Rejser med indhold

Fra 15 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Bella Rejser

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
Seniorrejser til Madeira Forår 2023
Den portugisiske Atlanterhavs ø er nærmest postkortagtig, og gang på gang bliver man overvældet af flotte udsigter, og smukke landskaber med en overdådig frodig og blomsterrig natur. Madeiras beliggenhed, og den vulkanske jord, giver de optimale betingelser for alverdens subtropiske planter som bl.a. julestjerner, bananer, kiwier, og passionsfrugter. Oppe i bjergene finder man også den fuldstændigt uberørte natur – Madeiras urskov – som er blevet et UNESCO World Heritage Site. Vi bor på det flotte hotel Alto Lido, perfekt beliggende i det berømte Lido område i udkanten af Funchal. Her er masser af caféer og butikker på hovedgaden, og på 5 min. kan man gå ned til den lange promenade, med de karakteristiske naturlige havswimmingpools. Langs promenaden kan man gå de ca. 2,5 km ind til centrum af Funchal. På vores udflugter skal vi rundt til nogle af de flotteste og mest seværdige steder på den smukke ø. Vi besøger bl.a. idylliske og frodige Santana på øens nordside, får sug i maven når vi kigger ned i Nonnernes dal, og igen når vi besøger udsigtsplatformen ved Cabo Girão med 580 meters lodret kig ned på kysten. Vi mærker historiens vingesus, når vi besøger det charmerende fiskerleje Camera de Lobos, Winston Churchill’s yndlingssted, og vi skal selvfølgelig også opleve Madeiras berømte Levada’er – et stisystem langs de mange vandingskanaler der gennemstrømmer hele øen. I øens hovedstad Funchal forenes det gamle og oprindelige Madeira med det moderne og eksklusive. Her besøger vi den farvestrålende markedshal, de smalle hyggelige gader og selvfølgelig skal vi smage den kendte Madeira-vin. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
10 rejser næste tur 4 februar
Seniorrejser til Tenerife forår 2023
Sig farvel til det grå danske vintervejr og oplev Tenerife, den største og flotteste af de Kanariske Øer. Tenerife er begunstiget af et fantastisk klima – året rundt. Det bliver aldrig koldt og heller aldrig gloende hedt. Det meste af året er vejret som på en god dansk sommerdag. Her er frodigt og flot i nord og tørt og goldt i syd, og der venter masser af storslåede og skønne naturoplevelser. Kun få steder i verden kan man, som på Tenerife, opleve et så afvekslende og varieret klima inden for så få kilometer. Bananplantager og avocadotræer nede ved kysten, vinstokke og mandeltræer lidt højere oppe, og endnu længere oppe ad bjerget ses store fyrretræsskove, og til sidst sne helt oppe på toppen af Teide, Spaniens højeste bjerg. Vi bor i smukke og idylliske Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredjestørste by. Her er der masser af charmerende gågader med gode shopping muligheder, en gammel bydel med klassiske gamle huse, og et væld af hyggelige cafeer og udeserveringer. Ude på øen venter der os fantastiske naturoplevelser. Vi skal bl.a. køre igennem månelandskabet i nationalparken Las Cañadas del Teide (verdens største vulkankrater), se idyl og frodighed i den isolerede Taganana dal og bjergtagende udsigter på Anagahalvøens laurbærtræbeklædte skråninger. Vi skal ud og besøge en lokal bondemand, og selvfølgelig skal vi også opleve de store bananplantager på nærmeste hold. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
12 rejser næste tur 31 januar
Seniorrejser til Sorrento forår 2023
Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til vores nye rejsemål, fascinerende Syditalien. Vi bor på den frodige Sorrento-halvø, omgivet af ægte italiensk skønhed og bedårende udsigter. Det naturskønne område byder på en sand perlerække af maleriske byer, eksotiske blomster og planter. Derudover stribevis af fantastiske udsigter, ud over det azurblå Middelhav. Modsat mange andre af Middelhavets turistområder, har man her undgået voldsomt nybyggeri og store grimme hotelbygninger, så de mange små maleriske bygninger i de gamle smalle gader og stræder, danner et miljø som virker utroligt charmerende. I ugens løb skal vi opleve halvøens syditalienske karakteristika og kontraster. Idylliske småbyer, tusind år gamle ruiner, imponerende