Rejser med indhold

Fra 15 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Bella Rejser

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
Seniorrejser til Sorrento forår 2024
Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til fascinerende Syditalien. Vi bor på den frodige Sorrento-halvø, omgivet af ægte italiensk skønhed og bedårende udsigter. Det naturskønne område byder på en sand perlerække af maleriske, charmerende byer samt eksotiske blomster og planter. Derudover stribevis af fantastiske udsigter, ud over det azurblå Middelhav. I ugens løb skal vi opleve halvøens syditalienske karakteristika og kontraster. Idylliske småbyer, tusind år gamle ruiner, imponerende naturscenarier, terrasser med oliventræer og fredelige oaser med velduftende citronlunde. Vi oplever den hektiske og larmende syditalienske trafik, og ikke mindst, de temperamentsfulde og meget gæstfrie Syditalienere. I Pompeji mærker vi historiens vingesus, og på turen til Amalfikysten, forstår man tydeligt hvorfor UNESCO har sat området på verdensnaturarv listen. Vi kommer i nærkontakt med naturen og livet på landet når vi besøger et familielandbrug. I Sorrentos maleriske omgivelser, forstår man, hvorfor Susanne Bier valgte området som hovedscene for hendes romantiske komedie ”Den skaldede frisør”. Vi bor på det fine gamle familieejede hotel Jaccarino, i udkanten af byen Sant Agate. Hotellet er beliggende højt hævet over Napolibugten og den vidunderlige udsigt, med vulkanen Vesuv i bagrunden, kan tage vejret fra enhver. Tilsat masser af fred og idyl, er stemningen og hotellets atmosfære lidt ”som i gamle dage”, hvor man satte en ære i at tage imod udenlandske gæster. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
5 rejser næste tur 24 april
Seniorrejser til Toscana forår 2024
Toscana er skønhedens Italien. Her nyder du kunst og kultur, og du slentrer i mageløse middelalderbyer fyldt med historie og skønne udsigter. Læg hertil noget af det bedste, det italienske køkken kan byde på, og fremragende vine som Chianti og Brunello fra Montalchino. Velkommen til Toscana! Vores base er den charmerende kurby Montecatini Terme. Glæd dig til at bo tæt på smukke parker, historisk stemning og enestående udsigter. Det er ikke uden grund, at de lokale har søgt hertil lige siden romertiden! Ud over Montecatini Terme skal vi sammen opleve de toscanske perler Siena, San Gimignano og Lucca. De har smuk arkitektur, idylliske gader og vidunderlige pladser til fælles, men de har også hver deres unikke stemning og attraktioner, så hver dag byder på nye indtryk. Når vi kører fra sted til sted med bus, tog og kabelbane, er det med udsigt til bakkede landskaber med vinmarker og olivenlunde, og grønne cypresser bryder ofte landskabsbilledet som små pejlemærker mod næste oplevelse. Ja, selv transporten er eventyrlig i Toscana. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
4 rejser næste tur 27 april
Seniorrejser til Gardasøen forår 2024
På vores tur til Gardasøen oplever vi Norditalien, hvor varmen er behagelig, uden at være for overvældende. Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning. Vi skal selvfølgelig opleve disse imponerende omgivelser, både fra land- og søsiden, og gang på gang betages man af den storslåede natur med både bjerge, vinmarker og palmer som spejler sig i søens klare vand. Vi skal besøge Verona hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie. Italien indbegrebet af smukke middelalderbyer og på vores tur igennem slagmarkerne ved Solferino, besøger vi bl.a. Borghetto, hædret som en af de smukkeste byer i Italien. Vi  bor på det gode og meget centralt beliggende Hotel Bisesti, i byen Garda, ved søens sydøstlige kyst. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
4 rejser næste tur 27 april
Seniorrejser til Algarve - Portugal forår 2024
