Rejser med indhold

Fra 14 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Bella Rejser

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
Seniorrejser til Andalusien efterår 2021
Rejs trygt med jævnaldrende fra din egen kommune og få en skøn oplevelse, når vi tager jer med til det frodige og ualmindeligt smukke Costa Tropical i regionen Andalusien, der ligger i det sydlige Spanien. Øst for Malaga, i hjertet af den tropiske kyst ligger den hyggelige, gamle by Almuñécar (udtales Almun-je-kar), der er vores base på turen. Byen er 3000 år gammel og har igennem tiderne været beboet af både romere, mauere og kristne. I dag kan man stadig se spor fra de forskellige folkeslag, som har haft hjemme i byen, heriblandt den mauriske borg, ”Castillo San Miguel”, som ligger i udkanten af den charmerende gamle bydel. Fra den smukke kyststrækning med cafeer og restauranter træder man her ind i smalle gader med små solfyldte torve, som giver den autentiske spanske atmosfære, vi også er kommet for at nyde. Det milde klima gør området perfekt til dyrkning af tropiske frugter og grøntsager – heraf navnet Costa Tropical. Vinteren har et mildt og tørt klima, mens sommeren er varm og solrig. Langs den charmerende tropiske kyst står appelsin-, avocado-, mango- og mandeltræer, for blot at nævne et lille udpluk af de træer, du vil støde på. På vores tur til Costa Tropical skal vi bl.a. besøge Frigiliana, en af de smukke hvide byer i bjergene. Vi besøger også en spansk finca (frugtgård) hvor vi skal se og  høre om alle de dejlige frugter, området er kendt for, og helt oppe ved foden af Sierra Nevada bjergene oplever vi hvordan man behandler og tørrer de populære spanske Serrano skinker. Ugens højdepunkt er utvivlsomt den helt unikke mauriske Alhambra borg i Granada, en arkitektonisk perle som vidner om Andalusiens brogede historie.   Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
1 rejse 20 oktober
Seniorrejser til Costa Brava / Catalonien efterår 2021
På vores tur til Costa Brava / Catalonien forlænger vi sommeren og oplever dette flotte hjørne af Spanien udenfor den hektiske og meget varme højsæson. I slutningen af september og i oktober er varmen behagelig, havet er stadig dejligt lunt og stemningen mere afslappet. Costa Brava er betegnelsen for kyststrækningen mellem Barcelona i syd og den franske grænse og foden af Pyrenæerne i nord. Direkte oversat betyder Costa Brava ”den vilde kyst”, og hentyder til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på smukke forrevne klipper og flotte sandstrande. Inde i baglandet er der frodige landbrugsarealer med nogle af Spaniens største vingårde, og mange skovklædte småbjerge som er så karakteristiske for området. Perlen over alle områdets byer er selvfølgelig Barcelona, en af Europas mest spændende og fascinerende storbyer, beliggende kun 1 times køretur syd for vores ferieby. Vi bor i den lille kystby Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav. Selve byen er en af områdets større, og her lever og bor de lokale i snævre gader med normale spanske butikker og barer. Syd for byen ligger et større område med hoteller og en masse udeserveringer samt småbutikker langs den lange strandpromenade og flotte sandstrand.  Med udgangspunkt i Malgrat de Mar skal vi ud og se nærmere på en perlerække af områdets mange seværdigheder og høre om områdets spændende historie, sociale forhold og religionens betydning. I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum i Figueres. Inde i landet skal vi opleve det kendte Montserrat kloster, højt oppe i bjergene, og senere skal vi en tur dybt under jorden, i lange gange, hvor tusindvis af flasker spansk champagne (Cava) ligger og modnes. Her sættes vi ind i områdets vindyrkning og fremstillingen af de boblende dråber. Mod syd er det selvfølgelig storbyen Barcelona, vi skal opleve. Spaniens næststørste by byder på et væld af spændende seværdigheder, og vi skal selvfølgelig opleve den største af dem alle, den fantastiske La Sagrada Familia kirke, men også have tid til at indsnuse den herlige stemning, der hersker i byens markedshal og i de små og krogede gader i den gamle bydel.  