naturscenarier, terrasser med oliventræer og fredelige oaser med velduftende citronlunde. Vi oplever den hektiske og larmende syditalienske trafik, og ikke mindst, de temperamentsfulde og meget gæstfrie Syditalienere. I Pompeji mærker vi historiens vingesus, og på turen til Amalfikysten, forstår man tydeligt hvorfor UNESCO har sat området på verdensnaturarv listen. Vi kommer i nærkontakt med naturen og livet på landet når vi besøger et familielandbrug. I Sorrentos maleriske omgivelser, forstår man, hvorfor Susanne Bier valgte området som hovedscene for hendes romantiske komedie ”Den skaldede frisør”. Vi bor på det fine gamle familieejede hotel Jaccarino, i udkanten af byen Sant Agate. Hotellet er beliggende højt hævet over Napolibugten og den vidunderlige udsigt, med vulkanen Vesuv i baggrunden , kan tage vejret fra enhver. Tilsat masser af fred og idyl, er stemningen og hotellets atmosfære lidt ”som i gamle dage”, hvor man satte en ære i at tage imod udenlandske gæster. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
6 rejser næste tur 13 april
Seniorrejser til Gardasøen forår 2023
På vores tur til Gardasøen oplever vi Norditalien, hvor varmen er behagelig, uden at være for overvældende. Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning. Vi skal selvfølgelig opleve disse imponerende omgivelser, både fra land- og søsiden, og gang på gang betages man af den storslåede natur med både bjerge, vinmarker og palmer som spejler sig i søens klare vand. Vi skal besøge Verona hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie. Kronen på værket er selvfølgelig den verdensberømte lagune-by Venedig. Her skal vi indsnuse den helt specielle atmosfære som denne meget unikke by er så kendt for. Vi skal opleve Markuspladsen, Sukkenes Bro og se det særprægede liv i og omkring kanalerne, hvor gondoler og vandtaxier er en fast del af bybilledet. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
3 rejser næste tur 25 april
Seniorrejser til Catalonien forår 2023
På vores tur til Catalonien oplever vi dette flotte hjørne af Spanien, udenfor den hektiske og meget varme højsæson. På denne årstid er varmen mere behagelig, havet dejligt lunt og stemningen mere afslappet. En del af Catalonien hedder Costa Brava og er betegnelsen for kyststrækningen mellem Barcelona i syd samt den franske grænse og foden af Pyrenæerne i nord. Costa Brava betyder ”den vilde kyst” og her hentydes til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på både smukke forrevne klipper og flotte sandstrande. Inde i baglandet er der frodige landbrugsarealer med nogle af Spaniens største vingårde, og mange skovklædte småbjerge som er så karakteristiske for området. Perlen over alle områdets byer er selvfølgelig Barcelona, en af Europas mest spændende og fascinerende storbyer, beliggende kun 1 times køretur syd for vores ferieby. Vi bor i den lille kystby Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav. Selve byen er en af områdets større, og her lever og bor de lokale i snævre gader med normale spanske butikker og barer. Syd for byen ligger et større område med hoteller og en masse udeserveringer samt småbutikker langs den lange strandpromenade og flotte sandstrand. Med udgangspunkt i Malgrat de Mar skal vi ud og se nærmere på en perlerække af områdets mange seværdigheder og høre om områdets spændende historie, sociale forhold og religionens betydning. I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum i Figueres. Inde i landet skal vi opleve det kendte Montserrat kloster, højt oppe i bjergene, og senere skal vi en tur dybt under jorden, i lange gange, hvor tusindvis af flasker spansk champagne (Cava) ligger og modnes. Her sættes vi ind i områdets vindyrkning og fremstillingen af de boblende dråber. Mod syd er det selvfølgelig storbyen Barcelona, vi skal opleve. Spaniens næststørste by byder på et væld af spændende seværdigheder, og vi skal selvfølgelig opleve den største af dem alle, den fantastiske La Sagrada Familia kirke, men også have tid til at indsnuse den herlige stemning, der hersker i byens markedshal og i de små, krogede gader i den gamle bydel. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
9 rejser næste tur 25 april