Algarvekysten i Portugal er et unikt rejsemål, uanset om du er til natur, kultur eller god mad. Og perfekt, hvis du er til det hele. Det vil du opleve på denne rejse. Vi er i Sydeuropas vestligste hjørne, og navnet Algarve kommer da også af ”algharb”, der på maurisk betyder vest. Kysterne er prydet med dramatiske klipper, smukke strande og enestående vådområder, mens de stemningsfulde byer er fyldt med historie, skøn arkitektur, lokalliv og farverige markeder. Glæd dig til fortællinger om alt fra romere og maurere til de store søfarere. Algarvekysten har 300 solskinsdage om året, men klimaet er mildt, så vi ikke smelter i varmen, når vi tager på udflugter. Vi udforsker kysten og baglandet fra smukke byer til smagsprøver på en vingård. Og vi fortsætter til vands, hvor vi sejler mellem skulpturelle klipper og i et beskyttet laguneområde. Ja, vi kommer virkelig rundt i Algarvekystens mangfoldighed. Regionen, der tidligere var et selvstændigt kongerige, er også kendt for sin kulinariske scene med lækre fiske- og skaldyrsretter, frisk frugt og grøntsager samt gode portugisiske vine. Du får frokost med på alle udflugter. Og selvfølgelig både morgenmad og aftensmad på hotellet. Her bor vi perfekt for alle de mange indtryk - tæt på stranden og tæt på oplevelserne. Glæd dig til at besøge Algarve i godt selskab. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
5 rejser næste tur 27 april
Seniorrejser til Loutraki - Grækenland forår 2024
Rejs trygt med jævnaldrende fra din kommune, og få masser af gode oplevelser, når vi tager afsted til vores nye rejsemål på det græske fastland, kun en times kørsel fra Athen. Vi bor i kurbyen Loutraki, beliggende lige ud til Korinth-bugten, og med en vidunderlig udsigt over mod halvøen Peloponnes. Området er et af grækernes egne foretrukne feriesteder, og byder på autentisk græsk stemning og gæstfrihed, i skøn forening med masser af idyl og naturoplevelser. I ugens løb skal vi selvfølgelig opleve den berømte Korinth-kanal, og føle suset når man kigger ned i den dybe kanal som forbinder det Saroniske hav med Korinth-bugten. På den anden side af kanalen starter Peloponnes-halvøen. Her skal vi bruge en hel dag på at udforske nogle af halvøens mest kendte seværdigheder, bl.a. Epidaurus, som var oldtidens førende kurby, Nafplion som engang var Grækenlands hovedstad samt Odysseus fødeby Mykene. Antikkens Grækenland opleves også i rigt omfang i landets nuværende hovedstad Athen. Her skal vi til fods og i bus indsnuse stemningen fra såvel oldtidsminder som fra det charmerende og hyggelige Athen, godt krydret med den altid hektiske og pulserende storbystemning. Grækenland er jo også meget andet end oldtid og ”gamle sten”, og det oplever vi på en dag med fokus på religion og flot natur i skøn forening. Først bliver vi budt indenfor på et fantastisk flot beliggende nonnekloster, og bagefter skal vi kigge nærmere på olivenproduktionen, og de mange olivenmarker i området nord for Loutraki. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
2 rejser næste tur 29 april
Seniorrejser til Catalonien forår 2024
På vores tur til Catalonien oplever vi den del af Catalonien som hedder Costa Brava. Costa Brava betyder ”den vilde kyst” og her hentydes til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på både smukke forrevne klipper og flotte sandstrande. Inde i baglandet er der frodige landbrugsarealer med nogle af Spaniens største vingårde, og mange skovklædte småbjerge. Perlen over alle områdets byer er selvfølgelig Barcelona, beliggende kun 1 times køretur syd for vores ferieby. Vi bor i turistområdet Santa Susanna/Malgrat tæt på kystbyen Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav. Med udgangspunkt i vores ferieby, skal vi se nærmere på en perlerække af områdets mange seværdigheder. I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum i Figueres. Inde i landet skal vi opleve det kendte Montserrat kloster, højt oppe i bjergene, og senere skal vi en tur dybt under jorden, i lange gange, hvor tusindvis af flasker spansk champagne (Cava) ligger og modnes. Mod syd er det selvfølgelig storbyen Barcelona, vi skal opleve. Vi skal ind og se den fantastiske La Sagrada Familia kirke, men også indsnuse den herlige stemning, der hersker i byens markedshal og i de små, krogede gader i den gamle bydel. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
