Rejser med indhold

Fra 15 danske rejsearrangører der brænder for indhold

Populære temarejser med Ans Rejser A/S

Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!.
Alanya med Jan
I de sidste 20 år har Alanya været et af danskernes foretrukne rejsemål. Skønne strande, storslået natur og venlige mennesker er det der kendetegner byen. Desværre er der mange der ikke oplever alt det storslåede der er at se hvis man bare bevæger sig få kilometer fra turistområdet. Når du rejser i Tyrkiet får du sol og varme 300 dage om året, kombineret med gæstfrihed og mange forskellige oplevelser. Ans Rejser er en del af Dolphin Familien der har drevet hotel og turistaktiviteter i Alanya området i over 10 år. På vore individuelle rejser til Alanya vil Jan Ørum Vermø være med som guide. Han kender Tyrkiet og tyrkiske forhold bedre end de fleste. Har skrevet bogen ”Alt om Alanya”, og mange artikler om smukke steder i hele Tyrkiet lige fra Istanbul, over Kappedokien og til området omkring Kemer, Kekova, Kas og Elmali. I sæson 2023 er der planlagt 6 ture til Alanya, Alle fyldt med spændende udflugter hvor du som gæst kommer tæt på den venlige tyrkiske befolkning, og vil få uforglemmelige oplevelser i dette naturskønne og spændende historiske land. Alanya er et overflødighedshorn af frisk frugt og grønt. Bl.a. har de en kæmpe produktion af appelsiner, små bananer og avokadoer. Ta' med Jan til Alanya Vore planlagte 6 afgange til smukke Alanya er fyldt med indhold, oplevelser, hyggeligt samvær og stor viden. Samtidig bor vi 75 meter fra Middelhavets blå bølger og lige ved den smukke strandpromenade. Kaila City by Dolphin ligger ligeledes centralt i Oba med fred og ro, men alligevel op og ned ad Oba Hovedgaden med masser af butikker, restauranter og lokale boder. Vi har sammensat programmet så der både er tid til at opleve og slappe af. Jan er med som guide og vært og øser af hans store viden om Tyrkiet og tyrkiske forhold. Vi skal opleve Alanya fra søsiden på den smukke bådtur hvor vi også nyder en god frokost. Og vi skal i bjergene bag Alanya og opleve det autentiske tyrkiske hverdagsliv. Turen er med all inclusive, tyrkisk aften, festmiddag når vi får besøg af en populær dansk kunstner onsdag aften, og hygge de øvrige aftener. Der er også indlagt tid så man kan komme ud på egen hånd, til stranden og i det hele taget hygge på vort herlige og 4-stjernede hotel Kaila City by Dolphin. Udover den super populære koncertaften vil der flere aftener også være musikalsk underholdning på hotellet. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Ekspert rejseleder, Jan Ørum Vermø • All inclusive • Alle udflugter og entreer inkluderet • 4-stjernet hotel med skøn beliggenhed* *Se billeder af det smukke hotel ved at klikke på hotel linket længere nede på siden      Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.   Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:    
30 rejser næste tur 14 maj
Berlin & Dresden
Oplev Berlin og Dresden på denne nye rejse. Vi forsøger her at kombinere to forrygende byer med stor historie og masser af oplevelser. På turene vil I opleve en veloplagt guide i form af Hans Justesen, der kender Tysklands historie bedre end de fleste. Der er tid til fælles oplevelser og tid på egen hånd. Der er også en unik udflugt til Spreewald, hvor vi også sejler og nyder det skønne område på tætteste hold.   En unik rejse i historiens vingesus, med super guidning og store oplevelser.   Bestil hos Ans Rejser fordi: • Alle entréer inkluderer • Oplev Spreewald • Berlin & Dresden i en rejse • Dansk rejseleder Programmet dag for dag: Dag 1 – Afrejse Dag 2 – Byrundtur i Dresden, Vinsmagning Dag 3 – Spreewald Dag 4 – Berlin Dag 5 – Hjemrejse Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
3 rejser næste tur 29 maj
Cirkusrevyen 2023
Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Ans Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen. Skuespillerholdet for sæson 2023 i Danmarks største revy er et hold på scenen med Niels Olsen, Niels Ellegaard, Merete Mærkedahl, Mads Knarreborg og Bodil Jørgensen. På dag 2 har vi i år inkluderet en lækker frokost på Fyens ældste kro, Erik Menveds kro i Bogense. Kroen er byens ældste hus og er fra 1543. Kroen er oprindelig opkaldt efter Kong Erik Menved, der i 1288 fornyede købstadsrettighederne for Bogense. I folkemunde hedder bygningen "Øjet", hvis navn har sin oprindelse i en urmager, som tilkalkede de nederste ruder, lavede et lille hul i kalken og kiggede ud derigennem. Efter frokosten står den på byvandring med lokal guide i Fyns mindste købstad med mange hyggelige gamle huse og spændende historie. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Middag på Bakkens Perle • ALLE måltider inkluderet - bl.a. frokost på Fyens ældste kro • Byrundtur i Bogense med lokal guide • Gode billetter (kategori b)  Programmet dag for dag: Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen 2023 Dag 2 – Frokost på Erik Menveds kro og byvandring med lokal guide  Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
3 rejser næste tur 18 maj
Festlige København
Festlige København er et forsøg på, at skabe 3 døgn med glade og forrygende oplevelser. Vores guide Hans Justesen og Anders Bircow tager os gennem Frederiksberg med Revymuseet Storm, Frederiksberg Have og Haveselskabets Have. Vi spiser en forrygende frokost på Allegade 10, hvor Anders Bircow underholder og fortæller. Og så er der 6 timer på egen hånd i København centrum med mulighed for besøg i Tivoli, på Strøget eller hvad man kunne ønske. Derudover krydrer vi med et besøg i Cirkusrevyen med Bodil Jørgensen og Niels Olsen i spidsen, dejlig buffet på Bakkens Perle og evt besøg i legendariske Korsbæk. På hjemturen besøger vi Bogense med mulighed for en spændende byvandring og lækker æggepandekage på Erik Menveds kro. Det bliver 3 dage fuld af oplevelser, godt humør og spændende mennesker. Se og oplev festlige København på en helt ny måde. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse med Ans Rejser • Nyhed i 2023 • Anders Bircow som guide og underholder på Frederiksberg • Byrundtur i Bogense med lokal guide • Gode billetter til Cirkusrevyen • To overnatninger på Gentofte Hotel • Veloplagt og dygtig rejseleder Programmet dag for dag: Dag 1 – Restaurant Bakkens Perle og Cirkusrevyen 2023 Dag 2 – Med Anders Bircow på Frederiksberg og tid på egen hånd i København Dag 3 – Frokost på Erik Menveds kro i Bogense og byvandring med lokal guide  Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
3 rejser næste tur 22 juni
Highlights i Donegal & Nordirland
Det nordvestlige Irland er ukendt for de fleste turister, men byder på enestående naturscenerier med Europas højeste havklipper, ægte keltisk kultur, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små byer, som lever livet som for 100 år siden. Samtidig besøger vi Nordirland og Belfast, hvor vi oplever det imponerende Titanic Museum, et af naturens allerstørste mirakler Giants Causeway samt kører på en af verdens smukkeste kystveje langs Antrimkysten. I kommer naturligvis også til at høre den turbulente historie om Nordirland med besøg i Crumlin Road Gaol. Det er en kulturrejse med fokus på den uberørte natur, store seværdigheder, de bedste irske fødevarer samt masser af kultur, musik og craic. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Dansk Irlandsekspert og guide Claus Hebor • Lille rejsegruppe - MAX 28 deltagere • Enestående & uberørt natur • Oplev historien om Nordirland • Giants Causeway på tæt hold Programmet dag for dag: Dag 1 – Danmark – Dublin Dag 2 – Letterkenny – Slieve League – Ardara – Letterkenny Dag 3 – Letterkenny – sightseeing – foredrag – Afternoon Tea Dag 4 – Letterkenny – Maghery Bay – Mount Errigal – Glenveagh National Park – Letterkenny Dag 5 – Letterkenny – Derry – Letterkenny Dag 6 – Letterkenny – Antrim Coast – Giants Causeway - Newtownabbey Dag 7 – Newtownabbey – Belfast – sightseeing Dag 8 - Fly fra Dublin Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
2 rejser næste tur 20 juni
Blomstertur til Holland