3 rejser næste tur 19 oktober
Seniorrejser til Madeira Efterår 2021
At rejse er at leve – det gælder selvfølgelig også, selv om man er kommet op i årene. En rejse sydpå vil altid være et frisk pust og give lidt ekstra energi til hverdagen, væk fra det til tider kolde Danmark. Rejs trygt med Bella Rejser til skønne Madeira med jævnaldrende fra din egen kommune. Det giver nærhed på rejsen at følges med andre fra samme område, og når I kommer hjem igen, bliver det let at mødes og genopfriske skønne rejseminder sammen. Nye lokale bekendtskaber er hyggelige at have – også hvis I senere bare møder hinanden i det lokale supermarked. Vi henter dig med bus centralt i din kommune, er behjælpelig med check-in i lufthavnen, og i Madeira lufthavn står vores erfarne danske rejseleder klar til at tage imod. Rejselederen bor på samme hotel, er med på alle udflugter og vil i øvrigt stå til rådighed med råd og dåd. Alt dette giver en unik tryghed, som vi er stolte af at levere. Vi har gjort os stor umage med at skræddersy et program, hvor man oplever de fleste af Madeiras mange seværdigheder, men også oplever og hører om de mere ukendte og spændende sider af øens mange facetter. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Madeira. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder.   
5 rejser næste tur 1 november
Seniorrejser til Tenerife efterår 2021
Sig farvel til det grå danske vintervejr og oplev Tenerife, den største og flotteste af de Kanariske Øer. Tenerife er begunstiget af et fantastisk klima – året rundt. Det bliver aldrig koldt og heller aldrig gloende hedt. Det meste af året er vejret som på en god dansk sommerdag. Her er frodigt og flot i nord og tørt og goldt i syd, og der venter masser af storslåede og skønne naturoplevelser. Kun få steder i verden kan man, som på Tenerife, opleve et så afvekslende og varieret klima inden for så få kilometer. Bananplantager og avocadotræer nede ved kysten, vinstokke og mandeltræer lidt højere oppe, og endnu længere oppe ad bjerget ses store fyrretræsskove, og til sidst sne helt oppe på toppen af Teide, Spaniens højeste bjerg. Vi bor i smukke og idylliske Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredjestørste by. Her er der masser af charmerende gågader med gode shopping muligheder, en gammel bydel med klassiske gamle huse, og et væld af hyggelige cafeer og udeserveringer. Ude på øen venter der os fantastiske natur- oplevelser. Vi skal bl.a. køre igennem månelandskabet i nationalparken Las Cañadas del Teide (verdens største vulkankrater), se idyl og frodighed i den isolerede Taganana dal og bjergtagende udsigter på Anagahalvøens laurbærtræbeklædte skråninger. Vi skal ud og besøge en lokal bondemand, og selvfølgelig skal vi også opleve de store bananplantager på nærmeste hold.   Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
11 rejser næste tur 26 oktober
Seniorrejser til Madeira Forår 2022
Sig farvel til det grå og til tider kedelige danske vejr, og rejs med andre jævnaldrende fra din kommune, til den vidunderlige ø - Madeira. Den portugisiske Atlanterhavs ø er nærmest postkortagtig, og gang på gang bliver man overvældet af flotte udsigter, og smukke landskaber med en overdådig frodig og blomsterrig natur. Madeiras beliggenhed, og den vulkanske jord, giver de optimale betingelser for alverdens subtropiske planter som bl.a. julestjerner, bananer, kiwier, og passionsfrugter. Oppe i bjergene finder man også den fuldstændigt uberørte natur – Madeiras urskov – som er blevet et UNESCO World Heritage Site. Vi bor på det flotte hotel Alto Lido, perfekt beliggende i det berømte Lido område i udkanten af Funchal. Her er masser af caféer og butikker på hovedgaden, og på 5 min. kan man gå ned til den lange promenade, med de karakteristiske naturlige havswimmingpools. Langs promenaden kan man gå de ca. 2,5 km ind til centrum af Funchal. På vores udflugter skal vi rundt til nogle af de flotteste og mest seværdige steder på den smukke ø. Vi besøger bl.a. idylliske og frodige Santana på øens nordside, får sug i maven når vi kigger ned i Nonnernes dal, og igen når vi besøger udsigtsplatformen ved Cabo Girão med 580 meters lodret kig ned på kysten. Vi mærker historiens vingesus, når vi besøger det charmerende fiskerleje Camera de Lobos, Winston Churchill’s yndlingssted, og vi skal selvfølgelig også opleve Madeiras berømte Levada’er – et stisystem langs de mange vandingskanaler der gennemstrømmer hele øen. I øens hovedstad Funchal forenes det gamle og oprindelige Madeira med det moderne og eksklusive. Her besøger vi den kendte farvestrålende markedshal, den 500 år gamle katedral, byens flotte gågade, de smalle hyggelige gader i byens gamle kvarter, og selvfølgelig skal vi også smage på den kendte Madeira-vin.