11 rejser næste tur 30 april
Seniorrejser til Andalusien forår 2024
Rejs trygt med jævnaldrende fra din egen kommune og få en skøn oplevelse, når vi tager jer med til det frodige og ualmindeligt smukke Costa Tropical i regionen Andalusien, der ligger i det sydlige Spanien. Øst for Malaga, i hjertet af den tropiske kyst ligger den hyggelige, gamle by Almuñécar, der er vores base på turen. Byen er 3000 år gammel og har igennem tiderne været beboet af både romere, mauere og kristne. I dag kan man stadig se spor fra de forskellige folkeslag, som har haft hjemme i byen, heriblandt den mauriske borg, ”Castillo San Miguel”, som ligger i udkanten af den charmerende gamle bydel. Fra den smukke kyststrækning med caféer og restauranter træder man her ind i smalle gader med små solfyldte torve, som giver den autentiske spanske atmosfære, vi også er kommet for at nyde. Det milde klima gør området perfekt til dyrkning af tropiske frugter og grøntsager – heraf navnet Costa Tropical. Vinteren har et mildt og tørt klima, mens sommeren er varm og solrig. Langs den charmerende tropiske kyst står appelsin-, avocado-, mango- og mandeltræer, for blot at nævne et lille udpluk af de træer, du vil støde på. På vores tur til Costa Tropical skal vi bl.a. besøge Frigiliana, en af de smukke hvide byer i bjergene. Vi besøger også en spansk finca (frugtgård) hvor vi skal se og høre om alle de dejlige frugter, området er kendt for, og helt oppe ved foden af Sierra Nevada bjergene oplever vi hvordan man behandler og tørrer de populære spanske Serrano skinker. Ugens højdepunkt er utvivlsomt den helt unikke mauriske Alhambra borg i Granada, en arkitektonisk perle som vidner om Andalusiens brogede historie. OBS: Vi kan desværre kun garantere billetter til paladserne på Alhambra ved bestilling minimum 60 dage før afrejse. Ved senere bestilling garanterer vi kun at du kommer med ind og se haverne) Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
6 rejser næste tur 7 maj
Seniorrejser til Paguera forår 2024
Mallorca er evigt populær og et af Bella Rejses mest populære rejsemål. Mallorca er kendt for sit frodige landskab, med duftende citron- og appelsintræer, olivenplantager, og vinmarker. Her er en fantastisk smuk og varieret natur med bjerge, sletter samt charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. Vi skal på denne tur primært opleve den vestlige del af øen. Udover smukke gamle byer som Valdemossa kigger vi selvfølgelig også nærmere på øens flotte og maleriske ”hovedstad” Palma. Vi skal nyde fantastiske udsigter på turen op langs øens bjergrige vest-kyst, og køre med det gamle veterantog op til den frodige Sóller dal. Vi skal også kigge nærmere på en af Mallorcas vigtigste afgrøder, nemlig vinen, når vi skal på vingårdsbesøg. Her får vi smagsprøver og hører om hvordan man dyrker, høster og bearbejder vinen. Vi bor på det veldrevne og flotte 4-stjernede Hotel Valentin Reina i centrum af Paguera, tæt på hovedgaden med gode shopping muligheder, og med under 5 min’s gang til den dejlige strand og den hyggelige strandpromenade. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
2 rejser næste tur 24 april
Seniorrejser til Can Picafort forår 2024
På denne rejse oplever vi Mallorca på et tidspunkt, hvor varmen ikke er så voldsom. Mallorca er kendt for sit behagelige klima, det frodige landskab, sin fantastisk smukke natur med bjerge, sletter og charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. I løbet af ugen besøger vi blandt andet den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal selvfølgelig også besøge den fascinerende ”hovedstad” Palma, og opleve den hyggelige, gamle bydel i Alcudia. Derudover skal vi se lidt nærmere på den kulinariske side af Mallorca og smage lidt af de mange specialiter øen er kendt for. Vi bor på Mallorcas nordøstlige kyst, i byen Ca’n Picafort, som er kendt for sin afslappede atmosfære, en flot strandpromenade med masser af udeserveringer, og en af øens bedste strande med et fantastisk turkisblåt vand. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