Keukenhof i foråret er et væld af indtryk for alle sanser og vel nok den største blomsteroplevelse, der findes, og så er der ikke sagt for meget. Du kan ikke få en flottere samling af flora på en gang noget andet sted. Det er den bedste måde at byde foråret velkomment lige en uge til to, inden foråret for alvor rammer Danmark.  Vi besøger naturligvis også Hollands hovedstad, Amsterdam, hvor vi kan få en kanalrundfart. Vi besøger det folkloristiske åbenluft museum, Zaanse Schans, og vi har en dag i den smukke middelalderby Amersfoort, der også har en futuristisk side. Du får indtryk af et land, der har en masse at byde på; udover tulipanerne, møllerne og kanalerne, stifter du også bekendtskab med en moderne og innovativ nation. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Blomsterparken Keukenhof inkl.  • Vi bor på 4-stjernet hotel • Halvpension inkluderet • Dansk rejseleder Programmet dag for dag: Dag 1 – Afrejse Dag 2 – Amersfoort Dag 3 – Keukenhof Blomsterpark Dag 4 – Amsterdam og Zaanse Schans Dag 5 – Hjemrejse Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
1 rejse 7 maj
Hotel Højskole på Dolphin Hotel Herning
Hotel Højskolen er tænkt som 4 dage med højt til loftet. Glad sang, skøn mad, store oplevelser og vigtigst af alt mødet med fantastiske mennesker. Vi har virkelig kræset om programmet. Og vi kommer bagom og rundt om kunsten på en helt særlig og personlig måde. Samtidig får vi kunstnerne på tæt hold og kan mærke hvem de er. Basen er Dolphin Hotel Herning, vort skønne 3-stjernede hotel med 5-stjernet hygge. Hver aften serveres en lækker to retters menu i de hyggelige omgivelser. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse - KUN med Ans Rejser • NYHED 2022 • Alle måltider inkluderet • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning • Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer     Programmet dag for dag: Dag 1 – Ankomst Dag 2 – Besøg hos kunstnerpar og Grønhøj Kro Dag 3 – Museer i Herning og intimkoncert med Anders Blichfeldt Dag 4 – Besøg hos Thomas og Katherine Eje på Sydals Dag 5 – Afrejse  N.B. Med forbehold for at lokation kan ændres ved besøg hos Thomas og Katherine Eje. Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
2 rejser næste tur 27 februar
Irlands smukkeste kyst
Denne rejse tager jer til de mest populære og smukkeste steder i Kerry, som er en turistmagnet grundet den smukke natur. Vi skal også opleve de ukendte, - og ofte mere imponerende naturscenerier. Vi bor således i den lille autentiske irske by Killorglin med de mange sjove butikker og hyggelige pubber med levende musik. På rejsen oplever vi verdens smukkeste kystrute, Ring of Kerry, - og den måske endnu mere imponerende Dingle halvø, hvor de fortsat taler gælisk, samt turistmagneten Killarney og Kerry Cliffs, Skellig Island m.v. Vi tager jer med på et par mindre vandreture i den smukkeste irske natur som Slea Head og Gap of Dunloe, som vi oplever på tætteste hold. Rejsen indeholder desuden en enestående bådtur til det idylliske parkanlæg Garnish Island ligesom vi besøger et whiskey destilleri samt lokale fårehyrder, musikere og andet godtfolk. Det er et uforglemmeligt møde med det smukke Irland, den enestående kultur og de meget gæstfrie irere på en aktiv kulturrejse. Bestil hos Ans Rejser fordi: •  Dansk Irlandsekspert guide Claus Hebor •  Lille rejsegruppe på max 28 deltagere. •  Oplev Ring of Kerry •  Uberørt natur ved Dingle og Sheep´s Head •  Mange skønne oplevelser   Programmet dag for dag: •  Dag 1 - Danmark - Irland - Killorglin •  Dag 2 - Killorglin - Ring of Kerry - Killorglin •  Dag 3 - Killorglin - Ross Castle - Killarney - Killorglin •  Dag 4 - Killorglin - Skellig Islands - Valentia Island - Killorglin •  Dag 5 - Bantry -  Garnish Island - Bantry •  Dag 6 - Killorglin - Gap of Fanloe - Killorglin •  Dag 7 - Killorglin  - Slea Head - Dingle - Killorglin •  Dag 8 - Hjemrejse til Danmark Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
2 rejser næste tur 11 juli
I Luthers Fodspor