Seniorrejser til Gran Canaria forår 2023
Sig farvel til det grå danske vintervejr og rejs med jævnaldrende fra din kommune til ferieøen Gran Canaria. Øen er begunstiget af et fantastisk klima, som er lunt og behageligt året rundt. De klimatiske forhold og den vulkanske oprindelse, gør at øen har mange forskelligartede ”ansigter”. Store dele af landskabet langs kysten er præget af sten, kaktus og golde sletter. Helt nede på sydkysten er der nærmest ørkenlignende forhold med kæmpe sandklitter, mens der midt på øen er bjerge på 1500-2000 meters højde og særdeles frodigt. På vores udflugter skal vi selvfølgelig ud og opleve alt dette. Vi skal også besøge øens ”hovedstad” Las Palmas, som er en pulserende havneby med en charmerende gammel bydel. Her skal vi bl.a. besøge et museum, som er indrettet i det hus Christoffer Columbus boede i, når han passerede Gran Canaria på vej til Amerika. Historiens vingesus fornemmer vi også, når vi ude på øen besøger nogle af de mange grottehuler som findes overalt i klippevæggene. Disse var i sin tid beboet af øens oprindelig befolkning, Guancherne. Vi bor på det dejlige og fredeligt beliggende hotel Caybeach Princess. Hotellet, som er et bungalow hotel, ligger i det rolige hjørne af Masplomas på sydspidsen af Gran Canaria. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
12 rejser næste tur 1 februar
Seniorrejser til Can Picafort forår 2023
På denne rejse oplever vi Mallorca på et tidspunkt, hvor varmen ikke er så voldsom. Mallorca er kendt for sit behagelige klima, det frodige landskab, sin fantastisk smukke natur med bjerge, sletter og charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. I løbet af ugen besøger vi blandt andet den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal selvfølgelig også besøge den fascinerende ”hovedstad” Palma, og opleve den hyggelige, gamle bydel i Alcudia. Derudover skal vi se lidt nærmere på den kulinariske side af Mallorca og smage lidt af de mange specialiter øen er kendt for. Vi bor på Mallorcas nordøstlige kyst, i byen Ca’n Picafort, som er kendt for sin afslappede atmosfære, en flot strandpromenade med masser af udeserveringer, og en af øens bedste strande med et fantastisk turkisblåt vand. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
10 rejser næste tur 29 april
Seniorrejser til Paguera forår 2023
Mallorca er evigt populær og et af Bella Rejses mest populære rejsemål. Mallorca er kendt for sit frodige landskab, med duftende citron- og appelsintræer, olivenplantager, og vinmarker. Her er en fantastisk smuk og varieret natur med bjerge, sletter samt charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. Vi skal på denne tur primært opleve den vestlige del af øen. Udover smukke gamle byer som Valdemossa kigger vi selvfølgelig også nærmere på øens flotte og maleriske ”hovedstad” Palma. Vi skal nyde fantastiske udsigter på turen op langs øens bjergrige vest-kyst, og køre med det gamle veterantog op til den frodige Sóller dal. Vi skal også kigge nærmere på to af Mallorcas vigtigste afgrøder – oliven og vin – og besøge gårde hvor vi får smagsprøver, og høre om hvordan afgrøderne dyrkes, høstes og bearbejdes. Vi bor på det veldrevne og flotte 4-stjernede Hotel Valentin Reina i centrum af Paguera, tæt på hovedgaden med gode shopping muligheder, og med under 5 min’s gang til den dejlige strand og den hyggelige strandpromenade. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
7 rejser næste tur 24 april
Seniorrejser til Andalusien forår 2023
Rejs trygt med jævnaldrende fra din egen kommune og få en skøn oplevelse, når vi tager jer med til det frodige og ualmindeligt smukke Costa Tropical i regionen Andalusien, der ligger i det sydlige Spanien. Øst for Malaga, i hjertet af den tropiske kyst ligger den hyggelige, gamle by Almuñécar, der er vores base på turen. Byen er 3000 år gammel og har igennem tiderne været beboet af både romere, mauere og kristne. I dag kan man stadig se spor fra de forskellige folkeslag, som har haft hjemme i byen, heriblandt den mauriske borg, ”Castillo San Miguel”, som ligger i udkanten af den charmerende gamle bydel. Fra den smukke kyststrækning med caféer og restauranter træder man her ind i smalle gader med små solfyldte torve, som