprindeligt er designet til at lægge jord og omgivelser til smukke golfbaner. Den naturlige skønhed, der i mange år har fascineret de besøgende fra hele verden, er den ideelle kulisse for golfspillende livsnydere. Man må jo ikke glemme at nogle af verdens skønneste vine dyrkes netop i Toscana, og at det toscanske køkken er fabelagtigt. Så når disse elementer kombineres med golf på gode og smukt beliggende baner, så har man måske alt, hvad man som livsnyder kan ønske på golfferien. Der er nu mulighed for at opleve en uge i Toscana, hvor vi skal spille 5 runder på 3 gode baner samtidig med at vi oplever lidt af Toscanas magi. Udover golfen så er der flere vingårdsbesøg med vinsmagning, mulighed for at besøge hotellets SPA- og Wellness afdeling og mange andre spændende oplevelser. Vi bor i den hyggelige kurby, Montecatini Terme, hvor der er god mulighed for shopping, cafebesøg m.m. Rejselederen er den golfspillende Italiens-ekspert, Kim Ferrigno, der undervejs vil fortælle om Italien og italienske forhold. Bag om matchturleder Kim Ferrigno har en Italiensk mor og en dansk far. Han er derfor vokset på med begge landes kultur og er i dag en af de danskere med det største kendskab til Italien. Kim Ferrigno har hele livet arbejdet med Italien og er bl.a. foredragsholder med Italien som tema. Han har modtaget flere anerkendelser fra de Italiensk myndigheder, her kan bl.a. nævnes: 1995 – Tara d’Argento, en tak fra bystyret i Amalfi for hans indsats for turismen til Amalfi og omegn (det var Kim Ferrigno, der som den første i Danmark arrangerede rejser til Amalfi og omegn) 1999 – Premio Leonardo da Vinci. Udnævnt til Verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien af de Italienske turistmyndigheder. 2019 – European Culture Award. Hædersbevisning for Kim Ferrigno’s mangeårige formidling af kultur og historie. Program for turen Dag 1 Ankomst Bologna lufthavn og transfer fra lufthavnen til Grand Hotel Tamerici & Principe i kurbyen Montecatini Terme. Ved ankomsten er der dinner og indcheckning. Dag 2 Efter morgenmaden afhentes vi i bus og kører direkte til Montecatini Golf. Golfbanen er beliggende ca. 25 min. kørsel fra hotellet, og vi spiller banens 18 huller. Efter runden vil der være tid til at nyde kop kaffe eller et glas vin i det smukke klubhus, inden vores bus kører os tilbage til vores hotel i Montecatini Terme. Om eftermiddagen tilbyder rejselederen en byrundtur til fods, således at man hurtigt bliver ”dus” med byen. Om aftenen serveres der god 3 retters dinner i hotellets restaurant Dag 3 Denne dag skal vi besøge en af Italiens ældste og klassiske golfbaner, nemlig Circolo Golf Ugolino, som er beliggende lige udenfor Firenze. Banen blev etableret i 1934, og har en magisk placering i det bakkede landskab lige udenfor Firenze. Efter vores runde på Circolo Golf dell’Ugolino, fortsætter vi gennem Chianti distriktet og besøger en vingård, hvor vi udover en rundtur naturligvis skal smage de gyldne dråber. Efter vinbesøget fortsætter vi ad de toscanske landeveje tilbage til vores hotel i Montecatini Terme, hvor vi om aftenen får serveret god 3-retters menu. Dag 4 Golf fridag – denne dag kan bruges til at slentre rundt i den hyggelige kurby, måske nyde lidt Wellness i hotellets SPA afdeling eller benytte sig af rejselederens tilbud om ekstra udflugt til Firenze by. Vi tager toget fra Montecatini Terme til Firenze (togbillet er for egen regning), og der vil vi have en vandretur i Renæssancens hovedby Firenze. Rejselederen kender Firenze rigtig godt, og vil lave en rundtur i den gamle bydel, således at vi ser de fleste af byens store seværdigheder. Der er individuel retur til Montecatini, så der vil også være tid til individuelle besøg alt efter interesser. Om aftenen serveres der god 3 retters dinner i hotellets restaurant Dag 5 Efter morgenmaden afhentes vi i bus og kører direkte til vores lokale golfbane, Montecatini Golf. Efter vores golfrunde besøger vi en lokal vingård, hvor vi ser på vinproduktion og naturligvis skal smage på resultatet. Efter vinbesøget køres der tilbage til vores hotel i Montecatini Terme, hvor der om aftenen serveres god 3 retters dinner i hotellets restaurant. Dag 6 Efter morgenmaden kører vi til Le Pavoniere golf & Country Club, som er beliggende tæt ved byen Prato, som er en forstad til Firenze. Banen er designet af Arnold Palmer, og da vi har spillet kuperede bjergbaner de første dage, så skal vi prøve en mere flad parkbane – læs mere om banen nedenfor. Efter vores golfrunde og en forfriskning i klubhuset, kører vi til en vingård, hvor vi har vinsmagningning m.m. Efter besøg på vingården, så returneres der til hotellet, hvor der om aftenen serveres der god 3 retters dinner. Dag 7 Efter morgenmaden afhentes vi i bus og kører direkte til Montecatini Golf. Vi spiller den sidste runde på turen og efter flere dages golf, kan det være at golf-formen er i top og vi får en spændende afslutning på golfeventyret i Toscana. Efter runden returneres der til vores hotel i Montecatini terme, og der serveres afskedsdinner i hotellets restaurant. Dag 8 Efter morgenmaden hentes vi af vores bus og vi returnerer til Bologna lufthavn for hjemrejse. Vi bor i en hyggelig kurby, og på sidste dagen kan man nå lidt shopping, besøge Montecatini Alto med kabelbanen, tage en tur i SPA eller blot slentre rundt i byen på egen hånd. Praktisk omkring matcherne Det er vores matchturleder, som forestår matcherne og laver startlisterne. Da det er en matchtur vil har forsøge på bedste vis at blande alle, så de spiller sammen for at vi opnå den bedste sociale sammenhæng på sådan en tur. Denne matchtur vil der være plads til max. 28 personer.