Mærk historiens vingesus i Martin Luthers fodspor. Oplev en spændende tur med historisk indhold og naturoplevelser fra skønne områder bl.a. i det tidligere Østtyskland. Træd i Luthers fodspor med Ans Rejser. Vi skal besøge steder fyldt med historier, som også har haft stor betydning i Danmark. Du får lov at træde i Luthers fodspor som munk, reformator og teolog. Luther satte, som præst i augustiner-eremitternes orden, gang i den bevægelse, der ændrede hele den daværende kirke.  Bestil hos Ans Rejser fordi: • Alle entreer inkluderet  • Besøg Lutherstadt Wittenberg • Oplev Luthers fødeby • Dansk ekspert rejseleder Programmet dag for dag: Dag 1 – Afrejse Dag 2 – Wittenberg Dag 3 – Eisleben Dag 4 – Erfurt, Wartburg Dag 5 – Hjemrejse Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
2 rejser næste tur 2 april
Misdroy - Den Polske Riviera
Misdroy var en af de første kurbyer i området, og efter en lang periode med stilstand efter 2. Verdenskrig er byen nu ved at genfinde sin plads i kurtraditionen. De gamle, statslige parker, palæer og pragtvillaer bliver lige så stille sat smukt i stand igen. Med et lille turisttog kan man køre en runde gennem Misdroy. I udkanten af byen ligger en af områdets nyere attraktioner, en miniaturepark med en masse flotte modeller af de vigtigste bygningsværker, der findes rundt om Østersøen. Vores eget Rosenborg Slot er også med. Det kan anbefales at hygge dig ved den lange promenade i Misdroy. Her findes masser af spisemuligheder og mange butikker og boder, hvor du kan gøre en god handel. Prisniveauet ligger stadigvæk under det danske. På byens lange mole ligger der flere cafeer, hvor man kan tage en kaffepause, og der er flere muligheder for at tage på en sejltur til eksempelvis Usedom. Du kan også spadsere en tur ad Walk of Fame, som er et smukt anlæg med statuer af kendte kunstnere. Anlægget ligger ned til stranden og promenaden. Misdroy ligger desuden lige op til Wolin Nationalpark, hvor der er en lang række gode vandreruter.   Bestil hos Ans Rejser fordi: • Havudsigt fra alle værelser* • Udflugt til vikingebyen, Jomsborg • Fri adgang til hotelles SPA afdeling *Se billeder af det smukke hotel ved at klikke på hotel linket længere nede på siden Programmet dag for dag: Dag 1 – Udrejse og ankomst Dag 2 – Tid til oplevelser på egen hånd Dag 3 – Wolin, Jomsborg og Miniaturepark Dag 4 – Stettin Dag 5 – Hjemrejse Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
2 rejser næste tur 12 juni
Det Østlige Irland: Dublin, Wicklow Mountains & Mythical Meath
Rundrejse med korte busdage i det østlige Irland med hovedstaden Dublin, Wicklow Mountains med den spektakulære natur syd for Dublin samt den enestående kultur og historie i området Mythical Meath nord for Dublin. På denne rejse er der god tid i Dublin til at opleve det Dublin, som er ukendt for de fleste turister, idet vi fokuserer på det autentiske og hyggelige Dublin. Da der endvidere er god tid på egen hånd kan gæsterne selv udvælge de kendte seværdigheder, som netop de ønsker at opleve. Herefter tager vi den smukke kystrute syd for Dublin til Wicklow Mountains, hvor vi besøger den 1.500 år gamle klosterby Glendalough med mulighed for en enestående smuk vandretur rundt om Upper Lake, hvor det irske natursceneri virkelig viser sig frem på flotteste vis. Nord for Dublin bor vi i den gamle by Drogheda ved Boyne-floden, som har så mange historiske steder – lige fra stenalderens imponerende templer ved Bru Na Boinne (Newgrange) over Hill of Tara til Battle of The Boyne og selve byens historie. Masser af spændende historie og flot vandretur ved Clogherhead Cliffs samt besøg på Irlands bedste whiskey-destilleri. En overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland. Her kommer vi tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender. Bestil hos Ans Rejser fordi: •  Dansk Irlands-ekspert guide Claus Hebor •  Lille rejsegruppe på max 28 deltagere. •  Spektakulære Wicklow Mountains •  Oplev autentiske og hyggelige Dublin •  Mange skønne oplevelser   Programmet dag for dag: Dag 1: Danmark - Dublin - Galway Dag 2: Dublin sightseeing Dag 3: Dublin sightseeing – på egen hånd Dag 4: Dublin - Glendalough - Wicklow Mountains - Drogheda Dag 5: Drogheda – Newgrange – Hill of Slane – Trim Castle - Drogheda Dag 6: Drogheda – sightseeing –  Sunday session Dag 7: Drogheda – Clogherhead Cliffs – Monsterboise – Boann Distillery – Scholars Dag 8: Drogheda – Dublin Airport - Danmark Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