9 rejser næste tur 27 april
Seniorrejser til Kreta forår 2024
Tag på rejse med jævnaldrende fra din kommune. Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til det charmerende Kreta, hvor vi oplever øen udenfor den hektiske og meget varme højsæson. På denne årstid er varmen behagelig, havet lunt og stemningen mere afslappet. Kreta er Grækenlands største ø og også den mest varierede, med store bjerge, grønne olivenlunde, gyldne sandstrande, storbyer, oldtidsbyer og charmerende små landsbyer. Overalt møder man den berømte græske gæstfrihed og den helt unikke afslappede stemning, som Grækenland er så kendt for.  Vi bor i feriebyen Rethymno, som ligger på nordkysten af Kreta. Den populære, lange sandstrand snor sig helt ind til centrum af den charmerende by, med tarvernaer, butikker og den hyggelige, lille fiskerhavn. Vi bliver introduceret grundigt til vores ferieby på en rundtur i området. Ude på øen skal vi i ugens løb, indsnuse ægte græsk idyl på vores udflugt ud på landet, langt fra alfarvej. Vejen går forbi det berømte kloster, Arkadi, som er beliggende 500 meter over havets overflade og sidst, men ikke mindst, skal vi selvfølgelig opleve den helt unikke aftenstemning, på en ægte græsk taverna med folkedans og græske specialiteter. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
4 rejser næste tur 23 april
Seniorrejser til Sorrento efterår 2024
Fascinerende Syditalien Sorrento-halvøen inkl. Pompeji og Amalfikysten Tag med til den frodige Sorrento-halvø, omgivet af ægte italiensk skønhed. Dette naturskønne område byder på en sand perlerække af maleriske,  charmerende byer og stribevis af fantastiske udsigter. I ugens løb skal vi opleve Sorrento-halvøens syditalienske karakteristika og kontraster. Idylliske småbyer, gamle ruiner, imponerende naturscenarier, terrasser med oliventræer og fredelige oaser med velduftende citronlunde. Vi skal opleve den hektiske syditalienske trafik, og ikke mindst, de temperamentsfulde og meget gæstfrie Syditalienere. Vi bor på det fine gamle familieejede Hotel Jaccarino, beliggende højt hævet over  Napolibugten og med en vidunderlig udsigt. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
5 rejser næste tur 18 september
Seniorrejser til Gardasøen efterår 2024
Idylliske Gardasøen Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning.  Vi skal besøge Verona hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie. Italien er indbegrebet af smukke middelalderbyer og på vores tur igennem slagmarkerne ved Solferino, besøger vi bl.a. Borghetto, hædret som en af de smukkeste byer i Italien. Vi bor på det gode og meget centralt beliggende Hotel Bisesti, i byen Garda, ved søens sydøstlige kyst. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
3 rejser næste tur 28 september
Seniorrejser til Algarve - Portugal efterår 2024
Enestående Algarve Algarvekysten i Portugal er et unikt rejsemål, uanset om du er til natur, kultur eller god mad. Og perfekt, hvis du er til det hele. Kysterne er prydet med dramatiske klipper, smukke strande og enestående vådområder, mens de stemningsfulde byer er fyldt med historie, arkitektur, lokalliv og farverige  markeder. Algarvekysten har 300 solskinsdage om året, men klimaet er mildt, så vi ikke smelter i varmen, når vi tager på udflugter. Vi udforsker kysten og baglandet fra smukke byer til smagsprøver på en vingård. Og vi fortsætter til vands, hvor vi sejler mellem skulpturelle klipper og i et beskyttet laguneområde. Regionen er også kendt for sin kulinariske scene med lækre fiske- og skaldyrsretter, frisk frugt og grøntsager samt gode portugisiske vine. Her bor vi tæt på stranden og de mange oplevelser. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