1 rejse 23 april
Livsnyder Golf - Spil Ryder Cup banen - 22-25. Maj 2023
Ryder Cup kommer sensationelt til Italien i 2023, og du har nu denne "EKSKLUSIVE" mulighed for at spille banen lige inden alle stjernerne skal spille om det prestigefulde trofæ.  Det er KUN lykkedes Caddie Golfrejser at få teetider på Marco Simone lige efter der er spillet Italian Open, og blot nogle få måneder førend Ryder Cup løber af stablen på selvsamme bane. Der er derfor kreeret et spændende program hvor vi krydrer golfen med vinsmagninger og vinbesøg, gode middage med vin, en aften i Rom og meget mere. Vi mener selv at vi har lagt grundstenen til 3 hektiske og spændende dage ved og i den Italienske hovedstad. Rejselederen er den golfspillende dansk/Italiener Kim Ferrigno, som undervejs vil fortælle historier og anekdoter fra Italien og området vi befinder os i, ligesom han vil fortælle mere om situationen for golf i Italien netop nu. DAGSPROGRAM Mandag den 22/5 2023 Vi rejser fra København om formiddagen med SAS direkte til Rom, hvor vi ankommer kl. 12.35. Efter bagagen er afhentet fortsætter vi med bus direkte til en vingård, hvor vi har dejlig lunch og vinsmagning. Efter vinsmagningen kører vi til Marco Simone Golfbanen, hvor vi indkvarteres i suiter/små lejligheder lige ved banen, på resortet Carpe Diem Roma Golf Club. Der er lidt tid på egen hånd inden vi om aftenen spiser god dinner på hotellet. Tirsdag den 23/5 2023 Morgenmad på hotellet, og derefter er der golf på programmet. Vi har første teetid kl 11.30, så vi kan få en rolig start på dagen og varme grundigt op. Marco Simone har kort inden vores besøg været vært for Italian Open, så vær forberedt på at banen står helt skarpt, og stor koncentration kræves for blot at opnå en hæderlig score. Samtidig er omkring 2 måneder til at banen skal være vært for selveste Ryder Cup, så vi oplever banen når den er bedst sat op og sværest. Efter runden er der tid på egen hånd inden vi sidst på eftermiddagen forlader vores resort, for at nyde en god dinner på lokal restaurant. Efter dinneren returneres der til vores resort. Onsdag den 24/5 2023 Morgenmad, og i dag har vi første teetid kl. 09.00 på Ryder Cup Banen Marco Simone. Nu kender vi jo banen, så mon ikke vores anden runde bliver en endnu større golfoplevelse, da vi bedre kan huske de enkelte huller? Efter runden har vi tid på egen hånd, inden vi om aftenen skal opleve Rom. Vi kører ind til centrum af Rom, og på vores veje passeres nogle af Roms store seværdigheder. Vi skal have dinner incl. vin på god restaurant, og der vil også være lidt tid til selv at slentre rundt og opleve en del af Rom, inden vi sent på aftenen returnerer til vores resort. Torsdag den 25/5 2023 Morgenmad. Efter morgenmaden køres der til lufthavnen, hvor vi har afrejse med SAS kl. 13.25 og ankommer i København kl. 16.00
1 rejse 22 maj
Schloss Lüdersburg / 2 nætter ubegrænset Golf og middag
Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur. I kombination med de to championship golfbaner Lakes og Old, placerer Schloss Lüdersburg sig i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskland. Schloss Lüdersburg ligger omkring 200 kilometer fra den dansk/tyske grænse. 2 nætter sammen med vennerne eller fruen med masser af golf og forkælelse for sjælden er hvad det nordtyske byder sine gæster. Resortet har to fantastisk golfbaner - Old og Lakes Course. To af Tysklands bedre golfbaner findes her, hvor i øvrigt Lakes Course er designet af Jack Nicklaus. Old Course er en skøn parkland course, hvor du får en flot naturoplevelse, som fik GolfMagazine til at kåre den til Tysklands smukkeste golfbane. Den har en god blanding af smalle og brede fairways, som snor sig igennem parken. Lakes Course har som navnet antyder, en del vand i spil. Denne er en del længere end Old course, og med de forholdsvis mange søer i spil, kan du forvente en udfordrende, men rigtig god golfrunde. Ankomst Denne pakke kan I ankomme på søndage, mandage, tirsdage & onsdage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 7015 4848. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med et forbehold for Last Minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet. 