10 rejser næste tur 28 februar 2022
Seniorrejser til Tenerife forår 2022
Sig farvel til det grå danske vintervejr og oplev Tenerife, den største og flotteste af de Kanariske Øer. Tenerife er begunstiget af et fantastisk klima – året rundt. Det bliver aldrig koldt og heller aldrig gloende hedt. Det meste af året er vejret som på en god dansk sommerdag. Her er frodigt og flot i nord og tørt og goldt i syd, og der venter masser af storslåede og skønne naturoplevelser. Kun få steder i verden kan man, som på Tenerife, opleve et så afvekslende og varieret klima inden for så få kilometer. Bananplantager og avocadotræer nede ved kysten, vinstokke og mandeltræer lidt højere oppe, og endnu længere oppe ad bjerget ses store fyrretræsskove, og til sidst sne helt oppe på toppen af Teide, Spaniens højeste bjerg. Vi bor i smukke og idylliske Puerto de la Cruz, som er Tenerifes tredjestørste by. Her er der masser af charmerende gågader med gode shopping muligheder, en gammel bydel med klassiske gamle huse, og et væld af hyggelige cafeer og udeserveringer. Ude på øen venter der os fantastiske naturoplevelser. Vi skal bl.a. køre igennem månelandskabet i nationalparken Las Cañadas del Teide (verdens største vulkankrater), se idyl og frodighed i den isolerede Taganana dal og bjergtagende udsigter på Anagahalvøens laurbærtræbeklædte skråninger. Vi skal ud og besøge en lokal bondemand, og selvfølgelig skal vi også opleve de store bananplantager på nærmeste hold. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
17 rejser næste tur 1 februar 2022
Seniorrejser til Paguera forår 2022
På denne Mallorca rejse sætter vi fokus på øens sydvestlige side, og vi oplever Mallorca, når øen er mindre hektisk end i højsæsonen, og vejret stadig er dejligt lunt og behageligt. Mallorca er evigt populær og kendt for sit frodige landskab, med duftende citron- og appelsintræer, olivenplantager, og vinmarker. Her er en fantastisk smuk og varieret natur med bjerge, sletter samt charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. Udover smukke gamle byer som bl.a. Fornalutx kigger vi selvfølgelig også nærmere på øens flotte og maleriske ”hovedstad” Palma. Vi skal nyde fantastiske udsigter på turen op langs øens bjergrige vestkyst, og køre med det gamle veterantog op til den frodige Sóller dal. Vi skal også kigge nærmere på to af Mallorcas vigtigste afgrøder – oliven og vin – og besøge gårde hvor vi får smagsprøver, og høre om hvordan afgrøderne dyrkes, høstes og bearbejdes. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
7 rejser næste tur 28 april 2022
Seniorrejser til Can Picafort forår 2022
På denne rejse oplever vi Mallorca på et tidspunkt, hvor varmen ikke er så voldsom. Mallorca er kendt for sit behagelige klima, det frodige landskab, sin fantastisk smukke natur med bjerge, sletter og charmerende byer med et væld af kultur og historie, og ikke mindst en venlig, gæstfri befolkning. I løbet af ugen besøger vi blandt andet den berømte Dragegrotte, som rummer Europas største underjordiske sø. Vi skal selvfølgelig også besøge den fascinerende ”hovedstad” Palma, og opleve Chopins idylliske bjergby Valldemossa i Tramuntana bjergene og den frodige Soller dal med den charmerende kystby Port Sollér på øens vestkyst. Vi bor på Mallorcas nordøstlige kyst, i byen Ca’n Picafort, som er kendt for sin afslappede atmosfære, en flot strandpromenade med masser af udeserveringer, og en af øens bedste strande med et fantastisk turkisblåt vand. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