4 rejser næste tur 25 september
Seniorrejser til Toscana efterår 2024
Eventyrlige Toscana Toscana er skønhedens Italien. Her nyder du kunst og kultur, og du slentrer i mageløse middelalderbyer fyldt med historie og skønne udsigter. Vores base er den charmerende kurby Montecatini Terme. Glæd dig til at bo tæt på smukke parker, historisk stemning og enestående udsigter. Ud over Montecatini Terme skal vi sammen opleve de toscanske perler Siena, San Gimignano og Lucca. De har smuk arkitektur, idylliske gader og vidunderlige pladser til fælles, men de har også hver deres unikke stemning og attraktioner, så hver dag byder på nye indtryk.  Når vi kører fra sted til sted med bus, tog og kabelbane, er det med udsigt til bakkede landskaber med vinmarker og olivenlunde, og grønne cypresser bryder ofte landskabsbilledet som små pejlemærker mod næste oplevelse. Ja, selv transporten er eventyrlig i Toscana. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
5 rejser næste tur 5 september
Seniorrejser til Kreta efterår 2024
Charmerende Kreta Grækenlands største ø, Kreta, inviterer til en mageløs mangfoldighed lige fra lange strande til små landsbyer i bjergene. Læg hertil et skønt klima og dejlig mad. Du kan nyde det hele på denne rejse, hvor du bor i gåafstand til både byliv og strandliv. Kreta er stedet, hvor Zeus blev født, og den store ø langt mod syd er da også på alle måder guddommelig. På denne rejse kommer vi tæt på kulturen, historien og den græske hverdag.  Du kan udforske det lokale byliv i Rethymnon og slappe af under solen ved pool og strand. På udfl ugterne udforsker vi gader og stræder i Rethymnon, og vi besøger et historisk kloster og lokale pottemagere. Vi tager også langt ud på landet for at få indblik i det autentiske liv her. Og endelig nyder vi en stemningsfuld græsk aften med græsk mad, skøn musik og festlig folkedans. Du er velkommen til at danse med. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
6 rejser næste tur 19 september
Seniorrejser til Loutraki - Grækenland efterår 2024
Vidunderlige Grækenland - Loutraki  Tag med til det græske fastland, kun en times kørsel fra Athen. Vi bor i kurbyen Loutraki med en vidunderlig udsigt over mod halvøen Peloponnes. Området er et af grækernes foretrukne feriesteder, og byder på autentisk græsk stemning og gæstfrihed. I ugens løb skal vi opleve den berømte Korinth-kanal og besøge Peloponnes-halvøen. Vi skal opleve antikkens Grækenland i hovedstaden Athen og vi skal have en dag med fokus på religion og fl ot natur i skøn forening. Her bliver vi budt indenfor på et fantastisk flot beliggende nonnekloster, og bagefter kigger vi nærmere på olivenproduktionen, og de mange olivenmarker i området nord for Loutraki. Vi bor på det store og fl otte Club Hotel Casino Loutraki, som er områdets fi neste hotel. Fint uden at være FOR fint, og med en dejlig fredelig beliggenhed.  Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
4 rejser næste tur 16 september
Seniorrejser til Can Picafort efterår 2024
Det nordlige Mallorca i Ca'n Picafort Mallorca er kendt for sit behagelige klima, det frodige landskab, sin smukke natur med bjerge, charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning.  I løbet af rejsen besøger vi den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal også besøge ”hovedstaden” Palma, og opleve den gamle bydel i Alcudia. Derudover skal vi se nærmere på den kulinariske side af Mallorca og smage lidt af de mange specialiteter øen er kendt for. Vi bor på det fl otte Hotel Gran Playa, beliggende på Mallorcas nordøstlige kyst, i Ca’n Picafort. Byen er kendt for sin flotte strandpromenade med masser af udeserveringer, og en af øens bedste strande med et fantastisk turkisblåt vand. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder.   