3 rejser næste tur 4 juli
Smagen af Danmark
Danmark er et yndigt land. Og i den grad også et kreativt, smagfuldt, forbløffende og innovativt land. Kom med på en unik lokal gastronomisk sanserejse hvor dine smagsløg og duftesansen særligt bliver forkælet. Der findes et hav af interessante steder hvor ildsjæle gør deres ypperste for at producere lige præcis den smag, den duft, det indtryk som er anderledes og god. Disse mennesker skal vi på denne rejse ud at besøge. Vi skal se deres livsværk, høre deres historie og ikke mindst smage på deres passion. Velkommen til ”Smagen af Danmark” med Ans Rejser - Det' dansk, det' dejligt! Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse - KUN med Ans Rejser • Vores mest populære rejse i 2021! • Alle måltider inkluderet • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning • Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer   Læs vores blog indlæg om præmiereturen - klik her   Program dag for dag: Dag 1 – Ankomst Dag 2 – Vestjyske Delikatesser, Stenbjerg Kro, Nationalpark Thy, Brænderiet Limfjorden Dag 3 – Månsson, Gyvelborg Dag 4 – Ømosebær, Cold Hand Winery Dag 5 – Afrejse  I forbindelse med vores sidste tur af Smagen af Danmark i 2022 havde vi Anne Vibeke Rejser med på rejsen og de optog et online program. Se programmet herunder    Programmet er udarbejdet i samarbejde med:         Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.   Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
4 rejser næste tur 22 maj
Smagen af Limfjorden
"Vi elsker vort land" og ikke mindst de mange smagsoplevelser som findes. På denne busrejse til Limfjorden skal vi både smage og opleve. Vi skal rundt på øer og kyststrækninger, hvor der i de smukkeste omgivelser findes lokale ildsjæle og store oplevelser. Vi skal bl.a. besøge Brænderiet Limfjorden, hvor der er god mulighed for at smage og ikke mindst få en snak om alt fra rom, gin, whisky til brandy. Limfjordsøen Fur skal vi også besøge, som byder på et besøg hos Fur Bryghus og en dejlig frokost nydes også her. En Limfjordsøsters står også på menuen, når vi skal besøge Venø. Udover at smage på en østers på Venø, skal vi også opleve øen og bl.a. se Danmarks mindste kirke. Du kan glæde dig til en busrejse, hvor dine smagsløg vil blive forkælet af Limfjordens ildsjæle. Hver aften afsluttes med en middag og 5-stjernet hygge på Ans Rejsers helt eget hotel i Herning. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse - KUN med Ans Rejser • Ø-tur med lokal guide på Venø og Fur • Alle måltider inkluderet • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning • Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer   Program dag for dag: Dag 1 – Ankomst Dag 2 – Brænderiet Limfjorden & Handbjerg Marina Dag 3 – Fur & Fur Bryghus Dag 4 – Venø Dag 5 – Afrejse  Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:      
3 rejser næste tur 24 april
Smagen af Sydhavsøerne
Vi gentager – en klassiker – og byder for 3. år i træk velkommen til en skræddersyet rejse til de danske Sydhavsøer, hvor du får en gevaldig en på opleveren både kulinarisk, men bestemt også kulturelt. Vi skal dufte, smage og sanse, hvad en masse lokale ildsjæle bruger deres tid og passion på. Med ombord i bussen fra eftermiddagen på dag 1 er Jesper Nygaard, som kyndig lokal rejseleder, hvis viden og engagement er med til at gøre denne oplevelse ganske særlig. BEMÆRK: Indholdet i de to afgange af Smagen af Sydhavsøerne i 2023 er ikke ens.  Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse - KUN med Ans Rejser • Oplev Lolland og Falster på en ny måde • Besøg lokale ildsjæle • Lokal rejseleder på hele turen      Programmet dag for dag: Dag 1 – Afgang, indtjekning på Hotel Falster Dag 2 – Madens folkemøde, Femern Bælt og Gedser Remise Dag 3 – Falster Destilleri, Krenkerup Bryggeri Dag 4 – Lolle Frugt og Møn Bryghus Programmet dag for dag: Dag 1 – Afgang, Frederiksdal Gods, indtjekning på Hotel Falster Dag 2 – Sydhavsøernes Frugtfestival og   Østergaards Vineri Dag 3 – Lammehave Økologi og Gedser Remise Dag 4 – Lolle Frugt og Møn Bryghus   Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.