11 rejser næste tur 30 april 2022
Seniorrejser til Kreta forår 2022
Tag på rejse med jævnaldrende fra din kommune. Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til det charmerende Kreta, hvor vi oplever øen udenfor den hektiske og meget varme højsæson. På denne årstid er varmen behagelig, havet lunt og stemningen mere afslappet. Kreta er Grækenlands største ø og også den mest varierede, med store bjerge, grønne olivenlunde, gyldne sandstrande, storbyer, oldtidsbyer og charmerende små landsbyer. Overalt møder man den berømte græske gæstfrihed og den helt unikke afslappede stemning, som Grækenland er så kendt for. Vi bor centralt i feriebyen Hersonissos på Østkreta. Nærområdet byder på såvel hyggelige tavernaer, myldrende græsk shopping liv, og afslappende stunder på en af de mange udeserveringer langs den lange strandpromenade. Ude på øen skal vi i ugens løb, indsnuse ægte græsk idyl på vores udflugt ud til små landsbyer, langt fra alfarvej. Vi kommer også til at mærke historiens vingesus på Knossos, det imponerende minoiske palads fra bronzealderen. Vi skal nyde hav og sejltur til øen Spinalonga i den berømte Mirabello Bay, og vi begejstres utvivlsomt af de tusindvis af oliventræer vi passerer på vej til Agios Nicolaos – en af Kretas smukkeste kystbyer. Sidst, men ikke mindst, skal vi selvfølgelig også opleve den helt unikke aftenstemning, på en ægte græsk taverna med folkedans og græske specialiteter. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
11 rejser næste tur 21 april 2022
Seniorrejser til Catalonien forår 2022
På vores tur til Catalonien oplever vi dette flotte hjørne af Spanien, udenfor den hektiske og meget varme højsæson. På denne årstid er varmen mere behagelig, havet dejligt lunt og stemningen mere afslappet. En del af Catalonien hedder Costa Brava og er betegnelsen for kyststrækningen mellem Barcelona i syd samt den franske grænse og foden af Pyrenæerne i nord. Costa Brava betyder ”den vilde kyst” og her hentydes til den lange kyststrækning, som skiftevis byder på både smukke forrevne klipper og flotte sandstrande. Inde i baglandet er der frodige landbrugsarealer med nogle af Spaniens største vingårde, og mange skovklædte småbjerge som er så karakteristiske for området. Perlen over alle områdets byer er selvfølgelig Barcelona, en af Europas mest spændende og fascinerende storbyer, beliggende kun 1 times køretur syd for vores ferieby. Vi bor i den lille kystby Malgrat de Mar, som har en god blanding af turisme og lokalkolorit og ligger lige ud til det blå Middelhav. Selve byen er en af områdets større, og her lever og bor de lokale i snævre gader med normale spanske butikker og barer. Syd for byen ligger et større område med hoteller og en masse udeserveringer samt småbutikker langs den lange strandpromenade og flotte sandstrand. Med udgangspunkt i Malgrat de Mar skal vi ud og se nærmere på en perlerække af områdets mange seværdigheder og høre om områdets spændende historie, sociale forhold og religionens betydning. I nord skal vi besøge den verdensberømte kunstner Salvador Dali’s fantastiske museum i Figueres. Inde i landet skal vi opleve det kendte Montserrat kloster, højt oppe i bjergene, og senere skal vi en tur dybt under jorden, i lange gange, hvor tusindvis af flasker spansk champagne (Cava) ligger og modnes. Her sættes vi ind i områdets vindyrkning og fremstillingen af de boblende dråber. Mod syd er det selvfølgelig storbyen Barcelona, vi skal opleve. Spaniens næststørste by byder på et væld af spændende seværdigheder, og vi skal selvfølgelig opleve den største af dem alle, den fantastiske La Sagrada Familia kirke, men også have tid til at indsnuse den herlige stemning, der hersker i byens markedshal og i de små, krogede gader i den gamle bydel. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