31 rejser næste tur 2 april
Schloss Lüdersburg / 3 nætter ubegrænset Golf og middag
Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur. I kombination med de to championship golfbaner Lakes og Old, placerer Schloss Lüdersburg sig i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskland. Schloss Lüdersburg ligger omkring 200 kilometer fra den dansk/tyske grænse. 3 nætter sammen med vennerne eller fruen med masser af golf og forkælelse for sjælden er hvad det nordtyske byder sine gæster. Resortet har to fantastisk golfbaner - Old og Lakes Course. To af Tysklands bedre golfbaner findes her, hvor i øvrigt Lakes Course er designet af Jack Nicklaus. Old Course er en skøn parkland course, hvor du får en flot naturoplevelse, som fik GolfMagazine til at kåre den til Tysklands smukkeste golfbane. Den har en god blanding af smalle og brede fairways, som snor sig igennem parken. Lakes Course har som navnet antyder, en del vand i spil. Denne er en del længere end Old course, og med de forholdsvis mange søer i spil, kan du forvente en udfordrende, men rigtig god golfrunde. Ankomst Denne pakke kan I ankomme på søndage, mandage, tirsdage & onsdage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 7015 4848. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med et forbehold for Last Minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet. 
31 rejser næste tur 2 april
Benniksgaard Golf & Hotel - Golfophold på 2 nætter
Dejligt golfophold på Benniksgaard Golf & Hotel - Sønderjylland i Danmark -  Kun en smuttur fra den tyske grænse, venter den sønderjyske lune med en pragtfuld golfbane, med et hyggeligt og moderne kro golfophold og mange dejlige golfoplevelser. Benniksgaard har én fantastisk golfbane, som man skal lede langt efter i Danmark og det interessante her, er at det kun ligger 3 timers kørsel fra København og Århus - så nemt at komme afsted + et rigtig godt sted at gøre holdt hvis man gerne vil lave en rundtur i Europa. Et kroophold på Benniksgaard, hvor Mads ligger sig i selen for at I vil få en uforglemmelig oplevelse på dansk grund med storslået udsigt ned til Flensborg Fjord Benniksgaard oplever stor interesse for sommeren 2023, så vil du sikre dig dit golfophold, så skal du til at booke nu inden der er udsolgt på netop det tidspunkt, hvor du gerne vil afsted. I kan tage flere afsted og datoerne herunder er ikke faste, men det vigtigste er at I bestiller inden det er for sent. Se lige her hvor dejligt det er på Benniksgaard Golf & Hotel er: Energi tillæg Grundet de øgede omkostninger for hoteller i denne energi krise tid, vil du som gæst blive opkrævet et tillæg på kr. 49,- pr. person/nat. Dette vil blive opkrævet ved udtjekning af opholdet.