7 rejser næste tur 4 september
Seniorrejser til Catalonien efterår 2024
Spændende Catalonien Inkl. Barcelona med Sagrada Familia Tag med til Catalonien, hvor vi skal opleve den del af området som hedder Costa Brava, hvilket betyder ”den vilde kyst”. Her hentydes til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på både smukke forrevne klipper og flotte sandstrande. På rejsen skal vi se en perlerække af områdets mange seværdigheder. I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum. Ved Middelhavets kyst skal vi besøge den maleriske borgby Tossa de Mar, hvor man føler sig hensat til en svunden tid i den nærmest middelalderlig atmosfære. Mod syd er det storbyen Barcelona, vi skal opleve. Her skal vi ind og se den fantastiske La Sagrada Familia kirke, samt opleve mange af byens højdepunkter på en sightseeingtur med bus. Vi bor i turistområdet Santa Susanna/Malgrat tæt på kystbyen Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
10 rejser næste tur 10 september
Seniorrejser til Paguera efterår 2024
Det sydlige Mallorca i Paguera Tag med til Mallorca, kendt for sit frodige landskab og sin gæstfrie befolkning. På denne tur skal vi opleve den vestlige del af øen, med blandt andet den smukke gamle by, Valdemossa. Vi skal kigge nærmere på øens maleriske ”hovedstad” Palma og vi skal nyde de fantastiske udsigter på turen op langs øens bjergrige vest-kyst. Vi kører med det gamle veterantog op til den frodige Sóller dal og vi besøger også en vingård, hvor vi hører om hvordan man dyrker, høster og bearbejder vinen. Vi bor på det veldrevne 4-stjernede Hotel Valentin Reina i centrum af Paguera. Hotellet ligger 5 minutters gang fra den dejlige strand og tæt på hovedgaden med gode shopping muligheder.  Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
6 rejser næste tur 27 september
Seniorrejser til Andalusien efterår 2024
Skønne Andalusien Inkl. den mauriske borg Alhambra I det sydlige Spanien venter et væld af skønne oplevelser. Her er smukke landskaber, hvide landsbyer, fantastisk mad og masser af historie. Oplev det hele i det bedste selskab med jævnaldrende fra dit lokalområde. Vi rejser, når temperaturerne er behagelige, så vi kan nyde solen uden at smelte, og vi bor lige ud til strandpromenaden i hyggelige Almuñecar på Costa Tropical øst for Malaga. Almuñecar har 3.000 års fortællinger at dele ud af og ligger ideelt i forhold til nogle af de største oplevelser i Andalusien.  En af ugens højdepunkter er utvivlsomt Alhambra ved Granada, men vi skal også besøge charmerende hvide bjergbyer, se en spansk finca (frugtgård) og ved foden af Sierra Nevada bjergene oplever vi, hvordan man tørrer de populære spanske Serrano skinker. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
5 rejser næste tur 9 september
Seniorrejser til Tenerife efterår 2024
Sig farvel til det grå danske vintervejr og oplev Tenerife, den største og flotteste af de Kanariske Øer. Her er frodigt og flot i nord og tørt og goldt i syd, og der venter masser af skønne naturoplevelser. På denne rejse kører vi gennem det vulkanske månelandskab i nationalparken Las Cañadas del Teide og udforsker Anagahalvøen med smukke byer, skove med laurbærtræer og bjergtagende udsigter over bl.a. den isolerede Taganana-dal. Vi skal også besøge en lokal bondemand, der byder på frokost og smagsprøver på hans egen vin. Vi bor i smukke og idylliske Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredjestørste by. Her er der masser af hyggelige gågader, en gammel bydel med charmerende arkitektur og et væld af hyggelige cafeer. BESTIL SENEST 30. april og få kr. 500 i book-tidligt-rabat Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
5 rejser næste tur 22 oktober
Seniorrejser til Madeira Efterår 2024
Tag med til den nærmest postkortagtige portugisiske Atlanterhavs ø Madeira. Gang på gang bliver man overvældet af flotte udsigter, og smukke landskaber med en overdådig frodig og blomsterrig natur. Oppe i bjergene finder man den fuldstændigt uberørte natur – Madeiras urskov – som er blevet et UNESCO World Heritage Site. På denne rejse skal vi rundt til nogle af de flotteste og mest seværdige steder. Vi skal opleve frodige Santana, se Nonnernes dal og Cabo Girão med 580 meters lodret kig ned på kysten. Vi skal gå på en mindre Levada samt besøge Winston Churchills yndlingssted Camera de Lobos. Og så skal vi selvfølgelig smage den kendte Madeira-vin. Vi bor på det flotte hotel Alto Lido, perfekt beliggende i det berømte Lido område i udkanten af Funchal. Her er masser af caféer og butikker på hovedgaden, og på 5 minutter kan man gå ned til den lange promenade, med de karakteristiske naturlige havswimmingpools. BESTIL SENEST 30. april og få kr. 500 i book-tidligt-rabat Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder.   