19 rejser næste tur 22 april 2022
Seniorrejser til Sønderjylland forår 2022
Oplev vores nye rejsemål, det dejlige Sønderjylland. Denne landsdel er på mange måder en meget speciel del af Danmark. Det gælder både historien, kulturen og naturen. Ja selv det kulinariske og sproget adskiller sig en del fra resten af landet. Grænselandet har netop i 2020 fejret 100 års dagen for Genforeningen og vi kommer tæt på flere symboler og begivenheder, som er med til at markere denne dag. Naturmæssigt har Istiden skabt to meget forskellige sider af landsdelen. Mod øst er landskabet bakket og præget af dybe fjorde samt lerede skrænter med grønne bøgeskove, og mod vest er der helt fladt, og med sandjord der bedst egner sig til kartofler og nåletræer. Vi bor på det luksuriøse hotel Alsik i Sønderborg. Det nybyggede hotel ligger midt i byen på Als siden, lige ud til det smukke Alssund, så der er ikke langt til hverken butikker eller cafeer. På vores udflugter skal vi rundt til nogle af landsdelens mest seværdige og specielle steder. På Sønderborg slot skal vi opleve den store specialudstilling i anledning af Genforeningen og vi skal selvfølgelig også forbi Gråsten Slot. Vi mærker for alvor historiens vingesus, når vi besøger Frøslev lejren og Danmarks ældste by – idylliske Ribe. Både idyl og romantik er der masser af i Møgeltønder og vi skal da heller ikke snydes for et besøg på Schackenborg slot, hvor vi får rundvisning i de kongelige gemakker. Sidst men ikke mindst skal vi helt ud vest på – så langt man kan komme. Her ligger Vadehavet, som er et UNESCO World Heritage Site på grund af den enestående og storslåede natur. Naturen gør området til Nordeuropas største spisekammer for trækfugle. Herude skal vi besøge vadehavsøen Rømø, med Europas bredeste sandstrand. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
2 rejser næste tur 22 maj 2022
Seniorrejser til Andalusien forår 2022
Rejs trygt med jævnaldrende fra din egen kommune og få en skøn oplevelse, når vi tager jer med til det frodige og ualmindeligt smukke Costa Tropical i regionen Andalusien, der ligger i det sydlige Spanien. Øst for Malaga, i hjertet af den tropiske kyst ligger den hyggelige, gamle by Almuñécar (udtales Almunje-kar), der er vores base på turen. Byen er 3000 år gammel og har igennem tiderne været beboet af både romere, mauere og kristne. I dag kan man stadig se spor fra de forskellige folkeslag, som har haft hjemme i byen, heriblandt den mauriske borg, ”Castillo San Miguel”, som ligger i udkanten af den charmerende gamle bydel. Fra den smukke kyststrækning med caféer og restauranter træder man her ind i smalle gader med små solfyldte torve, som giver den autentiske spanske atmosfære, vi også er kommet for at nyde. Det milde klima gør området perfekt til dyrkning af tropiske frugter og grøntsager – heraf navnet Costa Tropical. Vinteren har et mildt og tørt klima, mens sommeren er varm og solrig. Langs den charmerende tropiske kyst står appelsin-, avocado-, mango- og mandeltræer, for blot at nævne et lille udpluk af de træer, du vil støde på. På vores tur til Costa Tropical skal vi bl.a. besøge Frigiliana, en af de smukke hvide byer i bjergene. Vi besøger også en spansk finca (frugtgård) hvor vi skal se og høre om alle de dejlige frugter, området er kendt for, og helt oppe ved foden af Sierra Nevada bjergene oplever vi hvordan man behandler og tørrer de populære spanske Serrano skinker. Ugens højdepunkt er utvivlsomt den helt unikke mauriske Alhambra borg i Granada, en arkitektonisk perle som vidner om Andalusiens brogede historie. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