30 rejser næste tur 2 april
Blokhus Golfcenter / 2 nætter ubegrænset golf
Har du lyst til at opleve magiske Blokhus i Nordjylland og kombinere det med golf? Så er Blokhus Golfcenter lige noget for dig. Midt i et af Danmarks mest yndede sommerferieområder ligger dette smukke golfanlæg med sommer greens hele året rundt. Når vi har besøgt Blokhus Golfcenter bliver vi altid taget i mod med åbne ærme og vi elsker dette sted – magen til gæstfrihed skal man lede langt efter. Skarpt tilbud til golfsæsonen - BOOK inden det bliver udsolgt! Vi har fået et skarpt tilbud til Blokhus Golfcenter, som du ikke må vente forlænge med at booke. Blokhus er en yndet feriedestination, som mange golfere vælger at besøge i løbet af sommeren. Vi har nu sikret et godt tilbud med masser af golf, mad og indkvartering. Men du må ikke vente forlænge, da de kun har få dejlige lejligheder med egen terrasse og med plads til 4 personer.  Golflejlighederne – bo på golfbanen i rolige og smukke naturomgivelser Her bor du direkte på banen. Pt. er der 10 lejligheder, som ligger kun 100 meter fra klubhuset, mellem hul 13 og Pay & Play banen. Alle lejligheder er på 50 m2 og har 2 soveværelser med separate senge, opholdsstue, badeværelse, et køkken og en god stor entre, hvor du kan opbevare din golfudstyr. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede, og til hver lejlighed hører egen terrasse. Golfbanerne – En fryd for øjet Blokhus Golfcenter byder på noget for både klubgolferen men samtidig en spændende udfordring for elitespilleren. Her findes en dejlig 18 hullers golfbane samt en 9 hullers ”Pay & Play” bane med huller i normal længde, som flittigt bruges som træning for de øvede og til begynderne for de helt nye spillere. Når man booker et golfophold via Caddie Golf, kan man spille på alle tre baner og naturligvis også benytte sig af de øvrige træningsfaciliteter.De er meget velegnet til 2 par eller 4 singler. En rask gåtur på 2 km og så kan nyde Vesterhavet. Der er gratis wifi og TV. Der er dog ingen golfkanaler i lejlighederne, men vil man se golf, kan man gøre det i klubhuset. Andre sportsaktiviteter Blokhus Golfcenter har en skøn natur, så udover en god løbetur, så har de i 2020 åbnet Padel baner, som er rigtig god underholdning. Vidste du at Padel er den sportsgren i 2020, som har vækstet mest i medlemmer af alle sportsgrene i Danmark. Så er man afsted med familien eller venner og har lyst til at prøve kræfter med noget andet end golf, så tag fat i proshoppen i klubhuset, som kan leje udstyr ud til Padel. Hvis du ønsker flere flere eller færre nætter, så tag bare fat i os, da vi rigtig gerne vil hjælpe dig med et godt tilbud. PRISGARANTI Caddie Golf har PRISGARANTI, så du skal ikke være bekymret for at du ikke får det til den bedste pris. 
59 rejser næste tur 2 april
Golfophold på dejlige LÜBKER: 1 Nat, 2 GF
Lækkert golfophold på Lübker Golf & Spa Resort på Djursland Tag på et dejligt lukses ophold på Lübker Golf Resort. KUN en smuttur fra Århus, ligger et af Danmarks bedste golfanlæg, hvor du kan forkæle dig selv, venner eller bedre halvdel med Danmarks bedste golfbane og dejlige SPA oplevelser. Lübker Golf har 27 fantastiske golfhuller, som man skal lede langt efter i Danmark og det interessante her, er at det kun ligge 3 timers kørsel fra København - så nemt at komme til uanset hvorfra i landet du kommer fra + et godt sted at starte din første golf rundtur i 2023. Priser Med denne pakke er der mulighed for at ankomme alle ugens dage. Du vil dog se, at der er forskel på priser afhængigt af hvilken dag på ugen du vælger at komme. Da der er stor efterspørgsel i weekender, så er det også den dyreste tid på ugen at tage til Lübker. SPAR derfor mange penge, ved at tage afsted i løbet af den første halvdel af ugen, hvis du har mulighed for det. Skulle du mod forventning ikke finde den dato, som du ønsker, så tag endelig fat i os på telefon eller forespørg her på siden og lad os vide dine ønsker.  Imens, så se denne video og nyd, hvad der er i vente på Lübker Golf & SPA Resort:  
54 rejser næste tur 3 april
Österleens Golf Resort - 2 nætter, ubegrænset golf
For kun få håndøre mere får du en udsøgt golfoplevelse på den anden side af Øresund. Kør 1½ time fra København og du lander i dette golfmekka, som er værd at kører efter.  Bo på stedet i 2 nætter med fri golf på Lilavik og Djupadal - Se billederne, det siger det hele. Heja Sverige :-). Österleens Golfklubb - Sydsverige Du bor i nogle nydelige lejligheder, hvor der er 2 soveværelser, køkken og en stor stue samt en dejlige terrasse, hvor 19 huls drinken kan nydes.  Alle måltider indtages i det hyggelige klubhus på Lilavik, som har en fantastisk bar og køkken.  Dette sted er helt ideelt for par eller gruppen med venner og veninder, som skal have en god oplevelse hvor kvalitet er i højsæde. Se lige her hvor dejligt det er på Österleens Golfklubb:  
50 rejser næste tur 7 april