giver den autentiske spanske atmosfære, vi også er kommet for at nyde. Det milde klima gør området perfekt til dyrkning af tropiske frugter og grøntsager – heraf navnet Costa Tropical. Vinteren har et mildt og tørt klima, mens sommeren er varm og solrig. Langs den charmerende tropiske kyst står appelsin-, avocado-, mango- og mandeltræer, for blot at nævne et lille udpluk af de træer, du vil støde på. På vores tur til Costa Tropical skal vi bl.a. besøge Frigiliana, en af de smukke hvide byer i bjergene. Vi besøger også en spansk finca (frugtgård) hvor vi skal se og høre om alle de dejlige frugter, området er kendt for, og helt oppe ved foden af Sierra Nevada bjergene oplever vi hvordan man behandler og tørrer de populære spanske Serrano skinker. Ugens højdepunkt er utvivlsomt den helt unikke mauriske Alhambra borg i Granada, en arkitektonisk perle som vidner om Andalusiens brogede historie. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
11 rejser næste tur 18 april
Seniorrejser til Kreta forår 2023
Tag på rejse med jævnaldrende fra din kommune. Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til det charmerende Kreta, hvor vi oplever øen udenfor den hektiske og meget varme højsæson. På denne årstid er varmen behagelig, havet lunt og stemningen mere afslappet. Kreta er Grækenlands største ø og også den mest varierede, med store bjerge, grønne olivenlunde, gyldne sandstrande, storbyer, oldtidsbyer og charmerende små landsbyer. Overalt møder man den berømte græske gæstfrihed og den helt unikke afslappede stemning, som Grækenland er så kendt for. Vi bor centralt i feriebyen Hersonissos på Østkreta. Nærområdet byder på såvel hyggelige tavernaer, myldrende græsk shopping liv, og afslappende stunder på en af de mange udeserveringer langs den lange strandpromenade. Ude på øen skal vi i ugens løb, indsnuse ægte græsk idyl på vores udflugt ud til små landsbyer, langt fra alfarvej. Vi kommer også til at mærke historiens vingesus på Knossos, det imponerende minoiske palads fra bronzealderen. Vi skal nyde hav og sejltur til øen Spinalonga i den berømte Mirabello Bay, og vi begejstres utvivlsomt af de tusindvis af oliventræer vi passerer på vej til Agios Nicolaos – en af Kretas smukkeste kystbyer. Sidst, men ikke mindst, skal vi selvfølgelig også opleve den helt unikke aftenstemning, på en ægte græsk taverna med folkedans og græske specialiteter. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
11 rejser næste tur 4 maj
Seniorrejser til Sorrento efterår 2023
Oplev den populære Sorrento-halvø inkl. Pompeji og Amalfikysten Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til fascinerende Syditalien. Vi bor på den frodige Sorrento-halvø, omgivet af ægte italiensk skønhed og bedårende udsigter. Det naturskønne område byder på en sand perlerække af maleriske, charmerende byer samt eksotiske blomster og planter. Derudover stribevis af fantastiske udsigter, ud over det azurblå Middelhav. I ugens løb skal vi opleve halvøens syditalienske karakteristika og kontraster. Idylliske småbyer, tusind år gamle ruiner, imponerende naturscenarier, terrasser med oliventræer og fredelige oaser med velduftende citronlunde. Vi oplever den hektiske og larmende syditalienske trafik, og ikke mindst, de temperamentsfulde og meget gæstfrie Syditalienere. I Pompeji mærker vi historiens vingesus, og på turen til Amalfikysten, forstår man tydeligt hvorfor UNESCO har sat området på verdensnaturarv listen. Vi kommer i nærkontakt med naturen og livet på landet når vi besøger et familielandbrug. I Sorrentos maleriske omgivelser, forstår man, hvorfor Susanne Bier valgte området som hovedscene for hendes romantiske komedie ”Den skaldede frisør”. Vi bor på det fine gamle familieejede hotel Jaccarino, i udkanten af byen Sant Agate. Hotellet er beliggende højt hævet over Napolibugten og den vidunderlige udsigt, med vulkanen Vesuv i baggrunden , kan tage vejret fra enhver. Tilsat masser af fred og idyl, er stemningen og hotellets atmosfære lidt ”som i gamle dage”, hvor man satte en ære i at tage imod udenlandske gæster. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
4 rejser næste tur 27 september
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top