13 rejser næste tur 21 april 2022
Seniorrejser til Gardasøen forår 2022
På vores tur til Gardasøen oplever vi Norditalien, hvor varmen er behagelig, uden at være for overvældende. Gardasøen er nok et af Europas mest idylliske områder, med en enestående flot og overdådig natur, og med en perlerække af små maleriske byer, som bare oser af atmosfære og italiensk stemning. Vi skal selvfølgelig opleve disse imponerende omgivelser, både fra land- og søsiden, og gang på gang betages man af den storslåede natur med både bjerge, vinmarker og palmer som spejler sig i søens klare vand. Vi skal besøge Verona hvor vi går på opdagelse i den historiske og smukke by, som bl.a. rummer den gamle romerske arena og balkonen, som blev verdenskendt i Shakespeares udødelige drama, Romeo og Julie. Kronen på værket er selvfølgelig den verdensberømte lagune-by Venedig. Her skal vi indsnuse den helt specielle atmosfære som denne meget unikke by er så kendt for. Vi skal opleve Markuspladsen, Sukkenes Bro og se det særprægede liv i og omkring kanalerne, hvor gondoler og vandtaxier er en fast del af bybilledet. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
3 rejser næste tur 26 april 2022
Seniorrejser til Gran Canaria forår 2022
Sig farvel til det grå danske vintervejr og rejs trygt med jævnaldrende fra din kommune. Få masser af skønne oplevelser, når vi tager jer med til vores nye rejsemål – evigt populære Gran Canaria. Den spanske Atlanterhavs ø er den næststørste af De Kanariske Øer og begunstiget af et fantastisk klima, som er lunt og behageligt året rundt – aldrig for koldt og aldrig for varmt. De klimatiske forhold og øens vulkanske oprindelse, gør at øen er har mange forskelligartede ”ansigter”. Store dele af landskabet langs kysten er præget af sten, kaktus og golde. Helt nede på sydkysten er der nærmest ørkenlignende forhold, med kæmpe sandklitter skabt af sand, som er føjet herover fra Sahara ørkenen i Afrika.  Midt inde på øen, hvor bjergene når op i 1500-2000 meters højde, er der derimod særdeles frodigt. Her er dale med tusindvis af palmer, fyrretræsskove, og små idylliske landsbyer hvor indbyggerne dyrker alt fra vin og kartofler til eksotiske frugter og grøntsager. På vores udflugter skal vi selvfølgelig ud og opleve alt dette. Vi skal også besøge øens ”hovedstad” Las Palmas, som er en pulserende havneby med en charmerende gammel bydel. Her skal vi bl.a. besøge et museum, som er indrettet i det hus Christoffer Columbus boede i, når han passerede Gran Canaria på vej til Amerika. Historiens vingesus fornemmer vi også, når vi ude på øen besøger nogle af de mange grottehuler som findes overalt i klippevæggene. Disse var i sin tid beboet af øens oprindelig befolkning, Guancherne. I dag bruges enkelte af dem stadig som en del af landbefolkningens bolig, imens andre er indrettet som restaurant eller hotel.   Vi bor på det gode og veldrevne hotel Corallium Beach. Det er perfekt beliggende lige ud til stranden i det mindre turistområde San Agustin, på øens solrige sydkyst. Se mere om hotellet, ugens program og datoer herunder. 
6 rejser næste tur 27 februar 2022
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top