Österleens Golf Resort - 3 nætter, ubegrænset golf
For kun få håndøre mere får du en udsøgt golfoplevelse på den anden side af Øresund. Kør 1½ time fra København og du lander i dette golfmekka, som er værd at kører efter.  Bo på stedet i 3 nætter med fri golf på Lilavik og Djupadal - Se billederne, det siger det hele. Heja Sverige :-). Österleens Golfklubb - Sydsverige Du bor i nogle nydelige lejligheder, hvor der er 2 soveværelser, køkken og en stor stue samt en dejlige terrasse, hvor 19 huls drinken kan nydes.  Alle måltider indtages i det hyggelige klubhus på Lilavik, som har en fantastisk bar og køkken.  Dette sted er helt ideelt for par eller gruppen med venner og veninder, som skal have en god oplevelse hvor kvalitet er i højsæde. Se lige her hvor dejligt det er på Österleens Golfklubb:  
28 rejser næste tur 13 april
Sonnenhotel Amtsheide - Forskellige baner / 4 nætter, 4 GF
Tag med og oplev den hyggelige kro stemning på Sonnenhotel Amtsheide. Faciliterne sørger for at du her kommer helt ned i gear. Efter en god runde golf på en af de nærliggende baner kan man slappe af i spaen eller gå på opdagelse i kurbyen Bad Bevensen.  God varieret golfbaner i denne pakke Vi har i denne pakke inkldueret 4 forskellige baner på de 4 runder, så du får mulighed for at komme ud og spille nogle dejlige golfbaner indenfor 5-30 minutter fra hotellet. De syv baner som du kan vælge imellem er: Schloss Lüdersburg (Old og Lakes), Castanea, Golfclub and der Göhrde, Golfpark Soltau, Golfclub Buxtehude, Golf & Country Club am Hockenberg & Golf & Country Club Brunstorf Et komplet golfophold på Sonnenhotel Amtsheide Oplev det 4-stjernede hotel Sonnenhotel Amtsheide, i den hyggelige kurby Bad Bevensen. Her bor du kun 2 km fra den nærmeste golfbane, og i et område med hele 8 forskellige baner i nærheden. På Sonnenhotel Amtsheide får du det komplette golfophold med lækker mad, flotte baner og smukke omgivelser, og så er det endda kun en kort køretur fra Danmarks grænser.  Bad Bevensen GC og 7 andre baner Golfbanen Bad Bevensen GC ligger kun omkring 2 kilometer fra hotellet, og er den nærmeste golfbane når du bor på Sonnenhotel Amtsheide. Det er en udfordrende og afvekslende bane, hvor hullernes design er meget forskelligt. Banen ligger flot i naturen, og passer godt ind i omgivelserne. Her får du virkelig en god golfoplevelse, både når det kommer til naturen omkring og det spilletekniske. Et usædvanligt og virkelig spændende golfanlæg. I området er der hele 7 andre golfbaner, som bestemt også er værd at besøge. Ankomst Denne pakke kan I ankomme fra søndag - torsdag. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 7015 4848. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med forbehold for last minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet.  Har du andre pakke ønsker? Har du spørgsmål til pakken eller ønsker du at modificere den en anelse, så ring til os på 7015 4848 eller forespørg her på siden, så hjælper vi dig igennem din booking.  
30 rejser næste tur 5 april
Sonnenhotel Amtsheide - Single venlig / 2 nætter, 2 GF
Tag med og oplev den hyggelige kro stemning på  Sonnenhotel Amtsheide. Faciliterne sørger for at du her kommer helt ned i gear. Efter en god runde golf på en af de nærliggende baner kan man slappe af i spaen eller gå på opdagelse i kurbyen Bad Bevensen.  Et komplet golfophold på Sonnenhotel Amtsheide Oplev det 4-stjernede hotel Sonnenhotel Amtsheide, i den hyggelige kurby Bad Bevensen. Her bor du kun 2 km fra den nærmeste golfbane, og i et område med hele 8 forskellige baner i nærheden. På Sonnenhotel Amtsheide får du det komplette golfophold med lækker mad, flotte baner og smukke omgivelser, og så er det endda kun en kort køretur fra Danmarks grænser.  Bad Bevensen GC og 7 andre baner Golfbanen Bad Bevensen GC ligger kun omkring 2 kilometer fra hotellet, og er den nærmeste golfbane når du bor på Sonnenhotel Amtsheide. Det er en udfordrende og afvekslende bane, hvor hullernes design er meget forskelligt. Banen ligger flot i naturen, og passer godt ind i omgivelserne. Her får du virkelig en god golfoplevelse, både når det kommer til naturen omkring og det spilletekniske. Et usædvanligt og virkelig spændende golfanlæg. I området er der hele 7 andre golfbaner, som bestemt også er værd at besøge. De syv baner er: Schloss Lüdersburg, Castanea, Golfclub and der Göhrde, Golfpark Soltau, Golfclub Buxtehude, Golf & Country Club am Hockenberg & Golf & Country Club Brunstorf Ankomst Denne pakke kan I ankomme fra søndag - torsdag. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 7015 4848. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med forbehold for last minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet.  Har du andre pakke ønsker? Har du spørgsmål til pakken eller ønsker du at modificere den en anelse, så ring til os på 7015 4848 eller forespørg her på siden, så hjælper vi dig igennem din booking.  