1 rejse 1 juni
Smagen af Vestjylland - Nyhed 2023
Smagen af Vestjylland bliver en af vore hovednyheder for sæson 2023. Den er skabt i direkte forlængelse af vore succesrige danmarksrejser Smagen af Danmark og Smagen af Limfjord. Også på denne rejse smager og oplever vi os igennem et unikt landskab, og besøger herlige ildsjæle der brænder for deres job og deres specialitet. Smagen af Vestjylland er krydret med god mad og drikke, smuk og barsk natur, samt rigtig gode fortællere der vil indføre os i den helt særlige kultur der opstår, når man lever med Vesterhavet som nabo. Vi bor på Dolphin Herning med 5-stjernet hygge, dejlige middage og skønt socialt samvær. Turene er i 4-stjernet bus med glade chauffører og Ans Rejsers festlige og velforberedte guider. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse - KUN med Ans Rejser • Nyhed i 2023 • Alle måltider inkluderet • 5-stjernet hygge på Dolphin Hotel Herning • Fantastiske smagsoplevelser • Rabat på 500 kr. pr. person til Ældre Sagens medlemmer       Program dag for dag: Dag 1 – Ankomst Dag 2 – Kræmmergård, Mallemukken, fortælling og sang med Bent Bro og Bovbjerg Fyr Dag 3 – Westjysk Smag, Hvide Sande og Bork Havn Dag 4 – VW Retro museum, Vedersø Vildt, Stauning Whisky, Lowlands destilleri Dag 5 – Afrejse                Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage.   Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
3 rejser næste tur 10 april
Sønderjylland og Nordtyskland
Oplev Danmarkshistorien på nærmeste hold. Tag med på denne spændende rejse i det sønderjyske og nordtyske, som vi har pakket med spændende oplevelser i et af Danmarks mest indflydelsesrige områder op gennem historien. Vi oplever bl.a. grænsefortællinger ved Danmarks gamle grænse, mærker stemningen i det historiske Christiansfeld, som er en del af Unescos verdensarvsliste, - herudover oplever vi historiens vingesus ved besøg på Dannevirke museum, - forsvarsværket, som beskytter riget for uønsket indtrængning fra syd. Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse - kun med Ans Rejser • Nyhed 2023 • Spændende oplevelser i både Danmark og Tyskland • Besøg på Slottet Glücksburg Programmet dag for dag: Dag 1 – Christiansfeld Dag 2 – Slesvig Dag 3 – Flensborg Mulighed for Dag 4 – Ribe Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:  
2 rejser næste tur 9 maj
Tæt på Irlands sjæl
Rundrejse i det vestligste Irland, hvor vi vil vise gæsterne det smukkeste af Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet. Oplev det vildsomme og utroligt smukke vestlige Irland, som er ukendt for de fleste turister. Rejsen tager jer med ud i helt uberørt natur ved det blå Atlanterhav for at opleve den smukke natur samt opleve seværdigheder, steder og historier, som kun kendes af de lokale. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender. I Dublin oplever vi den smukke, pulserende storby med de mange seværdigheder, gamle bygninger og hyggelige museer. En overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland. Her kommer vi tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic. Rejsen giver et fremragende indtryk af, hvordan natur og historie har formet den berømte irske mentalitet med et hårdt liv iblandet masser af melankoli, glæde og årtusindgamle legender. Guide er Irlands-eksperten Claus Hebor, der har besøgt Irland mere end 400 gange. Han er kendt for at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse gennem hans venskab med lokale