4 rejser næste tur 21 oktober
Seniorrejser til Costa Blanca efterår 2024
Vi bor i den hyggelige og charmerende ferieby Calpe, som er en vidunderlig kombination af autentisk spansk atmosfære med en idyllisk gammel bydel og samtidigt en moderne by med masser af forretninger og udeserveringer. Der er en skøn sandstrand med en lang og hyggelig strandpromenade. Costa Blanca er kendt for sin frodige natur og sit behagelige klima, med hele 311 solskinsdage om året. I ugens løb skal vi kigge nærmere på nogle af kystens mange seværdigheder, hvor vi bl.a. skal ind i baglandet og opleve den fascinerende og pittoreske landsby Guadalest. Vi skal også sydpå langs kysten til ”chokolade-byen” Villajoyosa med de ikoniske farverige bygninger, og til bohemernes unikke perle, Altea. Et af turens højdepunkter bliver utvivlsomt storbyen Valencia, en af Spaniens flotteste og mest interessante byer, hvor tusinde års broget historie på charmerende vis, krydres med alt hvad der forventes af en moderne storby. Vi bor på et af Calpe’s flotteste og bedste hoteller, Gran Hotel Sol y Mar, som på alle måder lever op til sit gode ry. Beliggenheden er suveræn og mad og service er helt i top. BESTIL SENEST 30. april og få kr. 500 i book-tidligt-rabat Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
3 rejser næste tur 24 oktober
Club Bella - rejser med senioraktiviteter
Tag på to ugers ferie fyldt med hygge og livsglæde i Sydspanien. Med 300 solskinsdage om året og en behagelig temperatur, bidrager Costa del Sol til at du kan få en herlig ferie. Dagen igennem giver Club Bella dig adgang til skønne aktiviteter lige fra fællessang til vandgymnastik. Du vælger frit, hvad du har lyst til, og ikke to dage behøver være ens. Og skulle du en dag trænge til bare at slappe af fra morgen til aften, så gør du selvfølgelig bare det. Vær med og mærk, hvordan batterierne lades op. Du rejser med andre seniorer fra din kommune, så det er på alle måder en rejse, der gør det sjovt at blive ældre. På hotellet er også grupper fra andre kommuner, så der altid er nogen til aktiviteterne. Og du finder nemt nogen at udfordre f.eks. til et slag dart eller whist. Alle er her for at hygge sammen og få de bedste minder med hjem. I lufthavnen er der hjælp til check-in, og på Club Bella er danske guider klar til at hjælpe og tage dig med på udflugt. Det hele er lidt nemmere med Bella Rejser. Vi bor i Fuengirola mellem Marbella og Malaga på Costa del Sol. Her har vi fundet et hotel med fantastiske faciliteter. Det ligger samtidig godt for de spændende udflugter, du kan tilmelde dig på stedet. Se mere om hotellet, program og datoer herunder.
11 rejser næste tur 19 oktober
Seniorrejser til Sydengland efterår 2024
Sydengland er kendt for sit dejlige klima og vidunderlige charme. Inde i land ligger idylliske landsbyer omfavnet af smukke landskaber, og ude ved kysterne nydes livet på kurbyernes gamle badehoteller. Det er England, når det er bedst med prægtige landsteder, spændende slotte og fornemme haver, hvor ikke et blad sidder tilfældigt. Vi oplever det hele og mere til på en vidunderlig uge med god tid til at slappe af mellem de mange indtryk. Vi glæder os til at vise dig Bella Rejsers Sydengland. Vores base er den kendte ferieby Eastbourne, der ligger lige ved South Downs National Park med bl.a. de fantastiske klippepartier Seven Sisters Cliffs. Vi bor på badehotel lige ud til den dejlige strandpromenade tæt på ikoniske Eastbourne Pier. BESTIL SENEST 30. april og få kr. 500 i book-tidligt-rabat Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
1 rejse 21 august
Seniorrejser til Gran Canaria Efterår 2024
På denne rejse skal vi besøge øens ”hovedstad” Las Palmas, som er en pulserende havneby med en charmerende gammel bydel. Vi skal fornemme historiens vingesus, når vi besøger nogle af de mange, grottehuler som i sin tid var beboet af øens oprindelig befolkning, Guancherne og som findes overalt i klippevæggene. Vi skal også besøge en lokal vingård og se de store naturlige sandklitter, Las Dunas. Vi bor på det flotte og veldrevne hotel Corallium Beach. Hotellet ligger lige ud til stranden i San Agustin, på Gran Canarias sydkyst. Herfra går der en lang indbydende strandpromenade helt ind til de næste feriebyer, Playa Ingles og Maspalomas. BESTIL SENEST 30. april og få kr. 500 i book-tidligt-rabat Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
3 rejser næste tur 7 november
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top