68 rejser næste tur 7 april
Gut Kaden Resort - Golf drømmeophold ved Hamburg i 2 nætter
2 nætter sammen med vennerne eller fruen med masser af fantastisk Europatour golf og forkælelse for sjælden er hvad det Gut Kaden byder sine gæster i disse majestætiske omgivelser. Gut Kaden ligger i en utrolig smuk natur, som på en måde minder om Dyrehaven nord for København. Golfbanen er helt ubegribelig fantastisk at spille, men layoutet stiller også krav til et klogt spil. Banen lokker som andre mesterskabsbaner dig som golfer til at tage chancer som kan have indflydelse på din score :-).  Med drømmepakken har du god plads til at spille golf og være fleksibel på at spise enten middag på dejlige restaurant i hovedhuset eller tage en afstikker ind til Hamburg, som blot ligger 30 minutter derfra - nemt og bekvemt. Hotellet Gut Kaden er nok nordtyskland bedste golfresort, hvor der er plads til at slappe af efter dagens runde med en god bog, spise en god middag og tage nogle drinks i baren. Som gæst på Gut Kaden bliver du indkvarteret i et af 40 moderne og rummelige værelser fra 2015 i de elegante “Lodges”. På Gut Kaden kan du blive forkælet med stor variation af spændende gastronomi, blandt andet hjemmelavede specialiteter fra egnen. Efter en god runde på golfbanen, kan du fx nyde en afslappende massage eller en tur i saunaen i det dejlige spa område. Ankomst Denne pakke kan I ankomme på alle ugens dage, bl.a. er ankomst ankomst søndage-torsdag en anelse billigere end fredage-lørdage og helligdage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 7015 4848.
30 rejser næste tur 2 april
Gut Kaden Resort - 3 nætters drømme golf ved Hamburg
3 nætter sammen med vennerne eller fruen med masser af fantastisk Europatour golf og forkælelse for sjælden er hvad det Gut Kaden byder sine gæster i disse majestætiske omgivelser. Gut Kaden ligger i en utrolig smuk natur, som på en måde minder om Dyrehaven nord for København. Golfbanen er helt ubegribelig fantastisk at spille, men layoutet stiller også krav til et klogt spil. Banen lokker som andre mesterskabsbaner dig som golfer til at tage chancer som kan have indflydelse på din score :-).  Hotellet Gut Kaden er nok nordtyskland bedste golfresort, hvor der er plads til at slappe af efter dagens runde med en god bog, spise en god middag og tage nogle drinks i baren. Som gæst på Gut Kaden bliver du indkvarteret i et af 40 moderne og rummelige værelser fra 2015 i de elegante “Lodges”. På Gut Kaden kan du blive forkælet med stor variation af spændende gastronomi, blandt andet hjemmelavede specialiteter fra egnen. Efter en god runde på golfbanen, kan du fx nyde en afslappende massage eller en tur i saunaen i det dejlige spa område. Ankomst Denne pakke kan I ankomme på alle ugens dage, bl.a. er ankomst mellem søndag-torsdag en anelse billigere end ankomst på fredag, lørdag og helligdage. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 43 228 100.