musikere, historiefortællere og mange andre spændende personligheder, som sætter sit helt enestående præg på rejsen – oplevelser som andre ikke kan få! Bestil hos Ans Rejser fordi: • Dansk Irlandsekspert og guide Claus Hebor • Connemara Nationalpark • Farverige Dublin • Hotel i centrum af Galway og Dublin • Tæt på lokalbefolkningen • Lille rejsegruppe - Max. 28 deltagere Programmet dag for dag: Dag 1 – Ankomst til Galway Dag 2 – Galway Dag 3 – Galway – Clifden – Connemare – Killary Habour – Galway Dag 4 – Galway – Doolin – Inisheer –  Cliffs of Moher – Ennistymon Dag 5 – Kinvarra Dag 6 – Kinvarra - Dublin Dag 7 – Dublin Dag 8 – Hjemrejse Det betyder i alt sin enkelthed at hvis du har booket en rejse som aflyses pga. Udenrigsministeriets rejsevejledninger, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser indenfor 7 hverdage. Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
1 rejse 8 maj
Walk and Talk med Anne-Vibeke
Oplev København og Frederiksberg på en helt ny måde med populære Anne-Vibeke som guide. Hun går forrest mens Jan Ørum Vermø danner bagtrop, når vi sammen traver gennem Frederiksberg og København, og efterfølgende ser de mange historiske bygninger fra kanalerne fra søsiden. Når vi ankommer starter vi med en hyggelig frokost på legendariske Allégade 10 på Frederiksberg, hvor Anne-Vibeke fra Anne-Vibeke Rejser kommer med et oplæg på turens program og lidt om hendes nye Walk & Talk koncept. Derefter starter første etape, hvor vi går ad Allégade, ned ad Gl. Kongevej, op ad Frederiksberg Alle. Dernæst går turen igennem Haveselskabets Have og rundt i Frederiksberg Have. Turen er ca. 7 km. Dernæst kører vi til centrum kl. 16.00 hvor alle har frem til 22.00 på egen hånd i centrum. Vores guide går i Tivoli, hvor alle er velkommen til at gå med på egen regning. På dag to spiser vi morgenmad på Gentofte Hotel tjekker ud og begiver os ind mod Christianhavns kanaler, her har Anne-Vibeke planlagt en ca. 8 km smuk og interessant vandretur. Dernæst går vi ned til Go boat, hvor vi på egen hånd sejler rundt i havnen og ind gennem kanalerne og ser smukke København nedefra og op. Her har vores gode ven ”Svend Stråhat” lavet lækre sandwich og fundet en udsøgt hvidvin som vi fortærer under sejladsen. Anne-Vibeke har sat lidt ord på vort nye og helt anderledes koncept for at se og opleve sammen: Gå så går det nok med Anne-Vibeke Så længe vi går, så går det nok. Ordene kommer ikke fra Anne-Vibeke, men fra Danmarks store filosof Søren Kirkegaard, men ikke desto mindre er det hele omdrejningspunktet for denne helt særlige rejse, hvor du i herlig selskab med Anne-Vibeke, kommer med på en byvandring i København og ser bygninger og områder du aldrig har oplevet. Og hører historier du ikke tidligere har hørt. Hele ideen med Walk and Talk er at skabe et anderledes samvær med hyggelige snakke og anderledes oplevelser. Som medguide er Jan Ørum Vermø, der gennem næsten 20 år har haft tilknytning til Frederiksberg.   Bestil hos Ans Rejser fordi: • Unik rejse med Ans Rejser • Nyhed i 2023 • To dages gåture med Anne-Vibeke i de smukkeste omgivelser • Lækker frokost på Allegade 10 • Billet til Go Boat inkl sandwich og hvidvin Programmet dag for dag: Dag 1 – Vandretur på Frederiksberg, Allegade 10 og tid på egen hånd Dag 2 – Vandretur med Anne-Vibeke og Go boat Herunder findes en printvenlig version af rejsen med programmet i pdf-version:
2 rejser næste tur 2 maj
- Alle temarejser samlet. Søg inspiration og bestil!
Systersajter
Top