Rejser med indhold

Fra 14 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Best Travel

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
Krydstogt på Donau
Donau er dronningen blandt Europas floder og har bragt liv, handel, opdagelser og kultur med sig fra Schwarzwald til Sortehavet. Floden er en af Europas kulturelle hovedveje, og den byder på en perlerække af spændende oplevelser. Tag med på 11-dages krydstogt på Donau gennem 7 lande med besøg i 5 hovedstæder.
7 rejser næste tur 19 april 2022
Thailand - River Kwai, Hua Hin & Koh Tao
På en rejse som denne forkæles alle sanser, og fantastiske oplevelser står i bare kø! Vores danske rejseleder er selv en enorm del af selve planlægningen af turen, og I vil sammen bl.a. opleve et af Thailands største vandfald, besøge en burmesisk skole og landsby, Hellfire Pass på Dødens Jernbane, hovedstaden Bangkok, hvide sandstrande og krystalblåt hav - ja, selv et thailandsk madlavningskursus! Hoteloplevelserne er endda noget for sig. Vi bor på flodhotel lige ned til River Kwai, strandresort i nationalparken Sam Roi Yot, i strandvillaer på bountyøen Koh Tao og slutter af på 5-stjernet hotel i Bangkok. Kan du overhovedet vente! Vi bruger kun erfarne lokalguider og nye busser, og bor på nøje udvalgte hoteller.
2 rejser næste tur 10 januar 2022
Krydstogt fra Amsterdam til Basel
Rhinen er med sine 1.230 kilometer Europas 3. længste flod - den begynder i de schweiziske alper og løber ud i Nordsøen i Holland. Nu kan du komme med på en spændende tur næsten fra den ene ende af Rhinen til den anden. Vi sejler mellem Amsterdam i Holland og Basel i Schweiz med det flotte 4-stjernede skib MS Crucevita, hvor forkælelse og god mad er i højsædet!
6 rejser næste tur 5 maj 2022
Gardasøen
Syd for Alperne i de mest fortryllende omgivelser ligger Gardasøen, som er den største af de italienske søer. De omkringliggende bjerge giver læ og et dejligt mildt klima. Vores rejse til Gardasøen har alt, hvad hjertet kan begære. Søen med sine skønne, skiftende farver - bjerge, som i den nordlige del af søen hæver sig stejlt op fra søbredden - og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer og citronlunde.
18 rejser næste tur 13 april 2022
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top