30 rejser næste tur 2 april
Gut Apeldör - Fri golf, mad og øl
Tag ud og nyd golfens vidunderlige muligheder i vores nabo Tyskland, hvor Gut Apeldör Resort er det foretrukne "dansker" sted om sommeren.  Golf i Tyskland er ofte af høj kvalitet og det er ingen undtagelse på det idyliske resort Gut Apeldör beliggende midt i den Slesvig-Holstenske natur. Gut Apeldör har 18 + 9 huller og et dejligt golf academy, som er meget velegnet til trænings- og gruppe turer. Denne pakke er en 2 nætters pakke, hvor der er sørget for god forplejning, fremragende golf og vådevarer til værelset. En oplagt mulighed for dig, som gerne vil tilføje forkælelse og hygge sammen med din bedre halvdel, vennerne fra golfklubben eller som et stop på vejen rundt i det Tyskland land på sommerferien.  NYHED: Prøv kræfter med Natgolf Har du prøvet at spille golf om aftenen/natten, så er der her mulighed for at spille hul 10 og 18 og Big Aple. En super god gemik for dem, som gerne vil prøve kræfter med efter et velfortjent måltid i restauranten. Du kan bruge dine egne bolde eller du kan købe bolde som lyser, når du slår til dem. Dermed er det også nemmere at fiske dem op fra søen eller finde dem i roughen for dig, som havner der ;-). Restaurant - NYHED i 2022 som fortsætter i 2023 Gut Apeldör har ændret jeres menukort ved at de er gået væk fra den såkaldte buffet til et menukort, hvor man kan vælge mellem forskellige retter. Al mad bliver derfor serveret ala carte. Skulle I være en større grupper, kan vi ikke udelukke, at de vælger at lave en buffet for jer, men det kan vi undersøge ved booking til jer. Ankomst Denne pakke kan I ankomme fra søndag - torsdag. Så hvis du ikke finder din ønskede afrejse, som kan bookes online herunder, så lav en forespørgsel via hjemmesiden eller ring til os på 7015 4848. Ledighed Du kan tryg regne med ledigheden ud fra vores hjemmeside, da vi har sikret os et begrænset antal værelser - dog med forbehold for last minute bookinger. Så vent ikke med at booke, da bookingerne bliver accepteret efter først til mølle princippet.  Har du andre pakke ønsker? Har du spørgsmål til pakken eller ønsker du at modificere den en anelse, så kik først på de øvrige pakker vi har på Gut Apeldör eller ring til os på 7015 4848 og forespørg, så hjælper vi dig igennem din booking.
26 rejser næste tur 14 april
En livsnyder golfrejse til Sicilien / 29. marts - 05. april 2023
GOLF, VIN, GOD MAD & SPÆNDENDE OPLEVELSER Efter stor succes med vores Livsnyder golf til Sicilien i september 2022, er der nu mulighed for at nyde en forårstur til Sicilien i marts-april 2023, hvor man kombinerer gode golfrunder med vingårdsbesøg, vinsmagninger og en række spændende indlæg om Italien. Rejselederen til Sicilien er den golfspillende Italiensekspert, Kim Ferrigno, og han vil dele sin store viden om Italien. Slut marts / start april er ideelt for rejser til Sicilien med ophold på Vulkanen Etna’s frugtbare skråninger. I april er der dejlige sommer takter i luftten - perfekt til golf + beliggenheden ca. 650m over havets overflade gør at temperaturen som regel svarer til en god dansk sommerdag. Der er tale om en oplevelsesrejse for livsnydere, hvor det er muligt at kombinere golfen med spændende og afslappende events. Der vil blive arrangeret matcher, turneringer med præmier, og efter anstrengelserne på golfbanen kan man bl.a. besøge resortets SPA afdeling, og der nyde de lækre varme bade og faciliteter. Mod tillæg kan man også få massage og andre wellness behandlinger. Derudover vil rejselederen, Kim Ferrigno, i ugens løb invitere til spændende indlæg om Italien, Italienske forhold og ikke mindst historien om Cosa Nostra (den Sicilianske Mafia). Disse indlæg vil som regel være ”opvarmning” til aftenens dinner og afvikles i en afslappet atmosfære. Bag om matchturleder Kim Ferrigno har en Italiensk mor og en dansk far. Han er derfor vokset på med begge landes kultur og er i dag en af de danskere med det største kendskab til Italien. Kim Ferrigno har hele livet arbejdet med Italien og er bl.a. foredragsholder med Italien som tema. Han har modtaget flere anerkendelser fra de Italiensk myndigheder, her kan bl.a. nævnes: 1995 – Tara d’Argento, en tak fra bystyret i Amalfi for hans indsats for turismen til Amalfi og omegn (det var Kim Ferrigno, der som den første i Danmark arrangerede rejser til Amalfi og omegn) 1999 – Premio Leonardo da Vinci. Udnævnt til Verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien af de Italienske turistmyndigheder. 2019 – European Culture Award. Hædersbevisning for Kim Ferrigno’s mangeårige formidling af kultur og historie. Program for turen 29/3 – Ankomst til Catania og transfer til Il Picciolo, Køreturen fra lufthavnen tager ca. 1 time, og ved ankomsten indkvarteres vi i resortets smukke værelser. Efter indkvarteringen vil der blive inviteret til et lille velkomstmøde, hvor rejselederen vil fortælle mere om hvad er sker i løbet af ugen. Aftenen afsluttes med dinner i hotellets restaurant. 30/3 – golf om formiddagen. Eftermiddagen kan bruges til afslapning og evt. kombineres med et besøg i resortets SPA afdeling. Inden dinneren inviterer rejselederen til en intro om Italien og Sicilien. 31/3 – golf om formiddagen – efter man har samlet kræfter efter dagens golfrunde, så inviterer rejselederen til en lille event om eftermiddagen, hvor han vil fortælle historien om Cosa Nostra, den Sicilianske mafia. Efter det spændende indlæg serveres der en god dinner på hotellet. 01/4 – golf om formiddagen – eftermiddagen til egne oplevelser og dagen afsluttes med dinner på hotellet. 2/4 – dagsudflugt til Taormina og omegn. Efter morgenmaden forlades resortet og der køres mod havet. Vi vil besøge den smukke by Taormina, der siden 1800 tallet har været en turistdestination og når man først har besøgt byen, er det ikke svært at forstå. Taormina er smukt og unikt placeret ca. 200m over havets overflade, og byens store attraktion er ruinerne af det antikke Romerske Teater, som er placeret med en fantastisk udsigt mod Vulkanen Etna, og nok den mest fotograferede attraktion i Taormina. Rejselederen vil tilbyde en generel rundtur, således at man hurtigt bliver dus med byen, og man vil derudover have lidt tid til egne oplevelser. Undervejs på køreturen vil der være fotostop, når vi passerer de mange smukke udsigtspunkter. Sidst på eftermiddagen forlades kysten igen, og vi arbejder os op ad vulkanen mod vores resort. Undervejs er der besøg på en vingård, hvor vi vil opleve og smage den gode vin der vokser på vulkanens skråninger. Til vinsmagningen serveres der en let dinner med lokale specialiteter som ost, salami, lokale pølser, olivenolie, brød m.m. Efter besøget på vingården køres der tilbage til vores resort. 3/4 – golf om formiddagen. Eftermiddagen er på egen hånd, og inden aftenens dinner inviterer rejselederen på endnu en vinsmagning. I forbindelse med vinsmagningen vil der blive fortalt mere om de Sicilianske vine og historierne bag vinene. Om aftenen vil der være god dinner i hotellets restaurant. 4/4 – golf om formiddagen. Eftermiddagen er på egen hånd og måske SPA området skal besøges om eftermiddagen? Om aftenen serveres der en dinner på resortet. 5/4 – hjemrejse. Efter morgenmaden er der lidt tid på egen hånd inden vi forlader resortet for at køre mod Catania Lufthavn. OBS: Vi tager forbehold for ændringer i programmet, set i forhold til rækkefølgen af afviklingen af de enkelte programsatte punkter.
1 rejse 29 marts
Heritage Awali Resort - All inclusive på HØJT niveau!
  Heritage Resort er bare et resort, som tilbyder et virkelig godt produkt - som er meget populært blot os danske golfere. Vi har fået lavet et lækkert tilbud til dig, hvis du gerne vil afsted i den mørke tid. For hvem kunne ikke tænke sig at spille på European tour banen Heritage Golf Club. Golfbanen er for nu 8. gang i træk kåret som den bedste golfbane i det Indiske Ocean. Yderligere rabat - for gamle gæster! Har du tidligere rejst og boet på Heritage Resorts - Heritage Awali, så kan vi give yderligere op til kr. 1.700,- i rabat pr. person!!! (Vil blive fratrukket på din endelige bekræftelse) Hotellet Heritage Awali Golf & Spa er det ene af de to skønne hoteller på Heritage Resorts, og her venter luksus og fantastiske oplevelser. Hotellet bliver løbende renoveret, hvilket gør at faciliteterne og de 160 værelser, hele tiden fremstår yderst luksuriøse og moderne. Heritage Awali Golf & Spa er nabo til et smukt naturreservat, hvor der er rig mulighed for at nyde udsigten til grønne bjerge og det smukke azurblå hav. Heritage Awali Golf & Spa har alt, hvad du behøver til et fantastisk golfophold, og de lækre faciliteter indebærer bl.a. 12 restauranter og barer, spa- og wellnessafdeling, 3 swimming pools, børneklub og meget mere.  Golfbanen The European Tour vender år efter år tilbage på Heritage Golf Club, hvis design af Peter Matkovitch, har formået at modtage flere priser end nogen anden golfbane på øen. Ingen havde forventet, at den tidligere sukkerrørsplantage ville blive forvandlet til en verdensklasse golfbane, som er til stor fornøjelse for golfere på alle niveauer. Golfbanen på Heritage Golf Club, der strækker sig på over 100 hektar, kombinerer udfordrende banedesign med betagende udsigter til smukke bjerge og havet.  Film af hotellet - se videoen her   Film af golfbanen - se videoen ved at klikke på billedet 
4 rejser næste tur 2 februar
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top